Sziasztok Lányok!
Voltunk doktorbácsinál, és azt mondta, ma még adjam Máténak a Nurofen szuszpevnziót, amúgy gyógyultnak tekinthető!!!

Már csak az én torkomnak kéne nem-kaparnia, és akkor tényleg nyugodt szívvel elmegyünk akár mindkét talira is (nagyon jó lenne, az én hülye fejemre is ráfér, Máté pedig biztosan élvezné és sokat tanulna).
Dettyk: azta mekkora pocakod volt!!!!

Hirtelen Vadvirág jutott eszembe... tényleg, vajon mi lehet velük...

És nagyon szép vékony lettél, le a kalpaggal!!!!
Marica: szívből gratulálok!!!! Továbbra is mennek a tesótapasztó-növesztő-sugarak, tartsd a pocid!!! Linike pedig csodaszép! Remélem, szombaton találkozunk.
Heni: Péterke egyedül eszik a kanállal? Wow!!!!

Máté is megpróbálta már, de még nem sok sikerrel. Nem tudja még beforgatni irányba a kanál fejét. Sebaj, majd idővel. Remélem, a hasmenés elmúlik. Lehet, hogy tényleg csak a szilva. Tejet vagy új terterméket nem kapott tegnap? Elvileg attól is lehet fosi.
Regi: megnéztem a Szeli-videókat. Nagyon kis helyes! Várom a napot, hogy mi is eljussunk idáig. Egy tuti: Szeli pár nap vagy hét és szaladni fog! Egyedül!
Más: most olvastam a Suttogó 2-ben, hogy ez a cumivisszaadogatás előbb-utóbb nagyon ki fog készíteni mindenkit, főleg Téged. Azt javasolják, hogy legyen a Gyerkőcnek vigasztárgya cumi helyett- ahogy Viranka is írta (pelusdarab, játék, maci, Anya pulcsija, bármi), ehhez könnyen hozzá lehet szoktatni őket, és akkor már könnyebb leszoktatni a cumiról, vagy az Anyán lógásról, vagy ilyenekről. Egy éves kor után már nagyon nehéz elhagyni a cumit. Most én is ezzel próbálkozom, van Máténak egy nyuszija, amit imád, de cumi helyett vigasztalásként még nem fogdja el (csak cumival együtt). Ha majd már nagyon ragaszkodik hozzá, akkor elhagyjuk a cumit, Neki ugyanis tényleg csak elalváshoz vagy néha vigsztalódáshoz kell, elalvás után mindig kiköpi.
Móni: hát Gréti nem is olyan, mintha csak 11 hónapos lenne. Igazi nagylány már. Az mi a kezében? Kalácsnak látom, de lehet, hogy rántotthusi?
Likas az agyam, vissza kell lapsiznom, mit akartam még írni.

Várjatok...