Sziasztok!
Reni!
Köszi!
Pipal!
Neked is! Így kell írni...
Ditta!
Örülök az eredményeidnek, meg a többi pontnak is!

Aranyosak a gyerkőcök! Én meg sárgulok...

Ha most otthon maradhattam volna még, akkor én is pont ugyanezt csinálhatnám egy hasonló szerzeményben. Ehelyett ülök Londonban az esőben, és minden nap órákat trappolok a városban. Hurrá!
Katica!
Örülök a kiscsajnak!
Eszter!
Nagyon arik a képek!
És egyébként nagyon tetszik a Benedek név, ha kissrác lett volna a csajszink, ő is Benedek lett volna.

Aranyos lehet, ahogy fut és dumál közben.
Katinka!
Mit vesztek majd az Ikea-ból a gyerkőcöknek? Azért kérdezem, mert mi is ott vásároltunk. Jó nyaralást nektek!!!
Én a Trofast hosszú szekrényt vettem piros ajtókkal, és egy fele magas keretet, amiben 2 nagyobb piros és 2 vékonyabb fehér doboz van...ez megy majd a kiságy mellé a pelenázós végére. Én ugyanis mégis úgy döntöttem, hogy nem kell pelenkázószekrény. Ebbe a hosszú szekrénybe bele tudtam gyömöszölni mindent, rengeteg hely van benne...pedig higgyétek el, tényeg rengeteg rucija van a kiscsajnak, így az alsó rész dugig van, újszülött mérettől, már a jövő nyári cuccokkal együtt minden benne van. A felsőbe pedig egy akasztót tettünk, ez is tele van ruhákkal, alatta pedig apróságok vannak, mint textil pelenka, cipők, sapik, zoknik, stb. A dobozos részben lesznek majd a pelusok, törlőkendők, váltás lepedők és takarók, meg apróságok. Így aztán ennek a rengeteg cuccnak sem kell több hely, a pelenkázót meg tudom, h nem használnám ki, mert Aidant is kb 6hós kora óta az ágyban, illetve mikor lejjebb került a matrac,onnantól a földön pelenkázom, és nekem teljesen jó így. Ő már nagyon rég csak ficánkolt és majdnem leugrott a pelenkázóról, mert azért a fürdőben volt neki egy, és azt használtuk fürdés után...de utáltam, nem voltam nyugodt tőle. Szal én rendeltem egy ágyra rakhatóst, meg vettünk hozzá egy ari szivacsot, ez jó lesz mondjuk 6hóig, aztán jöhetnek az alternatív megoldások.
Harivera!
Nagy gratula a kiscsajhoz! Asszem jó dolga lesz majd, ő lesz a család kis hercegnője!
Sclara!
Köszi!

Egyébként tudom, hogy korai volt a vásárolgatás, de azért intéztük így, mert most itt vannak a szüleim Londonban egy hétre, és egyrészt ők akartak megvenni pár dolgot (a végén szinte mindent ők vettek meg

), másrészt pedig inkább velük rendeztem le ezt a dolgot, mert élvezték is, daddyvel meg asszem csak csúnya vége lett volna a dolognak, csak összevesztünk volna minden alkalommal. Utál vásárolni, gyerekcuccokat meg főleg, attól pedig totál rosszul lett volna, ha látja, h mennyi minden kell neki...és tényleg, én is meglepődtem! Így jobb a béke, én is megnyugodtam, mostmár igazából megvan mindenünk. Már csak babaápoló szett kell (kisolló, csipesz, hajkefe, lázmérő, stb), egy vízhőmérő, vastag takaró, pelenkakuka, meg esetleg egy párologtató, de ezt még nem dönöttem el, h tényleg kell-e.
Almi!
Örülök, h minden ok!
Gabi!
Örülök, h neked is jó az eredményed! Neked is jó vásárolgatást!
Dalma!
Örülök, h te is jól vagy! Köszi a dicsit!
apás szülés: Én szeretném, ha bent lenne. Igaz első körben azt mondta, h megvár kint...de ha szeretném, biztos be fog jönni...remélem. A látványtól tuti nem lesz rosszul, úh ettől nem tartok.
tea: Én sztem már 34 hetesen el fogom kezdeni, mert hamarabb fog jönni valszín a kiscsaj...mivel már érik a placenta.
Nati!
Sajnálom a hangulatváltakozást!
Csíkjaim nekem még nincsenek, 2x kenem naponta a pocim olajjal...
Na most ennyi voltam, rohannom kell, mert a család már nyavalyog h induljunk megint órákat caplatni. Camden Town és Madam Tussaud a program ma. Meg egy kis park még közte. Hurrá!

Már rohadtul unom, meg fáradt vagyok, meg minden...De hála már csak 2 nap!!!!
Majd este még lehet jövök.