Sziasztok!
Bocsi, de nem név szerint, hanem a témákra reagálok. (Öregszem és már nem emlékszem, hogy ki mit írt.

)
Orrszívó: elektromos. Szeretem, mert nem zajos, mégis szív rendesen. Még csak egyszer kellett használni, pár napig.
Fütyi: nem húzogatjuk. Doktornéni nézi neki mindig, minden rendben vele, azt mondta, hogy egy éves kor után kell elkezdeni.
Fürdető: gyógyszertári fürdető krém. Lehet, hogy ciki, de én szeretem.

Néha még én is azzal fürdöm.
Sípoló légzés:

Ilyen még nem volt nálunk.
Mensi: Egyelőre nincs, amit nem nagyon bánok. Pont elég volt az öt heti vérzés a szülés után.
Koponya, hasi uh: nem kötelező, de ajánlják az orvosok. Mi kivárjuk a sorunkat a Heim Pálban (szept. 12

) és így nem kell fizetni érte.
Normaflore: nem tudok róla mit mondani. Mi már az Infacolt is abbahagytuk, Marcinak teljesen elmúlt a hasfájása. Pedig tegnap kelkáposztát ettem, de ezt sem érezte meg.
BCG: erre emlékszem, hogy te kérdezted Ancsika. Nem biztos, hogy újra kell adni, úgy emlékszem, hogy 6 hónapos korig megeredhet. Nálunk is csak most kezd begennyesedni.
Aranyér: lehet enyhe formája is, nem biztos, hogy annyira fáj, hogy ülni sem lehet tőle. Minél enyhébb, annál jobban gyógyul. Nekem a Reparon kúp vált be.
Alma, barack: hová ez a nagy rohanás?

Marcin úgy látom, hogy szépen fejlődik a tejcitől is.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára montana 2008.10.05 05:34-kor.