A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » BABUCIT 2008-ban!

Oké, Gy. megreggelizett. :D Nem szokott reggelire hazajönni, mert nagyon rövid a szünet, de ugye... :lol: Azt mondta, a munkatársai néztek is, hogy a rövid szünetben is hazajön.

KépKép
benó

Tudod Zsuzsi,ismered a mondást: Vagy megszokik,vagy megszökik. Már pedig ha valamit akar tőlem,akkor megszokik. Kénytelen. :lol:

Kép
flóra 11

Benó, ez a rövid szünet nem sikeredett véletlenül kicsit hosszúra? :wink: :lol:

Kép
flóra 11

Megjöttek a fiaim dokesztől. Megdumáljuk mi volt.

Kép
flóra 11

Á, annyit azért nem szabad.... :lol: :lol: :lol:
Én is olyan betétet veszek, ami a legolcsóbb. Nem izgat engem sem, nincs megszokottam.
A Flóriánt biztosan idegesíti a sp.vizsgálat, kit ne idegesítene? Csak ők nem mondják. :roll:

KépKép
benó

Oké, dumáljátok meg a fogorvost. :D

KépKép
benó

Na, olcsóbban megúszták. Csak kicsi lyukakat javított, 13 000,-Ft volt.

Kép
flóra 11

Marha doki, azért gondoljatok bele. Ha csak 10 000 -et számolunk fél órára, akkor is az napi 160 000. És ez igazából csak több. Min. napi 200 000. A kiadás pedig ebből szerintem minimális.

Kép
flóra 11

Hát, szerencse, de még így se túl olcsó. Persze, az ember egészsége bármennyit megér.

KépKép
benó

Ez a legjobb fogorvos a környéken. Meg egyáltalán, nagyon elismert és jól dolgozik. Én is hozzá járok. Olyan óvatosan dolgozik, hogy egyáltalán nemm fáj. A fiúk nem hajlandóak más székébe beülni.

Kép
flóra 11

Mi lett a Zsuzsival?

Kép
flóra 11

Benó,máltkor kipróbáltam a citromos muffint, de csak úgy, hogy tepsibe öntöttem. Nem lett vastag a tészta, valamit elrontottam. Elég sűrű volt, amikor kikevertem. Neked ez mennyire folyékony?

Kép
flóra 11

nekem 150ezer volt a felső porcelánsor! Ki kellett húzni, mert fogágygyulladásom volt és egy éves kezeléssel sem lehetett megmenteni az egészséges fogakat! A szívem majd megszakadt amikor kihúzigálta őket! Azóta is utálom ezeket a ló fogakat! Az eredeti sokkal kisebb és görbébb volt, de imádtam őket!

Kép
muzsuzska

Nekem is girbe-görbe fogaim vannak,pedig anyám fogtechnikus volt. :lol: Csinált is nekem fogszabályzót,de ez ilyen kivehetős drót vacak volt. Elvágták a nyelvemet éjjel a drótok,aztán nem hordtam.

Kép
flóra 11

Sajnos, a fogorvos nem olcsó és nem is túl jó szórakozás. Én is jártam hozzá tavaly, kb. annyit, mint most a nőgyógyhoz. És nem voltam szerelmes belé sem, nő volt. :lol:

Nem volt túl folyékony, és nem is túl vastag. Nagyobb tepsibe öntsd. :roll:

KépKép
benó

Királyfi megy a pékségbe mert éhezem! :oops:

Kép
muzsuzska

Vettem tegnap muffinkosárkákat. Ebbe akarom kipróbálni. Szoktad valamivel díszíteni?

Nincs itthon vajam, csak növényi margarin vagy olaj. Lehet helyettesíteni a vajat?

Kép
flóra 11

Kisebbe, ne nagyobba, na.
Szerintem lehet helyettesíteni a vajat. Tegnap én is úgy csináltam, hogy a citromos muffintészta volt az alap, arra rá a bogyók, és arra tojásfehérje felverve, de azt csak akkor tettem rá, amikor már kész volt a süti és akkor még egy picit azzal együtt sütöttem.

KépKép
benó

Ez a királyfi tényleg valódi királyfi!

Tényleg Zsuzsi, akartam már mesélni. Van egy unokatesóm, Zsuzsi és annak a lánya is Zsuzsi. A lány 30 éves, másfél éve vált el, gyereke nincs. Fél éve udvarol neki egy 20 éves fiú, úgy néz ki,jól megvannak. :D

Kép
flóra 11

Oksa, akkor én ma barackkal díszítem. Majd kockára vágom a barackot. Remélem feljön a tészta a kosárkákban.

Kép
flóra 11

Hogy haladtatok tegnap a gépeléssel?

KépKép
benó

Hát ezek a Zsuzsik! :D

Kép
muzsuzska

Barackos gyümölcstorta! :D :D :D

Kép
muzsuzska

A főtt rák színem átment barnába! Már nem is fáj! Most jön majd a hámlás!

Kép
muzsuzska

Ügyesen haladtunk. Viszont ma olyan álmos vagyok, semmi kedvem semihez. Korán felvertek,mert hozta az apu a barackot.

Ja, a nyolcadikat eszem. :lol:

Kép
flóra 11

Remélem, feljön a süti. :D

Egy gyerek elnyalt a játszótéren, szegény, visít. Remélem, siet anyukája és nem nekem kell megmentenem.

KépKép
benó

Mit keres egyedül egy gyerek a játszótéren? Én sose engedtem egyedül ki a fiaimat. Csak nagyobb korukban,amikor már fociztak. Ez hány éves?

Kép
flóra 11

Na,jó. Szerintem én most iszom egy kávét,hogy magamhoz térjek.

Kép
flóra 11

Flóra, most kávézunk!!!!!! Utána megyünk csavizni, majd a délutánom orvosvárással töltöm! Biztos tele lesz a rendelő!!!!

Kép
muzsuzska

Oké, igyál egy kávét.
Már a fele kész van a pp-nek.
A gyerek nem sokáig sírt, de szerintem kb. 4-5 éves lehetett (hang alapján, ami persze hülyeség). :lol:

KépKép
benó

Végre együtt kávézunk Zsuzsi. Remélem egyszer majd élőben is sikerül. :wink:

Nekem ma befőzős napom lesz. De csak ebéd után kezdem el.
Kávé után megyek muffint sütni.

Kép
flóra 11

Timi hogy lehet ma? Csak benéz.

Kép
flóra 11

Biztos fogtok majd egyszer együtt kávézni. Megsámánkodjam az ügyet nektek? :D
Remélem én is, hogy jól van a Timi.

KépKép
benó

sziasztok
hallom kerestetek :wink:

Kép

Kép
timirosicka
Külföld

visza kéne olvasnom, szóval ha nem jöttök eltünök olvasni.

Kép

Kép
timirosicka
Külföld

Olvass nyugodtan.
Én néha itt vagyok, csak közben csinálok egy power pointos bemutatót az esküvőnkről, és a gép egyszerre a kettőt azért nem tudja megengedni nekem. :D

KépKép
benó

Szia Timi! :D

Kép
flóra 11

Ezek szerint jól vagy. Örülök. :D

Kép
flóra 11

Sziasztok! :D

Jelentem az Attila egy hős! :lol: :lol: Na jó, egy átlagon felüli pasi! :lol: :lol: Nekem! A műtét jól sikerült és az én drágám mindent hősiesen viselt! Az ápolónő azt mondta, hogy remek ember, mindent higgadtan, fegyelmezettem csinált, viselt! :D :D Tegnap ott voltam nála sokáig, én jobban elvoltam "kenődve", mint Ő. :lol: :lol: De azért aranyos, ügyes lehettem, mert nagyon szeretgetett! :)

Kép
szilzi

Timi, én már visszaolvastam, örülök, hogy jól vagy :D , megijesztettél a tegnapi írásoddal! :shock:

Zsuzska, kíváncsi leszek a dokira! :roll:

Benó, sámánkodj csak, mindanyiunk helyett! :lol: Írj címeket, hogy hová kell menned és akkor tárgyalunk a találkozásról, jó? :D

Kép
szilzi

Flóra, küldj nekem barackot, légyszi, úgy megenném! Remélem F. nem felejti el a reggeli kedvét! :wink:

Kép
szilzi

gratula Attilának.

hát egyik percben minden oké, másikban megint fáj. jövö hét csüt. kell mennem a dokimhoz, addig megpróbálom kihúzni valahogy.
ha nagyon szarul leszek, bevitetem magam elsö segélyre. igy vezetni nem tudok. tegnap elött este 10-kor hivott a Sanyim, kifogyott a kocsiból a benzin, el kellett mennem elé a másik faluba, a vezetéssel nem volt gond, de a szijat ki kellett kapcsolnom /mert nem tudtam maszirotni a fájó pontot/:cry: , igy meg nem szabad vezetni, mert büntetnek :roll:

Kép

Kép
timirosicka
Külföld

Timi, szerintem ne várj még egy hetet! Nem tudsz előbbi időpontot kérni?? Ne "bagatelizáld" el a dolgot! Jó?

Kép
szilzi

Ne várd meg, hogy nagyon szarul légy!!!!!

Kép
szilzi

Szia Szilvi! Hurrá, A. túl van a műtéten. Nagyot léptetek ti is előre,mint Zsuzsiék.
Aranyos tőled, hogy így pátyolgatod őt. :D

Kép
flóra 11

Timi, ne hargudj ám, csak aggódom értetek! Nem akarlak bántani! :shock:

Kép
szilzi

F. kapcsolatban, gondoltam sütök neki egy tortát. Az mindenki kedvét fedobja, nem?

Kép
flóra 11

Timi, én is mondtam neked, hogy menj dokihoz, Tancsu is, mi már voltunk terhesek, tudjuk,hogy ilyet nem szabad érezned. Én csodálkozom, hogy ma nem mentél el,ha állandóan visszatérnek a fájdalmaid.

Kép
flóra 11

Én kezdek meghargudni az F-re. :evil: Mit duzzog állandóan???
Az A-nak is akkor szokott megjönni az esze, ha én már nem foglalkozom a duzzogásával! Ez az ágyban levő forgolódás is ismerős! :lol: :lol:

Kép
szilzi

Flóra, inkább nekem süss tortát! :D Én tényleg megérdemlem, és még a hangulatomat is feldobnád! :lol: :lol:

Kép
szilzi

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?