A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2008 nyári kismamák

Huh, Véda,
neked is kijut mindenből... még jó, hogy Apa ilyen kreatív és vállalkozó szellemű!!! 8)
A mellgyulladás alatt szoptattál végig? Lázzal is lehet? Ez engem elkerült eddig, úgyhogy totál tapasztalatlan vagyok

KépKép
szkagi

Olyan nehéz a hasam, mindjárt leszakad :shock:
A leszakadt has nem egyenlő a szüléssel, ugye :D ?

KépKép
szkagi

Véda! Még szerencse, hogy apa tudott rajtad segíteni! Mostmár akkor remélem minden ok.

Ági, Timi! Jó kitartóak ezek a fiúcskák! Ebben a topicban tényleg ráérős babók vannak. Majd ha mindenkimegszült, számolunk átlagot. de kb 40 hét lesz! De minimum 39+ valamennyi.

Várom a védőnőt! Azt mondta ma délelőtt jön. Még van egy órája. Igaz szakad az eső, na de akkor is. Most kivátelesen akarok tőle kérdezni valamit, lehet pont ma nem fog jönni.

Észrevettétek? Mostanában már nem főzünk! :lol: Vannak sokkal fontosabb témáink.
De én leírom. Ma oldalast sütök tepsis krumplival és meggyleveset. A husi már a sütőben, a levesnek nemsoká nekilátok.
Jázmin alszik, gondolom 1-ig a hangját sem lehet majd hallani. Addig kész is leszek.

Kép
szly27

Timi, én is holnap megyek a dokihoz, és tuti cuccal
mondjuk mi messzebb lakunk a kórháztól, ráadásul nem is oda hívott, hanem a rendelőbe, úgyhogy ha bármi van, még át kell menni a kórházba, na meg a lányomat átfuvarozni a nagyihoz,
úgyhogy holmicska jön velünk
épp ezért biztosan nem lesz semmi :?

KépKép
szkagi

Szly,
a bekakilásról akartam :lol:
képzeld, vettem Szonjának egy Varázsceruza dvd-t, és annyira tetszik neki, hogy nem akar elmenni se pisilni se kakilni, és csak amikor már érzi hogy elindult valami a bugyijába, akkor startol a kanapéról :shock:
úgyhogy komoly ígéretek árán lehetett csak kicsikarni, hogy menjen már el a wc-ig, utána is nézheti a kedvencét tovább... viszont ha bepisil-bekakil, akkor nem...
ezen a héten már/még nem pisilt be emiatt :D
kordában kell tartani a kiscsajt
mondtam neki, hogy utálok kanapéhuzatot mosni, jól meglepődött :roll:

KépKép
szkagi

Na, fáj a has
de már nem dőlök be ennek
megyek vásárolni a Corába!!!!

KépKép
szkagi

Kimma,
szülsz, szültél? Irigykedjek? :D

KépKép
szkagi

Hát igen! Van hogy nagyon eljátszák az időt. Még emlékszem magamról. Ugyan akkor már nem pisiltem be, de mindig az utolsó pillanatban rohantam a wcre!

Kép
szly27

Sziasztok!

Sajnos nem tudok visszaolvasni, csak segítségért jöttem! Tapasztalt anyukák és dokinénik válaszát várom...
Nórinak gyakorlatilag születése óta be van gyulladva az egyik szeme. Hol jobb, hol rosszabb, de mindig visszajön a gyulladás és akkor borzasztóan csipásodik és könnyezik neki. Harmadszor kapta rá múlt héten ugyanazt a szemcseppet (Tobrex), de már nem is javított rajta, ráadásul nem vagyok benne biztos, hogy nem árt neki inkább mint használ :evil:
Hétfőn el akartam vinni a helyi gyerekszemészetre, de mint kiderült a héten nincs rendelés. Ilyen az én szerencsém... :cry:
Ott azt mondták vigyem a felnőtt szemészetre, ott meg azt hogy nincsenek olyan pici műszereik amivel meg tudnák vizsgálni, úgyhogy vigyem be a Heim Pálba. Hát nem vittem, gondoltam adok még a szemcseppnek pár napot.
Ma már 1 hete hogy kaptuk, nem merem tovább használni, rá is van írva hogy nem szabad. Viszont még mindig csipásodik és dörzsöli is. Leginkább az aggaszt, hogy tegnap semmit sem aludt, pedig látom rajta hogy álmos, de csak nyöszörög, evés közben is sírdogált, de olyan keservesen!
Szóval a kérdéseim:
Nem lehet hogy a szeme fáj??????
Lehet ennek a gyulladásnak valami szövődménye??? Mondták már nekem hogy lehet hogy könnycsatorna-elzáródás, de azt sürgős kezelni vagy számít néhány nap????? Igazából azért lenne fontos ezt tudnom mert nagyon nem szívesen viszem a Heim Pálba (nincs autónk + biztos sokat kell várni stb) és inkább hétfőn elvinném ide a szemészetre ha lesz végre rendelés! De ha ez olyan lehet amit gyorsan kezelni kell, akkor meg csak be kéne vinni a kórházba...
SEGÍTSETEK LÉGYSZIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII
Köszi!
Vendég

b
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2009.03.03 18:06-kor.
Vendég

Wera! Már írtam egy párszor, de leírom megint. Rolival én pont ugyanígy jártam, de mind a két szemével. Eleinte cseppeket kaptunk. Majd könnycsatorna átmosásra jártunk + cseppek! Minden héten más. Így ment ez kb 5 hétig és ment volna tovább, ha hordom tovább. Hozzáteszem az átmosás nem segített semmit és ennyi fajta antibiotikummal sem szabadott volna kezelni a szemét. Elvittem Szolnokra, ahol az én szemészorvosom megszondázta. Egy hétig kellett még csepegtetni és mind a két szeme tökéletesen rendbejött.

Jázminnak az egyik szeme vacakol. Nem annyira vészes, de egy hétig csepegtettük ugynazzal mint te. Most úgy tűnik kezd neki visszatérni, de még várok vele. Ha visszajön megint csepegtetek aztán majd meglátjuk

Egyébként nem kell vele rohanni azonnal a szemészetre, persze majd mutasd meg, de megvárhatod amit akarsz. Egyébként is azt hiszem szondázni csak két hónapos kortól szondáznak és legtöbb helyen nem csinálják már. A legtöbb orvos nem szereti, de nekünk ez vált be anno.

Kép
szly27

wera!
szegénykém. annyira sajnállak benneteket. ++++++++
nagyon kellemetlen lehet, és főleg hogy nem tudod hogyan segíts rajta. szeritnem ez a legrosszabb.
azért remélem hamar rendbejöttök mostmár. és tényleg mutasd meg akár több orvosnak is!!!

szly!
én főzök :D meg sütök is :D
ma nagyon kreatív vagyok :D
levske az májgombócos zöldségleves lesz, de olyan gulyáslevesesen.
a második az meg carbonara tészta lesz.
a süti meg csokis püspökkenyér de most tortaformában csinálom és teszek a tetejére sárgadinnyét is.

Kép

Kép
timi1982

Kata! Hálásan köszönöm a gyors választ! Remélem akkor tényleg nem fáj neki! Kamillázom és nyomkodom napnta többször is, csak azt elfelejtettem írni. Söt! Már a Potyka által ajánlott anyatejes cseppentéssel is próbálkozom tegnap óta. Gondolom azzal ártani nem tudok. A Sterimart is kipróbálom akkor, hátha segít. Szóval azt mondod akkor ráér a hétfői szemészet, ugye? :)
Vendég

Köszi a többieknek is! :D Annyira jó hoy vagytok nekem!!!!!!! :wink:

Tegnap este már tejem sem volt az idegtől :oops: , ki kellett venni 1 adagot a fagyóból, még jó h tettem el! Aztán éjszakára rendeződött a helyzet.
Ilyen rossz éjszakánk még nem volt soha! Eddig 1x, de max 2x kelt fel Nonó kajolni de aztán vissza is zuhant. Most meg 2 órénkélt kelt, de alvás közben is nonstop kapálózott + nyöszörgött. Egy percet sem aludtam, végig azon töprengtem mi baja lehet. Most már kezdek a pocijára gyanakodni...
Vendég

Wera:nekem azt mondta a doki,mikor még a Picurinak is be volt így csippásodva a szeme,hogy kamillával nem ajánlatos,inkább felforralt,és lehűtött vízzel tisztogassam+a szemcsepp-egy hét alatt rendbe is jött neki.Kitartás,és jobbulást Nórinak.

Ági:kérdésedre hogy észre veszed-e ha szülsz-lásd az én példámat,nem igazán voltam benne biztos hogy az a fájdogálás az-e :wink:

Kép
Kép
Kép
kike

Wera, vagy kezd magyobbacska lenni, és jobban befolyásolják a világ dolgai. Szemére esetleg szemvídítófű? Az nem virágporos, szemben a kamillával. Viszont ha szakorvos, akkor gyerekszakorvoshoz vidd. Sztem.

Véda, de legalább megoldódott. Örülök neki. Tudom milyen kegyetlen bír lenni, ha begyullad.

Ági, cuccal a dokihoz? Miért? Gondolod ennyire nagyhatalmú? :lol: Én már abban sem hiszek, hogy gyerek ez a púp. Tök szedált állapotban vagyok.

potyka

Wera,
szegény Nonó! Remélem, meggyógyul a szeme hamarosan!

Csajok, hazarendeltem a férjemet. Az előbb még voltak fájásaim!!!!! olyan 7-8 percesek, most mióta olvasok, persze nincs... azannyát ennek a gyereknek 8)
Na mindegy, ha elmúlnak, legalább megeszem a kínais kaját, amit hoztam :lol:
De ezek már elég erős fájásnak mutatkoztak, hát nem bedőltem? :D
A Corában is, hazafelé vezetés közben is, már szerencsére itt jártam az utcánkban, de éreztem, hogy belevörösödik a fejem is...
Áh, mindegy, a Zoli már úgyis elindult hazafelé, majd együtt megebédelünk, aztán valami lesz.

Megint fáj
HURRRRÁÁÁÁ
hamarosan indulunk szülni!!!!
Drukkoljatok!!!!!

KépKép
szkagi

Egy kép Dominik babáról Anyánál:
Kép

Kép
Kép
Kép
kike

Potyka 8)
már a múlt héten az anyósomékhoz is cuccostul mentünk :D
de minek :?

KépKép
szkagi

Ági:Megy a drukk,ügyesek legyetek-ha tényleg arra kerül a sor,gyors szülést kívánok! :D :wink:

Kép
Kép
Kép
kike

ági!
++++++++++++

nah én meg megfőztem, megsütöttem. sőt! nyusziapu itthon is volt ebédelni. annyi hogy a sütit nem várta meg mig kihül, meg azt mondta igy is rossz visszamenni dolgozni. inkább lefeküdne aludni. :D vagy legalábbis sziesztázni :D

én meg megyek elmosogatok, meg kicsit kifutott a tésztavíz igy megpuceválom a tűzhelyet 8)

Kép

Kép
timi1982

Wera!
A kamillat nekunk se ajanlottak,csak forralt vizet.

Aki hasznal valami cseppeket hasfajasra meg tudja mondani hogy az Infacol-t ha adom nekik es megse a hasa faj csak en hiszem akkor artok nekik vele?

Hoztam nektek pár képet a fiukrol:
Kép BENCE anyaval Kép CSABA Kép CSABA nezelodik Kép BENCE talpa bujocskazik
Vendég

táskalopás... nem semmi. Mondjuk amikor én benn voltam a kórházban, minden ágyhoz tartozott szekrény, és én minden cuccom odatettem és mindig bezártam. A többiek furcsán néztek rám, de nem érdekelt... Én is tartottam ilyentől. Ami amúgy gusztustalan. Remélem, hogy az iratokat legalább visszaküldik anyjuknak mert iszonyat sok bosszankodás jár ezekkel... Főleg, hogy ahhoz, hogy a gyerek papírjait intézni tudják, kelleni fognak anyjuk papírjai is...

mellgyulladás... nekem is volt amikor beindult a tej, és bedurrant a jobb mellem. Kicsi férjem kitanulmányozta a netet és nekem is ő oldotta meg a problémát. Nagyon hálás voltam érte, mert ugyan majd beszartam mikor masszírozta meg ilyenek, de másnapra semmi baja nem volt. :)

szemgyulladás... Nekünk is már pár napja csipásodik neki, hol az egyik, hol a másik. Emiatt nem is annyira aggódtam, én is kamillázom, még a dokival nem írattam cseppet mert annyira nem gáz. Mára viszont az egyik szeme (pont az ami épp most váladékozik) totál bevérzett. Olyan eres az egész. Szerintetek ez mitől lehet? Aggódnom kéne emiatt, vagy ez is természetes?

Ez a tündérbogár már megint felébredt a fejőgépre... Már nem tudok vele hova bújni hogy ne hallja meg... :( sírt amíg be nem fejeztem, aztán kivettem az ágyából és azóta nézelődik a drága. :)

Na most megyek, mert lassan éhes is lesz és addig még én is akarok enni. Aztán lehet, hogy elmegyek vele sétálni. Esténként szoktunk menni apával, de nem akarok egész nap a lakásban kuksolni... Úgyhogy azt hiszem evés után nekiindulunk. :)

Mindenkinek szép napot!

(ja, még azt akartam mesélni, hogy a gyerek 10-kor evett, 11-kor aludt, legközelebb 2-kor ébredt, de nem sírt még, gyorsan kihoztam és megetettem. Aztán kinn is maradtam vele, hogy apa tudjon jól aludni. Legközelebb fél hatkor volt evés. Apa hatkor felkelt, kérdezem jól aludtál? Erre ő: nem. Fáztam. Azt hittem beleharapok... Ezerrel odafigyelek hogy minden éjszaka tudjon aludni, és nem is értékeli... Arról meg hogy fázott csak ő tehet, mert pár napja kivette a takarót a huzatból, mondván hogy ő megsül éjszaka... Hát erről ennyit. Azt hiszem ma éjjeltől bevezetem, hogy ő etet, én meg addig fejek. Aztán ő alhat tovább, de ezt egyszerűen nem lehet csinálni... Van, hogy olyan fáradt vagyok, hogy kihagyom a fejést, de akkor lelkiismeretfurdalásom van. Ha meg nem hagyom ki, akkor már alig marad időm a következő etetésig és mire visszaalszom...

na eldugultam. De remélem már lesz új bébi mire újra jövök... :)

KépKép
muffin

potyka, ettől a beszólásodtól kikészültem, hogy már abban sem hiszel, hogy gyerek ez a púp. :) :) :)

maverick, te hova tetted a hasad? Meg úgy egyáltalán? Te jó ég. Szerintem senki nem mondaná meg hogy mostanság szültél, nem hogy ikreket!!! Nagyon édes pofák! :)

agi, megy a drukk!!!

KépKép
muffin

Na, megjöttem!

Ági megy a drukk! +++++++

Kike, Maverik! Édesek a fiúkák! :D

Véda! Sajnálom a gyulladás-dolgot, de jó hogy apa megoldotta a problémát! :wink:

Wera! Sajna nem tudok mit tanácsolni, de a kamillát újabban tényleg nem ajánlják! Az esetleges alergia miatt.

Mi. Hát elég aktív volt a kis drágám nst-n, végigviháncolta a dolgot. Méhtevékenység...emlékeztek a múlt hetire? Na akkor ezt nézzétek!
Kép
Persze ahogy ott csücsültem, nem éreztem semmi fájást, de a doki azt mondta, hogy Ő már látja a végét...
Jó neki!

KépKép
KépKép
terek.krisztina
Tatabánya

Sziasztok
Wera Dávidnak is születése óta be van gyulladva mindkét szeme,és már a 2.szemcseppet kapja rá...folyton csipás csórinak és könnyezik.De én még nem gondoltam ,hogy ez olyan katasztrófa lenne!Hát remélem nem is az :oops:
Vendég

kriszta!

hát nagyon irigykedem ezért a hullámvonalért. nekem holnap is bizti vízszintes lesz :(

nekem a doki még nem látja a végét... hát én se

Kép

Kép
timi1982

jah egyébként mondtam már hogy én az utolsó helyre pályázom? ;)
mármint aki utolsónak szül :twisted: :twisted:

Kép

Kép
timi1982

Timi, én szívesen átengedem Neked az utolsó helyet :lol: :lol: :lol: feltéve ha van bármi beleszólásom.
Kriszti, örülök, hogy a te dokid ebben a vonalban a végét látja, nekem elég rég rajzol iyleneket a gép... Persze nem vagyunk egyformák, és nálam mindenki csak lemondóan pislog. Amúgy meg neki könnyű a végét látni, nem alszik egy fixen rögzített görögdinnyével, nem hordja, mint királypingvin a tojásait, nem kell így ebédet főzni, mosni vasalni, blablabla. Én már cska azért is szülnék, hogy pár napig ne tőlem kérdezzék, mi lesz az ebéd, egyszerűen kihaltak az agysejtjeim is.

Oculoheel egyadagos szemcsepp a homeos szemcsepp neve. Esetleg jó lehet. Muffin, azért ha véreres, én megmutatnám dokinak.

Amúgy nem tudjátok, cseppenetenek még nekik közvetlen a szülés után? soknak tűnik nekem a szemproblémás gyerek.

potyka

Büszke is vagyok a cikkcakkomra. De nem tudom, ezeket nem kellene már éreznem? Úgy tudom, hogy 90-100-nál már szülni szoktak. Hát akkor éreznem kéne, nem?

KépKép
KépKép
terek.krisztina
Tatabánya

sziasztok csajok
vagyok ám csak olvaso üzem modban

velünk minden oké ma voltunk a szemészeten detto olyan problémával mint vera de mi már másodszor ma is átmosták a könnycsatornát és kész
nem kell mennünk többet minden oké
2 hete voltunk akkor is átmosták kaptunk mi si tobrexet azt csöpiztük 1 hétig 1 hét szünet ma kontroll és átjárhato szoval szuper
wera a miénk is ugyanilyen volt mint a tietek én átmosattam neki joob az 1perces orditás szerintem mint a hetekeig szemcsepp DE EZ AZ ÉN VÉLEMÉNYEM!!!!!!
MIELÖTT VALAKI MAGÁRA VESZI
:?

amugy tápot eszünk semmi tejci nincs már :evil: :evil: :evil:
ez van

DE HIZIK ARANY POFÁM 4200G!!!!!!!!!!!!!!!
a lányom volt velem a szemészeten és képzeljétek MEGKÉRDEZTÉK HOGY A TIÉD????????????????
MERT Ö VITTE A HORDOZOT :roll: :roll: :roll: :roll: :roll:

mert van egy csunya inhüvely gyulladásom a doki szerint a fejéstöl kézi avantem van és a jobbcsuklom oda van :twisted: :twisted: :twisted:

gratulálok anyjuknak lindának bondinak vikinek!!!!!!!
sok boldogságot és tejcsittttttt nekik

Képimg][/url]
Kép
ronix

Maverick:édik az ikrek :D -ilyen hálózsákunk nekünk is van :)

Kép
Kép
Kép
kike

Potyka, lehet aztán hogy csak meg akar szabadulni tőlem. :shock: :lol:

Amúgy ez is egyénfüggő. A kolleganőm már hetek óta nagy szenved, folyamatosan fájogat. Ő tegnap majdnem 60-akat produkált, és azt mondta, hogy eléggé érezte.

KépKép
KépKép
terek.krisztina
Tatabánya

Kriszti, ezek csak jóslófájások. Nem abban az értelemben csak :lol: . Azt jelzik, hogy dolgozik a méh. Szülésnél nem iylen az ív, hanem olyan Badacsony típusú. DE van akinek semmit nem mutat. Ugyanis nem a gép szül. Khm. CTg igazából egy pillanatnyi állapot, és az alsó vonal lényege, hogy ha van méhtevéklenység, a gyerek szívhangja nem változik-e tőle kedvezőtlenül.

Maverick, azannya, ikrek után így kinézni????

potyka

teo neked gratula!!!

milyen sok szép babo van :D :D :D

a fözzéssel nekem is tele a hátsom...............
alig van idöm és máris kezedem elöröl az etetést...
igy marard a gyors egyszerü van hogy csak rántottát eszünk
lassan ébred a királylány apa igy hivja :D :D :D :D :D

Léna 100g-kat eszik és napi 8-szor
van ugy hogy nappal alszik és éjjel van fenn néha megforditja a csaj a dolgokat

de amennyire mondta apa hogy fiu fiu fiu
annyira imádja csak azért haza ugrik hogy megnézze és kicsit megnyalja
megyek etetniiiiii

Képimg][/url]
Kép
ronix

teo neked gratula!!!

milyen sok szép babo van :D :D :D

a fözzéssel nekem is tele a hátsom...............
alig van idöm és máris kezedem elöröl az etetést...
igy marard a gyors egyszerü van hogy csak rántottát eszünk
lassan ébred a királylány apa igy hivja :D :D :D :D :D

Léna 100g-kat eszik és napi 8-szor
van ugy hogy nappal alszik és éjjel van fenn néha megforditja a csaj a dolgokat

de amennyire mondta apa hogy fiu fiu fiu
annyira imádja csak azért haza ugrik hogy megnézze és kicsit megnyalja
megyek etetniiiiii

Képimg][/url]
Kép
ronix

Aha. Na nem baj, méhem csak készülgessen! :)

Na azt hiszem ledőlök kicsit mert hullának érzem magam. :roll:

Ronix! Hány éves a lányzód, hogy már gyereket képzelnek neki? :shock:

Ági! Gondolatban veled vagyok! +++++++
Lehet ezért vagyok ilyen fáradt! :shock: :lol: :lol:

KépKép
KépKép
terek.krisztina
Tatabánya

Ronix! Tök jó, hogy így rajong a lányáért. Én meg tegnap gondolkoztam el, hogy mikor is volt utoljára Jázmin az apja kezében. Hát lehet hoyg a hétvégén. Mikor hazajön a melóból, Jázmin alszik, aztán fürdetem, etetem és jóesetben már alszik megint. Szóval nem nagyon van lehetősége fogni. De tegnap kicsit nyűgibb volt evés után este és a kezébe nyomtam. Valahogy még túl kicsi neki, nem tud vele mit kezdeni.

Maverick! Édesek a fiúk! Megoldódtak az alvásgondok?

Domi baba bemutat a világnak a képen

:lol:

Muffin! Mehettek ti délután és este is sétálni! A múltkor voltunk a strandon és vittük Jázmint is. szépen aludt a babakocsiban.Megkérdezték mennyi idős, mondom 3 hetes. Elkezdtek szörnyülködni, hogy milyen kicsi és nehogy baja legyen. Mondom mitől? Talán a friss levegőtől? Menjetek ki amennyit csak tudtok, jókat alszanak a babakocsiban.

Ági! ++++++++++++++++++++++ Lesz ma babánk?

Kép
szly27

Sziasztok Csajok!

A fiúk alszanak így van egy kis időm írni Nektek!

Viki! Örülök, hogy otthon vagytok és minden rendben van Veletek! Lacinkó tündéri! :D

Wera! Gyógypuszi Nórika szemére, hogy hamar rendbe jöjjön!

Maverick! A fiúcskák nagyon aranyosak! :D Én is adok Infacolt Szabinak elvileg nem lehet tőle bajuk mert nem szívodik fel!

Ronix! Szabi is 100-at eszik de csak 6-7 alkalommal!

Szkagi! DRUKK!!!!++++++++++++++++++ :D

Kriszti! Én a kétszer ekkora fájásokat sem éreztem az elején!

Kike! Dominik is nagyon cuki! :D

Végezetül néhány kép! :D
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Vendég

Sziasztok!
Ne haragudjatok,hogy bepofátlankodok!Én a másik nyári babás topicba szoktam írni,de titeket is rég óta olvaslak.(sőt,van aki ide is meg oda is ír :wink: ) Csak Sz.Andinak akartam írni,hogy szoptatás során paracetamol tartalmú fájdalomcsillapítókat ajánlanak. (Panadol,Panadol extra).Sajna nekem a fejem fáj gyakran,de nekem már a védőnő,meg a csecsemősök is mondták a kórházban,hogy ne vegyek be Algopyrint,meg a betegtájékoztatón is rajta van,hogy a gyógyszer alkalmazása során és az azt követő 48 órán belül kerülni kell a szoptatást,mert kiválasztódik az anyatejben!
Persze lehet,hogy túlzás és csak elővigyázatosságból írták rá,deha van jobb megoldás,szerintem válaszd azt!
Üdv mindenkinek,és jó babázás,akinek meg még pocakos,annak könnyű szülést! :)

KépKép
Kép
patricia83

Szia Patrícia :lol:

Kép
szly27

Sziasztok!

Mikor lesz már jobb idő? Utálom, h ki se lehet mozdulni! :?

Babuli, Szabi nagyon édes. Nekem a kedvenc amikor a fején van a pelus! 8)

Wera, remélem hamar rendbe jön Nóri szeme! Mi brulamycin kaptunk a szemére!

Potyka, szerintem nem kapnak szemcseppet szüléskor. Legalább is a Kútvölgyibe, én nem tudok róla h kaptunk volna!?

Maverick édesek a fiúk és szuperul nézel ki nem mondanám meg h most szültél! :D

Timi, micsoda ebéd!Nagyon kis szorgos vagy! Irigy! Nyitom az ablakot! :D

Titi, mit mondtak Levente nyelvére? ma voltatok úgye?

Kriszti, jó pihizést használd ki még tudod! :D

Kike, Édes a kis Dominik!

Ági, várjuk a hireket!+++++++++++++++

Szly, már irni akartam milyen ügyes Roli a bilizéssel kapcsoltaban. mi még csak barátkozunk vele!
Mi is elvittük Szonját Balcsira és jót aludt a levegőn! És Bence is nagyon élvezte a fürdést alig lehetet kiszedni a vizből! :wink:

És pár kép: Kép Kép Kép
bencuri

szly apa akkor is felveszi ha alszik
tegnap is haza ugrott bemegy bepuszil a kiságyba Léna alszik erre apa felvhetem mondom
ne mert alszik
apa rám néz és közli akkor is felveszem mert az enyém
és már a kezében is van
vasárnap elmehetek oda ahová akarok mert egész nap itthon lesz és ö akar vele lenni :) :) :) :) :) :)

pedig nagyon féltem hogy mi lesz mert mikor kiderült hogy kislány nagyon le volt törve és reménykedett a fiuban végig

aztán mikor meglátta és megfogta
meg jött az elsö kis mosoly mikor fogta hát majd elolvadt hogy az övé
és mosolygott neki :) :) :) :)

timi a lányom 16 éves :D Kép ö az

Képimg][/url]
Kép
ronix

itt nagyon rossz idö van 2 napja esik nem tudunk kimozdulniiiiiiiiiiiii

utálommmmmmmmmmmmmmmmmm

Képimg][/url]
Kép
ronix

Roxin olyan jó h igy szereti apa az ő pici lányát!
Emlékszem milyen rosszul viselte, mikor kiderült h lány!
bencuri

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára 20150601134430 2010.02.19 07:11-kor.
20150601134430

Viki, a kaki az normális anyatejes babáknál! Sajna nálunk csak egyszer van egy nap! :cry:

Szerintem teljesen változó, h mennyit esznek még ilyen picinek! Babafüggő! :D Remélem nem mondok hülyeségeket, nálunk Szonja olyan 30-40-et evett! De van h csak 10!

Mesélj milyen baba volt éjjel Laci?
bencuri

b
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2009.03.03 18:26-kor.
Vendég

b
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2009.03.03 18:26-kor.
Vendég

....
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára 20150601134430 2010.02.19 07:11-kor.
20150601134430

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?