Sziasztok! Itt egy eltűnt bárányka
Noki, nagyon sajnálom, hogy nem sikerült.

Engem is váratlanul ért a bejelentésed. Ahogy olvastam most vissza, épp azt terveztem, hogy leírom, azon túl, hogy nem sikerült most a lombikod, elveszítetted a munkádat, DE van egy csodás férjed, nemrég volt a fantasztikus esküvőd... Legközelebb sikerülni fog... Hát, ezt is kívánom, meg azt is, tiszta szívből, hogy találd meg számításaid a másik meddőségi központba.
Üdv az újaknak! Rilla, sajnos teljesen felesleges azon morfondíroznunk, miért nem sikerülnek néhányunknál (pl. nálam is) sorozatosan a beültetések. Mi 4-en vagyunk túl. Mindig voltak szép embriók, akik osztódtak, mégsem tapadtak meg. Ilyenkor jöhet a következő extra kivizsgálás. De muszáj mindig előre tekinteni és nem feladni. Előbb-utóbb mindenkinek sikerülni fog!
A helyi dokidnak részben igaza van. Bár én csak a lombikról tudok nyilatkozni. Ott valóban leállítják a petefészkek működését, de nem 6 hónapra, hanem csak az aktuális lombik idejére. Ennek az a lényege, hogy utána ők, a gyógyszerek segítségével tudják újraindiítani és stimulálni, hogy minél több és megfelelő minőségű petesejtet tudjanak majd a punkció során leszívni.
Babszika, fel a fejjel, a párodnál a bacikat tudják kezelni. A 19 M meg nem olyan rossz érték (a mi 0-hoz képest pl. kifejezetten csodás). Nem tudom, ajánlotta-e a doki, de ezen az eredményen még egy nagy adag C vitamin, E vitamin és Bio Szelénium és Cink is javíthat. Próbáljátok esetleg meg, ha már a baci elmúlt!
Zsókuci, mikor mehetünk hozzád műkörmöt csináltatni????? Most is van suli, vagy ott is szünet van? Milyen a munkahely? Remélem nyugodtabb vagy, mint az előzőnél!
Velünk nincs semmi különös. Én a héten szabin vagyok. Csavargok, barátokkal találkozom. Szegény férjem dolgozik. Kiderült, hogy valószínűleg allergiás vagyok valamilyen gyümölcsre v valamire (körzeti doki szerint), mert tele vagyok apró, viszkető kiütésekkel. Nagyon kellemetlen, állandóan vakaródzom... Ja, IR-es lányok: A Mercformintól kijöhetnek ilyen jellegű pöttyök??? Bár már 2 hónapja szedem. Ha arra lennék allergiás, már rég kijöttek volna, nem????
Nekünk kimarad a nyaralás a tavaszi tetőtér-projekt miatt. Helyette egy-egy velencei-tavi hétvége, koncert, mozi, kerti sütögetés marad, de ez sem rossz
Puszi mindenkinek!