Sziasztok!
Katica:Nagyon szivesen

Az én védőnőm neve:Angyal Lászlóné.Az jó,hogy csak olyan ritkán kell menned

Mondjuk amióta jelentkeztem nála csak kétszer voltam

De majd mennem kell,mert nem tudtam leadni az AFP eredményemet mivel az orvosom nem volt és helyettesítették a másik doki meg elfelejtette oda adni.Meg kellett csináltatnom megint teljes vérképet a védőnő mondta,hogy már itt az ideje.Így meg csináltattam

Meg közben megis csináltatta a háziorvosom a terheléses cukrot is.Meg mivel a védőnő magasnak találta a vérnyomásomat ezért is kellett mennem a háziorvoshoz.Mert nekem már 18 éves korom óta magas a vérnyomásom

És gyógyszert is szedek rá.De úgy látszik,hogy amit most a terhesség alatt kell szednem annyira mégsem jó

Így feltetet nekem egy 24 órás vérnyomás mérőt.Mert valószínű,hogy ugrál a vérnyomásom

Amúgy hál istennek jól vagyunk

Babóm mostanában már elég aktív

Tegnap este majdnem lerugta a hólyagomat

Szeptembertől költözünk végre és így az utolsó 3 hónapot nyugodtan tölthetem

De addig még ki kell festeni a lakást meg át kell rendezni,hogy a kiságy elférjen.Így augusztusban nem fogunk unatkozni

De amúgy nyugodt babónk van volt olyan,hogy egy egész napig nem is éreztem,hogy mocorog.De persze megis ilyedtem

De este már jelzett,hogy jól van és minden oké

Végre párom is érezte már a rugásait így nagy volt az öröm

Te is iszod most a berryt?

Én eddig nem mertem

Én a mineral mixet sajna nem ismerem

És mire jó?És ti,hogy vagytok?A szódabikarbónás sztori nem semmi

Hát igen gyorsan kell csinálni az bizti.
Ancsa:Sajnálom,hogy nem jött be egyik sem

És,hogy még a betét sem jött meg

Azt nem mondták,hogy mikorra lessz?Remélem minnél hamarabb.És,ha megcsinálod minden oké lessz.Szurkolok!És akkor végre tudsz majd aludni is.Azóta nem tapasztaltál semmit ?Mert néha nekem is jön valami víz szerű,de nekem olyan hetente-kéthetente egyszer-kétszer.Anyum azt mondta,hogy szerinte nem magzat víz hanem fehér folyás.És az természetes.Akkor van baj szerintem,ha mindennap jön és sok.Bár nem akarok okoskodni a teszt az a tuti.