A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » "Budai Meddõségi Centrumba járunk"

szóval elvileg ellenjavallat is van... :shock:
Ebbe bele lehet őrülni! De majd utólag jól megmondjuk, hogy melyikünknek miért sikerült! Csak már tartsunk ott (odaát??)! :wink:
vuki124

Szia Vucuska és Vuki !!

Hát nagyon köszönöm, hogy ilyen gyorsan válaszoltatok, sok erőt ad, hogy nem vagyok egyedül a problémámmal !
Ha nem baj, még lenne egy pár kérdésem :

Írtátok, hogy a 3., 20., és 24. napon kell vérvételre mennem....az asszisztensnő mondta, hogy az első konzultációra már vihetném a 3. napos vérvételemet. A kérdésem az lenne, hogy a 20., 24. vérvételt ugyanabban a ciklusban kellene leadnom, mert közben elmegyünk végre nyaralni és akkor ugye ez nem menne...

A petevezeték átjárhatósági vizsgálatot ultrahanggal végzik vagy laporoskópia műtétet jelent ?

Ezek a vizsgálatok egy ciklus alatt hány nap vizsgálatokat jelent(Sopronból fogok utazgatni) ?

Én a Konc doki magánrendelésére megyek először...az asszisztens nője oda hívott....ez jelent valamit ? Vagy jobb lenne, ha a kórházba hívnának konzultációra ?

Mitől függ, hogy inszeminációm vagy lombikom lesz ?

Mennyibe fog kerülni a kivizsgálás...és utána hogy tovább (anyagiakban...oep...)?

És ti mióta küzdötök a babóka témával ? Nektek miért nem sikerült eddig ???
rilla_

Sziasztok!
Akik éredeklődtek az FLP után a következőket tudom írni, amit nekem is javasolt a dokim:
- Aloe Berry Nektar
- Aloe Blossom Herbal Tea
- A-Beta-CarE
- Forerver Active Probiotic
- Forever Multi-Maca
- Forever Ginkgo Plus
- Forever Pomesteen Powe
- Forever B12 Plus Folsavval

Nekem ezeket ajánlotta a doki bácsi. Meg egy két ismerősömtől hallottam hogy ezek nagyon jó babákra, mert ők is ezt szedték. Most adom le majd a rendelést. Remélem tudtam ezzel segíteni nektek! Ez is egy próbálkozás, ártani nem árt és hátha Nekünk is sikerül. Bár sikerülnie kell!!!!!!!

gyoreneildi

noki: Nagyon sajnálom. :(

rilla: Attól függ, hogy melyik lesz, hogy milyenek az eredményeitek. Vannak olyan kórképek, amik eleve kizárják, hogy inszemből terhes lehess. Ha me, találnak semmi ilyet, akkor inszem. A vérvételt sajna nem tudom, mert nekem a 3. napit is a BMC-ben csinálták.
vicky79
Budapest III. kerület

Sziasztok!!

Már irtam nektek egyik nap, és ha nem haragszotok akkor bekukkantok hozzátok!:):) Jó kis összetartó csapat van erre:Ö

Noki NAGYON SAJNÁLOM, de tudom hogy fel fogsz állni és meg is lesz a jutalmatok!!:)

Akire ha beteszel a tábliba megköszönöm. Tudod nekem szeptemberben lesz a lombik, BMC Wiegandt dokibácsi
az orvosom:)

Viky továbbra is drukk!!!!

Lányok a napokban hallottam én is ezekről a FOREVER termékekről, állitólag sokan pocakosok lettek tőle.
Egy próbát megér!:)

Mindenkinek kivánok mielőbbi babásodást :D
babu69

Sziasztok!

Végre itthon....

Noki!
Én is úgy szorítottam neked.... :(
Nem s tudok mit mondani.
Talán csak annyit, h az én ex főnököm 8 éve várt babára. A lombikra kiderült, h csak 6 petesejttel tudnak próbálkozni és sajnos (vagy sem) csak 1 kezdett el osztódni.
Beültették és Bálint már kacag az anyukája ölében.... Szóval lehet, h az az egy babó a befutó!!!!!

Zsókuci!
Köszi!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Én is csak remélni merem, h minden ok lesz.
Főleg, h már apa is egyre többször álmodik arról, h babánk van. :roll:

babszika

Sziasztok Lányok!

Kedves Noki!

Én is csatlakozhatnék a többiekhez, hogy nagyon sajnálom (egyébként 100 %-ban így van), de fel a fejjel. Előre-előre. Csakis arra nézz, és az út végén ott vár a kisbabád. Csak sajnos addig nagyon-nagyon rögös az út. És ne kérj bocsánatot azért meg kifakadtál. Szerintem ezt már mindannyian megértjük, és valamennyire együtt érzünk veled.
Velem még nem történt ilyen, de ki tudja, hogy mi vár még rám és erre sajnos nem lehet felkészülni.

Rilla!

Üdv közöttünk. Én sem olyan régóta vagyok ebben a topikban. Mi szeptember 16-ára kaptunk időpontot. Elmesélnéd majd részletesen, hogy milyen volt? Mi már több mint két éve szeretnénk babát. PCO-m van, meg lehet, hogy Cushing kórom is. De itt vidéken (Siófok mellett lakunk), nagyon nehéz a vizsgálatokat összehozni, meg egy bizonyos szint felett megáll a tudományuk.

Csajok!

Ha apának van már spermavizsgálata (amikor a doki kiadta a papírt nem jutott szóhoz, 60 milliónyi van 1 ml-ben, Apa természetesen akkora mellkassal jött ki a rendelőből, hogy majdnem nem fért ki az ajtón) akkor is megcsinálják azt a BMC-ben?

Kép
gyorfitimi

Jó reggelt mindenkinek !

Egyre többen írtok nekem :D , elsőre egy kicsit nehéz lesz megjegyezni, hogy ki kicsoda, mi a baja és hol tart a babaprojektben, de remélem mihamarabb átlátom ! :shock:

Vicky:
Köszi az infót, hamarosan esedékes lesz a 3. napi vérvételem, de előtte azért felhívom az asszisztensnőt, hogy érdemes-e megcsinálni, ha elmegyek utána nyaralni...
Te mióta jársz BMC-be, és mi a probléma nálatok ?

Gyorfitimi :
Szept. 16-án lesz nektek is az első konzultáció ?
Te hova mész : a kórházba vagy a magánrendelőbe ? Engen a Konc doki asszsztensnője a magánrendelésére irányított, de nem tudom, hogy ez jó vagy rossz !!
Ha meglesz a konzultáció, rögtön leírom mi volt...
Mi az a PCO, Cushing kór ?
Mi is 2 éve próbálkozunk a babával, kivizsgálásokon még nem voltunk (most kezdjük), eddig annyit tudok, hogy 2 évvel ezelőtt endometriózisom volt (ami miatt meg is műtöttek), de tavaly egy másik doki meg azt mondta, hogy nem látja jelét a betegségnek...hát majd hamarosan kiderül, hogy tényleg mi a baj !

Szép napot Nektek !!
rilla_

Sziasztok!

Noki,
Nagyon sokat gondoltam Rád tegnap és reméltem, hogy csak jó hírrel jöhetsz vissza. Nagyon sajnálom, de kitartás, tudom, hogy erős lány vagy, hidd el, hogy az egy fagyibabátok is képes lesz megmaradni, főként, ha olyan erős, mint az anyukája!

Orsi,
Hogy vagy? Minden rendben veled?

Rilla,
Sok sikert Neked, remélem, hogy hamarosan majd átkerülsz TE is a másik topikba! Kitartást!

Lányok,
PCOS-ra igyatok naponta kecskerutafűteát, én is azt ittam elég intenzíven a második inszem előtt és alatt és lett is jó és sok petém, ártani nem árt senkinek szerintem ki lehet próbálni, én hiszek abban, hogy az is segített nagyban, hogy babás lettem!
Sőt még a méhnyálkahártyámat is megvastagította.

Üdv
Kriszta
tubikriszta

Rilla!
Tegnap küldtem privit!

Gyorfitimi!
Mindenképp vigyétek magatokkal a párod eredményét is. Talán attól is függ, hogy mikori, meg milyen alapos (pl. nem csak a mennyiség számít, bár ez tenyleg nagyon jó eredmény), de lehet, hogy a BMC-ben is fognak újabb vizsgálatot csinálni.
vuki124

Üdv az újaknak!

Zsókuci, kedves
Azért remélem, tudtál pihenni. Gondoltam is rátok, hogy jól kifogtátok az időt.

Madrin? Vic? Süni? Anett?

Törpe, Brumi????? Róluk tud valaki????

Vicky
Otthon maradtál inszem után?

Akire
A táblának már nagyon örültem! Nekem nem típusos PCO-t írt a dokim a leletre, a másik szerint ez azt jelenti, hogy nem az a bajom. Marad egyelőre az ismeretlen eredetű ..... le se írom azt a szót, mert nagyon utálom.

Lilypie Pregnancy tickers

Lilypie Fourth Birthday tickers
Lilypie Second Birthday tickers
gil

Zsókuci!
Jók a képek! Nem lehetett semmi az a jégeső! Kicsit irigyellek a fürdőzésért! Én már gondolni is alig merek arra, hogy fürdő közelébe menjek (meg a páromat se könnyű ilyesmire rávenni), pedig régebben legalább hetente jártam úszni.
Mi Oroszországban voltunk (1 hét Pétervár, 1 hét Moszkva). Érdekes volt, de elég rohanós (ha már ott van az ember, mindent látni kell!). Majd teszek fel pár képet.
vuki124

Jó reggelt Lányok!

Gil,

Nem tűntem el, csak nagyon pörögnek az események velünk. Jövő héten megyek vissza W.dokihoz, hogy akkor mikortól szúrjam a Decát. Tegnap lekötöttük az albérletet, 4 hét múlva költözünk nagyon úgy néz ki. Augusztus 20-a környékén folytatjuk az építkezést. És ha minden jól menne, lehet a karácsonyt már az új házban ünnepeljük. Nagyon jó lenne,
Hétvégén medencés voltunk, szombaton esküvőre megyünk, a férjem meg elutazik megmászni az Elbruszt vasárnap. 2,5 hétig nem látom, az orosz-grúz határra mennek egy túrairodával. Addig én rámolok össze, dobozolok.
Szeptember első hetére saccolom a beültit, 20-án kezdődik a műkörmös suli, merthogy beiratkoztam, mint Zsókuci.

Noki szívem,

Nagyon sajnálom drága. Muszály, hogy a következő sikerüljön. És miért nem jött még meg? A vizes izére mondott valamit a doki?
Fel a fejjel kicsim. Hajrá következő!!!! Vagy a fagyibaba. Fagyibabából is sikerülhet, az az egy is megtapadhat. Most tudom, hogy nagyon rossz, pláne, hogy a munkahely is gáz........hát igen, ettől én is félek, mi van ha nem vissza kell jönni, ha vissza tudok egyáltalán. Sírd ki magad, de tudom, hogy nagyon rossz, és megint ott van a miért? Nekem miért nem kérdés.......és nincs magyarázat rá ez a legszarabb.

Gyorfitimi,
Nem semmi az a spermaeredmény. Asszem én is nagy mellkassal jönnék ki. :D De örültem volna, ha nekünk ennyi lett volna egy inszemkor. Jézus.....mi az a 8-10 millió a 60-hoz képest. Nem baj majd nekünk lombikkal összehozzák.
Mi az a cushing kór?

Anett,

Köszi a privit, megkaptam. Utána fogok nézni, de most egy perc időm nincs ezzel foglalkozni. Ha esetleg nem sikerül a lombik, akkor gondoltam, hogy elvégeztetek utána egy pár vizsgálatot ezekből. De addig nem akarok, most van annyi minden.

Na majd még jövök.
vic12

Sziasztok Lányok!

Én csak olvosó üzemmódban vagyok, mert semmi nem történik hacsak az nem h. köcsög mensim szarrá szívat szépen eddig beállt 24 napra aminek nem örültem de ez van, most tök jó lett volna ha megjön 24 napra de nem most csúszik. Áh mindegy ez van :(
Ráadásul beleszaladtam egy trafiba lehet hoyg lassan jogsim se lesz ....

Noki drága annyira sajnálom, de gondolom tudod Te ezt :(
Én azt tanácsolom neked hogy ha van még valami vizsgálat amit nem csináltak meg inkább csináltasd meg és nem kapkodj a következővel.Én ugyanígy éreztem bár nem 3 hónap múlva mentem hanem 4 de nem sikerült az sem :( Azalatt a 4 hónap alatt szinte semmit nem nézettem meg plusszban, én hülye ( hystero meg ilyenek)
NEkem is sajna egy fagyisom van :( NEkem Konc tanárúr azt javasolta hogy inkább gyűjtögessek még mert annak nagyobb az esélye.Sajna a 2. lombikból nem marad plussz. Én persze nem akarok beleszólni ahogy Te érzed. KAnyó doktornő pl sokkal optimistábban javasolta hyog próbáljam meg az egyet is, szal most légy okos.... :oops:

Üdv az újaknak!
Rilla_ az hogy a magánba hívott annyit jelent hoyg fizetned kell majd, de hidd el sokkal jobb lesz úgy megismeritek egymást (ott lesz a Kanyó doktornő is ő vezető biológus a BMC-ben és egy tündér ) és részletesen végig kérdezhetsz minden feltéve ha már vannak előzmények/leletek/vizsgálatok.
Hajrá Nektek is, Konc tanárúr meg hááááááát nem fog jópofizni veled elég nyers a stílusa (néha..) de rájöttem hoyg nem is ez lényeg hanem az hogy jó szakember. :)
madrin

Madrin !

Nem bánom, ha nyers lesz velem a Konc doki bácsi, csak tudja jól a dolgát és hozzon nekünk össze egy babát...esetleg kettőt vagy hármat ! :lol:

Te hány lombikon vagy túl és mi az oka, hogy eddig nem sikerült ?
Mikor mész a következőre ?
rilla_

Rilla!
A 3 vérvételt ugyanabban a ciklusban kell hogy megcsináltasd, én így tudom.

Kép
vucuska

Helló Lányok !

Nem tudjátok véletlenül, hogy mitől függ az, hogy az előzetes kivizsgálásoknál HSG-vel vagy laporoskópiás műtéttel nézik meg a petevezetékeket, hogy átjárhatóak-e ???
rilla_

rilla: Nekem is pco-m van szintén (inzulinrezisztencia hormonzavart okoz) és ezért nem nagyon van oeteérésem gyógyszer nélkül. Két éve próbálkozunk és most volt az 1. inszem. Elég jól tudtak stimulálni, úgyhogy most meg sok tüszőm lett, úgyhogy felhívta a doki a figyelmemet az ikerterhesség valószínűségére. Az előző ciklusban nem is csinálták meg az inszemet emiatt. Ja az átjárhatóságit még kérdezted. Ha nem volt semmi olyan bajod (endót nem tudom, hogy befolyásolhatja-e), ami miatt lehetnek összenövések, akkor szerintem a hsg-re menj. Ebből van ingyenes röntgennel és borsos áron fizetős, ami kevésbé fáj állítólag. Ha gyanú van, akkor laparoszkópia. Egyébként a cushing szindróma egy mellékvese betegség és szintén a hormonokat vágja haza. Engem is vizsgáltak rá, de nekem hála nincs.

gyorfitimi: Nekem apának is csináltak spermavizsgálatot, mert kettő kell és nekünk csak egy volt. 60 Millió/ml??? Egy csődör. :) Az én páromnak is lett 160 Milla 5 ml-ben, az inszemnél leadott mintáját meg nem tudom.

tubikriszta: Én ittam a teát, de nem igazán éreztem, hogy használt-e. Bár már a gyógyszernek sincs különösebb hatása, csak a tüneteim egy része nem jött azóta vissza (pl. pattanások)

gil: Csak a múlt héten maradtam itthon, most már dolgozom és próbálok vigyázni magamra.

Nálam nem sok, állandóan pisilni járok. Remélem a bab/ák nyomják a hólyagomat :) (még nincs is mivel)
vicky79
Budapest III. kerület

Sziasztok Csajok
Ne haragudjatok ,hogy nem sorolok fel mindenkit név szerint,de megakarom köszönni a szép és bíztató szavakat amiktől talpra tudok állni!
Sokat jelentenek nekem ezek!

Megbeszéltük a Párommal a hogyantovábbot!
Úgy döntöttünk,hogy nem kockáztatjuk meg annak az egy fagyókának a beültetését, hisz vagy felébred vagy nem....
Nekem kevés az,hogy bízni kell benne és minden rendben lesz,mert már annyi mindenben bíztam és mégsem úgy sikerült,alakult ahogyan annak kellett volna szerintem lennie !

Keddtől Ciris klinikához fogok tartozni!
Nem tehetem meg sajnos,hogy 3 hónapig ne legyen munkám...... dokim nem tart azaz nem tud mivel betegállományba tartani.
Valamit ki kellett találnunk és egy nagyon Kedves ismerősöm felnyitotta a szemem,hogy nincs minden veszve felejtsem a 3 hónap várakozást vagy azt,hogy ott hagyunk kisebb vagyont a BMC-ba....
Őt is a Cirisbe kezelték és boldog kismami sok-sok sikertelen inszem és lombikkal a háta mögött!
Ja és a lényeget ne felejtsük el....
Nem milliókat hagyott ott és nem is sok 100ezer forintokat!
Többek között ez sem egy hátrány :lol: :lol:
Természetesen amit meg kell venni és fizetni azt is sem adják ingyen
Tehát kedden megyek be és megtudom,hogy hogyan tovább!
Iszonyatosan nagyon nagy hittel és reménnyel indulok el az új úton és a szívem vérzik,hogy el kell benneteket hagynom,de így sajnos nincs itt semmi keresnivalóm :lol: :lol:
Próbálkoztam a Cirises topikon,de azt hiszem ,remélem,hogy nincs idejük a csajoknak írni,mert olyan gyorsan teherbe esnek és nem azért nem írnak mert nem jár oda senki :lol: :lol:

Mindenkinek sokszor köszönöm a támogatást és minden jót amit kaptam !
Kívánom,hogy mihamarabb anyai örömök elé nézzetek és minden jót amit lehet azt kívánom Nektek!

Millió puszi!
Mónika
noki&potyi

noki: Azért ha ott sikerül, akkor azt ne titkold el előlünk. Az áraik egyébként fennt vannak az oldalukon.
vicky79
Budapest III. kerület

Szia Viky!!

SZIVBŐL KIVÁNOM, HOGY NYOMJA A BABA A HÓLYAGODAT!!:) Mikor is kell menned tesztelni???
babu69

Sziasztok,

Babaimádó, Babszika,

Válaszoltam a privikre :wink:

Noki drága,

Megleptél ezzel a hírrel… :shock:
Kívánom, hogy ott végre sikerüljön, és azért remélem, kapunk infókat folyamatosan rólad! :)

Rilla,
Üdv a csapatban :D Látom, a lányok már minden szükséges infóval elláttak, úgyhogy hajrá! :) Kívánom, hogy mielőbb sikerüljön!

Babu,
Naná, hogy nem haragszunk! :wink: Gyere közénk gyakran! :D

Gil,
Puszi neked! :) Hogy vagy drága? Látod, itt vagyok :wink:
Persze a nyaralás alatt kipihentük magunkat, meg volt két igazi, jó meleg fürdős napunk is. És hát elnézve a múlt heti időjárást, még szerencsénk volt. Persze most meg itt a kánikula :roll:

Vuki,
Hogy-hogy nem mész fürdő közelébe? Nem értem :oops: Ó, mi nagyon imádjuk, főleg az élményfürdőket! Állítólag újpesten épül valami nagyon jó hely, már várjuk :wink: :lol:
De szuper lehetett Oroszországban… irigykedem kicsit. :lol: Mindig vágytam Moszkvába, egyszer talán eljutok oda is :wink: Mindenképpen tegyél fel képet, nagyon kíváncsi vagyok! :)

Vic,
Üdv a pörgősök világában :D:D Látom, te sem unatkozol mostanság! Kíváncsi leszek, hogy fog tetszeni a suli. Ha kellenek tételek, majd tudok ám küldeni :wink:

Madrin,

Nem baj, hogy nem történik semmi, akkor is gyereee! Látod, én is itt vagyok, pedig lótúró sem történik velem… legalábbis baba-ügyben :? Néha már úgy érzem, sosem jön el az idő, hogy visszamehessünk :( De talán egyszer mi is leszünk anyucik! :wink:
Hű, remélem, hogy nem kapott el mégsem a trafi :? Drukkolok…

Sok puszi mindenkinek, és szép álmokat! :)

Kép

Kép
zsókuci

Ezt mindenkinek megígérem,hogy ha jó ha rossz hírem van,de jelezni fogok !
Azért olvasni foglak benneteket minden nap,mert ez a fórum már hozzá tartozik az életemhez és a mindennapjaimhoz !

Kép
noki&potyi

Rilla!

Vicky már nagyjából el is mondta, hogy mi a PCO és a Cushing kór.
A tünetek sajnos nagyon hasonlóak (pattanásos arc, erőteljes szőrzet, izulinrezisztencia, elhízás, magas vérnyomás, meddőség)
Egyébként mi a kórházba megyünk konzultációra.

Vicky!

Igen apa egy igazi tenyészcsődör csak sajnos a kancával vannak problémák. Egyébként nem csak sokat produkált de "70 % élénk, 10 % közepesen élénk, 10 % renyhe és 10 % alig haladó". A doki akivel csináltattuk nem akarta elhinni, hogy apa dohányzik :roll:
Ez egy csúnya rossz szokása de jó úton haladunk a leszokás felé!
Kérdés: amikor neked csinálták az inszeminációt, nem is inkább úgy kérdezem, hogy amikor odamentél akkor volt mensid?
Mert nekem már két éve csak megvonással tudják meghozni.
És akkor hogyan lesznek a vérvételek? Akkor is reális hormonképet mutat a dolog, hogyha gyógyszerrel hozzák meg?

Noki!

Nagyon sajnálom, hogy elhagysz minket. Kívánok neked minden jót, és nagyon remélem, hogy hamarosan jó hírrel jössz újra közénk.

Jó éjt nektek és babás álmokat!

Kép
gyorfitimi

Sziasztok!

Noki!
Kép

Rólunk:
Megvolt a konzultációnk ma Szűcs dokival.
Hááát, nem vagyok felhőtlenül boldog.
Azt mondta a doki, h apánál nem múlt el még mindig a baci, sőt, három félét találtak.... szerinte ez arra utal, h bőrröl kerül bele, szóval szerinte rá kell állni a "durva" higiéniára.
Ráadásul szeritne a 19M kiskatona nem túl jó mennyiség. Vagyis azt mondta, h éppen elég lehet.... na, ez adott egy pofont!
12-én kell mennünk újabb mintavételre és ha negatív lesz, akkor mensi 2. vagy 3. napján inszemes megbeszélés.....
Most aztán végképp vegyes érzelmeim vannak.

babszika

Sziasztok !!

Megintcsak köszönöm a gyors infókat, hihetetlen jó, hogy Tőletek ennyi mindent meg lehet tudni !!
De még van ám kérdésem ! :lol:
Volt valakinek olyan, hogy a doki azt tanácsolta az elején a vizsgálatok után, hogy mielőtt elkezdődne az első lombik vagy inszemináció, előtte fél évre le kell állítani a petefészek működést ??...mert engem egy helyi doki evvel riogatott ! :(

Vicky:
Én sajnos úgy tudom, hogy az endometriózistól lehetnek összenövések, szóval valószínűleg nem fogom megúszni a laporoskópiát !
Miért nem szeretnél ikreket ?

Zsókuci :
Igen, nagyon sok jó és hasznos tanácsot kaptam és kapok a lányoktól, nem is gondoltam volna, mikor regisztráltam a fórumra...
Köszönöm a jókívánságaidat, én is viszont kívánom Neked !!!

Gyorfitimi :
Már csak 13 napom van a konzultációig (nagyon izgulok), de mindent beszámolok majd Neked !
rilla_

Sziasztok! Itt egy eltűnt bárányka :wink:
Noki, nagyon sajnálom, hogy nem sikerült. :( Engem is váratlanul ért a bejelentésed. Ahogy olvastam most vissza, épp azt terveztem, hogy leírom, azon túl, hogy nem sikerült most a lombikod, elveszítetted a munkádat, DE van egy csodás férjed, nemrég volt a fantasztikus esküvőd... Legközelebb sikerülni fog... Hát, ezt is kívánom, meg azt is, tiszta szívből, hogy találd meg számításaid a másik meddőségi központba.

Üdv az újaknak! Rilla, sajnos teljesen felesleges azon morfondíroznunk, miért nem sikerülnek néhányunknál (pl. nálam is) sorozatosan a beültetések. Mi 4-en vagyunk túl. Mindig voltak szép embriók, akik osztódtak, mégsem tapadtak meg. Ilyenkor jöhet a következő extra kivizsgálás. De muszáj mindig előre tekinteni és nem feladni. Előbb-utóbb mindenkinek sikerülni fog! :wink:
A helyi dokidnak részben igaza van. Bár én csak a lombikról tudok nyilatkozni. Ott valóban leállítják a petefészkek működését, de nem 6 hónapra, hanem csak az aktuális lombik idejére. Ennek az a lényege, hogy utána ők, a gyógyszerek segítségével tudják újraindiítani és stimulálni, hogy minél több és megfelelő minőségű petesejtet tudjanak majd a punkció során leszívni.

Babszika, fel a fejjel, a párodnál a bacikat tudják kezelni. A 19 M meg nem olyan rossz érték (a mi 0-hoz képest pl. kifejezetten csodás). Nem tudom, ajánlotta-e a doki, de ezen az eredményen még egy nagy adag C vitamin, E vitamin és Bio Szelénium és Cink is javíthat. Próbáljátok esetleg meg, ha már a baci elmúlt!

Zsókuci, mikor mehetünk hozzád műkörmöt csináltatni????? Most is van suli, vagy ott is szünet van? Milyen a munkahely? Remélem nyugodtabb vagy, mint az előzőnél!

Velünk nincs semmi különös. Én a héten szabin vagyok. Csavargok, barátokkal találkozom. Szegény férjem dolgozik. Kiderült, hogy valószínűleg allergiás vagyok valamilyen gyümölcsre v valamire (körzeti doki szerint), mert tele vagyok apró, viszkető kiütésekkel. Nagyon kellemetlen, állandóan vakaródzom... Ja, IR-es lányok: A Mercformintól kijöhetnek ilyen jellegű pöttyök??? Bár már 2 hónapja szedem. Ha arra lennék allergiás, már rég kijöttek volna, nem????
Nekünk kimarad a nyaralás a tavaszi tetőtér-projekt miatt. Helyette egy-egy velencei-tavi hétvége, koncert, mozi, kerti sütögetés marad, de ez sem rossz :D

Puszi mindenkinek!
süni76

Noki olvastam a döntéseteket.
Ettől azért szerintem nyugodtan írjál hozzánk is.Főleg mert engem és gondolom másokat is érdekel hoyg ott hogyan mennek a dolgok.
A honlapot nézve kicsit más a szint mint a BMC-ben :)
MEgmondom őszintén néha én is gondolkodom váltáson,nem mintha itt nem lenne jó a szinvonal, hanem azért hátha a gondolkodásomat is átállítaná...
Mi a párommal megbeszéltük hogy még egy esélyt adunk a BMC-nek :) remélem persze több nem kell... :)
Szóval Noki légyszi írjáááááál :)

Azt hiszem Bonya is átment máshova de mintha nem írna nekünk :(

rilla__ ezt egy doki mondta Neked? :shock: :shock:
6 hónapra akkor állítják le a petefészket ha pl súlyos endometriozis műtéten esett át vki akkor szoktak GNRh kúrát adni de ez se mindig igaz mert engem "csak" 3 hónapra állított le a Konc tanárúr ráadásul nem is a legerősebb gyógyszerrel... Bár műtét után kellett is egy kis pihi mert eléggé fájt ott bent minden.
madrin

SZiasztok!

Süni!
Én tudok olyanról, akin szintén pöttyök jelentek meg a met-től!
Úgyhogy mielőtt lemondasz a gyümikről ( :wink: ), próbáld ki, h elmúlik-e, ha abbahagyod. Ha újrakezdésnél visszajönnek, akkor tuti, h gyógyszercsere kell.

A baci kezelés meg elmarad. Szűcs doki azt mondta, h erre ha akarna sem tudna gyógyszert írni, mert nem tudja, h milyen típusú - ugyanis nem tipizálták a bacikat, mert szerintük tuti, h bőrröl jutott be (ebben csak az a gáz, h naponta 2x is fürdik a párom, és nem úgy ismerem, mint aki nem tudná, h hogyan is kell tisztálkodni).

babszika

Sziasztok,

Vicky,
Az utrótól kell pisilned. Én is folyton wc-re jártam. Majd a melled is fog fájni egy pár nap után, nem is kicsit. De kívánom nemsokára a baba nyomja.

Noki,

Légyszi írj tovább is mindenképpen, hogy ott mi történik veled, és hogyan mennek a dolgok. Ne tűnj el.

Zsókuci,

Hát igen most zajlik az élet, nem baj, így addig nem görcsölök a lombikra. Jövő héten megyek be W.dokihoz, hogy kezdjünk. A tételeket megköszönöm, de erről majd privizünk.

Babszika,
Bárcsak nekünk lenne 19 millió te jó ég.......az az inszemhez tuti elég!!!!!!!! Nekünk egyszer 15 milából lett babó, igaz sajnos nem maradt meg. Bízzál az inszemben, nem rossz ám az az eredmény.
vic12

Süni és Madrin !

Remélem igazatok van és tényleg nem fogják a petefészkemet hónapokra "parkoltatni", mert avval nagyon sok ídőt veszítenék !
Nekem már volt egy műtétem az endometriózisommal, de utána nemhogy nem volt ilyen leállításom, hanem még gyógyszeres kezelést sem kaptam ! :(

Süni a következőnek már sikerülnie kell...egy ismerősömnek is az 5. alkalom sikerült !!

Madrin , Téged mivel műtöttek ??
rilla_

Vic!
Köszi!
Sajnos Szűcs doki arcáról nem ez jött le.... olyan rossz volt kijönni - még jó, h apa nem volt bent, mert ő már tuti ott kikészült volna.
De most próbáltam utánanézni és láttam, h ezzel még term. úton is esélyünk van.... bár úgy lenne! :roll:

babszika

Sziasztok, csajok,

csak mielőtt még azt gondolnátok, hogy nem a BMC-ben van a helyetek, jöttem szólni, hogy a lehető legjobb helyen vagytok ott :wink:

Ma kiderült, hogy kisfiút várunk! :D

Kép
Kép
pannati

Pannati nagy gratula, de jó a kis Bori mellé jön egy kisfiú:)

Zsókuci írogatok én...csak na mindegy hagyjuk :)
Remélem már meggyógyultál a nyaralásból :)

MA volt egy kis időm és visszanézegettem a topikot hu mennyien eltűntek, remélem mind azért mert épp babások vagy már megszültek :)

rilla_ nekem a balpetefészkemen találtak egy nagy csoki cisztát az operálták le de sajna a baloldali petefészket lecsonkálták és nem nagyon stimulálható.
Azóta eltelt több mint egy év de semmi.Így fogalamam sincs mi lehet még a baj,és ez az legrosszabb,mert tenni se tudok ellene :(
madrin

babu69: 11-én megyek és vizeletet kell vinnem. Nem bánnám, ha vérvételt is csinálna.

gyorfitimi: Az előző ciklusban orgametrilt kaptam, hogy ne legyen több tüszőm és amikor abbahagytam, akkor jött meg. Nem tudom, hogy ez most megvonásosnak számít-e. A vérvételnél nekem is megvonásos vérzésem volt és nem mondták, hogy ez befolyásolná. Egyébként egész jó eredményeim lettek.

rilla: Az ikrekkel még nem lenne bajom, de azért 3-4-5 gyerekkel már nem tudom, mit kezdenék. Ettől azért félek egy kicsit. Nem hiszem, hogy fél évre le kell állítani a petefészkeket. Én ilyenről még nem is hallottam. Olyanról már igen, hogy egy pár hónapig szedjen az illető fogamzásgátlót, de hogy teljesen leállítani 6 hónapra?! Nem hiszem.

süni76: Nekem nem voltak a merckformintól és a meforaltól sem kiütéseim.

vic12: A mellbimbóm már fáj az elejétől, de az egész maga nem feszül.

pannati: Gratulálok a pöcsöshöz!
vicky79
Budapest III. kerület

Sziasztok!!

Noki drukkolok neked!!!!!!! A Ciris klinikának megnéztem a lapját, személyesen is ismerek onnan 2 dokit akik szerintem nagyon jó meddőségi szakemberek. Jó kezekben leszel, és remélem hamarosan pocakosan:)

Zsókuci köszi , aranyos vagy!! Fogok jönni közétek:)

Viky akkor 11-e. DRUKKOLOK!!!!!!!

Pannati GRATULÁLOK!!

Babszika sajnos a páromnak is van bacija, most éppen gyógyszert szed a Szücs doki irta fel neki. Hétfőn megy vissza vizsgálatra, remélem sikerült kiüzni, mert amig baci van nem lehet lombikozni:(
A 19 millió inszemhez teljesen ok!! DRUKK!!
babu69

Babu!
Szurkolok nektek!
És hát magunknak is, mert nekünk az inszem múlik a bacikon.... csak mi gyógyszer nélkül próbáljuk elűzni. :shock:

Pannati!
Gondolom, Bori után kisfiúra is gyúrtatok! Gratulálok! :wink:
Bakker!
Most látom, h egynapra van kírva kistesó mint a nővérkéje szülinapja?! Húúú, ez tök jó! Szurkolok hozzá!!!!

babszika

Sziasztok!
Nem haragudjatok Rám,de Én nem azért mondtam ,hogy nem fogok ide írni mert nem szeretnék...hanem azért mert nem akarok balhét itt a topikon!
Lehet,hogy Én elkezdenék áradozni a magánklinikáról és az sokatoknak nem tetszene!
Mielőtt bárki félreértené....Én meg voltam elégedve a BMC-al!
Csak nekem nem úgy alakult sajnos a dolog ,hogy ott tudjam folytatni a kezeléseket..
Én amint írtam is..betegállományba nem tudnak tartani és munkámba a pozíciómat már betöltötte más...
Tehát se munkám,se gyerekem, se betegállomány...
Nincs annyi pénzünk,hogy BMC-ba tudjuk folytatni a kezelést és ez a magánklinika kedvezőbb anyagi feltételeket tud biztosítani.
Nekünk ez inkább megfelel mint amennyibe a BMC-ba kerülne EÜ támogatás nélkül a kezelés,ill konkrétan a lombik!

Tehát,hogy nem zaklassam fel senkinek a lelkivilágát ezzel,hogy Én máshova megyek és ott folytatom tovább a kezelést ezért fogok írni,de pár sorral lejjebb a Cirises topikba!
Egyedül levelezgetek majd ott magammal mert nem találtam ott senki,de legalább jövő7 keddtől tudni fogja az aki kíváncsi rám és arra,hogy mi történik velem stb....

Puszi és minden jót kívánok Nektek!
Remélem olvastok majd engem a másik topikon és írtok is majd nekem néha néha....
Azért olvasni minden nap foglak benneteket ,hisz Ti már amint írtam is az életemhez tartoztok!

Kép
noki&potyi

Pannati
Igazán Gratulálok Neked a kisfiadhoz!
Minden Jót!

Kép
noki&potyi

Köszi, lányok!

Noki,

nem bántásból írtam, sőt, abszolút megértelek, csak az esetlegesen elbizonytalanodók miatt gondoltam, hogy dobok egy üzit, mert én nagyon jó kezekben éreztem magam a BMC-ben 3 éve és most is és meg is lett az eredmény ;)

Nagyon drukkolok neked és olvasom, mi újság feléd!

Babszika,

igen, tényleg egy napra, sőt a férjem 26 éves nagylánya is dec. 20-án született :D
De totál véletlenül alakult így. Hátha a kis tökös is aznap születik...

Kép
Kép
pannati

Helló Madrin !

Nekem is volt egy csoki cisztám, amivel megműtöttek ! :(
Te mióta vagy a BMC-ben és miken vagy már túl ?
Neked id endometriózisod van ?
rilla_

Mi van? Mindenki nyaral? Írjatok máááár unatkozom, olvasni szeretnék jó híreket.

:D
vic12

SZia babszika!!

Köszönjük szépen!!!!!! Nektek is drukk!!!!HAJRÁ INSZEMI!!:)

Megkérdezhetem, hogy mivel próbáljátok elüzni a bacit?? :)Természetes gyógymód talán???
babu69

Sziasztok!

Azt szeretném megkérdezni, hogy a meddőségi központban van-e várólista? A konzultáció után mennyivel indul a lombik?

KépKép
charlott

charlott: Heló, ezer éve nem láttalak. Valószínűleg nem jó helyen olvastam. Várólista nincs, csak időpontot kellett kérni. Nem tudom, hogy most a nyáron mikorra kap az ember időpontot, mert 2 doki mindig szabin van. Amúgy hogy vagy? A lombikkal kapcsolatban nem tudok neked mit mondani, mert nekünk inszemünk volt. A kivizsgálásokat áprilisban kezdtük és már júniusban lehetett volna inszem. Szerintem a lombik sem hosszadalmasabb.
vicky79
Budapest III. kerület

Halihó mindenkinek :)

Timi,
Hm, ezek tényleg nagyon jó eredmények. Mi lenne, ha apa nem is dohányozna? :lol:

Babszika,

Sajnálom a bacikat :roll: Küldöm a baciűzőket: :evil: :evil:

Rilla,
Aranyos vagy, én is köszi :)

Süni,

De jó, hogy jelentkeztél :D:D Háát, ha minden jól megy, akkor szeptember közepén már túl leszek a vizsgán, de még biztos akkor is nagyon rutintalan leszek :? Úgyhogy szerintem valamikor tél elején már nyitok határidőnaplót :lol: :lol: Á, itt nincs szünet, 4 hónapos a tanfolyam, úgyhogy nincs megállás… Pedig egy hétvégét (de mind2 napot) úúúgy töltenék itthon… :roll: :oops: A munkahely teljesen jó, a nyugodtsági szintemet nem is lehet egy napon említeni az előzővel :D Mondjuk sokat kell dolgozni, mert itt órabérben vagyok, de hát nem túl megerőltető azért… :lol:

Madrin,

Puszi neked! :) Tudom, hogy már nem olyan semmi mint volt, de hát ilyen az élet… :wink:
Igen, nagyon sokan eltűntek a régiek közül :cry:

Pannati drága,

Szívből gratulálok a kiskukishoz! :D:D:D

Sok puszi mindenkinek!

Kép

Kép
zsókuci

Hello Vicky:
itt-ott felbukkanok, de nem írógatok ndszeresen
Nagyon pozitív, hogy nincs fél évnyi várakozás. Vajon máshol miért van ez? Akkor lehet, hogy még is ide jelentkezek be, mert én nem szeretnék ennyi időt várni.
Hogy-hogy inszemed lehetett volna. Végül is hol inszemeztél?

KépKép
charlott

A Budaiba inszemeztem, csak az első hónapban túl sok tüszőm lett. Nálam nem volt igaz az, hogy a pcos-okat nehéz stimulálni. A mostani ciklusban nehezebben indultak be, de még így is lehetnek ikrek a dokibácsi szerint. 11-én megyek tesztelni.
vicky79
Budapest III. kerület

Vicky: épp az van, hogy a PCOS-okat nem szabad sok hormonnal terheli, mert hamar hiperstimuláltak lesznek. (sokszor kötöttem ki a kórházban már emiatt)
De a lényeg, hogy drukk megy ezerrel. :-)

KépKép
charlott

én is olvasgatok ám, de mit írjak, ha nálunk most aztán tényleg semmi történés nincs... konkrétan védekeznünk nem kell (szerintem azért nem, mert a spontán sikerre elég kevés az esély) de pihenő 3 hónapon át.
Annyira furcsa. Rendben a lelkem (valamennyire) de azért elég nehéz. 2 terhességem volt az idén. Az első decemberben született volna, 2. pedig február végén. Ha a jót akarom látni az egészben, örülök, hogyha már mennieük kellett, jó korán tették. De azért bizony nem könnyű, bár ne vígaszt kellene keresnem, hanem a nagy pocakomat simogathatnám. De tudom, nem vagyok egyedül, megvan itt midenkinek a sját baja...
Kicsit úgy érzem magam, mintha az eget kémlelve elcsípnék egy ilyen párbeszédet:
"Repül a gólya, csőrében egy batyu, benne egy 120 éves öregember. Egyszer csak megszólal az öregember: Te gólya, őszintén, eltévedtünk?"
Remélem, azért a vicc tetszik. Mert nekem igen. Jó hétvégi kikapcsolódást!
E. Dóra
edóra

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?