A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » BABUCIT 2008-ban!

Szerintem nagyon jó alakod van, Tancsu! Az égvilágon semmi probléma vele. :shock: :D

KépKép
benó

De édes fotó!!!

Kis husi...:D

Kép

Kép[/
tancsu

Benó van msn-ed?

Kép

Kép[/
tancsu

Nincs, olyan csak a gyerekeknek van a suliban. :D

KépKép
benó

Kár...:(
Ott át tudtam volna küldeni az összes pocakos-album fotót...

Kép

Kép[/
tancsu

Milyen napod lesz ma???

Kép

Kép[/
tancsu

Nagyon szépek lettek azok a képek, Tancsu!
Nem tudsz olyat csinálni, hogy oda felrakni, ahová a múltkor a Flóra ajánlotta nekem? Mondjuk tömörítenéd és oda egy fáljként felraknád? www.data.hu (asszem)

KépKép
benó

Te jó fáradt lehetsz. :cry:
Hányra kell menned az nst-re?

KépKép
benó

Na, megpróbálod? :wink:

KépKép
benó

9.50-kor van nst-m
9-kor indulok

Kép

Kép[/
tancsu

Nem tudom csak képenként...
Nem tudok egész mappát feltenni...:(

Kép

Kép[/
tancsu

Oké. Megpróbáltad?

KépKép
benó

Mi az emilcimed?vipmail.hu ugye?

Kép

Kép[/
tancsu

Elvileg bezsúfoltam egy emilbe!!!!

Kép

Kép[/
tancsu

Akkor nem tudom, sajnos. Ezekben a Flóra van otthon.

KépKép
benó

Még dolgozik a gép az emil küldésén, mert sok kép és nagyok...:)

Közben gyorsan kiporzsivózok...:)

Kép

Kép[/
tancsu

Oké, mindjárt megnézem, de most megint nagyon lelassult a gép, eszméletlen. Ha időközben felszívódok, bocsi.

KépKép
benó

Oksa...

Elküldte a levelet!!!

Hurrá!!!!!

Kép

Kép[/
tancsu

Még mindig a pp-vel szórakozom, mert anyu szerint a Kell, még egy szó kezdetű szám, Demjéntől, a temetéseken szokott menni. Úgyhogy kicserélem.

KépKép
benó

Próbálok bemászni a vipmail-be, kicsit nehézkesen megy.

KépKép
benó

A párom nagypapájának a temetésén is az ment...
Igaza van anyukádnak...:)

Kép

Kép[/
tancsu

Viszont én lelépek lassan....
9-kor indulok,addig még megfürdök,eszek valamit,bepakolom a táskám,stb....
Most összepakoltam a lakást,kiporszivóztam,stb...
Ha esetleg nem engednének haza,akkor is legyen rend itthon...:)

Kép

Kép[/
tancsu

Sajnos, nem kaptam meg. :cry: A nevem, kisbetűvel, aztán vipmail.hu. :wink:

KépKép
benó

Amint tudok jövök....

Elővigyázatosság csak,de mindig úgy indulok nst-re hogy nem bizti hogy hazaengednek....:(
Elég egy rossz lelet és bevágnak egyből a kórházba!!!

Szép napot,jó csevelyeket...:D

Cupp...:D

Kép

Kép[/
tancsu

Oda küldtem Benó...

Lehet idő kell a rendszernek, mert nagy a levél..:D

Kép

Kép[/
tancsu

Mentem...cupp...:)

Kép

Kép[/
tancsu

Nagyon fogok szorítani, hogy ne fogjanak ott. :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: Vigyázz magadra! puszi

KépKép
benó

Most egy kicsit lelépek, próbálok valamit csinálni a pp-vel és a lakással is, egyszerre a kettő meg nem megy.

KépKép
benó

Flóra, látom, hogy itt vagy.... :D :D :D

KépKép
benó

Hellóka lányok!

Elolvastalak benneteket. Közben megreggeliztem. Most megyek én is zuhanyozni ,öltözködni és irány a doki. Közben még hagyom a gépet, hátha addig valaki jön.

Kép
flóra 11

Szia Benó!

Na, még elkaptalak?

Kép
flóra 11

Nem sikerült megcsinálni a pp-t, alig akarja betölteni, akkor akartam még beletenni képeket anyuékról is, erre eltűnt az az album, amit a múltkor nézegettem.
Egy helyben toporgok már megint. Egész nyáron ezt csinálom. Ráadásul elment a kedvem a sámántanfolyamtól is, mert a honlapon olvasgatom, hogy mindenki úgy ír a többieknek, hogy JóLelkek, meg Jótestvéreim stb., meg Áldással zárják a hsz-t. Hát, ez tőlem távol áll. Nem mintha nem kívánnék én is mindenkinek jót, de ez szerintem egy szerep, egy álca, ami mögé elbújnak, vagyis nem őszinték. És az úgy béna. Milyen emberek lesznek ott a tanfolyamon? Ilyenek? "Áldással szólok hozzád, testvérem stb." Ráadásul kiderült, hogy nem lehet csak úgy akárkinek dobolni a most szombati Kurultajon, ami persze egyértelmű, mégis elvette a kedvemet.
A táborhoz meg kellene számolnom, végül is hány gyerek jön, az mennyi pénz, a pénzt is meg kellene számolnom...
Oké, befejeztem a nyavalygást.

Nem, mégsem.
Tegnap, akikkel voltunk, szinte semmit nem tudtunk beszélni.... Szörnyű, nem? :shock: Megbeszéltük, hogy ki terhes az osztályból, meg hogy ki mit dolgozik, meg hogy megbukott a Gy., aztán ennyi. Bénázás volt. De persze lehet, hogy csak én éreztem így.
Érezni lehetett, hogy külön világ vagyunk. Én éreztem. Oké, csinálok valami hasznosat, mint egész nyáron :x , azért közben itt leszek.

Tancsu, megy a drukk 50-kor! :D

KépKép
benó

Elkaptál.
Jó, hogy ma mindenki megy valahová (bocsi, hogy ezt írom), de talán így nem fogok én se itt megrohadni, takarítás nélkül. :D

KépKép
benó

Lehet, hogy most meg én nem kaptalak el téged. :wink:
Nem jött levél a Tancsutól. :cry:

KépKép
benó

Igen,kellenek az ilyen napok is. Elolvasom,mit írtál, mert közben zuhanyoztam.

Kép
flóra 11

Azt írtam röviden, tömören, hogy nyaff, nyaff, nyaff. :lol:

KépKép
benó

Szerintem a tanfolyamosok őszinték Benó. Szerintem ők ezt így gondolják, hogy áldással, ezért mondják. Csak nekünk ez fura,mert mi nm abban a szférában gondolkodunk,mint ők. ők bizti már egy húron pendülnek ezen a téren,nekik ez természetes.

Kép
flóra 11

Biztos igazad van.
Akkor viszont én nem leszek odaillő :arrow: ki fogok lógni a sorból :arrow: tök fölösleges odamennem, mert csak szarul fogom érezni magam.

Hányra mész?

KépKép
benó

Kegyetlen lelassult az oldal. Ezt utálom. :evil:
Szóval ezt én azért gondolom, mert én szoktam itthon magamnak meditálni, néha.Én meditáció közben az angyalokkal teremtek kapcsolatot. Ne tessék röhögni, a meditáció jót tesz az embernek. :D

Egyszer elmentem egy csoportos meditációra is, hát az nem tetszett, annak ellenére, hogy ezt szoktam otthon is csinálni. Ott viszont ezek a köszöntések, a közös mormolások stb. számomra olyan idegenek voltak,amit már nem tudok nagyon elfogadni.

Kép
flóra 11

elhiszem

KépKép
benó

Szerintem is Benó. Ha ők ezt ilyen szinten csinálják, neked biztos fura lesz. Én sem megyek azóta. Hiába,mi csak ilyen amatőr szinten tudjuk ezeket a dolgokat elfogadni. :D

Nekem mindegy, hogy hányra megyek. Itt nincs időpont.

Kép
flóra 11

Még ki akarom írni a számgépből a ciklusaimat,meg hogy mikor kaptam szurit, hány napra jött meg a szuritól, hogy mindent konkrétan meg tudjunk beszélni,lássa márát a problémát a doki.Én mindent a gépben vezetek a ciklus.hu oldalon.

Kép
flóra 11

Közben krumplit pucolok, csinálok egy levest.
Teljesen igazad van. Az egyetlen reményem, hogy ugye, az a tanfolyam, amelyik szeptemberben indul, új emberekkel indul. Nekik is szokatlan az egész (vagy nem). Aztán vagy tetszenek majd, vagy nem. Hátha én is tudom egy kicsit formálni őket.... Ez persze csak vicc volt, aztán ki tudja. Nekem a levelet a Sólyom mindig Kedves Nórával kezdi, nem testvérkedik.

KépKép
benó

Ügyi vagy. Nekem a naptáramban vannak a ciklusaim, a többit meg még nem olyan nehéz megjegyezni.

Most kicsit összeszedtem magam. Kitaláltam, hogy 11-ig leszek itthon, addig takarítok (már mostam), összepakolok, meg számolom a tábort, megírom a gyerekeknek a tudnivalókat stb., csinálok egy levest, aztán lemegyek anyuékhoz, utána Gy. etetése, aztán még megpróbálom megcsinálni a pp-t. Este hastánc.

KépKép
benó

Na, végre sikerült minden kiírnom.

Kép
flóra 11

Na,akkor haladsz Te is. :D

Én most még fogat mosok,öltözködöm és megyek. Nem tudom,mikor jövök, aztán főzök. Hogy mit,azt nem tudom. Hazafele pedig megöntözöm a temetőt is. A délutáni program még nem fix. Az biztos, hogy kicsit takarítanom kell nekem is.

Kép
flóra 11

Akkor jó.
Én meg pakolok, levesezek.

KépKép
benó

Lassan befejezem a készülődést. 9,30 - 10, 15-ig felesleges ehhez a dokihoz menni,mert ilyenkor kávészünetet tartanak. De azért a szünet végére jó odaőrni, mert addigra sokan összejönnek.

Kép
flóra 11

Ja, igen és a baktériumos lelelet is el kell kérni.
Kicsit odaégett a tarhonya. :evil:

KépKép
benó

Jó hoszzú kávészünet. :x

KépKép
benó

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?