A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2007 szeptemberi babák

Kiskolbi, nekem soha nem ereszkedett le ennyire a pocim, mondták is, hogy van még időm :lol: . Én is küldök g-mailre :D !!
dettyk

Dettyk!

még nem esik az eső bár be van borulva itt a Dunakanyar kezdeténél :evil:

KépKép
viranka

Tegnap voltunk uh-on es lattam a kis szivecskejet, annyira jo volt :)

A babatalira nem jon senki? :shock:
tok jo jatszohazak lesznek es sok gyerek, es mi nagyon keszultunk, kerlek irjatok!

Kép

Kép
mmarica

Viranka, köszi :evil: , fújd már el azokat a felhőket erre, most bevállalom helyettetek :roll: . (Itt úgyis esik :evil: ).

Mmarica, de jóóóóóó, nagyon örülök!! Látod, megvan az a szívhang :D !!
dettyk

tegnapi kepek - annyira aranyos, ugy imadom

Kép Kép Kép

Kép

Kép
mmarica

Jó reggelt!

Marica gratulálok :lol: :lol: :lol:
Mikorra vagy kiírva?
De igen, többen mennek a babanetes talira ne aggódj :wink: :lol:
10-kor lesz a találkozó, de hol is? A mamutnál vagy a minerális parkban?
(nem akarom elkiabálni, de úgy néz ki mégis tudunk menni )

Itt is rossz idő van megint. Gréti hajnal 6-kor elkezdett tombolni és 8:50-kor dölt csak ki.
Nagyon menne ki de az esőbe nem tudunk menni sehová.
Mondjuk erősen gondolkoztam már egy játszóházon, hogy elmegyünk. Ott had tomboljon :roll:

Tegnap jó sokat termeltetek :lol: :lol:

Mesi aranyos a pici-pocid :lol:

Silka a lábad még mindig tuti :lol:

Kolbi nagyon formás pocakod volt.

Panndi neked meg tényleg alig látszott.
Az uh-on találkoztam egyszer egy kismamával aki a 36. heti vizsgálatra ment ilyen pici hassal. Nekem a 18. héten volt akkora. A doki meg is jegyezte :lol:
Ne mond a lányoknak, hogy nem vagy vékony mert az vagy, Ne feledd én láttam :wink: :lol:
Ezt az etetőszéket csak ráteszed a székre vagy valamivel rögzíted is?
Merthogy nagyon elevenek tudnak lenni kaja közben. Gréti is állandóan forgolódik.

Vindolanda lefotóztad esetleg Rugót a gitárral :lol: :lol: ?

Gréti is megfogja a hagymát és beleharap mint az almába.
Szokott is büzleni tőle :lol: :lol:

A híg agyamba csak ennyi minden maradt meg :oops:
Pedig olyan sokat írtatok :roll:

Ja, Dettyk szuper az akkor és most kép :lol:
Nagyon csinos vagy.

Viranka Mira nagyon édes a beszólásaival :lol: :lol:

Regi elküldjem akkor a pelenkázó alátétet?
Ha holnap feladom hétfőre megkapod.
Aztán majd a következő talira lesz ürügyed, hogy miért kell jönni :wink:

KépKép
Kép Kép
l.móni

Jó reggelt!!!

Ildikének boldog hófordulót! :)

Nagyon rosszul aludtunk éjjel, forgolódással ébreszgettük egymást Szelivel. :( Ma már muszáj letennem a matracomat a földre, mert nyikorog az ágykeret, ha forgolódok. De szerintem nem csak ez a baj. Lehet a foga is, vagy ez a hülye idő. Azért ennyire nem fogtunk rosszul aludni... :roll:
Kimentem a nagyszobába is egy picit aludni, de Szeli egy óra múlva felsírt, így vissza kellett mennem cumit beadni a szájába. Utána ott is maradtam.

Kolbi! Mátéd nem semmi, miket eszik! :lol:
Szeli a vízzel szokott megkínálni. Mindig tartja a számhoz a csőrös itatóját! :lol:

Linike csodálatos kislány! És gratulálok a pocaklakóhoz Marica! :D

LMóni! Jól van, küldd el, köszi! Addig úgyse biztos, hogy beszerzek egyet! :)

Kép

Kép
regcsiken14

fogtunk = szoktunk

Kép

Kép
regcsiken14

Jó reggelt!

Nekünk nem jól indult a reggel, 2x úgy összefosizta magát Péterke, hogy fürdetni kellett :shock:

Ha hasmenése van, akkor mit adjak neki enni????

Elősör a cicizés után, majd a tápszertől kakilt be.

Na ilyen még nem volt!

Marica nagyon szép kislány Linikéd!!!!! Babaszépségversenyre nem nevezed be? Nagyon szép az ülőtök is, ez már az új házban van???
Gratulálok a kistesóhoz!!!!
Te még nem is irtad mit szeretenél???

Heni
KépKép
heni81

Kép Kép

KépKép
Kép Kép
l.móni

Sziasztok!

Csak gyorsban :

Isten éltesse az elmúlt naopok Szülinaposait és Hófordulósait!

Mesi!
Formás kis pocid van :D

Silka!
Nagyon sajnálom az anyukádék házát :( de lényeg,hogy senkinek nincs baja :)

Marica!
Nagyon jó hír örülök :D

Az összes babás, tesós,anyucis,apucis kép nagyon jó :D

Regi!
Köszi :D

Tali
Eddig úgy néz ki a póttalira tudunk menni.
Mennék most is csak náthásak vagyunk Karcsikával
és nem szeretném tovább adni.

Van egy kis pénzem,most megyek és elköltöm :D
Ildikének veszek keresztelő rucit.

Ildi
Kép
Kép
horcsog

Boldog 11. hónapfordulót Ildikének!!!

Mmarica! Gratulálok a Kistesóhoz! Mikorra vagy kiírva? Jöttök szombaton a talira?

Heni! Ha hasmenése van Péterkének, adj neki pl. banánt (bár ugye azt most nem eszi meg), vagy almát.

Megnéztem a g-mail-en a pocis képeket. Kiskolbi Te tényleg kiskolbi vagy :wink: , Dettyk meg.... Őrületes a különbség! Nagyon csinos vagy!!!! :D

Mennem kell, mászik rám... :D

Kép
Kép
Kép
gremese

Napsugarast :)

Heni!
Hipp ORS gyógyszertárban lehet kapni,v. megrendelni hasmenésre jó :) remélem nem lesz semmi baj :)

Móni!
megzabálom :) Az első képen most tiszta apja :) amennyire Te voltál kicsiben,most annyira apája :)
mikor mentek?

Kolbi!
régebben Bálintnak mindenbe fokhagymát kellett tennem :) gondolhatod milyen kellemes volt mikor büfizett :)

Silka!
szép a futórózsa :) nerm jössz kis búfelejtő babatalira?Olyan jó lenne Titeket is látni :)

Marica!
de jóóóóóóóó :) Minka is csodaszép kiscsaj :) Póttalira is jöttök?
Talin lesznek :
Irina+Ádi
Mesi+Zsófi+pocakGege
LMóni+Gréti
Kolbi+Máté
Ágica+Petra
Marica+Minka
Meryke+Máté+Bence
Maggie+Bercó+Gergő
Sense+Boti
Viranka+Bálint+Míra
hirtelen ennyi mindenki jutott eszembe :)

Sense!
te meg ne felejtsd el a talit :lol: :lol:

Kispocc!
vmi eszméletlen mennyire hasonlít pocakBoti és pár naposBoti :shock: :lol: s a hajszerkezete :)
mingyá írok püt Neked :)

Regi!
vigyetek magtokkal estleg még vmit a kiságyból h. a megszokott dolgait azért lássa maga körül :)

Az enyém pasim meg az asztalán szokott precízen rendet tartani :) arra eljutottunk már h. csinál magának kaját(volt h. én dolgoztam és nem gondoskodtam a kaja elkészítéséről pl. szendvics,így nem evett egész nap :),kivasalja az ingét :) ,de a szennyesét én viszem ki mert az vmi nagyon nehéz és megterhelő dolog... :evil:

puszka :)

KépKép
viranka

Viranka! Szeli kiságyában semmi nincs, csak a cumija! :)
(Anyu szokott neki betenni egy játékot, amit néha kidob direkt, hátha Anyu ugrik, és visszateszi neki... :lol: Azt esetleg eltesszük.)

Kép

Kép
regcsiken14

[color=indigo]Panndi!
Nagyon cuki pocakos volt :) Mírával volt kb. hasonló,aztán utsó hónapban jó nagyra nőtt(Robi be is valota,félt,h. vmi baja lesz a baának mert olyan kicsi pocakom volt :) )

Regi!
:) Bálintnak van zöld alvómacija azzal mászik mostanában,ha fáradt és azt szorongatja alvás közben :) a kiságyából kiszedi ha eléri,vagy addig üvől amíg ki nem szedem neki :) még jó h. C&A ban lehet kapni,így van váltás(de szerintem lesz 3. is biztos ami biztos)

Móni!
Bálint kb. 20 perce ájult be,miután f7kor felkelt :)

Kaqk-ék meg már megérkeztek ugye? :)

Fürdőruha:
westend C&A-nak háttal állva a bal oldali íves úton menve van egy fürdőruhabolt ahol amúlt héten az volt kiírva h. érkeztek c,d,e,f kosaras fürdőruhák is :) csak kirakatot láttam,Bálint rámkötve balhézott :)
[/color]

KépKép
viranka

vallotta :oops:

KépKép
viranka

Heni!

Levideóztam Szelit a járássegítővel, 3 részletben tudtam felvenni, ahogy tolja, feláll hozzá, és amikor elengedi kicsit:

http://www.youtube.com/watch?v=eSxu8TOgOVM
http://www.youtube.com/watch?v=_LLSPpEe1WQ
http://www.youtube.com/watch?v=XfHkr4-_c70

Kép

Kép
regcsiken14

Viranka! Én ezzel úgy voltam, a cumi mellé nem kell már más. De van egy mackója, ami jó lenne oda, csak nem akarom még azt is keresgélni éjjel! ;) :lol:

Kép

Kép
regcsiken14

Sziasztok!

kiskolbi: megnéztem a gmailes fotót, na nekem sem volt lenn ennyire sosem 

detty: tök jók a fotók!  Csinos vagy!

marica: gratulálok a szívhanghoz, jó tesónövesztést  Kislányod nagyon szép!

Móni: tényleg, mi már találkoztunk  na de hát akkoris, voltam én ennél vékonyabb anno régen, tán igaz sem volt  Édesek ezek a hagymaevő babák  Ez az etetőszék rögzíthető, meg biztonsági öves, meg minden ilyesmi, csak anyósomékhoz kellene, meg ha nem vagyunk itthon. Hát majd meglátjuk élőben, hogy milyen  Gréti képek is nagyon szépek!
Vendég

Sziasztok!

kiskolbi: megnéztem a gmailes fotót, na nekem sem volt lenn ennyire sosem 

detty: tök jók a fotók!  Csinos vagy!

marica: gratulálok a szívhanghoz, jó tesónövesztést  Kislányod nagyon szép!

Móni: tényleg, mi már találkoztunk  na de hát akkoris, voltam én ennél vékonyabb anno régen, tán igaz sem volt  Édesek ezek a hagymaevő babák  Ez az etetőszék rögzíthető, meg biztonsági öves, meg minden ilyesmi, csak anyósomékhoz kellene, meg ha nem vagyunk itthon. Hát majd meglátjuk élőben, hogy milyen  Gréti képek is nagyon szépek!
Vendég

Elküldte kétszer, de cserébe négyzeteket rajzolt a :) helyett...

na mi indulunk Balcsira, meg ma este derülnek ki a ponthatárok is :lol:

Majd benézek, póttalira megyünk mindenképp!

Kismamik, anyukák, babák, vigyázzatok Magatokra!
Vendég

Sziasztok Lányok!

Épp most jöttem útlevél-ügyintézésből, és hát gyorsan írok egyet ebéd előtt. Rugó teljesen kikészült, már hazafelé majd bealudt, itthon meg csak egy-két percig bírta. 8)

Marica, a szívhanghoz gratulálok, és a képek is aranyosak. Egy 2D-s uh-képet is feltehetsz esetleg, ha van kéznél, hagy nosztalgiázzak én is :wink:

Móni: a legközelebbi zenbutikot majd lefotózom. De most annyira örültem, hogy így elvan magában...

Regi: a mi éjszakánk is borzalmas volt, azt hiszem, a kilencedik foggal bajlódunk :evil: Már egy-két hónapja folyik a nyála, csak idő kérdése volt, hogy mikor kezd el neki fájni is...

Panndi: akkor vuduzok neked jó időt meg sikeres felvételit is. :)

Rohanok enni, aztán tanulás..... :?

És ez az idő tényleg ramaty, egy jó dolog van benne, nem kell locsolni a gyepet. Tavaly még nyolc-kilenc hónaposan is a slagot rángattam. Én hülye. Ősszel úgyis bezöldül mindig.

Ja, és úgy tűnik elkezdik aszfaltozni az utcánkat. Tavaly a szennyvíz miatt felbontották, és azóta szlalomozunk a babakocsival. Remélem gyorsan végeznek, és az alvásokat sem zavarja meg túlzottan.

Jók legyetek, V.

Kép
vindolanda

Sziasztok Lanyok!

Csak gyorsban jelentkezem, nagyon izgatott vagyok mar az utazasunk miatt, alig varom, es termeszetesen iszonyuan varom a talit veletek!!!! :D

Linike es Greti tunemeny! Es Marica: szivbol gratulalok Neked!

IRIGY!!!! :D

Szep napot!
Vendég

Szaisztok, köszi a jó tanácsokat!

Péterke, még az almát sem hajlandó megenni :shock: hihetetlen, semmi gyümölcs nem kell neki. Na én ezt nem értem. bezzeg a kekeszet benyomta.
Tegnap amúgy apával rántott karfiolt ettünk szilvabefőttel, amiből ő is kunyizott egy kicsit ( még meg is lepődtem, hogy bezzeg a szilvát megeszi) lehet attól van hasmenése, de hivtam a dokktornőnek, majd ma 3kor megnézi, nem e virus.
Szerncsére nincs láz, hányás, jó kedvű, jáccik.

Heni
KépKép
heni81

Köszi csajok :D !!

Linike gyönyörű :D !!

Gréta cica is csodaszép kis huncut csaj :D !!

Enyém pasi sehol nem tart rendet :? . Most míg dolgozik, össze akarom szedni a szerszámokat, melyek a lakás és kert, udvar millió pontján hevernek szanaszét, és ki akarok alakítani egy kis műhelyet- gyanítom, magamnak :wink: :lol: . De ha onnan elvisz vmit és nem teszi vissza, letöröm a kezét :wink: :twisted: :twisted: !! Viszont a konyhában otthon van, csinál jó kajákat, de akkora felfordulással, hogy nnnna...és ki pakolja el utána :wink: :roll: ?!
Én sem értem, miért nehéz a szennyest kivinni :shock: , vagy a fürdőszobában levetve beledobni a kosárba és nem mellé :shock: :evil: ...

Regi, nagyon ügyesen sétál Szeli :shock: . Panka még hírből sem csinál hasonlót sem 8) .

Panndi, nagy kalappal, és napsugarast :roll: !!

Viranka, nyugtatgassá mer' sík ideg vagyok 8) ...ugye csak itt szakad az eső, és az egész Dunakanyar napsütésben úszik :D , úgy sajnálom szegény kölköket :cry: ...
dettyk

Igy ette az almát: Kép Anya inkább kolbászt ennék:
Kép Ezt edd meg te:
Kép Na ez már izlik:
Kép Végre már nem tömsz:
Kép

Heni
KépKép
heni81

Dettyk!
Itt Gödön,most épp kiderült,Vác fele nézve az eget mintha sütne a nap :) :) csak nem ázznak sz@rrá :roll:

KépKép
viranka

Viranka, köszi, nagy kő esett le... :D :D

Heni, Péterkéd nagyon édi, Panka is hasonlóan próbál kanalazni, de ő gyakran csapkod :roll: . Ő is sokat szőkült, nem?! :D
dettyk

Sziasztok Mamikák!
Aztaaa, látszik rossz idő van, nem bírlak követni Titeket...

Pocifotó: mindenkinek csodaszép :lol:
Küldök én is egyet gmailre. 2 héttel a szülés előtt készült.

Csak gyorsan, mert fogzásos nyügi Nálunk... végülis a pót-tali miatt jöttem:
Akkor 30.-án 10 óra Anahita jógaközpont:
http://www.anahita-joga.hu/index.php?op ... &Itemid=53
TEA ÉS MÉCSES ismét a belépő
Parkolási díjjal számoljatok ha kocsival jöttök!
Ott nincs játék, azt vinni kell, hogy ne a jógaközpontot szedjék szét a Porontyok!

KépKép
KépKép
KépKép
Kép
anitja

Sziasztok Lányok!

Voltunk doktorbácsinál, és azt mondta, ma még adjam Máténak a Nurofen szuszpevnziót, amúgy gyógyultnak tekinthető!!! 8) Már csak az én torkomnak kéne nem-kaparnia, és akkor tényleg nyugodt szívvel elmegyünk akár mindkét talira is (nagyon jó lenne, az én hülye fejemre is ráfér, Máté pedig biztosan élvezné és sokat tanulna).

Dettyk: azta mekkora pocakod volt!!!! :shock: Hirtelen Vadvirág jutott eszembe... tényleg, vajon mi lehet velük... :roll: És nagyon szép vékony lettél, le a kalpaggal!!!!
Marica: szívből gratulálok!!!! Továbbra is mennek a tesótapasztó-növesztő-sugarak, tartsd a pocid!!! Linike pedig csodaszép! Remélem, szombaton találkozunk.

Heni: Péterke egyedül eszik a kanállal? Wow!!!! :shock: 8) Máté is megpróbálta már, de még nem sok sikerrel. Nem tudja még beforgatni irányba a kanál fejét. Sebaj, majd idővel. Remélem, a hasmenés elmúlik. Lehet, hogy tényleg csak a szilva. Tejet vagy új terterméket nem kapott tegnap? Elvileg attól is lehet fosi.

Regi: megnéztem a Szeli-videókat. Nagyon kis helyes! Várom a napot, hogy mi is eljussunk idáig. Egy tuti: Szeli pár nap vagy hét és szaladni fog! Egyedül!
Más: most olvastam a Suttogó 2-ben, hogy ez a cumivisszaadogatás előbb-utóbb nagyon ki fog készíteni mindenkit, főleg Téged. Azt javasolják, hogy legyen a Gyerkőcnek vigasztárgya cumi helyett- ahogy Viranka is írta (pelusdarab, játék, maci, Anya pulcsija, bármi), ehhez könnyen hozzá lehet szoktatni őket, és akkor már könnyebb leszoktatni a cumiról, vagy az Anyán lógásról, vagy ilyenekről. Egy éves kor után már nagyon nehéz elhagyni a cumit. Most én is ezzel próbálkozom, van Máténak egy nyuszija, amit imád, de cumi helyett vigasztalásként még nem fogdja el (csak cumival együtt). Ha majd már nagyon ragaszkodik hozzá, akkor elhagyjuk a cumit, Neki ugyanis tényleg csak elalváshoz vagy néha vigsztalódáshoz kell, elalvás után mindig kiköpi.

Móni: hát Gréti nem is olyan, mintha csak 11 hónapos lenne. Igazi nagylány már. Az mi a kezében? Kalácsnak látom, de lehet, hogy rántotthusi? :roll: :lol:

Likas az agyam, vissza kell lapsiznom, mit akartam még írni. :oops: Várjatok...

Detti
KépKép
kiskolbi

Ja még valami: 23-as a kapucsengő, 2. emelet, lift van

Heni! A keksz is fog, nyugodtan adj neki.

Ildikének és a mostanság ünneplőknek boldog hófordulót!

Kép

KépKép
KépKép
KépKép
Kép
anitja

ANITJA: nagyon szépen köszönjük!!! :D

Ildikének boldog 11 hónapot kívánok!

Na, asszem nagyon mást nem akartam írni.

Ja, még a pocis képpel kapcsolatban: nekem végig nagyon lent volt a pocim, de így a végefelé tényleg úgy néztem ki, mint egy elfuserált kaszáspók. :lol: (Szemből vagy hátulról meg semmi nem látszott. Komolyan!) Mindig azt szerettem volna, ha szép, cici alá gyömbölyödő pocim lesz. Mindegy, végülis így is tökéletes kuckója volt egy Tökéletes Emberkének! Ez a LÉNYEG! :wink: :D :D

Detti
KépKép
kiskolbi

Sziasztok!!

Katasztrófa nap - szar idő+ nyűgös Gyerek. Ez ám a párosítás :lol:

Mesi!Nagyon aranyos a pocakod, ezt tegnap elfelejtettem írni!!
Kolbi!Jó, hogy Máté meggyógyult! :wink: Megnéztem a képet: hát, nem is olyan pici az a poci! :wink:
Dettyk!Hűha! Csini vagy nagyon! :wink:
MMarica!Jaj, de jó! Gratulálok!Linike nagyon édes!
Heni!Nem lehet, hogy a fogak miatt van hasmenés? Tegnap Boti is 3szor bekakilt, pedig csak 1szer szokott :roll: . Amúgy tündéri kis krapekod van!!! :wink:

Drága Ildike, Isten éltessen!!!
kispocc

Kolbi! Én nem hiszem, hogyha adok még valamit, akkor elhagyná magától a cumit. Inkább arra számítok, hogy majd KICSERÉLEM valamire a cumit, ha nagyobb lesz, és megérti, hogy cserélünk. Persze ettől még nem biztos, hogy én gondolom jól, és az is lehet, hogy megváltozik a véleményem. Most ezt gondolom...

Nálunk egyébként a történelem ismétli önmagát. Én ugyanezt csináltam Anyuval. Szerencsére Szelinek már nem kell annyit adogatni éjjel a cumit, mert egyre többször hallom, hogy forgolódik, keresi, aztán már cuppogja is. Ettől függetlenül erre is felébredek... Én mindenre felébredek... Szeli is... :roll:

Kép

Kép
regcsiken14

Sziasztok!

Kedvet kaptam egy sérós kép felrakásához (a la Botond). Egy ehhez hasonlót raktam már fel egyszer, de hajszerkezet tekintetében ez lesz az igazi. Bár a színe nem olyan tuti, mint a Botondé, azt hiszem.

Kép

Anitja: amúgy én is jógáztam két szemesztert az egyetemen. Lehetett sokféle tevékenység közül választani, és a kislabdával futásból két félév után elegem lett. De a jógát szerettem, pedig reggel nyolctól volt. Olyan kipihent lettem utána :)

Heni: Remélem, a hasmenés hamar elmúlik. A banánt írták már előttem, úgyhogy nem is mondom még egyszer.
A szilva nekünk is meghajtja másnapra amúgy, ha azt kap.

Kolbi: kaszáspók :D Én is borzasztóan néztem ki a vége felé amúgy, elég kis vékony vagyok, és egy nagy pocakkal.... áááá De hogy mennyire volt lenn, arra már nem emlékszem.

Minden jót nektek, V.

Kép
vindolanda

Ajjaj, vajon mi lett a vonalzómmal???

Kép
vindolanda

A babafalva.hu elszállt, szerintem az lehet a baj. Bocs a két rövid üzenetért. Gondolom, ha megcsinálják, majd megjavul a vonalzóm is. Tényleg mentem.

Kép
vindolanda

Ezek a pocis képek nagyon jók!!!!
Nekem olyan képem van, ami 15 perccel a magzatvíz elfolyása előtt készült. :wink:

Linike nagyon szép kislány! Tényleg indítani kellene valami szépségversenyen! :D

Kiskolbi! Gyógyulj ezerrel! Egyél mézet, az jót tesz a torkodnak!!! Plusz sok folyadék.

Éjjel nekem is végig kell játszanom, hogy mi a megoldás Zsozsó problémájára. Pisis pelus vagy inni kell, vagy cumi vissza, vagy csak simi. És nem mindig kell neki a cumi. Mi is csak elalváshoz használjuk.

Közben rájöttem, hogy nem is olyan pici a pocim. :oops: Már megint terhesgatyában nyomulok! :shock: :D

Csatolok egy képet. Apa és Lánya játszanak. :lol:

Kép

Rugó annyira szép kisfiú, elbűvölő a tekintete. :oops: (Ha egyáltalán fiúra lehet ilyet mondani).

Kép
Kép
Kép
gremese

Vindolanda!
Rugó is nagyon szép kicsipasi :) osztom Mesi véleményét :)

Mesi!
:) :) pedig nem is olyan nagy a pocid :) édesek ahogy játszanak :)

Kispocc!
neked meg boldog névnapot :) :)

Ildikének boldogságosat :)

Pocakképek nagyon jók :) Kolbi,kitehetted volna a18 évn felüliek karikát :wink: nekem tetszik pocakod :) enyém sosem volt ennyire lent egyikkel sem :) sőt Bálint születése előtt 1 nappal egyik szomszédtól megkaptam,h. nem szülök én mert nincs lent a pocakom :) aztán hajnalban mentünk kórházba :)

Dettyk!
Bence hazaért már? nem áztak el?bár itt a szél nagyon fújt :?

Alvómaci meg most lett nagy kedvenc :) mondjuk mióta hazajöttünk akórházból megvan az egyik és mindig ott volt az ágyában :) Éjszakánként Bálintanka a cunmi nem olyan fontos :) azért h. vissszategyem a szájába ritkán kel fel :) ha meg felkel akkor szopizik is :) Míra volt olyan mint Szeli :) csak neki volt pe+má(pelus+cumi) a textilpelenkát mindig kiszedte a feje alól és maga alá gyűrte :) akkor szokott le mikor a cumiról :9 majd 3 évesen azóta nincs semmi kedvenc elalváskor :) csak anya kell :?

KépKép
viranka

Nna, Kisember bevágta a szunyát! 8)

Regi: én se azt mondtam, hogy magától elhagyja a cumit. Csak ha megvan a Kedvenc, akkor állítólag könnyebb lesz leszoktatni a cumiról, mivel most már mással is meg tudja nyugtatni magát. Amúgy az tökjó, ha Szeli megtalálja éjjel a cumit az ágyban, Máté is már tök profi benne. Akkor van gáz, ha épp "beleáll" a torkába, mert akkor én persze arrébbteszem (ha épp arra járok), Ő meg persze nem találja, mikor keresi.

Vindolanda: gyönyörű ez a Gyerek!!!! Ilyen szemeket! Miért nem vagyok babacsaj?! :oops: :lol:

Mesi: hát mézet tuti nem fogok enni. :twisted: Máté tett róla, hogy megutáljam. Elég volt annyit tennie, hogy beköltözött a pocimba. Pedig előtte nagy mézevő voltam, kanállal toltam befele. A bibi az, hogy a citrusféléktől is megundorodtam, mikor 10-11 hetes terhesen kaptam egy náthát, és azzal kúráltam ki magam. :lol: Hatni hatott, de azóta frászt kapok még szegény narancstól is.
Pisis pelus éjjel: ismerős... :? ráadásul a kukac válogatott trükkökkel képes kihelyezni a cuccot a pelusból... készülj fel rá!!! :twisted:
Zsófi és Apája: :lol: :lol: :lol: szegény kutya meg kint búslakodik. :cry: :lol:
Annyira kivi vagyok a pocakodra!!!

Viranka: pont azért takartam ki, Te Nőci! :wink: Lehet, hogy le kellett vóna tőtenem egy 18-as karika képet a netről és azt rámontázsolni... :roll: szórakozásképp asszem meg is csinálom... :roll: :D Míra tudja, mi a király: nekem is pelusom volt!!!

Lépek vacsizni. Talán egy kis hagyma is átfertőtleníti a torkomat. :roll:

Detti
KépKép
kiskolbi

Köszönjük a dicséreteket :oops: a szemeit, szemöldökét, homlokát (nem a színét, mert az enyém ugye kék) tőlem örökölte :oops: Úgy hogy tudom sajna, hogy ha nagyobb lesz, már nem lesznek neki ekkora szemei. :cry: De addig meg nézegetem így.

Cumi-pelus: Rugónak semmi nem kell, neki én vagyok a kedvenc, amit meg kell keresni éjszaka :D
Próbáltuk rászoktatni a cumira, amíg kicsi volt, de neki csak az ujja kellett. Amíg rossz volt a mozgáskoordinációja pár hónaposan, az ujjaival a szemeit szurkálta ki meg összecsikargatta magát. Aztán leszokott az ujjszopásról egyik percről a másikra, és azóta meg semmi nem kell neki. Néha átfut a fejemen, hogy jobb lenne pedig. Mennem kell, ordít.

Jó éjt, V.

Kép
vindolanda

Rugó nagyon aranyos!!! :)

Kolbi! Viranka! Majd lesz valahogy... :roll:
Azt tudom, hogy én sokáig cumiztam, és a Télapó (második) kérésére dobtam ki a kukába...

Kivi vagyok a ma éjszakára. Letettem a matracomat a földre.

Kép

Kép
regcsiken14

Zsozsó is zabálnivaló, ahogy fejjel lefelé kacag! :lol:

Kép

Kép
regcsiken14

Sziasztok!

Akkor tőlem is egy kis nosztalgia:
Kép

Dettyk igen szőke herceg lett belőle :wink:
Mesi :shock: hát a ti apátok pont olyan őrült mint a miénk :D
Kiskolbi hát eszeg csak, de követeli, hogy egyedül ehessen, de mi már úgy eszünk hogy 2 kanállal, egyik az ő kezébe, másik az enyémbe.

A doktornő szerint, csak átmeneti a dolog, szerinte nem virus. Hippes sárgarépa rizs italt, lactivot ajánlotta. Basszus csajok, 3 dologért ma Péterke hasmenésére otthagytam a gyógyszertárba 2800 ft :shock: csak tudnám mi a frásznak fizetjük a tbt :?

Ja és még egy kép, hogy hasmars ide vagy oda, étvágy az van rendesen:
Kép

Heni
KépKép
heni81

Viranka, 3/4 8-ra értek haza a gyerekek, szerencsére sokkal jobb idő volt rájuk, mint itthon :D ! Tele van élménnyel :lol: .
dettyk

sziasztok!

jól felpörögtetek pár napja. volt mit visszaolvasnom. :) de megint csak felületesre sikerült.
nem tudok reagálni, hulla vagyok.
botondnak kijött a 8. foga, ezt két iró nyőgös éjszaka bánta. de így van 4 fölül és 4 alul. :)
a fos idő miatt a medencét csak félis sikerült a fiúknak felállítani, de azt is tönkretette a szél. most romokban. :cry:
nekem kibicsaklott a bokám vasárnap, azóta alig bírok járni... :cry:
balázs kitalálta, hogy mégis menjünk nyaralni. így úgy néz ki, hogy megyünk horvátországba. már csak az a kérdés, hogy hogyan pakolom be a monstrum babakocsit plusz az összes cuccot a corsába??? :shock: persze azért örülök, mert jövőre úgysem tudnánk elmenni.
Viranka!
Nincs kedved írni egy feltétlenül magunkkal viendő listát gyógyszerekből??? (mármint Botondnak.)
Nem felejtem el a talit. Nagyon készülök. De mondjátok már meg, hogy végül hol találozunk 10-kor????????????

Szerdán voltunk 12 hetes uh-n. Minden oké. :lol: :lol: :lol: Tarkóredő rendben. Végül levetettem a vért az interált teszthez. Nem tudtam volna magammal elszámolni, ha ezen spórolok. (Igen-igen, tudom, hogy mindenhol erre az érzésre számítanak...)

Silka!
Borzasztóan sajnálom a történteket. Iszonyú lehet elviselni.

Marica!
Gratulálok!! :lol:

Fejlődés:
Botond bébitaxival körbejárja a lakást. Felülni nem ül fel rá, csak ha ráültetjük, de azt annyira nem szereti. A járást viszont annyira élvezi, hogy öröm nézni. Időnként kapaszkodás nélkül áll. Mindenhová felmászik, és mindenhonnan le tud mászni (természetesen háttal). Egyébként a mászsást eszméletlen tempóval űzi. Pápázik. Órát, jézuskát, hőmérőt, lámpát, képet kérésre megmutat. Macis könyvet odahoz.
Továbbra sincs jele értelmes szavaknak. :lol:

Nnna. Mégis egy regényt írtam. Megyek aludni.
Puszi Mindenkinek.
Ha nem jönnék addig, akkor a szombati talin találkozunk.

Ildikó
KépKépKép
sense4

Halihó!

Nnnna végre, én is itt. Ez a ki-bepakolás.... :lol:
Már megint olyan ügyesek voltatok, hogy csak na :oops: :lol: Jól belehúztatok, alig győztem az olvasást. De így megint nem lesz erőm mindenre reagálni.

Silka! Nagyon sajnálom, borzasztó ez az eset. Sok erőt kívánok az újrakezdéshez.

Marica! Csudijóóóóó. Na ugye, megmondtuk. :lol: :lol:

Viranka! a létszámba tedd bele Dávidot és a Kedvest is, ők is jönnek. Sőőőőőt velünk tartanak Vicuska barátnőmék is a kersztlányunkkal. :wink: :lol: Úgyhogy egy egész különítmény megy majd Debrecenből. A nagyobbak majd csocsózni akarnak. :lol:

Olyan édes képeket láttam, el sem fogjátok hinni. :wink: Csodaszép pocakos kismamákat, édes, ennivaló csemetéket, csinos, sugárzó kismamákat immár gyermekükkel, gyermekeikkel. :lol: :lol:
Imááááádom mindet. Nálunk meg Gergő éppen filmet készít a kisöccséről, majd ha feltölti, belinkelem, hogy hol található meg. Ott lesz pocis kép, uh-os, stb.

Sense! Szuuuuper!

Emese! Csini babalak. Töröm a fejem, hogy hova tetted azt a tíz kilót?!

Dettyk! E mellett nem lehet szó nélkül elmenni. Tyű, milyen csini vagy!!!!! :o :lol:

Heni! Mielőbbi gyógyulást Péterkének.

Most hírtelenjében ennyit.

Még egy feladatom van. Apa rám bízta, hogy kérdezzek meg a bp-ektől valamit. Mégpedig azt, hogy a Városligetben van-e v.milyen útlezárás, forgalomkorlátozás, v. szabadon járható. Az M3-on megyünk be, nézte a térképet és ott kellene majd kolbászolnunk. Bár én bízom abban, hogy a gps majd segít nekünk, de azért köszönettel vesszük a tapasztalatokat is. Köszike szépen.
dmaggie

most csak Maggienak :)
A Városligetbe nem lehet/tilos behajtani hétvégenként.Parkolni ha oda akarnak bemenni akkor a Dózsa Gy. út mellett a Felvonulási téren érdemes(ott ahol a Kereszt van Templom állt de Rákosi lerombolta),vagy a környező utcákban,de azok fizetősek szombat de. :(

csók :)

KépKép
viranka

Sziasztok Mamik!
Lányok! Akinek egyszerűbb hozzon a tea és mécses helyett egy ezrest a Pót-talira! Szerintem nem akar a Márti pénzt kérni tőlünk, de biztos jól jön neki, mert nagy a pangás (nyár van) a jógaközpontban, tegnap az egyik órámon 1 a másikon 3 jógázó volt :shock: a bérleti díjat viszont neki is fizetni kell minden hónapban... szóval döntsetek a belátásotok és erőtöktől függően... köszi

Niki! Nolkának a Boogie Beebies a kedvence, nagy CBeebies funok vagyunk 8)

Mesi! Zsófi vagány kiscsaj nagyon 8)

Heni! Petike döbbenet milyen önállóan eszik, Nolka egyenlőre kekszeket, kiflit rágcsál egyedül.

Regi! Szerintem se aggódj a cumi miatt, jól csinálod!

:arrow: nyügi+kaki

KépKép
KépKép
KépKép
Kép
anitja

Jo reggelt Lanyok!

Most csak futtaban beneztem, nagyon bizi vagyok, de Anitja, neked reagalnom kell! :D
Most eppen mi is Boogie Beebies-t nezunk, Rania lemerevedve a tv elott, es amikor a zene jon ezerrel tapsol, es enekel... :lol:
O is imadja ezt a csatornat, es annak ellenere, hogy abszolut tv ellenes vagyok, itt nagyon aranyos programok vannak szerintem, es azt vettem eszre, hogy Ranianak segit meg a beszedkeszsegben is..naprol napra hallja ugyanazokat az enekeket, storykat, es mar mondja az enekek elso szotagjait..

Nem tudtam, hogy otthon is lehet fogni, mar aggodtam, hogy mi lesz velunk 10 napig Cbeebies nelkul.. :lol:

Szep napot!

Niki
Vendég

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?