A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2008 novemberi kismamik

Jóreggelt!

Ancsa remélem megnyugodtál és azt is hogy most már nem történik semmi olyan esemény ami miatt aggódnod kellene.

A többieknek is gralutálok akik voltak uh-on (nem merek visszalapozni, mert ígyis minjárt leáll a gépem...)

Én felébredtem és gyorsan leültem dolgozni, mert 10-re jönnek hozzánk, és addig be akarok fejezni pár tervet, ami hétfői leadású, és akkor remélem nem fog idegesíteni, hogy a vendégeimmel kell foglalkozni, és emiatt egész vasárnpa is dolgozhatok. Mondjuk ez mos t saját munka, így nagyobb kedvvel csinálom. A melohelyen már nagyon nem akaródzik semmitse csinálni, már számolom vissza a heteket (még 10 hét munka, abból 2 hét szabi :))

Az én picikém tegnap nagyon megtréfált, alig mocorgott, de persze amikor már épp aggódásba kezdtem volna mindig jelentkezett picit. Remélem hétfőn mindent rendben talál a doki, a picike is jól fejlődik, a méhszáj is zárva lesz.

Bocsánat, hogy megint főleg magunkról írtam, igyekszem visszaolvasni és reagálni (a tervek befejezését követően persze:))

Kép
pipal

Ancsa:

milyen gyogyszer a papangin? nekem magne b6ot kell szednem 3*2öt.
Akkor te sem dolizol ugye?

Nemtudjátok hogy a szülési szabadság hány nap?és mikortol lehet menni?köszönöm

000kata

A vonalzom össze vissz irja a napokat ,nemtudjátok miért?

000kata

törölve
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára ancsa2727 2008.08.15 11:34-kor.

Kép
Bán.Barnabás 2002.12.11.
Alexandra Vivien 2000.09.12
ancsa2727

Sziasztok!

Katica:Gratulálok a kislányhoz :D

Ancsa:Én is remélem,hogy mostmár minden rendben lessz veletek.Pihenj amennyit csak tudsz.

Nagyon aranyosak a képek :D Bocsika,hogy nem reagálok mindenre,de nagyon lemaradtam.Megpróbálom pótolni :) Párnapig nem volt netünk a vihar miatt.De megpróbálok vissza rázódni :D Nekem csütörtökön csinálták meg a terheléses cukrot hétfőn lessz meg az eredmény remélem,hogy minden rendben lessz.Szerdán meg megyek dokihoz,hogy megnézzük minden rendben van-e.Remélem,hogy nem lessz semmi baj.A terheléses annyira nem volt rossz csak az éhezés volt gáz :( Mire másodszor levették a vért már teljesen kivoltam :cry: Remélem ilyen vizsgálat már nem lessz.

Üdv itt Eszter :D Én 26-ára vagyok kíírva :)

Écike:Akkor nyugodtan ihatom ennek örülök :D

Babóm ma elég aktív aminek nagyon örülök :D Nekem tegnap volt az,hogy kérleltem mocorogjon vagy rugjon,mert én is kezdtem parázni nehogy valami legyen,de jelzett,hogy jól van :D Ma arra ébredtem,hogy párom fogja a pocimat és mondja,hogy érzem,hogy rug :D :lol: Mert elég keveset mocorog a drágám sajnos :( De anyum mondta,hogy ne aggódjak fogom érezni még eleget.Meg ahogy nő úgy fogom egyre jobban érezni a mocorgásait.Már nagyon várom :D Most is elég aktív :D

Remélem mindenki jól van.És minden rendben.

További szép hétvégét kívánok mindenkinek!

Kép
Kép
reni_24

Écike:Ismerem én is majdnem az összes terméket csak azzal nem voltam tisztában,hogy lehet-e inni a gélt terhesség alatt.De örülök,hogy lehet,mert akkor elég sok problémám megszűnne azzal,hogy iszom.Én ezeknek a termékeknek köszönhetem,hogy novemberben kisfiam születik :D

További szép napot!

Kép
Kép
reni_24

Sziasztok!
Beni épp alszik, úgyhogy be tudtam kukkantani.
Csuri! Megkérdezhetem, hogy miért váltottál dokit? És mi van a jégárpáddal, nem húzódott vissza?
Pipal! Örülök, hogy újra beindult a mocorgás. :D Nálunk Picitesó nagyon aktív, csak sajna úgy látom, hogy főképp akkor indul be, amikor Beni alszik. Ha ez így lesz születése után is, akkor nem sok időnk lesz kikapcsolódni... :lol: De hát ezt vállaltuk.
Reni! Hol fogsz szülni? Cukorterhelést általában csak akkor csinálnak később is, ha valamilyen ok miatt lehet esélyed arra, hogy kialakuljon a terhességi diabétesz. Nekem egy ismerősömnek se csináltak, engem viszont a dokim elküldött a 33. héten is, és akkor már magas volt. Most meg már a 16.-on csináltak egyet, és most lesz majd a következő augusztus elején.
Mindenki! (aki már tett fel uh-képet) Nagyon jók a képek. Mi is voltunk 4d-sen, a 20. héten - a doki aggódott az alacsony AFP-m miatt, úgyhogy elküldött még egy genetikai uh-ra. A kisasszony sajnos nem nagyon kedvelte a felvételt, de azért itt láthattok róla egy képet. (Ide egyelőre nem tudom beszúrni, mert újra lett telepítve a gépem, és még nem tettem vissza a képeket.)
További jó hétvégét mindenkinek!

beszteri

Sziasztok!
Eszter! Az árpa kezd kisebb lenni, de még mindig nagyon zavar. Már viszket is, ami talán jót jelent...
Dokit azért kellett váltani, mert elment egy magánkórházba. Kissé húzós lett a szülés ára, amit nem tudtunk bevállalni. Egyébként nagyon jó orvos, ha a magánrendelője nem lenne tőlünk olyan messzire (májusban költöztünk el Gyálra), még most is hozzá járnék, és szülni mennék csak az Istvánba.
Anna ma megkapta a névnapjára a Bartos Erika: Anna és Peti Kistestvér érkezik című könyvet. Holnap elmélyedünk benne, miután kitakarítottunk.

Jó éjt mindenkinek!!
Üdv:

Csuri
Kép
Kép
Kép
irusc

törölve
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára ancsa2727 2008.08.15 11:35-kor.

Kép
Bán.Barnabás 2002.12.11.
ancsa2727

Ancsa Köszönöm válaszod. gratula a 100. naphoz :D

000kata

A vonalzom ma is 23+2 ir,meg taegnap is pedig már több.
Nem tudjátok miért?

000kata

csütörtökön is ezt irta,nemértem.

Mindenkinek jó hétvégét

000kata

Sziasztok!

Ancsa:Miért nem tudsz aludni mostanában? :( Én még jókat szoktam aludni hál istennek.Ma is fél 11-kor keltem :oops: Bár este úgy nézett ki,hogy nagy alvás nem lessz,mert a kislegény azzal szórakozott,hogy rugdosta a hólyagomat :) És párszor jól elis találta.

Eszter:Én a Jahn Ferenc kórházban fogok szűlni.Hát nagyon remélem,hogy megúszom a dolgot.És az első vizsgálat jó lett most neked?Egy fontos kérdés!Az anyósom azt mondta tegnap,hogy ha valaki cukros lessz terhesség alatt akkor az meg marad szülés után is.Ez igaz?Mert hát mond ő néha elég hülyeségeket :D

Doki választás:Hát én úgy döntöttem,hogy nem fogadok fel dokit,mert semmi értelme.Még jó,hogy az sztk-s dokimat nem fogadtam fel,mert augusztustól állítólag szeptemberig nyaralni fog.Hát elképzeltem,ha felfogadtam volna,hogy novembertől,decemberig meg elmegy síelni na ebből én nem kérek.Így az lessz,hogy majd szülök annál aki épp ott lessz.Meg hát a szülésznő lessz velem úgyis többet és,ha megleszek vele elégedve akkor neki adok majd pénzt na meg persze,ha a doki is jó lessz akkor ő is kap majd.

Mindenkinek további jó hétvégét kívánok! :D

Kép
Kép
reni_24

Eszter:Kicsit szita az agyam :oops: És te hol fogsz szűlni?

Kép
Kép
reni_24

Reni: én is a Jahn Ferenc korházba fogok szülni.Te melyik orvosnál?mikorra vagy kiirva?

000kata

Kata:Tényleg?! :D Az igazság az,hogy nem tudom,mert én nem merek dokit fogadni a sok negatív tapasztalat miatt.Te melyik orvosnál?Eredetileg a dokim szerint november 26.De voltam 4D-s ultrahangon és ott mondták,hogy inkább november.20 :D És te mikorra vagy kiírva?

Kép
Kép
reni_24

Sziasztok!

Csuri! Remélem, elmúlik az árpád. Most jutott eszembe, hogy valamikor sok-sok évvel ezelőtt nekem is volt egyszer, de valami kenőccsel kentem, és visszahúzódott.
A könyv nekünk is megvan, sztem nagyon jó, bár Benit egyelőre nem igazán köti le... :lol: Ízlések és pofonok...

Kata! Sztem próbálj meg a babafalva adminisztrátoránál vagy ott valakinél érdeklődni. Nekem anno a női vonalon csinált vonalzónál volt ilyen problémám, írtam nekik e-mailt, állítottak valamit és jó lett.

Reni! Rosszul mondta az anyósod, az a ritkább, amikor megmarad a terhesség után is a cukor, az esetek nagy részében rendeződik. Amire nagyobb esély van viszont, hogy a későbbiekben kialakul az "öregségi" cukor.
Az első vizsgálat már a felső határérték közelében volt, úgyhogy light-osan már elkezdtem a diétát (grammra pontosan nem tartom, de száműztem a cukrot az étrendemből), majd meglátjuk, hogy mi lesz.
Amúgy a Jánosban fogok szülni.

beszteri

Ancsa! Gratula a 100. naphoz! Miért nem tudsz aludni?

beszteri

Sziasztok!

Eszter:
Tudtam én,hogy anyósom nem ért ehez :D Köszönöm szépen a választ.Az nem jó,hogy megint úgynézki,hogy kialakul nálad :( Esetleg a családodban van diabéteszes?Mert azt mondják,hogy a hajlamot lehet örökölni sajnos.Remélem,hogy mégsem kell majd diétáznod.Szurkolok!Én nem is tudom,hogy mi lessz velem,ha mégis diétára fognak,mert én a babóval nagyon kívánom az édességeket mostanában a somlóira vagyok ráállva :oops: És,ha nem kapom meg akkor meg hányinger van :cry: Minden esetre majd holnap délután kiderűl,hogy mi lessz.Remélem megússzuk.

Ancsa:Tényleg nagyon szita az agyam :oops: Grat a 100.naphoz :D

Veletek is van ilyen?Hogy elfelejtetek dolgokat.Vagy nehezen tudtok megjegyezni valamit?Velem sajna előfordul :oops: Tiszta égő :oops: :( Bár párom csak jót mulat rajta.De szerintem annyira nem vicces. :(

Kép
Kép
reni_24

törölve
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára ancsa2727 2008.08.15 11:36-kor.

Kép
Bán.Barnabás 2002.12.11.
ancsa2727

Ancsa:Gyomorégésre nekem van amikor bevállik a tej,de hallottam,hogy állítólag jó rá a gyömbér is.De a tuti az a Rennie,mert terhesség alatt is lehet szedni.Vagy anyum szokta ajánlani nekem még a szódabikarbónát.Egy kávéskanállal kell bevenni belőle és inni rá gyorsan vizet kb.3dl-ert de a lényeg hogy minnél több vizet kell rá inni.Én ennyit tudok :oops: Remélem tudtam segíteni.Így már értem,hogy nem nagyon alszol,de muszály pihenned a baba miatt is meg magad miatt is.Én is sokat aggódom a babómért,de aludni muszály.Orvosnál azóta voltál?Olvastam,hogy hogy jártál és nagyon sajnálom :cry: Mért nem mész el másik dokihoz?

Kép
Kép
reni_24

És tényleg a magzatvíz szivárgást kimutató teszt eredménye mi lett?Vagy még nem kaptad meg a gyógyszertárból?

Kép
Kép
reni_24

Reni, Ancsa
köszönöm a gratulációt Léna nevében is. :P

Reni
Eszternek igaza van a cukrossággal kapcs. Akinek most előjön az sajna idős korában is számolhat majd vele. Figyu neked ki a védőnőd? Nekem Török Rozália, és csak fényévente kell hozzá mennem...pl. most csak szeptemberben és csak 2x voltam eddig. Veled mi a helyzet?
Reni Enci
én is szeretem a berry gélt! :) Most mineral mix-et szedek ismeritek? Vélemény esetleg?

Ancsa
engem is szokott kínozni a gyomorégés..főleg este és éjjel jelentkezik. Próbálok könnyebb vacsikat, teljeskiörlésű kenyérből.Meg ami még segít a jéghideg víz és még a korpovit keksz elég jól felszívja.Próbálj többször keveset enni. És hát az ülve-alvás is sokat segít.. ( a szódabikarbónához sajna én túl lassúnak bizonyultam...a fal bánta.. :oops: :D )
Korábbi témákhoz még eszembe jutott a [magnéziumhoz hogy a Visegrádi ásványvíz tartalmazza a legmagasabb koncentrátumban a vizek közül. Ha ásványvizen éltek akkor esetleg érdemes mostanság ezt választani.
Gátvédelem a barátnőm is így szülte az első babáját, így tényleg nem kizárt első szülésnél sem.Sőt olyat is hallottam hogy mivel igy nincsen(ek) korábbi heg(ek) még szerencsésebb is?! Én nagyon szeretném ha sikerülne így világrahoznom a babyt, ezért fogok szülésznőt fogadni.

Akíra
mi történt?-miért nem tudsz jönni majd? Remélem minden ok. és csak Kyrád foglal le túlságosan!?

Kép
katica_75

törölve
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára ancsa2727 2008.08.15 11:36-kor.

Kép
Bán.Barnabás 2002.12.11.
ancsa2727

Sziasztok!

Katica:Nagyon szivesen :D Az én védőnőm neve:Angyal Lászlóné.Az jó,hogy csak olyan ritkán kell menned :D Mondjuk amióta jelentkeztem nála csak kétszer voltam :D De majd mennem kell,mert nem tudtam leadni az AFP eredményemet mivel az orvosom nem volt és helyettesítették a másik doki meg elfelejtette oda adni.Meg kellett csináltatnom megint teljes vérképet a védőnő mondta,hogy már itt az ideje.Így meg csináltattam :D Meg közben megis csináltatta a háziorvosom a terheléses cukrot is.Meg mivel a védőnő magasnak találta a vérnyomásomat ezért is kellett mennem a háziorvoshoz.Mert nekem már 18 éves korom óta magas a vérnyomásom :( És gyógyszert is szedek rá.De úgy látszik,hogy amit most a terhesség alatt kell szednem annyira mégsem jó :cry: Így feltetet nekem egy 24 órás vérnyomás mérőt.Mert valószínű,hogy ugrál a vérnyomásom :cry: Amúgy hál istennek jól vagyunk :D Babóm mostanában már elég aktív :D Tegnap este majdnem lerugta a hólyagomat :) :( Szeptembertől költözünk végre és így az utolsó 3 hónapot nyugodtan tölthetem :D De addig még ki kell festeni a lakást meg át kell rendezni,hogy a kiságy elférjen.Így augusztusban nem fogunk unatkozni :D De amúgy nyugodt babónk van volt olyan,hogy egy egész napig nem is éreztem,hogy mocorog.De persze megis ilyedtem :oops: De este már jelzett,hogy jól van és minden oké :D Végre párom is érezte már a rugásait így nagy volt az öröm :D Te is iszod most a berryt? :) Én eddig nem mertem :oops: Én a mineral mixet sajna nem ismerem :oops: És mire jó?És ti,hogy vagytok?A szódabikarbónás sztori nem semmi :lol: Hát igen gyorsan kell csinálni az bizti. :D

Ancsa:Sajnálom,hogy nem jött be egyik sem :cry: És,hogy még a betét sem jött meg :cry: Azt nem mondták,hogy mikorra lessz?Remélem minnél hamarabb.És,ha megcsinálod minden oké lessz.Szurkolok!És akkor végre tudsz majd aludni is.Azóta nem tapasztaltál semmit ?Mert néha nekem is jön valami víz szerű,de nekem olyan hetente-kéthetente egyszer-kétszer.Anyum azt mondta,hogy szerinte nem magzat víz hanem fehér folyás.És az természetes.Akkor van baj szerintem,ha mindennap jön és sok.Bár nem akarok okoskodni a teszt az a tuti.

Kép
Kép
reni_24

Kicsit hosszúra sikerűltem sorry :oops: :D

Kép
Kép
reni_24

Ancsa! Benivel anno nekem se jött be egyik módszer sem a gyomorégésre, ami segített, az a mandula volt (persze natúr és nem sós). Azt próbáltad már?
Kimásoltam az egyik homeopátiás füzetecskéből a gyomorpanaszos részt, hátha rátalálsz arra, amelyik tünetei legjobban hasonlítanak a tiédhez. Persze egy szakember biztosan személyre szabottabb lenne, de ha nincs, akkor ez is jobb, mint a semmi. Hátha segít.
Kép
Remélem, a teszt is hamarosan megérkezik és végre megnyugszol kicsit. Nekem a múlt hetem volt rossz-alvós, és alig bírtam napközben ébren maradni. Szóval együttérzek!

Reni! Feledékenység=terhes-"betegség"... :lol: Nem vagy egyedül...
Magas vérnyomás: biztos megtalálják a megfelelő gyógyszert. Benivel amúgy nekem is magas volt a vérnyomásom, a végén már kétféle gyógyszert kellett szednem, elég brutál adagban. De utána szerencsére az is visszaállt. Picitesóval meg inkább alacsony, vagy normál egyelőre, remélem, így is marad.
Magas cukor csak nagymamámnál fordult elő, idős korban. Szerintem nálam a túlsúly is abba az irányba tolja a dolgokat, persze ez sem feltétlenül okoz ilyet, volt olyan ismerősöm, aki teltebb nálam, mégsem volt semmi baja a cukrával.

Katica! Én is gratulálok Lénához! :wink: Igazán szép kislány!

beszteri

Sziasztok!
Mindenkinek gratulálok a babához!
Én is novemberre várom a picit aki nekünk a második gyerkőc lesz.Van már egy kislányom aki most lesz 4 éves.
Én a hoxán szoktam novemberi babátváró kismamákkal beszélgetni ha van kedvetek csatlakozzatok oda is!
http://www.hoxa.hu/?p1=forum_tema&p2=14264
Van saját weboldalunk amit én csinálgatok mikor van időm-és jó eggyütt látni hányan vagyunk ki mire várja a manót...
http://babavaro2008november.mlap.hu/
durci24

Sziasztok!

Eszter:Akkor jó legalább tudom,hogy nem vagyok egyedűl ezzel a dologgal :D Remélem,hogy hamar meg lessz a gyógyszer,mert hát azért én is megérzem,hogy magasabb.Ma délután megyek dokihoz és akkor kiderűl,hogy mi lett az eredmény.És remélem már meglessz az időpontom is vérnyomás mérésre.Az orvosom szerint is a baba miatt ugrott meg kicsit meghát ugye ilyenkor a szív is többet dolgozik.Az én nagymamámnak is sajnos magas volt a cukra.Ő ha jól emlékszem akkor 40 éves korától lett cukros.Hát igen szerintem is a magas cukor nem függ össze feltétlenűl a súllyal.Szerintem inkább hajlam.

Durci:Neked is gratula a babához és a lányodhoz :) És üdv itt :D

További szép reggelt mindenkinek! :D

Kép
Kép
reni_24

Sziasztok!

Ma végre lezárul az interjuztatas, már nagyon untam reklámozni a helyemet (főleg hogy csak a babó miatt maradtam a cégnél fél éve, így eléggé nehezemre esik pozitívan feltüntetni őket, de az én érdekem hogy jöjjön minél előbb valaki, aki betanul a helyemre...)

De! Ma megyek végre dokihoz, és lesz UH, meg mindenféle, és végre kifaggathatom a kórházzal, szüléssel kapcsolatos kérdésekről. Most néztem, hogy már több mint 1 hónapja voltam istengegyin UH-n, a dokimnál meg 2 hónapja. Remélem tényleg mindent rendben talál ma!
Azt lehet hogy kiderül, hogy híztam vagy 3 kilót, és diétára fognak, na de majd meglássuk, engem eddig senkise cseszegett, pedig már vagy 8 kilot hiztam összesen.

Na szép napot mindnekinek!

Pipal

Kép
pipal

Sziasztok!

Pipal!
Szerintem ne aggódj a súlyod miatt. Ha úgy érzed neked nehezebb, mert pl. dagad a lábad, vagy nehezebben mozogsz, akkor kicsit vegyél vissza, de ne sanyargasd magad. Nekem az előző terhességemnél azt mondta a védőnő, hogy ne egyek édességet, én meg mondtam, hogy azt már nem!!! Szóval nekem van egy barátnőm, aki odafigyel arra, hogy mit eszik (szinte csak zöldséget, gyümölcsöt) és mégis hízik ( szeptemberben fog szülni)...Remélem minden rendben lesz a dokinál!!!
Eszter!
Úgy tűnik elmúlt az árpa! Még egy kicsit érzem, de már nem vészes! Anna teljesen odavan a könyvért....

Nem tudom ki, hogy van vele, de nekem ennél a terhességnél annyira felpuhult az ínyem, hogy a fogmososás kész horrorfilm-szerű.... Elmúlik szerintetek, vagy S.O.S. keressem meg a dokim, mert kipotyognak a fogaim???

Üdv:

Csuri
Kép
Kép
Kép
irusc

Hali!

Irusc, nekem a fogorvosom ajánlotta a Meridol fogínybalzsam fogkrémet. Extra puha fogkefével kell átmosni a fogínyt. Utána meg lehet rendesen fogat mosni. A Meridol gyulladáscsökkentő és megelőző. Tényleg jó. Meg ajánlotta heti 1x 1db karalábé elfogyasztását a c vitamin miatt.

Ma este megyek és leveszik a szemölcsömet. Nagyon parázok. Pedig tudom, hogy semmiség lesz. Aug.9-re szeretnék bejelentkezni a 4D-be megint. Hátha most látnánk az arcát. :)

Ancsa, ne izgulj! Inkább pihenj sokat!
Könnyű ezt mondani, én is parázok a mai beavatkozástól, meg a pénteki vérvételtől is.
:shock: :)

Gátvédelem: Nekem most azt mondta egyik ismi, hogy a gátvédelem azért gáz, mert lehet tágabb maradsz, mintha varrnának. Ugye ez nem jellemző? Mármint, hogy jóval tágabb maradj....

:shock:

Kép
Kép
gabi82

Sziasztok!

Csak gyorsan gondoltam jelentkezem, hogy mi is megvagyunk, csak annyira sűrűek a napok, meg ugye még dolgozom is, hogy egyszerűen nincs időm írni... :roll: Olvasni olvasok rendszeresen, úgyhogy képben vagyok mindenkivel kapcsolatban. :)

Szóval most önző módon :oops: pár szó rólunk: teljesen jól vagyunk, Nati sokat mocorog a pocakban, sokszor tök viccesen hullámzik a hasam. :lol: Múlt héten voltam dokinál, zárt a méhszáj (bár nekem az elejétől rövidebb, C2000, állítólag második terhességnél ez normális), minden rendben. Most épp a vérkép eredményemre várok, amit pénteken vetettem le, kíváncsi vagyok, használ-e a vas, amit szedek. Az időjárást bírom nehezen, a magas páratartalom miatt szinte állandóan légszomjam van. :(

Csak egy-két dolog így hirtelen:

Csuri, Lilinek meg tegnap volt a névnapja (Liliána) és ő is ezt a könyvet kapta meg 8) , azóta szinte le sem tette. Nekünk eddig az Anna óvodába megy rész volt meg, azért is teljesen odavan.
A fogínyedre próbáltad már a Paradontax fogkrémet? Eleinte borzalmas az íze, de meg lehet szokni és nekem bevált.

Kata: a szülési szabadsághoz annyit, hogy ha viszonylag jól keresel (tehát a TGYÁS alatt többet kapsz, mint a GYED alatt), akkor csak a szülés napjától érdemes igénybe venni, mert akkor ugye 4 héttel tovább kapsz több pénzt. Legalábbis én előtte táppénzen voltam és így jobban megérte, bármennyire is erőltették volna nálunk a kórházban.

Most csak ennyi, bocsi, vissza kell térnem a munkához.

Katinka

Kép
Kép
katinka31

irusc, ez a fogdolog nalam is kezd eldurvulni, de én úgy tudom, hogy ez teljesen normális, és a legrosszabb amit tehetsz, ha kevesebbszer, kevésbé mosol fogat. De érdemes elmenni fogdokihoz (bár nekem nem akarodzik...), nem árt a többszöri kontroll terhesség alatt.

És ooo én nem aggodom a sulyom miatt, ráadásul nem is tudom hol az a sok +kilo, mert a kezem, lábam nem dagadt, hizott egyáltalán, azért persze összességében látszik hogy "nőttem", de még egyáltalán nem vészes :) meg különbenis, most nem ez a legfontosabb!

Pipal

Kép
pipal

Hello!

Ancsi már 1 hete akarok írni, de nem jutok ide. Szóval nekem állandó jellegű folyásom van, van hogy vizesebbnek tűnik van, hogy nem ha esetleg éjszaka nem kell kimennem pipilni csak 1-szer akkor reggelre elég sok van az én dokim szerint teljesen normális legalább nem marad bennünk baci :wink:

Bébim jól van még mindig kicsit nagyobb az átlagnál, de azért én még mindig abban bízok, hogy csak hosszra nagyobb, súlyra nem.(Kellett nekem 190 cm-es pasi :lol: )

Katinka nekem is c2000 :wink:

Gátvédelem: nem igaz, hogy tágabb maradsz, ha végzel egy kis hüvelytornát még jobb lehet mint előtte.

Nagyon bízok benne, hogy engem sem vágnak, de az első két szülésem után én már nem reménykedek :?

Zsoltika 11 éves
Ákos 10 éves
Kép
klarissza33

Sziasztok!

Gabi, Katinka!
Köszönöm a tippeket! Ezeket a fogkrémeket lehet venni boltban, vagy gyógyszertárba kell mennem?
Pipal! Én a fogmosást egyszerűen képtelen vagyok kihagyni... Még fiatal koromban egy átmulatott éjszaka után is csak úgy tudtam lefeküdni, ha fogat mostam. Ehhez képest, szerintem 50 éves koromra tuti elvesztem mindet!
Katinka!
Örülök, hogy Lilinek is bejön a könyv! Tényleg jó! Bár Anna kapott egy pénztárgépet is, és azóta a lakásban minden eladó és 100 Ft-ba kerül....
Üdv:

Csuri
Kép
Kép
Kép
irusc

Pipal akkor már csak gyors betanításra lesz szükség és jöhetsz táppénzre, én is már alig várom. Szept.1-vel nem fogok dolgozni. :lol:

Zsoltika 11 éves
Ákos 10 éves
Kép
klarissza33

törölve
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára ancsa2727 2008.08.15 11:37-kor.

Kép
Bán.Barnabás 2002.12.11.
ancsa2727

Reni
akkor nem ugyanaz a védőnénik,én a 10-es aljába járok 1ébként. Sajnálom hogy ilyen problémáid vannak a vérnyomásoddal.Drukk hogy rendeződjön. Nem, most nem iszom a berry-t de van egy tartalék flaska' ha netán felfáznék vagy bármi ilyen kellemetlenség adódna, azonal inni tudjam. A mineral mix-ben ásványianyagok vannak, vas,ca, mg, stb.

Pipal. Reni majd számoljatok be mi volt a dokiknál!? Én is 8 kg-nál tartok :shock: de sztem vagy 3belőle víz.Már nagyon csúnya a bokám, lábfejem és az arcom is puffad...szóval csodaszép lettem! :lol:

Gabi
te nem a genesisben voltál? Engem a B. Csilla addig forgatgatott míg előukkant az arcocskája...tök elszánt volt ezügyben! :P

Csajok ne halogassátok a fogorvost, mert sajna a fog tipik az a dolog ami nem jön rendbe magától. :? Utána hősnek érezhetitek magatokat! :wink:

Meló: én is szept 1.-ig tervezem,de már nagyon tudok szenvedni!! :evil: :oops:

Kép
katica_75

Ancsa!

A C:2100 nem jobb? Mert nekem teljesen zárt a méhszáj, és az C:3000.

Ma voltam dokinál, de sajnos most sem tudom még, hogy mi a neme a picurnak :cry: .
Viszont minden rendben van velünk. És nagyon aktív a drága. Arrébb rúgta a dopplert a védőnőnél. Ő is csak pislogott :lol: .

A héten akarom elintézni a cukorterhelést. Ezen is túl kell esni.
Remélem minden ok lesz. A legutóbbi vérvételnél még az alsó határt sem érte el a vércukor szintem. Majd meglátjuk.

Üdv:
Anikó

Kép
Kép
Kép
eagleszem

Sziasztok!

Katica:Én is a 10 emeletes aljába járok.Jövőhét hétfőre kaptam időpontot a 24 órás vérnyomás mérésre.Köszi a drukkot szükségem lessz rá :( :) Akkor minden benne van ami kell a szervezetnek :) Sajna én is megint vizesedek :( De eszem a kígyó uborkát remélem megint jó lessz rá.Ma végre meg kaptam a terheléses cukor eredményét jó lett :D :D És még a vérképem is jó :D Így egy gonddal kevesebb :D

Klarissza:Nekem is olyasmi van csak nálam hetente-két hetente jelentkezik.Akkor ez teljesen normális.Ennek örülök :) Én meg már rémeket láttam :oops:

De azért meg látogatom a dokimat szerdán,hogy nézzen méhszájat meg amit még kell.Biztos ami biztos.Meg már ideje lenne,mert fél éve nem vizsgált meg.

Mindenkinek jó éjszakát kívánok!

Kép
Kép
reni_24

Sziasztok!
Csak egy napot hagytam ki, de jól lemaradtam... :lol:

Durci24! Jópofa a lapod. Csak az nem derült ki számomra, hogy hogyan lehet felkerülni... Novemberben mikor szülsz?

Reni! Beni előtt nekem is voltak problémáim a vérnyomásommal, bár ez nálam a stresszel volt összefüggésben. Mióta itthon vagyok ezzel a zsivánnyal, nincs is semmi baj. :lol: Remélem, marad is így. Majd azért jelezz, ha megvan a gyógyszer!

Csuri! Örülök az árpa-fejleményeknek! :lol: Irtó édes lehet Anna, amikor mindent árul. Nálunk Beni egy időben rendszeresen a "patikába járt pénzt venni". Meg kellett zabálni.

Pipal! Azért jó lehet túllenni ezen. Amúgy meg még az is lehet, hogy aki a helyedre jön, annak bejön majd, nem? Vagy ez teljesen kizárt? :wink: Akkor most már összpontosíts magatokra és készülj a nagy szabadságra! :lol:

Gabi! Hol veteted le a szemölcsödet? Nekem anyajegyeim vannak, amikkel már kellene valamit kezdeni.

Katinka! Meddig fogsz dolgozni?

Ancsa! Remélem, hogy fog segíteni. Nekem egyelőre még nincs vele probléma, nem is emlékszem, hogy Benivel mikor kezdődött, de arra igen, hogy szörnyű volt...

Klarissza! Katica! Kitartás, szeptember 1-je már mindjárt itt van. Bár a munkahelyen ülve biztos lassabban halad az idő...

Anikó! Úgy látom, hogy kb. nálunk is annyi korkülönbség lesz a gyerkőcök között, mint nálatok? Mit szól a nagyobbik?

beszteri

ancsa2727- Nekem ez a második terhességem az elsőnél volt hányingerem.Most a másodiknál tünetmentes vagyok viszont veszélyeztetett.görcsölgettem az elején kaptam is rá gyógyszert meg egyszerre táppnzre írtak.Most meg az a baj hogy a placentám melső falon mélyen van és a belső méhszájat eléri.Szombaton megyek vizsgálatra kenetet is vesz a dokim meg vért is leveszi.A doki bíztat hogy még feljebb mehet a placenta ahogy nől a baba,de eddig 3 ultrahangon is ez volt az eredmény legközelebb ultrahangra 1 hónap mulva megyek.
durci24

Eszter!

Eddig elég jól áll hozzá. Mutogat a hasamra, hogy ott a baba, meg puszilgatja. Most még nincs gond.
De elég anyás, és ha tehetné még most is cicin lógna. Szóval, majd ha megszületik a picur, kiderül.
Azt hiszem lesznek még gondok, ha látja, hogy a másik cicizik. Ráadásul ősztől bölis is lesz. Elég sok változás volt és lesz a pici életében mostanában.

Nálunk új apuka, új lakás, tesó, böli... Hát nem tudom.
Meglátjuk.

Anikó

Kép
Kép
Kép
eagleszem

beszteri: babavaro2008@gmail
erre az e-mail címre ha elküldöd a neved-persze a fórumos neved (mert ugy jobban tudják ki vagy eddig csak hoxa fórumosok vannak fenn én durci24 vagyok ott is) és pár adatot ami kell pl.mikorra várod a babát mikor csináltál elősször tesztet mikor érezted elösször a babád mozgását,ha van már gyerkőcöd akkor róla is képet...
durci24

beszteri-november 15-re vagyok kíírva.
durci24

katinka köszönöm

ti hogy tudjátok hogy a táppénz nem a mostani munkahely bére szerint jár?mert nekem azt mondták,hogy a tavalyi év átlagkeresetéböl számolják,és a szülési szabadságot?

Reni: én november 21.ére vagyok kiirva,tök jo lehet hogy együtt szülünk.ÉN Dr. Páczai Anitánál fogok szülni .Nekem ismerős ajánlotta Őt nagyon kedves jo orvos,amugy én Érdi vagyok jo messze van.Milyen rossz tapasztalataid vannak az orvos választással kapcsolatban?

Képzeljétek este ugy fájt a pocim alig tudtam elaludni,meg este egy csomoszor felébredtem,szerintetek mitöl lehet?meg az egész derekám ,hátam nagyon fáj.Nektek nem?

000kata

akinek a nyagyonbabárol van vonalzolja az hogy sikerült mert én hiába másolom be nem lesz vonalzom.légyszi segitsetek.köszike

000kata

Sziasztok!

Na tegnap akkora dugo volt a ferenciek terénél, hogy sikerült fél órát késnem a dokitól, ahol máskor simán várok akár 1 órát is, de most már a doki várt rám, ment volna haza :) :) kicsit ciki volt, de a doki kedves volt és megnyugtatott, hogy máskor meg úgyis én várok rá...

Na babóval minden ok, DE diétáznom kell... Valahogy éreztem hogy ez a sok hízás fel fog tünni valakinek :shock: :shock: már több mint 11kilot híztam, uh igaza van sajnos :(
A cukros vizsgálaton még nem voltam ugyan, de addigis diétázni kell. De azért nem vagyok elkeseredve, csak remélem nem fog ettől a diétától lassabban fejlődni a pinduri. Asszem visszatérek a magzatvédő vitaminhoz napi szinten a diéta mellett...

Klarissza! Katica! én október 3-ig dolgozom, de addigis van 2 hét szabim :)

Beszteri! hát egy pályakezdőnek bejön kb 1 évig, de itt sajnos ott verik át az ember fejét ahol tudják (engem pl tavasszal ki akartak jelenteni, hogy akkor dolgozzak feketén és szerezzek számlát, és még örüljek neki, mert ezzel segítenek beindítani a vállalkozói karrieremet...)

Na kicsit dogozok, ha ki nem telepítenek a bomba miatt amit találtak a környeken...

Pipal

Kép
pipal

vonalzo proba

000kata

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?