táskalopás... nem semmi. Mondjuk amikor én benn voltam a kórházban, minden ágyhoz tartozott szekrény, és én minden cuccom odatettem és mindig bezártam. A többiek furcsán néztek rám, de nem érdekelt... Én is tartottam ilyentől. Ami amúgy gusztustalan. Remélem, hogy az iratokat legalább visszaküldik anyjuknak mert iszonyat sok bosszankodás jár ezekkel... Főleg, hogy ahhoz, hogy a gyerek papírjait intézni tudják, kelleni fognak anyjuk papírjai is...
mellgyulladás... nekem is volt amikor beindult a tej, és bedurrant a jobb mellem. Kicsi férjem kitanulmányozta a netet és nekem is ő oldotta meg a problémát. Nagyon hálás voltam érte, mert ugyan majd beszartam mikor masszírozta meg ilyenek, de másnapra semmi baja nem volt.
szemgyulladás... Nekünk is már pár napja csipásodik neki, hol az egyik, hol a másik. Emiatt nem is annyira aggódtam, én is kamillázom, még a dokival nem írattam cseppet mert annyira nem gáz. Mára viszont az egyik szeme (pont az ami épp most váladékozik) totál bevérzett. Olyan eres az egész. Szerintetek ez mitől lehet? Aggódnom kéne emiatt, vagy ez is természetes?
Ez a tündérbogár már megint felébredt a fejőgépre... Már nem tudok vele hova bújni hogy ne hallja meg...

sírt amíg be nem fejeztem, aztán kivettem az ágyából és azóta nézelődik a drága.
Na most megyek, mert lassan éhes is lesz és addig még én is akarok enni. Aztán lehet, hogy elmegyek vele sétálni. Esténként szoktunk menni apával, de nem akarok egész nap a lakásban kuksolni... Úgyhogy azt hiszem evés után nekiindulunk.
Mindenkinek szép napot!
(ja, még azt akartam mesélni, hogy a gyerek 10-kor evett, 11-kor aludt, legközelebb 2-kor ébredt, de nem sírt még, gyorsan kihoztam és megetettem. Aztán kinn is maradtam vele, hogy apa tudjon jól aludni. Legközelebb fél hatkor volt evés. Apa hatkor felkelt, kérdezem jól aludtál? Erre ő: nem. Fáztam. Azt hittem beleharapok... Ezerrel odafigyelek hogy minden éjszaka tudjon aludni, és nem is értékeli... Arról meg hogy fázott csak ő tehet, mert pár napja kivette a takarót a huzatból, mondván hogy ő megsül éjszaka... Hát erről ennyit. Azt hiszem ma éjjeltől bevezetem, hogy ő etet, én meg addig fejek. Aztán ő alhat tovább, de ezt egyszerűen nem lehet csinálni... Van, hogy olyan fáradt vagyok, hogy kihagyom a fejést, de akkor lelkiismeretfurdalásom van. Ha meg nem hagyom ki, akkor már alig marad időm a következő etetésig és mire visszaalszom...
na eldugultam. De remélem már lesz új bébi mire újra jövök...