halló,
sziasztok!!! Mindenki fitt és vidám?
Ibm,
már nekem is megkérdezte a férjem, hogy csak olyan pólóben bírok itthon lenni, aminek az elején tejfoltok terjengenek?

Hát egyelőre igen, bár ma már az egyik cicim volt csak kemény, a másik beszottyant, úgyhogy talán hamarosan jöhet egy melltartó. Amíg be van durranva, nem bírok felvenni semmilyen cicitartót
házasélet: nem telt le még a hat hét, de annyira törekvés sincs rá... örülünk, ha alszunk, ez a helyzet!
A hasam talán elkezdett visszamenni, de még mindig nem ér át a haskötő, úgyhogy van miből... ma 75,5 kiló voltam, (Szonját 75-tel szültem!!!! és akkor is sokat kínlódtam, hogy lemenjen), 82-vel szültem Nándit, úgyhogy ez már jónak számít. Két napja nem eszem édességet.... a kérdés, hogy meddig bírom!!!
Fürdés-kaja-alvás...
ha éhes, muszáj előtte megetetnem, mert ő is végigordítja a füdetést amúgy. Ha nem éhes, akkor fürcsi, utána kaja és többnyire elalszik. Ha előtte meg kell etetnem, akkor fürdés után még egyszer cicire teszem, nyel hármat és bealszik.
(Csak Szonját is ilyenkor altatjuk, és ő hangosan tud mostanában csak beszélni

- néha több felvonásban kell altani a két gyereket

)
Kriszti,
nekem is a fele van beduzzadva még! És Szonja után én is megnéztem tükörrel, nekem irtó ronda kék volt az egész, a doki több eret is eltalált varrás közben, azért fájt sokáig. Most meg inkább nem nézegetem
nekem az utolsó kép tetszik Leventéről a legjobban!!!!
Nagyon szép a szüléstörténeted - abszolút felidézte bennem a sajátomat! Én is éreztem, ahogy kijöttek a kis testrészei a babókámnak!
Szly,
nagyon aranyos Jázmin! És milyen tündéri kalapkája van!!! Hogy én mennyit kerestem ilyet három éve
Timi
mázlista vagy, hogy elalszik a porszívóra!!! Megvan a csodaszer!!!!