Aida
A 2000 érték azt jelenti,hogy megrövidült a méhnyakad,de a külső-középső-beslő még zárt!
Nekem már 2100-as az értékem,tehát nekem a külső méhszájam már nyitva van,sajnos.
Az orvos tanácsára helyesen teszed ha csak fekszel,mert az segít ilyenkor a leginkább!Hidd el,tapasztalatból mondom,mert én is fekvésre vagyok ítélva mint ahogy sajnos itt páran is rajtam kívűl.
A MagneB6 nekem se használt semmit,se a Papangin
Bár szerintem te keveset szedsz belőle a napi 2x1-el
Mert lehet nyugodtan többet is szedni belőle,nekem azt mondta legalábbis az orvosom,hogy nyugodtan szedjek a MagneB6-ból vagy a Panangin-ból akár napi 3x2 vagy 4x2-őt is!
Mindkettőt lehet kapni a gyógyszertárban recept nélkül.
Hozzáteszem én hiába szedtem belőlük napi 4x2-őt,mert nem használt semmit sem nekem
De ha neked nem hat a napi 2x1, akkor mindenképp szedjél belőle többet szerintem

Ezt nem mondta az orvosod?
Én most a magnezii citritet szedem, ez is ugyanolyan magnézium tartalmú gyógyszer,csak ebben 1 tablettában 500 mg magnézium van

de ez már használ nekem
Mikor mész legközelebb az orvoshoz?
Mindenképpen majd írj,hogy mi van veled!
És ha fekvést javasolt,azt tartsd be! szerintem. mert a fekvés nagyon sokat segít abban,hogy ne nyíljon ki esetleg a méhszájad!
Nekem már a 15. héttől 2100-as, én is fekvésre vagyok ítélve és most már a 26.hetet taposom,de tartja magát,még mindíg 2100-as az érték.Szóval biztosan segít a fekvés!
Kata
milyen homeopátiás szerre gondolsz?