A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » A C:2100 érték terhesség alatt

Kata
Örülök,hogy jól vagy!
Ne aggódj,majd lassan kész lessz minden!Csak ne erőltetsd túl magad semmiképpen!
Én is bármit teszek,azt ráérősen teszem és amint érzem h fáradt vagyok,azonnal abbahagyom,mert nekünk nyitott méhszajjal nem szabad semmiképpen sem túlerőltetni magunkat

Petra
Neked már csak 27 nap van hátra! :lol:
Gondolom már nagyon-nagyon várod az első találkozást! :lol:

Timi
Szerintem pihenj és mindenképpen beszéld ezt meg az orvossal!

dawn,gröni
hogy vagytok?

Kép
Bán.Barnabás 2002.12.11.
Alexandra Vivien 2000.09.12
ancsa2727

már jobban vagyok.
lefeküdtem a tv elé és pihentem, Törpe nekiállt mocorogni, helyezkedni és amikor feláltam már nem fájt annyira. szóval ö volt az oka mindennek :!: :!: :!: :roll:

és gondolom az is betett, hogy tegnap sokat gyalogoltam a városban vagy éppen átsiettem a zebrán :evil: /

Kép

Kép
timirosicka
Külföld

Ancsa,
Köszi, jól vagyok. Tegnapi vizsgálat alapján nem tágultam tovább, babuskám rendben van. Ha kicsit többet vagyok fent, hamar elfáradok és le kell feküdnöm, de ez van. :? A
Veled minden rendben?
dawn

Timi, örülök, hogy jobban vagy.. De ha ismétlődik, szólj orvosnak, mert nem gyerekjáték.. A fájdalom, mindig jelző értékű..

Jó éjt mindenkinek!

petra79

Sziasztok!

Timi
...örülök hogy elmúlt a szúrkálás és a fájás!
Akartam is írni , hogy én is akkor lettem gyengébb mikor közeledtem a 30.héthez! :?
Hiába ez már az uccsó harmad! :lol: Rendesen érzem néha, hogy úgy elfáradok egy-két óra házimunkától, hogy majd leszakad a hasam, és nem tudok kiegyenesedni! :shock: :(
Mostanában a szeméremcsontom is fáj!

Dawn...örülök hogy jól vagytok! Te is pihenj többet, a tested és a baba jelzi ha sok! :) Lényeg hogy nincs nagyobb nyílás! Mert tudod ha nem vigyázol, smián beindulhat a szülés, nem mindenkinél tudják megállítani, nekem szerencsém volt! Csoda hogy nem varrtak össze! :)

És Ancsa...igen-igen tudom nekem sem szabad megeröltetni magam....teganap anyukám meg mondta a magájét :roll: ....látta hogy fáradt vagyok.Engedtem neki hogy kivasaljon! Meg kell hogy valljam jólesett a segítség! :D

Petra...örülök hogy tetszik a házunk, azért is mutattam meg mert láttam hogy hasonló az ízlésünk! :lol: Megmutattam a páromnak a képet, neki is nagyon tetszett! Lehet nekünk nem lesz még ilyen csodaszép fenyő bútor a babaszobában, de van itthon fenyő színű bútorlap, majd abból lesz komód és szekrény! :lol: Ha, még itt leszel mint várandós akkor megmutatom. De ha megszültél is tessék ám lejelentkezni! :wink:
Én is így tervezem, hogy betesszük a baba ágya mellé az egyszemélyes fotelágyat és ott fogok aludni az első időben! :lol:

Pussz, szép napot!

Kép
Kép
lovaszkata

Sziasztok!

Remélem mindenki jól van!

Magunkról:
Még mindíg nem kaptam meg a gyógyszertárból a magzatvíz szivárgást kimutató betétet sajnos
:( de szerencsére azóta se tapasztaltam olyan vízszerű váladék folyását! Ennek örülök.
Jövő héten találkozom valamelyik nap az új dokimmal, akkor kapok majd beutalót vérvételre is a cukorterhelés miatt,mert mióta diétázom és naponta 6X mérem a cukrom itthon, egyszer sem volt magas a cukrom :roll: ki érti ezt? :shock:
Na mindegy,majd kiváncsi leszek az eredményre :wink:
A pocim se fáj mióta napi 3x1 magnezii citrit szedek :lol: ennek is nagyon örülök, este néha érzek egy kis keményedést,de tényleg csak 1X vagy 2X,így lehet hogy áttérek a napi 4X1-re,de ezt megbeszélem a dokimmal is majd.
Tegnap vásároltunk a kisasszonynak édes kislányos rucikat :lol: ha lessz időm és befejeződik a konyha átalakítása meg az új baba szoba készen lessz,akkor majd teszek fel képet is,de most sajnos nincs időm rá ! :(

Tini
nagyon örülök,hogy jól vagy!

dawn
Ez remek hír hogy nem tágultál tovább! :lol:

Kata
Nekem is szokott fájni a medence hátsó csontja,főleg amikor hanyatt fekszem és megfordulnék vagy felkelnék,akkor érzem igazán hogy fáj!Neked is van ilyen?
vagy másnak?

Kép
Bán.Barnabás 2002.12.11.
ancsa2727

Sziasztok!!

19 hetes kismami vagyok, 4 hete rendszeresen görcsölök a szedett 2*1 MagneB6 ellenére is. A mai vizsgálaton az orvos megrövidült méhnyakat állapított meg. Nagyon megijedtem!! Nem mondott pontos értéket, a kiskönyvbe sem írta be és rendes leletet sem kaptam sajnos. :( Én úgy gondolom, hogy 2000 lehet az érték. 16 hetesen még 3000, azaz teljesen jó volt. Félek, hogy most mi lesz. Az előírt fekvés elég nehézkes, mert fekve gyakrabban keményedik a pocakom. Nem tudom mit tegyek vagy mit tehetnék ellene. A magnézium nem segít, a fekvés sem. Hétvégén mentünk volna a Balcsira, most ezzel sem tudom mi legyen.. Semmit nem tudok. Olyan ijesztő!

Tanácsok, tapasztalatok?

Üdv,
Aida

Kép
Kép
Kép
aida
Halásztelek

Kedves Aida!

Bátorkodom tanácsot adni, mert én ugyanebben a cipőben voltam/ vagyok!
Én 17 hetesen görcsöltem be, és nekem is lerövidült a méhnyak C:1000-re! Megértem mit érzel, én is azt hittem el fogok vetélni! De nem félj, nincs nagy baj! :D
Engem be is fektettek magnézium infúzióra! Azóta itthon vagyok már, most 2000 a méhnyak és a méhszáj zárt! :lol: Szóval jobb a helyzet, de sajnos én is fekszem! Nem emelhetek 2 kg-nál többet, nem utazhatok messzire, és nem strandolhatok! :(
Vény nélkül kapható a patikában, így hogy Panangin! 600ft körül van, ezt érdemes szedni! Nem árt a babának, nincs mellékhatása!
Panangint szedek 3x2(az egy magnézium tatalmú gyógyszer kismamáknak)! Nekem nem volt elég a magne B6!Feküdni, a bal oldaladon feküdj. :!: Ha tudod támazd meg a pocid egy párnával, nekem így a legjobb! Sok vizet kell inni, és a vizeletet ne tartogasd soha, mert az is feszít!
sok pihenéssel javulni fog a helyzet.
Kérj segítséget, ne te nagytakaríts, főzz egyedül, sajnos most ezt be kell tartani!
A front van jobban fáj majd mindened, akkor egész nap édremes feküdni!
Szerintem ne menj a Balcsira! :roll: Csodálkozom hogy a dokid ezt nem mondta. :shock: Sajnos mi sem mentünk idén sehová! :(
Ezek csak tanácsok, a többit te döntsd el!
Látod én már itt tartok, és szépen feljődik a kisfiam!Pedig nekem is nagyon nagy görcseim voltak!
Fel a fejjel! :D

Kép
Kép
lovaszkata

Ancsa....nekem is fáj! Főleg alvás után, szerintem a nagy pocak miatt rossz lett a tartásom!
Ma megyek, megnézem a gyógyszertárba ezeket a homeopátiás szereket, meg a Schüssler sót, amit már írtam.
Talán az segít!

Kép
Kép
lovaszkata

Aida

A 2000 érték azt jelenti,hogy megrövidült a méhnyakad,de a külső-középső-beslő még zárt!
Nekem már 2100-as az értékem,tehát nekem a külső méhszájam már nyitva van,sajnos.

Az orvos tanácsára helyesen teszed ha csak fekszel,mert az segít ilyenkor a leginkább!Hidd el,tapasztalatból mondom,mert én is fekvésre vagyok ítélva mint ahogy sajnos itt páran is rajtam kívűl. :(

A MagneB6 nekem se használt semmit,se a Papangin :(
Bár szerintem te keveset szedsz belőle a napi 2x1-el :roll:
Mert lehet nyugodtan többet is szedni belőle,nekem azt mondta legalábbis az orvosom,hogy nyugodtan szedjek a MagneB6-ból vagy a Panangin-ból akár napi 3x2 vagy 4x2-őt is!
Mindkettőt lehet kapni a gyógyszertárban recept nélkül.
Hozzáteszem én hiába szedtem belőlük napi 4x2-őt,mert nem használt semmit sem nekem :(
De ha neked nem hat a napi 2x1, akkor mindenképp szedjél belőle többet szerintem :roll: Ezt nem mondta az orvosod?

Én most a magnezii citritet szedem, ez is ugyanolyan magnézium tartalmú gyógyszer,csak ebben 1 tablettában 500 mg magnézium van :roll: de ez már használ nekem :lol:

Mikor mész legközelebb az orvoshoz?
Mindenképpen majd írj,hogy mi van veled!

És ha fekvést javasolt,azt tartsd be! szerintem. mert a fekvés nagyon sokat segít abban,hogy ne nyíljon ki esetleg a méhszájad!

Nekem már a 15. héttől 2100-as, én is fekvésre vagyok ítélve és most már a 26.hetet taposom,de tartja magát,még mindíg 2100-as az érték.Szóval biztosan segít a fekvés!

Kata
milyen homeopátiás szerre gondolsz?

Kép
Bán.Barnabás 2002.12.11.
ancsa2727

Timi!

A szívbajt hoztad rám, de örülök, hogy elmúlt! Nekem is csinál olyat a baba, hogy befészkeli magát lentre és nagyon feszít, időnként tetézi azzal, hogy rugdossa a méhszájamat egyben ijesztő és kellemetlen, de görcsöt eddig nem okozott! A görcs általában egy jel, hogy vissza kell venni a tempoból! Ha nem múlik magnézium, pihenés, gyógyszer ellenére sem, akkor azonnal kórház, ahol kapsz egy koktélt amitől elmúlik és pár nap múlva mehetsz is haza!

Aida!

A megrövidült méhszáj nem olyan vészes, mint a nyitott, ne ijedj meg elsőre! A lényeg, hogy teljesen zárt vagy, bár gyanítom nem véletlenül görcsölgetsz! :roll: A 2x1 magneb6 baromi kevés! Az csak napi 500mg, mi egyszerre veszünk magunkhoz annyit! Amig nem lesz más, mindneképp emeld az adagot vagy szerezz be magneb6 extrát vagy megnesii citriciit! Ne félj, túladagolni nem tudod a magnéziumot! Magneb6-ból nyugodtan szedj napi 4x2-t ha nem hat lehet többet is! Nem muszáj feküdnöd, ha ülve felpócolod a lábad az is jó, a lényeg, hogy ne hasson a gravitáció a méhszájadra!

Nekem is nagyon bejönnek a fenyőbútorok, imádom őket! Nálunk az ágyak, komódok vannak abból és ahogy lecserlésre kerülnek a bútorok, csak arra cseréljük öket!

Majd még jövök, épp tésztafőzés közben vagyok! Remélem nem ég le! :lol: :shock: :oops: 8)

Kép

Kép
gröni

ancsa: Rosszul írtam napi 3szor 1 magneB6ot szedek, most az orvos napi 3szor 2őt javasolt, kipróbálom.

Akárhogy is, nekem a fekvés nem jó. Most ahogy jövök megyek a lakásban, csinálom az ebédet, nincs semmi baj. Ahogy lefekszem bekeményedik a méhem.. Most az miért jó??

Kép
Kép
Kép
aida
Halásztelek

Az igaz, hogy a sok üléstől is rövidülhet a méhnyak? Nekem ülős munkám van, most hajtás is volt, volt olyan nap, amikor 10 órát ültem számítógép előtt. Mondjuk azért általában ez csak napi 7.5 óra átlagosan. Nem szabadna ülnöm ennyit?

Kép
Kép
Kép
aida
Halásztelek

gröni: A MagneB6-ban egy szemben 48 mg magnézium van. Azaz amit én szedek (3szor1) az kb. 150 mg magnéziumot tartalmaz. Ha 3szor2-re emelem az adagot akkor lesz 300 mg körül. Igazából az még mindig majdnem kevés. De néha megiszok egy pezsgőtabit, abban 280 mg van.

Kép
Kép
Kép
aida
Halásztelek

Aida!

Ez engem is megzavart, de a doki mondta, hogy nem a szintiszta magnéziumot kell nézni! Ha azt nézzük, a magnesii citricitiben sincs 500 és a többiben sem! Neked szerintem valami spéci gyogyira lesz szükséged, mert nagyon sokszor nem magnézium-hiány okozza a görcsöket! Biztos kapsz majd valami gyógyszert, mint pl én a szúrkákra pipolphent szedek, azóta mondhatni panaszmentes vagyok! Nem tudom mit csinálj a görcsökkel, nem is értem miért nem múlik vagyis miért erősödik fekvéssel! Kéne találnod egy jó pózt ami kényelmes és úgy maradni egész nap! Gondolom munka miatt töltesz ilyen sokat gép elött! Elkéne menned táppénzre, nem szabad kockáztatni!

Kép

Kép
gröni

Aida! Még dolgozol?????? :shock: Hát ez meglepő! Hisz ezzel ki szokták írni a kismamákat téppénzre! :roll:
Nem jó ha folyton ülsz, még rosszabb ha állsz! Ne csináld, mert veszélyezteted a babád! Most még valóban nincs nagy baj, mert zárt a méhszáj, de a 20.héttől drasztikusan nőni fog a hasad és a baba súlya is! Próbáld kiiratni magad a nőgyógyásznak kell papírt írnia, és a háziorvosod az alapján kiír!
Ha oldalt fekszel is keményedik a hasad??? Mert hanyadt én se tudok feküdni, akkor nekem is rögtön keményedik, de oldalt nagyon jó! :) Vagy ahogy Gröni mondja félig ülő helyzetben, pócold fel a lábad! :wink:
Mindenképpen növeld a magnézuiumot, bármelyiket szeded is!
Remélejük nem lesz baj!

Kép
Kép
lovaszkata

Ancsa....korábban az októberiek topic-ján írtam a Schüssler só-ról, meg a többiről. Én most megrendeltem a patikában, a viszérre és stírára a Calcium fluoratum D12-t és a Silicea D12-t!
A keresztcsonti fájdalomra asszem a Magnesium phosphoricum D6 és a Kalium phosphoricum a jó!

Kép
Kép
lovaszkata

Jaj, de izélgeti a baba a bordáimat! :shock: Őrület milyen fennt van! :lol:

Kép
Kép
lovaszkata

Kata
Köszi az infót! :lol:

Aida hogy vagy?Remélem jobban!

gröni
A pipolphen mire való?azt miért szeded?

Kép
Bán.Barnabás 2002.12.11.
ancsa2727

Kata!

Megnéztem a képeket, bazi nagy házatok van! :shock: Elfér itt még pár poronty! :wink: Egyke vagy?

Ancsa!

A Pipolphent a szúrkákra kaptam! Ez egy nyugtató vagy mi. Először napi kettőt szedtem, de már napi hármat, így most jól érzem magam, nincs szúrka! Ha már nem fog hatni, seduxent kapok! Olyan jókat alszok tőle! 8)

Kép

Kép
gröni

Timi, hogy vagy??Rég hallottunk rólad.

Nálam semmi változás. Jövő héten megyek az első NST vizsgálatra, és állítólag lesz vérvétel is. Alig várom! Mármint az NST-t. Szeretném a telefonommal is felvenni a szívhangot, hogy a párom is hallhassa. Bár ő behallgatózik a pocakomba és olyan szépen hallja a Pici szívverését. A lábamon pedig üti a ritmusát, hogy én is érzékeljem. Fonendoszkóppal próbálgattam én is, de érdekes módon azzal nagyon gyengén vagy egyáltalán nem hallani..

petra79

Gröni...nem az egész ház a miénk! A padlástér, meg amit hozzáépítettünk, ott lesz külön bejárat, meg az a lépcsőház visz fel a konyhába, majd onnan a tetőtérb! Olyan 100-110nm a lakórész :lol:
Anyuéknak kb. ugyanennyi maradt! egyke vagyok, sajnos, majd én öröklöm. Az lesz majd szívás- az adó! :roll: apu nyugdíjas, már régóta daganatos beteg. :(
A földszint fele meg garázs és műhely! Mert apu asztalos! :)
Kert van elöl és hátul is, össz. olyan 200nm. Így együtt valóban szép nagy! A rezsi is szép nagy ám! :( Nem is tudom mit kezdünk vele, ha anyuék már nem lesznek! :(

Kép
Kép
lovaszkata

Timi

NST-ét már a 36.héttől csinálnak,nem?
Legalábbis nekem régen ugy volt :shock:

Vagy már ez is másképpen van? :shock:

Kép
Bán.Barnabás 2002.12.11.
ancsa2727

gröni
Ezt se tudtam :shock:

Kata
Sajnálom az apukádat :cry:

Kép
Bán.Barnabás 2002.12.11.
ancsa2727

Kata!

De hülyén jött ki a kérdés! :oops: De valóban azért kérdeztem, hogy egyedül örökölsz-e! Nagyon sajnálom apukádat! Eltudom képzelni mennyi lehet a rezsije, elég lehet befűteni és akkor még hol a többi! :roll: :shock: Majd belakják a gyerekek! :wink:

Petra!

Olyan izgi, hamarosan anyuka leszel! :D Én asszem lemaradok az Nst-ről, csoda lenne ha eljutnánk odáig! :roll:

Ancsa!

Képzeld úgy jártam a Gyniprallal, mint te a betéttel! Egy patika megigérte, hogy beszerzi nekem Ausztiából. Már két hete csak hívom őket, de soha nincs bent a fönök, így nem adnak felvilágosítást! :evil: Tegnap hívtam őket, azt mondták elment a fönök egy hónap szabira, majd aug 28-án lesz legközelebb, érdeklődjek akkor! :evil: Már lassan két hónapja műtöttek, azóta futunk ezután a gyógyszer után! Ha meglenne, nem kéne annyit feküdnöm! Mire megérkezik, már nem is fog kelleni! :evil:

Kép

Kép
gröni

Nekem azt mondta a védőnő, illetve az orvos is, hogy 37 héttől készítenek NST-t..De mindig minden változik...Konkrétan azt sem tudom, mikor van hivatalosan Uh vizsgálat, mert mindenki mást mond, és nekem is össze -vissza, amikkor épp eszébe jutott a dokinak , akkor csinált...Persze most már mindegy is, mert vége felé járok
:)

A Gynipral mire való??Sejtésem van, mert tudom Gröni az alapproblémádat, de hogyan hat??és nincs helyette más, ha esetleg nem tudnák beszerezni?Vagy más patikákban kérdezted?

petra79

sziasztok. tegnap meghalt a netem, nem tudtam jönni. nem tudom mi volt vele.
én hál istennek már jól vagyok. Törpe azóta nem tévedett be a "tiltott területre", remélem többször nem is fog. tegnaptól hiperaktiv. állandóan mocorog! úgy imádom :lol: :lol:

Kép

Kép
timirosicka
Külföld

Petra!

Méhszájzáró műtétek után javasolt szedni, hogy tartson a varrat, hogy ne puhuljon fel a méhszáj! Nekem már puha! :( Remélem az öltések tartanak rendesen! Nem tudok róla, hogy lenne más, a doki sem tud mást! Érdekes, hogy kórházban használják, csak ambulánsan tiltották be! :evil: Én is úgy tudom, hogy a betöltött 37. hét után kell menni NST-re!

Timi!

Örülök, hogy rendben vagy! Én babám is olyan aktív, olyan jó érzés! Ma délután is arra ébredtem, hogy a gyomromat boxolja! Tök jó, hogy már megtudom különböztetni, hogy mikor rug, mikor üt! :D

Nektek is csinál olyant, hogy belülröl fenékbe billent? 8) Még jó, hogy belülről! :lol: Nem épp kellemes, de tök jó! 8)

Kép

Kép
gröni

Sziasztok!

lovaszkata: Már nem dolgozom, most itthon vagyok mióta mondta az orvos, hogy megrövidült a méhnyak. Igaz ez tegnap óta van. :) Előtte munkában sokat ültem. Mindegy hogy fekszem, oldalt vagy háton, mindenhogy keményedek. Bár ha hason fekszem úgy h a szoptatós párnába "ejtem" a pocim az is jó. Meg a félig ülő póz. Most is így vagyok. Bár épp most keményedett picit a pocim. Kb. 2 mp-ig.

Ma voltunk 18. heti genetikai UH-n, amit 2 perc alatt lezavartak a Jahn Ferenc Kórházban és 3 méréssel le is tudták, hogy a baba jól van. Semmi agy vizsgálat vagy bmi más. :( Megint kisfiúnak mutatta magát. Most már nagyon annak. Szóval Noel baba érkezik.

Voltunk utána a Flór Ferencben is annál az orvosnál, aki múltkor is vizsgált 16 hetesen. Semmi jó. :( Először is fura zöldes folyást talált, amit elküldenek labor vizsgálatra addig meg antibiotikumot kaptam. :=( Másodszor valóban megrövidült a méhszáj, jelenleg 2000-es az érték a 16 hetesen még 3000-ről. Ráadásul hüvelyi UH-vál az is kiderült, hogy nyitva van a méhszáj egy picikét. Annyira ami ujjal nem érződik, de UH-n látszik. Nem kell szigorúan feküdnöm, mert mondtam is neki hogy fekve joan görcsölök. Sőt azt is mondta hogy menjek pihenjek a Balcsin csak ne fürödjek a fertőzés miatt. De sajnos a párom az itthon pihenést választotta. :( Szte most az kell nekem. Azért én itthon is jövök-megyek mert úgy sokkal kevésbé keményedik a pocim.

Egyelőre ennyi, nem sok jó, de legalább a babával minden rendben. Bár nem sokat néztünk meg róla. De amit láttunk az tökéletes. Ráadásul sokat aktívkodik. Ja és csodás a szívhangja.

Kép
Kép
Kép
aida
Halásztelek

Aida!

Sajnos ezek az uh-ok ilyenek! Megnézik a méreteket és ennyi, ha találnak eltérést, akkor biztos tovább vizsgálódnak! Olyan fura, hogy nálad látták uh-on, hogy nyitott picit a méhszájad, nekem uh-on mindig zártnak látják, bár tény, hogy ha "csak" egy ujjnyira van nyitva, akkor az még zártnak számít! Pedig tuti nyitva vagyok, mert a középsőt varrták! Szerintem párod jól döntött! A lelkednek biztosan jót tenne egy kis kikapcsolódás, de neked most a testeddel kell többet törödnöd! Itt már mindneki túl van kisebb-nagyobb depin, a tehetelenség, bezártság miatt, de emiatt nem változott a helyzet, mondhatni jobb lett, ami a méhszájat illeti! Nem írt fel semmi gyógyszert a doki vagy magnéziumot? :roll:

Kép

Kép
gröni

köszi gröni! :lol:
igen, az enyém is szokott ilyeneket csinálni. mostanában meg olyat is, hogy kinyomja magát és úgy kúszik átt a másik oldalra. nagyon érdekes :!:
lehet, hogy holnap nem jövök. megyünk a nemzetközi amerikai autós találkozóra Koppánymonostorra. ránk fér már a kikapcsolódás :wink: :wink:
a drágám éjjel-nappal dolgozik én meg állandóan otthon "posvadok".

Kép

Kép
timirosicka
Külföld

gröni: Szokásos magnézium a görcsökre, ami ugye nem hat, meg antibiotikum a fertőzésre. Ha tényleg a testemmel törődnék, akkor egyáltalán nem fogadnám meg az ágyban fekvős tanácsokat, mert akkor nagyon rossz. A testem is mindig szól, egy jó kis keményedéssel fekvéskor.

Kép
Kép
Kép
aida
Halásztelek

Timi!

Csak óvatosan holnap! De nagyon rátok fér egy kis kikapcsolódás! Ennyi idősen már én is bátrabb leszek!

Aida!

Szegényke, nagyon rossz lehet, hogy sehogy sem jó! Nem tudok mit tanácsolni, nekem eddig bejött a fekvés, bár a hanyattfekvés nekem sem kellemes, de oldalt vagy félig ülőhelyzetben azért jó! Igaz állandó görcsben van már lábam, meg szerintem van egy kis izomsorvadásom is! :?

Kép

Kép
gröni

Hú, ma egy nagyot kiabálóztunk a férjemmel :roll: mMindent neki kell csinálnia(mosás, porszívózás, takarítás, ház körül, ja és mellesleg dolgoznia kell és az 5 éves lányunkkal is foglalkozni.) persze a lányunkkal "fekvősen" én is foglalkozom, de hát az már néha uncsi neki. Dehát nekem sem könnyű, hogy ilyen kiszolgáltatott vagyok.
A férjem megértő, de 1 hónap után úgy tűnik mindketten kimerültünk. :shock: Ti hogy vagytok ezzel?
dawn

Holnap mennek Balcsira unokatesókkal, talán kicsit regenerálódunk. :?
dawn

Most látom, nem akar a vonalzóm magától tovább menni. Ezzel mit lehet csinálni? :shock:
dawn

Dawn!

Nem könnyű nekik sem... Nálunk azért van vita, mert mire hazajön elmosogatok, vacsit főzök stb.... Nagyon haragszik, hogy nem pihenek annyit! Ez sem jobb ám! :( Mondjuk a pórszívót nem emelem meg, de mostanában apjuk sem! :twisted: Hétvégén majd rávezetem, hogy pórszívózni kéne! :oops: Légy türelmes vele, ha nekilát valaminek szólj neki, hogy nem olyan fontos, ráér később is! Mert tényleg ráér.... Semmi nem lehet fontosabb a családi nyugalomnál! Persze a kislány az más, de a többi nem fontos! Látnád nálunk mi van! Az udvaron térdig ér a fű, na és a szobák, az ablakok..... :oops: :shock: 8)

Kép

Kép
gröni

Az kimaradt, hogy neked a legnehezebb! Majdcsak túl lesztek rajta, ez is csak átmeneti! Mindenki panaszkodik a nőivonalas vonalzókra, valakinek napokig áll!

Kép

Kép
gröni

Gröni!
Persze, igazad van, de egyenlőre még nehéz legyintenem, hogy ráérünk még. Sokmindenre jó ez az időszak, türelemre is tanít bennünket, mert arra mindannyiunknak nagy szüksége van :)
dawn

Na és persze az eltiltott szexuális életről nem is beszélve... :?
dawn

Nem tudom hogy lesz.. de egyelőre én nem fogok a nap 24 órájából 23-at fekve tölteni. Az orvos sem írta ezt így elő, ráadásul ahogy mondtam nekem sem jó. Mondjuk mi apával amúgy is szoktunk vitázni. :D A lényeg egyelőre tipegek ide-oda a lakásban, sőt főzőcskézek is. Persze mellette sokat pihengetek főleg félig ülő helyzetben. Teljesen vízszintesben akárhogy is de nem jó. :(

Kép
Kép
Kép
aida
Halásztelek

Dawn!

Menni fog ám majd, csak idő kell hozzá, pl hogy napokig elnézd a pókhálót a sarokban! :lol: Hát igen a sexmentes élet az nagyon rossz! Mi már nem voltunk együtt a 6. hét óta! Persze azért apjuk kényeztetve van én meg szenvedek! :oops: Nem is kérek idén semmit karácsonyra csak egy átszexelt éjszakát! :oops: 8)

Kép

Kép
gröni

Az a karácsonyi ajándék nálunk a 6 hét leteltével csak újévi lesz :) Persze én is kényeztetem, de hát nem kell magyaráznom :oops:

Aida! Nekem sajnos sokat kell feküdnöm, mert ha egy ideig ülök vagy állok, elkezd fájni a hasam :(
dawn

Gröni! A 6. héttől az baromi sok! :shock:
dawn

Gröni..semmi gond, nem értettem félre a kérdést, apu már olyan régóta beteg, hogy már ezzel élünk, fel se tünik, amin más meglepődik. De szerencsére jól tartja magát! :lol:

Hát, mi se szexeltünk már vagy 9-10hete :cry: , elég rossz! Elötte meg a 12.hétig is tilos volt az előző vetélés miatt. Csak a középidőben volt egy kis entyem-pentyem! :lol: Utánna rövid lett a méhnyak :( De első a baba!Kibírjuk!
A páromnak mondtam, ha meg tud közelíteni a 39.héten :oops: :D , akkor hajrá, legalább megindulna a szülés! :lol:

Kép
Kép
lovaszkata

Most más bajaim vannak! :cry: Annyira vizesedek lányok!Még az arcomon is látszik! :shock: :roll: Híztam 1,5kg egy hét alatt, pedig csak fél adag kaját eszek és reggel fél szelet barna kenyeret., néha gyümi...semmi édesség :? ...és mégis! Lassan 12 kg lesz rajtam! :cry: De ha a doki ezért beszól, és berágok rá tuti, mert ez most csak a víztől lehet! Nem?
a vérnyomásom is magasabb, most normális igazából, 120/65-70, eddig 100/60körül volt! Ez is víz miatt van ugye????

Kép
Kép
lovaszkata

Sziasztok!

Aida!
Nagyon vigyázz magadra! Pihenj többet! Te még nagyon az elején vagy! Neked 1. babád lesz? Én sajnos már 2 hete fekszem 24-ből 23 órát és minimum még 2 hétig ezt is fogom tenni. nekem is nagyon nehéz, de muszáj. Főleg, hogy nem szeretnék kórházba kerülni, hogy még a Nórit se lássam!

Lányok! Szerintetek ilyenkor még meg tud fordulni a baba? Eddig fejvégű volt, de most valahogy úgy érzem, mintha lent rugdosna. Remélem nem fordult meg! :shock:

gwini

Lányok!

A magneB6 extrából mennyit lehet szedni 1 nap? Most ilyet vettem.

gwini

Gwini....valakinek még a 37.héten is megfordul! :shock: Nem tudni mire képesek ezek a lurkók!
Barátnőm, a 36.hétben van, most fordult talpra a babája :shock: :? Tök kiborult! De az orvosa szerint még nincs gáz, vissza is tud fordulni! :D

Most már én se tudom Norbika hogy van, mert néha itt rúg erősen , néha ott :shock: :roll:

Kép
Kép
lovaszkata

Sziasztok!

Remélem mindenki jól van! :lol:

Nekem is elkezdett bedagadni a bokám,sajnos :oops:
Vagyis nincs is bokám,annyira :oops:

Mi jó erre?

Kép
Bán.Barnabás 2002.12.11.
ancsa2727