Oké, Gy. megreggelizett. Nem szokott reggelire hazajönni, mert nagyon rövid a szünet, de ugye... Azt mondta, a munkatársai néztek is, hogy a rövid szünetben is hazajön.
Á, annyit azért nem szabad.... Én is olyan betétet veszek, ami a legolcsóbb. Nem izgat engem sem, nincs megszokottam.
A Flóriánt biztosan idegesíti a sp.vizsgálat, kit ne idegesítene? Csak ők nem mondják.
Marha doki, azért gondoljatok bele. Ha csak 10 000 -et számolunk fél órára, akkor is az napi 160 000. És ez igazából csak több. Min. napi 200 000. A kiadás pedig ebből szerintem minimális.
Ez a legjobb fogorvos a környéken. Meg egyáltalán, nagyon elismert és jól dolgozik. Én is hozzá járok. Olyan óvatosan dolgozik, hogy egyáltalán nemm fáj. A fiúk nem hajlandóak más székébe beülni.
Benó,máltkor kipróbáltam a citromos muffint, de csak úgy, hogy tepsibe öntöttem. Nem lett vastag a tészta, valamit elrontottam. Elég sűrű volt, amikor kikevertem. Neked ez mennyire folyékony?
nekem 150ezer volt a felső porcelánsor! Ki kellett húzni, mert fogágygyulladásom volt és egy éves kezeléssel sem lehetett megmenteni az egészséges fogakat! A szívem majd megszakadt amikor kihúzigálta őket! Azóta is utálom ezeket a ló fogakat! Az eredeti sokkal kisebb és görbébb volt, de imádtam őket!
Nekem is girbe-görbe fogaim vannak,pedig anyám fogtechnikus volt. Csinált is nekem fogszabályzót,de ez ilyen kivehetős drót vacak volt. Elvágták a nyelvemet éjjel a drótok,aztán nem hordtam.
Sajnos, a fogorvos nem olcsó és nem is túl jó szórakozás. Én is jártam hozzá tavaly, kb. annyit, mint most a nőgyógyhoz. És nem voltam szerelmes belé sem, nő volt.
Nem volt túl folyékony, és nem is túl vastag. Nagyobb tepsibe öntsd.
Kisebbe, ne nagyobba, na.
Szerintem lehet helyettesíteni a vajat. Tegnap én is úgy csináltam, hogy a citromos muffintészta volt az alap, arra rá a bogyók, és arra tojásfehérje felverve, de azt csak akkor tettem rá, amikor már kész volt a süti és akkor még egy picit azzal együtt sütöttem.
Tényleg Zsuzsi, akartam már mesélni. Van egy unokatesóm, Zsuzsi és annak a lánya is Zsuzsi. A lány 30 éves, másfél éve vált el, gyereke nincs. Fél éve udvarol neki egy 20 éves fiú, úgy néz ki,jól megvannak.
Olvass nyugodtan.
Én néha itt vagyok, csak közben csinálok egy power pointos bemutatót az esküvőnkről, és a gép egyszerre a kettőt azért nem tudja megengedni nekem.
Jelentem az Attila egy hős! Na jó, egy átlagon felüli pasi! Nekem! A műtét jól sikerült és az én drágám mindent hősiesen viselt! Az ápolónő azt mondta, hogy remek ember, mindent higgadtan, fegyelmezettem csinált, viselt! Tegnap ott voltam nála sokáig, én jobban elvoltam "kenődve", mint Ő. De azért aranyos, ügyes lehettem, mert nagyon szeretgetett!
hát egyik percben minden oké, másikban megint fáj. jövö hét csüt. kell mennem a dokimhoz, addig megpróbálom kihúzni valahogy.
ha nagyon szarul leszek, bevitetem magam elsö segélyre. igy vezetni nem tudok. tegnap elött este 10-kor hivott a Sanyim, kifogyott a kocsiból a benzin, el kellett mennem elé a másik faluba, a vezetéssel nem volt gond, de a szijat ki kellett kapcsolnom /mert nem tudtam maszirotni a fájó pontot/:cry: , igy meg nem szabad vezetni, mert büntetnek
Timi, én is mondtam neked, hogy menj dokihoz, Tancsu is, mi már voltunk terhesek, tudjuk,hogy ilyet nem szabad érezned. Én csodálkozom, hogy ma nem mentél el,ha állandóan visszatérnek a fájdalmaid.
Én kezdek meghargudni az F-re. Mit duzzog állandóan???
Az A-nak is akkor szokott megjönni az esze, ha én már nem foglalkozom a duzzogásával! Ez az ágyban levő forgolódás is ismerős!