A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2008 nyári kismamák

én majd fület furatni kozmetikushoz viszem aki csinál fülbelövést

abszolut nem fáj csatt és benn is van a fülbevalo

Képimg][/url]
Kép
ronix

Roni, bocs mi Humana HA-t eszünk...és eddig nincs vele bajunk, ugyhogy maradunk.

Bárcsak ne kellene egyáltalán tápot ennünk, de sajna nekem ezek a tuti tejszaporító tippek ne jöttek be...
Azt tudom mondani mint Ami, hogy ha a gyakori fejés és mellretevés igazi tejszaporító, már nálunk is literszám kellen állni a tejnek...

Mindegy Adél egészséges, fejlődik és ez a lényeg!

Kép
andkata

Andi! Gyógyszertárban vettem,magamtól!
Azért említettem a dr-nek,mondta,hogy nyugodtan!
Én is úgy fogom csinálni,hogy 1 táp,egy cici.
3-kor megevett 80 tápot,lefejtem 90-et,az lesz a következő és akkor fürcsi után majd táp.
Nálatok van olyan rendszer,hogy fürdés-kaja-alvás?????????
Én feladtam,ezt a gyereket egyszerűen csak tele hassal lehet fürdetni,úgy nagyon élvezi,boldogan mosolyog,de ha éhes végig sikít!
Úgyhogy nálunk evés-fürcsi-alvás a sorrend!!! :wink:
Most persze,hogy már nem vagyok egyedül alszik 1 órája!!!!
Egy óra múlva elviszem sétálni és akkor a köv. kajcsira haza is érünk!

Holnap végre megyek fodrászhoz!!!
Olyan brutálisan nézek már ki!
Tök rosszul vagyok!
És ettől is,hogy tényleg egész nap egy szál csöcsben kell rohangálni,a hasam lóg mint a tehénnek! :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:

Kínos kérdés csajok!

Házasélet????????

Titi hol van???????
Magdi???
Jelentkezzetek!!!

Kép

Kép
ibm

Ami, jelentem mi még nem...
Mondjuk nem is telt el a hat hét...

Kép
andkata

AMI! NÁLUNK LEHETNE, DE... :lol: :lol: EZT MINDENKI TUDJA. :lol:
BÁR MÁR 1X VOLT.

KÖSZI, AKKOR NÉZEK A GYÓGYSZERTÁRBAN.

NÁLUNK FÉL 9-KOR FÜRCSI, UTÁNA KAJA, MAJD ALVÁS. ÁLTALÁBAN RÖGTÖN ELALSZIK, BÁR VANNAK KIVÉTELEK.

sz.andi

Tegnap próbálkoztunk, de fájt! :cry:

KépKép
hene

Szép napot mindenkinek!

Először is, köszönöm a köszöntéseket!

Bocsi, hogy csak ritkán jövök, azóta először ülök gép előtt. Már amennyire tudok ülni, mert a seb még mindig vacak, de egy nyakpárna a seggem alá egész elviselhetővé teszi.
Tükörrel megnéztem (volna) a sebet, hát semmi nem látszik már :shock: 8) viszont a jobb oldal be van duzzadva. Valaki járt így? Ölet rá?
Doki szerint jegeljem. :? Na, dehát nem szándékozom felfázni!

Nagyjából átfutottam a termést, nagyon édes babócákat láttam!
Ja, és Szly! Köszi az egy személyes táblit! :lol:

Dobok pár képet! :D
Kép Ez még a kórházban

Kép Apával

Kép Ez a kedvencem jelenleg, ezt kérem a tábliba

Kép :lol:

KépKép
KépKép
terek.krisztina
Tatabánya

lányok!

az elképzelhető hogy egy gyerek élvezi az orrszivo porszivot???
2 óta nem igazán alszunk.
aztán az előbb már a sirástól szörcsi volt az orrban, és tejcsi is a bukástól.
már elővettük az orrszivót.
bekapcsoltuk a porszivót és turtuk az orrát. erre ő becsukta a szemét és majdhogynem bealudt.

szivás után egy fél perc poporázás és beájult. most alszik, pedig most meg már fürcsi lenne meg kaja :twisted:

Kép

Kép
timi1982

Kérdés:Babómnak a korházi oltás körül a bőr alatt kemény csomó van körben.Ez normális? :roll:

Kép
Kép
Kép
kike

Timi - szerintem inkább a porszívó monoton hangja miatt aludt el! Hallottam már ilyet! Lehet én is kipróbálom majd! :lol:

Kriszti - Levi annyira édi!! Nekem a hunyorgós kép a favorit! :D

Ami - házasélet? Az meg mi? :P Ugye már nekünk is lehetne, de még nem volt. Apa már kissé kivan, már lassan fél éve szinte semmi... nem csodálom. Nem mondom hogy nekem nem hiányzik, de mire eljutnánk oda, összecsuklok a fáradtságtól :? ... nálatok mi a helyzet??
[quote] írta:s ettől is,hogy tényleg egész nap egy szál csöcsben kell rohangálni,a hasam lóg mint a tehénnek!
:lol: Na jah! Ez az amitől én is kivagyok! Főleg hogy folyton csöpög a tej! Ettől meg aztán marha szexinek érzem magam!

Fülbelövést elvileg nem csinálhatnak már a kórházakban a születés utáni napokban. Ez új szabály, de nem mindenhol tartják be. Még nemtom a mi védőnőnk csinál-e, mert mint mondtam felszívódott. Pedig jó lenne már a fülcsi! :)
Kozmetikus? Hmmm... jó ötlet! Utána járok a környéken van-e ilyen!! :D
Vendég

Ja és akkor már a szüléstörténet, bocsi, hosszú lesz! :oops:

KépKép
KépKép
terek.krisztina
Tatabánya

30-án, hajnali kettőkor furcsa érzésre ébredtem. Görcsölt a hasam, és nem is kicsit. Második fájdalomnál már tudtam, hogy ez már nem csak jósló, itt hamarosan baba lesz. Elkezdtem nézni az órát, 14 majd 9 percenként jöttek.
Pisilni rohantam minden második fájás után aztán másért is. Ahogy hajnalodott nekiláttam és leborotváltam magam. Apát nem akartam felkelteni, hiszen nem tudtam, hogy menyire fognak alakulni a dolgok. Végül csak felkelt az ébresztőre és el is ment dolgozni, mondván, hogy ha már tuti, akkor jön azonnal. Amint kilépett az ajtón azt hittem, hogy azonnal felhívom, jöjjön vissza. Akkor már igen erősen jöttek a fájások.
Közben beszéltem Anyuval, aki el is indult rögtön hozzánk. Közben 6 percesekre sűrűsödtek, majd ritkultak. Megreggeliztem, lefürödtem, és 11 óra felé elindultunk, gyalog! Az út jó 20 percig tartott, de ez idő alatt nem volt egy fájásom sem.
Beértünk a kórházba, ahol rögtön megvizsgáltak. Méhszáj egy ujjnyira nyitva, NST abszolút semmit nem mutatott. Végül beraktak egy szobára. Sétáltunk egyet még Anyával majd párommal is, mert persze riadóztatva lett közben. Fájások visszatértek. Délután megint vizsgáltak, a helyzet ugyanaz. Azt mondták, hogy ha már egy percig kitart egy fájás, akkor sikítsak.
Estére már igen erősek voltak a fájások, és bőven tartottak egy percig. Addig még egyszer rákötöttek nst-re, és nem akarták elhinni, hogy fájásaim voltak, pedig akkor már legszívesebben mindent letéptem volna magamról kínomban.
Este kilenckor megint vizsgálat, NST nem nagyon mutat semmit, de a méhszáj már kétujjnyira nyitva. Az ügyeletes doki volt addig velem, mondta, hogy lehet hívni az én dokimat és kezdhetnek felkészíteni. Megkaptam a beöntést, ami annyira nem is volt vészes, mint gondoltam. Mondjuk nagyon sok mindent nem volt mit kimosni, mert addig milliószor jártam már WC-n.
Még kimentem a váróba beszélgetni, amíg a dokim nem ért oda. Anyu jött be velem a szülőszobára, aki szakma hűen masszírozott végig. Jobb is volt így, mert párocska tuti elájult volna, vagy többet rám se nézne, nagyon ronda látvány lehettem. Jött a doki, burokrepesztés és mehettem kínlódni a szülőszobára.
Hihetetlenül fájt, még visszagondolni is rossz. Minden fájásnál magzatvíz ömlött belőlem. Már nem voltam képes állni, de a szülésznő nem engedett feküdni. Hozott egy labdát, hogy próbáljam ki, amiről először hallani sem akartam, de elég volt ráülni és többet le sem akartam szállni. Nagyon jó volt, elviselhetőbbé tette a fájásokat. Már annyira fáradt voltam, hogy két fájás között többször is el tudtam aludni.
Közben a doki jött-ment. Egyszer tágított, mondta, hogy ezzel nyertünk másfél órát. Fájdalomcsillapítót nem kaptam. Azaz hogy kaptam egy Contramal kúpot, mi nem használt semmit, csak rövidebbek lettek a fájások. Erre kellett kapnom egy Oxit.
Aztán a doki közölte, hogy a következőre már lehet nyomni. Ekkor nagyon fellelkesültem, végre történik valami! Szülésznő elmagyarázta, hogyan kell, közben masszírozta a gátat.
Első nyomásra úgy gondoltam, hogy ez a gyerek soha nem fog tudni ott kibújni. Másodikra már éreztem, hogy jön lejjebb. Harmadikra a doki mondta, hogy Ő már látja, mekkora haja van. Próbáltak lassítani, hogy a következő fájásnál ne nyomjak, hát nem tudtam megállni, meg akartam szülni a kisfiamat! Negyedik fájáskor megvolt a gátmetszés, amit abszolút nem éreztem, csak a hangját hallottam a szikének.
És ötödik nyomásra megindult kifelé! Annyira, hogy egyszerre ki is jött. Éreztem, hogy éppen mikor melyik része bújik ki! Először Anyu sírta el magát, hogy kint van, nyugodjak meg, már nem fog fájni semmi.
Első kérdésem, hogy megvan mindene? Aztán felsírt és én sírtam vele együtt. Még éreztem, hogy valami csiklandozza a fenekemet, hát a köldökzsinór volt.
Síró kisfiamat rátették a mellkasomra, megpusziltam, szóltam hozzá és rögtön megnyugodott. Hát én sírtam helyette. Annyira szép volt! És ott volt!
Onnantól nem fájt semmi és minden fáradtságom elmúlt! Elvitték vizsgálni, közben kijött a lepény, megvarrtak, majd kicsit visszahozták Leventémet. Akkor már nem volt olyan szürkés lila. Az én kicsi fiam! Annyira aranyos! Úgy vártuk és végre ott volt!

Kitoltak Apához, beszélgethettünk egy jó órát, mert nem mozoghattam nem tudom miért, majd elvittek, vérnyomást, lázat néztek, pisilni nem tudtam spontán, ezért katétert kaptam, meg egy méhösszehúzó szurit.
Babás szobába kerültem, mert a hagyományos részleg tele volt.
Aztán mikor kihozták reggel a kisfiamat, már nem akartam elengedni, és maradtunk a babaszobába.

KépKép
KépKép
terek.krisztina
Tatabánya

Óóó, nagyon-nagyon szomorút olvastam! A decemberi topikban az egyik baba nyitott hátgerinces és meg kell szülnie a lánynak, mert nem maradna életben. Annnnyira nagyon sajnálom... folyik a könnyem! 20 hetes... :cry: :cry: :cry: Nincs igazság! :evil:
Vendég

Bocsi hogy leírtam, de annyira sajnálom, muszáj volt megosztanom veletek! Tényleg neharizzatok!!! :?
Vendég

Kike, teljesen normális. Az a BCG oltás, és ha mnden jól megy, akkor szépen meg fog érni, mint egy csúnya gennyes pattanás. Na az a jó, mert az azt jelenti megérett, és nem kell megismételni.

KépKép
hene

Hene:köszi a választ,csak azért aggódtam,mert ok,hogy piros,meg minden,de arra nem emlékezetem hogy körülötte a bőr alatt is kemény-akkor megnyugodtam.
Ha begennyesedik tényleg nem érheti víz?Ezt mondta a Védőnőm. :roll:

Kép
Kép
Kép
kike

Vera:Én is elolvastam a dec-i topikban-ez tényleg nagyon borzasztó! :cry: :cry:

Kép
Kép
Kép
kike

Kike - nekünk is kemény csomó van a bőre alatt az oltás helyén. Amúgy nem is látszik csak érezni. Én úgy láttam nem nagyon tetszett a drnőnek amikor tanácsadáson voltunk, de nem mondott semmit. Bírom az ilyet... :roll:
A Katák hátha írnak erre vmi okosat! :wink:
Vendég

Amikor nálunk egyik napról a másikra megérett, tisztára megijedtem. Amikor mondtam a dokinéninek, meg a védőnőnek, aki mellesleg 67 éves, tehát látott már egy párat, azt mondta, nyugi, nem kell csinálni semmit. Valszeg a fürdés alkalmával, mivel megázik a teteje ki fog fakadni, óvatosan le kell törölni és ennyi. De az is lehet hogy újra meggyűlik. Nekünk most sebes, de azt is mondták, lehet hogy újra begyűlik (nem biztos), mert erős az idei BCG oltóanyag.

KépKép
hene

Jaj, képzeljétek el mit evett ma a fiam. Barackot. Leturmixoltuk, és cumisüvegből kiszlopálta. Nyelte, mint kacsa a nokedlit!! :lol:
Ugyanis nem áll szándékomban tápszerrel tuningolni a gyereket.
Remélem a székletén is javít!
Nem elsőbabás anyukáknak van valami tapasztalata ez ügyben?

KépKép
hene

Sziasztok
Nem jutok ide!!!!!!! Megvonási tüneteim vannak! :D Nagyon aranyosak a babócák. Kedden voltunk tanácsadáson: 4550gr., és 54 cm. a nagylány. :)
Az olás helye nekünk is nagyon csúnya volt. Már el is felejtettem, hogy milyennek kell lennie.
A fülbevaló belövést a védőnő csinálja majd. A nagyobbnak is ő csinálta.

Kép
dittke

Hátha valakit érdekel

http://www.babafalva.hu/portal/modules. ... nt&sid=282

Wera! szörnyű amit írtál,szegény,nagyon sajnálom,iszonyú lehet!
Áron 20-tól 1:30-ig aludt!!!
Mit szólsz?
Aztán persze fenntvolt 3:30-ig,5:30-kor kelt megint,most aludt el,remélem sokáig mert 1/4 9-re húzok a fodrászhoz!!
JUPIJÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉ

Házasélet: 1 próba már volt! :oops:
Hát..............
Nem mondhatnám,hogy isteni volt! :roll:
Én császáros voltam,de fájt!
Na lépek!

Szép napot mindenkinek!

Kép

Kép
ibm

....
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára 20150601134430 2010.02.19 07:54-kor.
20150601134430

Evelyn!
Boldog születésnapot!
20150601134430

Jó reggelt!

Kislányom este 21-től hajnal 4-ig aludt, akkor szopizott egy kicsit, tényleg csak kicsit félálomban és 6:30-ig aludt, majd jó sokat szopizott és most is alszik. Ez az álometetés tényleg jó!

Kriszti! Levi nagyon aranyos és szép a szüléstörténet! A képet majd beteszem!

Ami! Jó fodrászkodást! Én már kb két hete túl vagyok rajta, már csak festeni kéne, de lusta vagyok, pedig már a festéket is megvettem vagy két hete.

az oltás nekünk kifakadt pár napja, mostmár kisebb a pukli, de én fürdéskor nem figyeltem rá! Tényleg nem érheti víz????

Muffin! Boldog szülinapot!

Hene! A barack állítólag székletlazító és tényleg sikerülhet tőle könnyebben. Bár én annak idején nem vettem észre Rolin, mondjuk neki nem voltak ilyesmi gondjai.

Dittke! Szép méretek! Az én kislányom tegnap volt 4800 g.

Timi! TEgnap már én is azon gondolkodtam, hogy bekapcsolom a porszívót, mert annyira magán kívül volt a kisasszony. De aztán elaludt. A monoton zúgásokat szeretik. Én pl. gyakran hozom babakocsiban a számítógép mellé, mert szereti a zúgását.

Kriszti! Szerintem ahol be van duzzadva, ott van a varrás. Nekem is volt, hogy pirosabb és duzzadtabb volt.

Házasélet! Hát az még nincs. Már lehetne, de még nem volt. :oops:

Kép
szly27

Sziasztok!

Vera:köszi a választ-azért várom Katák véleményét is,főleg hogy a dokinőtöknek nem igazán tetszett az oltása-de miért nem képes mondani rá valamit? :evil:

Nekünk most nem volt túl jó éjszakánk,három óránként kelt enni.Reggel meg fájt a pocija,csak visított szegényem-aztán kivettem,torna-és annyi puki volt hogy csak na.

Apa,meg Kristi bementek szandit venni-kinőtte a nyáron,és hétfőn ovi.

Tegnap felhívtam a védőnőt,persze az oltást elfelejtettem megkérdezni,csak a vásárlási utalvány miatt hívtam hogy nem jött meg-mondta hogy utánatelefonál.Legalább erre jó :lol:

Kép
Kép
Kép
kike

Jó reggelt!

Esti fürcsi után 9-kor már aludt Gergő. Fél 1-kor már fenn volt. Utána3 óránként. Tud ő ennél jobb éjszakát is produkálni.
Na mindegy. Kapott egy kis barackot reggel, most alszik, mint a bunda! :D

KépKép
hene

Sziasztok!

Tegnap este próbáltam jönni, de a bn nem engedett be... :x

Viki, nagyon sajnálom a barátnődet, hogy ilyen tragédiát kell átélnie, ráadásul meg kell szülnie a babáját. Egészen biztos, hogy nem lehet segíteni? A tesóm is nyitott gerinccel született majd negyven éve, egynaposan műtötték meg a gerincét. Most teljesen egészséges, és épp most született a kislánya (igaz, altatásban, mert a gernicszúrást nem vállalták az orvosok).

a babusok nagyon édesek, és óriásiakat nőnek!

kriszti, jó volt olvasni a történeted. én még adós vagyok vele...

muffin, mi volt a dokiknál? szép kis kört futtok le mindennap...

szépészkedés: annak is örülnék, ha időnként nyugiban hajat moshatnék, vagy tépázhatnám a szemöldököm... ez du. lenne lehetséges, mikor alszanak, de én is velük alszom, úgyhogy marad a bozont mindenhol :oops:

megyek, mert a kezemben lévőt - ezért a kisbetű - ki kell pucolni, a másikkal meg mesét nézni :)

Kép
Kép
bondi

Sziasztok!
Hu, milyen szar idő van nálunk! Villanyt kell kapcsolni, hogy azt ne higgyem, hogy este van! :( És még ilyen szar ködös eső is esik!

Laura 10-kor aludt el. 1-kor kelt, meg 4-kor, és 7-kor. A 7-es evése óta viszont eddig csak negyed órát aludt. Most nagy szemekkel figyel, és játszik a babakocsiban.

Nekem még fel kéne mosnom, mert az tegnap elmaradt.

d.dodó

Jó reggelt

Kike,
a göb teljesen normális az oltás helye körül, ha kifakad az is emlékeim szerint.

Evelin
! Isten éltesssen!

Adél megint sirdogál, megyek.

Ma vagyunk 1 hónaposak és végre 4 kg-osak!!!

:D :D :D

Kép
andkata

Kata:köszi :wink:
Gratula az egy hóhóz :D

Kép
Kép
Kép
kike

Kép Kép Kép Kép

Kép
szly27

Patrícia, Kata! Grat. az 1 hónaphoz!

Kép
szly27

Sziasztok!

Akata, mi is ma vagyunk egy hónaposak! Gratula a hófordulóhoz! :D Zsolti 5110gr! Iszonyú tempóban nő!

Vkata, köszi az infót a mononukleózisról! Zsuzsi tök jól van, semmi nem látszik rajta, remélem hamar átvészeli! Azt nem bírja megállni, hogy Zsoltit ne puszilgassa, én meg rettegek, nehogy elkapja!
Na meg aki azt mondja, az én lányomnak hogy nem szaladgáljon, ugráljon! :shock: :shock: Reggeltől estig pattog, táncol, menni pl képtelen, csak futni tud!

Házasélet: nekünk még nem szabad! De már várom, hogy leteljen a hat hét. De mint tudjátok, mi friss házasok vagyunk :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
patr

Szly köszi! :D Nagyon naprakész vagy!
:D

Kép
Kép
patr

TEgnapi Jázmin képek:

Kép Kép Kép

Kép
szly27

Pati! Csak azért mert most tettem fel a táblit! :-)

Kép
szly27

A ksilányom még mindig alszik! :shock: Mostmár szerintem nem várom! Felállok és csinálom a dolgom. Pedig így nem szeretek hozzákezdeni, mert tuti akkor fog felébredni, ha belekezdek valamibe.

Kép
szly27

Szly, nagyon édes Jázmin!
Nálunk is mindig ez van, ha nem merek elkezdeni semmit, mert "mindjárt felébred", akkor tuti, hogy még órákig alszik. De ha leteszem és nekiállok pl. főzni, akkor meg alszik öt percet, és annyi! :D

Kép
Kép
patr

hali lányok!

evelin! boldog szülinapot!
Kép

oltás: nekem azt mondta a dokinő, hogy szépen fel fog puklisodni, és majd kifakad. nem kell aggódni miatta. van akinke nagyobb lesz, van akinek kisebb puklija. változó. hát remélem nem fogok beparázni tőle :D azt mondta hogy bepirosodik és a közepe meg ilyen sárgás fehéres színű lesz.

jaj micsoda tünci nagylány!!!! hogy mekkorát nőtt! és az a kalap! mesés :D

házasélet: nekünk még nincs. de az az igazság hogy nem is vágyom rá. annyira fáj még néha odalent... ez a hülye betét is kikészít. nem győzöm cserélni. nah nem mindtha annyi lenne, csak a meleg meg hogy ott van valami... nem bírom elviselni!!! :twisted: :twisted: :twisted:

éjszakánk szuper volt. leszámítva hogy tejcsarnoknak érzem magam. jóformán akkor van nálam a babci ha eszik :?
jah és este fürcsi után ettünk olyan negyed10 körül. fél óra szopi, aztán beájulás. hajnali 3-kor kelt. fér óra szopi, ájulás. negyed 10-kor kelt. szopi, nézelődés, tanulás (jobb-bal oldal) aztán megint alvás :D
persze tegnap napközben nem lehetett vele birni. két szopi is ugy telt el hogy közte jó ha összesen negyed óra alvás volt.
de eddig ugy néz ki hogy az éjszakáink nem ilyenek. :D :D :D

jah és ma délután megyünk az első sétánkra. az első az milyen hosszu lehet? gondolom ilyen 15-20 perc bőven elég.... vagy lehet több is???

Kép

Kép
timi1982

Az egy hónapos Zsolti! :) Kép

Kép
Kép
patr

jah és a hófordulósoknak is sok boldogságot és sok tejcsit kívánok!!!

Kép

Kép
timi1982

Timi, ebben a melegben szerintem többet is kinn lehettek, csak arra vigyázz, hogy ne érje a nap!

Kép
Kép
patr

ok. köszi patr!
este megyünk olyan fél6-6 óra körül. persze ha nem lesz még akkor is dög meleg. most meg lehet pusztulni tőle!!!!

Kép

Kép
timi1982

Mi is mindig hat után megyünk sétálni! És ha elalszik a babakocsiban, akkor addig kinn maradunk a kertben (árnyékban), amig fel nem ébred.

Kép
Kép
patr

halló,
sziasztok!!! Mindenki fitt és vidám?

Ibm, :lol:
már nekem is megkérdezte a férjem, hogy csak olyan pólóben bírok itthon lenni, aminek az elején tejfoltok terjengenek? :lol: Hát egyelőre igen, bár ma már az egyik cicim volt csak kemény, a másik beszottyant, úgyhogy talán hamarosan jöhet egy melltartó. Amíg be van durranva, nem bírok felvenni semmilyen cicitartót :oops:
házasélet: nem telt le még a hat hét, de annyira törekvés sincs rá... örülünk, ha alszunk, ez a helyzet!
A hasam talán elkezdett visszamenni, de még mindig nem ér át a haskötő, úgyhogy van miből... ma 75,5 kiló voltam, (Szonját 75-tel szültem!!!! és akkor is sokat kínlódtam, hogy lemenjen), 82-vel szültem Nándit, úgyhogy ez már jónak számít. Két napja nem eszem édességet.... a kérdés, hogy meddig bírom!!!
Fürdés-kaja-alvás...
ha éhes, muszáj előtte megetetnem, mert ő is végigordítja a füdetést amúgy. Ha nem éhes, akkor fürcsi, utána kaja és többnyire elalszik. Ha előtte meg kell etetnem, akkor fürdés után még egyszer cicire teszem, nyel hármat és bealszik. 8)
(Csak Szonját is ilyenkor altatjuk, és ő hangosan tud mostanában csak beszélni :shock: - néha több felvonásban kell altani a két gyereket :? )

Kriszti,
nekem is a fele van beduzzadva még! És Szonja után én is megnéztem tükörrel, nekem irtó ronda kék volt az egész, a doki több eret is eltalált varrás közben, azért fájt sokáig. Most meg inkább nem nézegetem 8)
nekem az utolsó kép tetszik Leventéről a legjobban!!!!
Nagyon szép a szüléstörténeted - abszolút felidézte bennem a sajátomat! Én is éreztem, ahogy kijöttek a kis testrészei a babókámnak!

Szly,
nagyon aranyos Jázmin! És milyen tündéri kalapkája van!!! Hogy én mennyit kerestem ilyet három éve

Timi :D
mázlista vagy, hogy elalszik a porszívóra!!! Megvan a csodaszer!!!! :D

KépKép
szkagi

Én is csatlakozom: Isten éltesse a hófordulósokat!

Evelin, téged is Isten éltessen!

Szly, köszi a táblit! Esetleg nem lehetne ugyanolyan "teljes körűvé" tenni, mint a másikat? Mama életkora, tesók neve...
Persze lehet, hogy akkor már nem férne el egy sorban a sok infó úgy, hogy a kép is élvezhető nagyságú legyen.

Megyek, gyorsan hajat szárítok, mert mindjárt jön a kajafutár.
Ezen a héten rendeltem, de lehet, hogy inkább kiszorítok valahogy egy kis időt a főzésre, mert már nagyon hiányoznak a saját ízeim. Három hete nem ettem a saját főztömet, és nagyon jól főzök :D :lol:
És hát a futáros krumplipüré nem ütötte meg a mércémet...

Kép
Kép
bondi

juhú, laptető!!!

Kép
Kép
bondi

Patr,
hogy neked milyen szép a kisfiad!!!

ja, nálunk Nándinak kijöttek a tejkiütései :shock: szerintem elég korán! Úgyhogy most nem is teszek róla fotót, majd ha elmúlik.

Hene, én - bocs, hogy ezt írom, de - nem adnék még más ennivalót, csak tejet vagy tápot egy ilyen kicsi gyerkőcnek. A gyerekorvosunk még az öt hónapos Szonjánál is azt mondta, amikor elkezdett csökkenni a tejem, hogy egyelőre ne adjak neki gyümölcsöt, mert abból nem tudja felépíteni a gyerek az izmait, a testét... ahhoz neki kell a fehérje. Pedig Szonja is bekajolta akkor a reszelt almát, annyira éhes volt! Hat hónapos korától adhattam neki gyümölcsöt, a doki engedélyével. De egyéves koráig kapta a tápot, amíg volt mellé tejem, azzal együtt.
De kérdezd meg a saját dokitokat, mit mond.
(Bár nem bánnám, ha Nándi már lekváros kenyeret enne, és azzal is jól lenne :lol: )

Wera,
majd megírod, melyik szemészhez viszed Nórit? Lehet, elviszem majd Szonját én is, tényleg jobb lenne megnézetni a szemét...

KépKép
szkagi

Köszi csajok a jókívánságokat! :) Nincs most időm reagálni, mert mennünk kell ma szemészetre. Szorítsatok hogy minden oké legyen, mert van okunk feltételezni hogy nincs... De még nem fogok kétségbe esni. :)
Most szaladok mert sír is.
Amúgy a nyitott gerinc dolog tényleg nagyon szörnyű, de én is úgy tudom, hogy az műthető is lehet akár. (nekem egy unokatestvéremnek volt, és kicsit sántított, annyi maradt vissza) persze tudom, hogy vannak olyan súlyos esetek is, hogy béna lesz... Nem lennék a lány helyében!!! Szörnyű lehet.
Nekem is úgy éreztem hogy szörnyű volt, és nem is született egészségesen, de itt van, és fejlődik. Nem tudom mit csináltam volna ha elveszítem...
Na húzok tényleg... Majd valamikor jövök. Bár este apa elvisz minket vacsizni. :)
(házasélet... már csak pár nap van a 6 hétből és már vágjuk a centit. :) szerencsére már jópár napja nem is vérzek. :)
na szép napot!!!

KépKép
muffin

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?