A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2008 Juniusi kismamik

Sziasztok

anyóstéma

Mi is elvittük kisfiamat anyósomékhoz, kb 1 órás út. Dunakeszi-Budafok.
A kocsiban még elvolt, alukált. Még az első fé órában is elvolt a babakocsijában. De ahogy ébredezett, mindenki felkapdosta, biztos fáj a hasa, biztos melege van. Pedig semmi baja sem volt addig amíg ki nem vették. Én meg ugye mondhattam amit akartam.
Nagy nehezen megnyugtattam, adtam neki cicit. Nem tudott elaludni nem találta a helyét, de ekkor már 4-en áltunk felette, aztán átjött a szomszéd nő akkor már 5-en néztük. Csak emgem keresett a kis szemeivel, félrevonúltam vele, de már nem nyugodott meg. Hazafele is sírt, még este is.
Most nem megyek vele egy jó darabig az tuti.

Kép
Kép
schopin

Kép

Kép
Kép
schopin

schopin! Ti laktok Budafokon vagy anyósék? Azért kérdem mert mi Budafokon lakunk! :lol: Látom István is bűvöl Téged! és egyforma a textíl pelusunk is :lol: :lol:

Na képzeljétek nem jön ma a konyhabútoros, de akkor miért mondja azt pénteken???? Ma van a kisfia szülinapja! (állítólag! :roll: , de szerintem csak kétoldali munkaundorral ébredt) Utálom ezeket az embereket!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:

Mercike este 10-kor elaludt, reggel 5:30-kor evett, és még mindig alszik :shock: :shock: :shock:
bszilvi25

sziasztok!
Schopin:nagyon édi Istvánka :lol:

Holnap úgy néz ki dávid délelött mamával marad én meg elmegyek a "6"hetes kontrollra...közben a barinőmet császározzák én meg csinálom majd egy pár fotót...
jaj de várom olyan kiváncsi vagyok!
majd megmutatom nektek is(persze csak ha akarjátok)
olyan rég láttunk new baby-t :lol:
Vendég

bszilvi
Mi Dunakeszin lakunk, anyósomék laknak Budafokon.
Amúgy aranyosak, csak a gyereket nagyon akarják imádni, de hát annak is vannak határai. Kicsi manócska teljesen kivolt utánna.
De hát ők is a nagyszülei, néha muszály vinnünk. Ők sajnos nem tudnak hozzánk jönni csak ritkán, pedig az lenne a jobb megoldás.

eyi
Nagyon édes Mirabel.
Bárcsak az én fiam is így szeretne fürödni. De sajnos nem igazán tetszik neki a dolog.

Kép
Kép
schopin

Szia Bari

Most néztem Dávid is úgy pacsál, tündéri.
De jó nektek is.

Mi kipróbáltuk kis vízzel, sok vízzel. Nem tetszik sehogy. Van ülőkéje, még azon van meg a legjobban. Kép

Kép
Kép
schopin

Schopin,nagyon édi kis vasgyúród van,olyan kis izompacsirta mint dávid!
Dávid tényleg imádja a vizet ,ki sem akar jönni !
Ilyen ülőkét kaptunk de még nem próbáltam,majd kipróbálom,de így annyire nem ér bele a vízbe....ami Istvánkának ezek szerint előny :lol:
Vendég

sziasztok!

tegnap nem volt valami bő a termés... :shock: :cry:

Eyi!
Gyönyörű szemei vannak Mirabelnek!!!Ahogy a fürdrtős képen néz... :wink:
Gratu a keresztelőhöz és a hófordulóhoz!!!

Schopin!
István haláli ahogy "trónol" a vízben...olyan minthaa bal kezével még ki is könyökölne oldalra nagy lazán... :lol:

Szilvi!
Remélhetőleg holnap már megy a konyhabútoros és tudsz végezni a pakolással...

Én is hoztam 1 kis képregényt.... :oops:
bocsi elöre is ha sok lesz...de most megint nem rakok mjd egy darabig...
Anyával:
Kép
Esti altatás után apa lábán:
Kép
Játék közben:
Kép
nagyon bealudt és elcsúszott a kapucni:
Kép
Vendég

Sziasztok!

Hát, Dorina most visszafelé megy az időben. Eddig jól aludt éjje, most lekzdett egyre hamarabb felébredni és ájszaka is 2 óránként nyűgösködni. Szegény még mindig nagyon szenved kaki és így szopi közben. Nem értem mi van. Eddig nem volt ilyen gond...?

Bogcsa
Kép

Kép
d. bogi

csiri nagyon jó képek!!azt már nem mondom,hogy szép mert tudod úgy is hogy ez a véleményem :lol:
Vendég

csiri:nem tudom van-e a közeletekben auchan de fillérekért nagyon szép zoé katás cuccok vannak...legalábbis itt nálunk keszin
Vendég

[quote="lia0415"]c írta:lia0415siri:nem tudom van-e a közeletekben auchan de fillérekért nagyon szép zoé katás cuccok vannak...legalábbis itt nálunk keszin

Köszi,de a legközelebbi útbaeső Auchan,Budaörsön van...kb 150 km...úgyhogy a benzin árával együtt,már nem filléres,hanem húzós lenne a végösszeg,de azért köszi! :wink:
Vendég

Sziasztok!

Szilvi, Eyi, Csiri, nagyon jó képek, édesek a csajok!

Schopin! István tényleg úgy ül ott mint egy uralkodó :) Nagyon tündéri!
Anyós, nálunk ugyanez van, csak eljönnek hozzánk, el sem tudunk menekülni. Addig zaklatják a gyereket, nem hagyják elaludni sem, amíg csak úgy nem ordít, hogy megnyugtatni sem lehet. Akkor meg ráfogják, hogy beteg, meg fáj a hasa. Meg hogy hallották, hogy kettőt is tüsszentett. Áááááááááááááá
Elhiszem, hogy ritkán látják szeretnének minél több időt vele tölteni, dehát tiszteletben kéne tartani, ha pihenni szeretne a baba. Két gyereket felnevelt. Velük is így csinált? :shock:

Kép

Kép
[/url]
stella40

Bari szavaival is élhetnék: light-os napot napot zárunk ma is???
bszilvi25

Sziasztok,

Végre géphez jutottam, nem alakult valami fényesen a nap... nem volt semmi extra, csak alváshiányom van, zombiként jártam-keltem a lakásban... ráadásul holnap jön a kedvenc védőnőcim, jó lett volna kitakarítani, de áááá, nem éreztem magam képesnek rá...

Megpróbáltam visszaolvasni, de csak részletek maradtak meg: Márti gyönyörű csokra, Kristóf nyújtózásos ébredése, Bari dögös alakja, és a gyönyörű gyerkőcök... húúú, hogy nőnek, eszméletlen... Bari, Eyi, gratula a két hónaphoz, holnap mi is csatlakozunk :)

Schopin, István tüneményes, ahogy gyanakodva nézi a vizet!!! :D

Csiri, szépek vagytok! Nekünk is van lábon alvós kép, most is ott henyél az úrfi. Most még elfér, de a lábai már így is a zuram hasára vannak felhajtogatva :) Pedig a páromnak iszonyat hosszú lábai vannak, két méres magas, gondolhatjátok... és mégis alig fér már el rajta a pulya :)

Képzeljétek, Gabinak újabban nem kell a játszócumi, viszont állandóan az öklét próbálja az arcába építeni, és rágja. Eddig nem csinálta, érdekes... Meg az van még, hogy két napja nincs annyira étvágya, a szokásos 150 grammok helyett jó ha 100-at eszik. Mondjuk nem erőltetem, mert így is megvan az adagja, és legalább nem kell neki tápszert adnom, csak fura... Kiváncsi leszek, mennyit hízott múlt vasárnaphoz képest, ez a mérős nap.

Na, és akkor az "apa lábán édes a szieszta"-kép:

Kép

Kép
elan

Sziasztok!

Anyós témával kapcs. ugggyan ez történik nálunk is!Sztereóban nyomják neki,alig bír elaludni.Takargatják a 28 fokban is,mert tüsszentett kettőt. :evil:

Gyönyörűek a babák!Mindegyik igazi hurkás már!

Schopin:nekünk is van olyan gatyónk.Olyan csini.

Elan:Gábor tényleg hosszú!

Ma nagyon nyűgös volt Máté!Nem tudom miért,de semmi és sehogy nem volt jó.Remélem kialussza ezt a nyűgit!

Jó éjt!

Kép
melike

nem is olvasok csak írok olyan szörnyű esténk van...iszonyat levegőt sem vesz úgy sír...asszem bedilizek...csak állunk már fölötte és kérdezgetjük egymást:bevigyük korházba vagy ne?
mindegy hogy ágyban vagy babakocsiban,vagy kézben(ott a legroszabb),csak feszülnek az izmai szinte görcsben és sír..
Vendég

Bari, privi ment.

Kép

Kép
[/url]
stella40

Sziasztok!
Elan!
Mi nagyon szeretjük ezt a lábpn pózt,nekünk is és úgy tünik neki is kényelmes,viszont már tényleg lassan nem fér el... :cry:

Bari!
Ha Dávidnak ez a pocijától van,lassan megszünik,mert kinövik a bébik 3-4 hós korukra...már nem sok!Hogy alakult a továbbiakban az este?
Vendég

sziasztok!

Még nem sikerült visszaolvasnom. Nem tudom lesz-e időm ma ide jönni, mert megyünk délre a 2 hónapos oltásra (kicsit megkésve, de dokinénik szabin volt). Remélem minden ok lesz.

A képeket azért megnéztem, és mindenki nagyon cuki, még mindig!!! :lol: :lol: :lol:

Puszi
Andi

Andi

Kép

Kép

Kép
andóca
Budapest III. kerület

Szia Mindenki!

Természetesen hatalmas dícséret mindenkinek és mindenki babójának. Gyönyörűek, hatalmasak, és nagyon-nagyon ügyesek. A hófordulós babáknak gratula, az oltáshoz készülődöknek kitartás, NEM FOG FÁJNI!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Bari: gyere, tájékoztass minket, mi lett a vége a tegnap esti balhénak, mi volt a 6 hetes kontrolon, és persze a barátnőd császármetszése????????? Gyere, siess, mesélj.........

CSIRI: :wink:

Nekünk szombat reggel 10- vasárnap délután 14-ig nem volt sem internet, sem tv, sem telefon :cry: :cry: :cry:

De ahogy láttam, nem csak én nem voltam aktív a hétvégén......

Anna, Hékás,.........?????
Biztos írták, hogy merre lesznek, de az agyam szita, bocsi.....

Oszi: Te kérdezted a kaki témát..... végső elkeseredésemben elővettem ismét a lázmérőt, de tényleg szinte csak meg kell mutatnom Kristófnak és végzi a "dolgát". Egybéként meg bejött a barack nálunk, meglazítja pont annyira a székletét, hogy már boldogúl egyedűl is, de néha azért még segítek :P

Elnézést a többiektől,. hogy ideírtam már megint a "kakitémát". Millió bocsi.
bluebox

ÓÓÓÓÓÓÓÓ és majd elfelejtettem, nagyon szépen köszönöm a dícséreteket a csokromat illetően. Tényleg meghatódtam Apa gesztusán :wink:
bluebox

No mi van?????????????????? Gombamérgezés :shock: :shock: :shock: :shock: :shock:
Senki sincs itt :shock: :shock: :shock: :shock:
bluebox

Sziasztok!

Nagyon édik a babák: Gabi, Zéti, Dávid, Merci, István, Mirabel, Zoé, Kristóf. úúú remélem nem hagytam ki senkit!

Márti: ez nagyon kedves a férjedtől. De aranyos!

Nekem a 'kakitéma' még mindig furcsa, mert minden tisztábatételnél van kakink. Az a furcsa nekem, ha mondjuk 5 naponta 1 tisztábatételnél nincsen kaki. (etetések után teszem tisztába...) De nem zavar, azért vagyunk itt, hogy kivesézzük a problémákat, és tanácsot kérjünk a másiktól. Szóval engem nem zavar, ha olyan téma van porondon ami nem érint.

Nem tudom már ki írta, hogy nem fogadja el a baba a cumit.... Kitti is ezt csinálta, az elején még cumizott. Most nem fogadja el, hanem a kezét kezdi el szopogatni, de könyékig... És nem csak akkor, ha éhes, hanem akkor is amikor álmos. Ja és nyálzik, buborékozik a szája. Remélem nem jön még a fogunk!!!! Egy ismerősömnek 10 hónapos a picije, és még nincs foga!

Anna: remélem kipihented magad, és a többiek is akik kábák voltak.

Na, lehet, hogy mára ennyi volt, mert indulunk az oltásra, bár Kitti még alszik...

Andi

Andi

Kép

Kép

Kép
andóca
Budapest III. kerület

Csak összeraktam a járókáját :P Dobok egy képet, aztán eldugulok :P

Kép
bluebox

felébredt

Andi

Kép

Kép

Kép
andóca
Budapest III. kerület

Andi drukk az oltás miatt. Hidd el semmi baj nem lesz :wink:
bluebox

Márti: Kristóf még mindig nagyon cuki!

Na most már tényleg indulok!

Andi

Kép

Kép

Kép
andóca
Budapest III. kerület

köszi Márti

Andi

Kép

Kép

Kép
andóca
Budapest III. kerület

MI EZ A NAGY INAKTIVÍTÁS??????????????????
Blue!
Kristóf nagyon lazán nyomja... :lol:
Vendég

Szia Csiri :D :D :D :D
bluebox

Csiri, Zoé mikor született???? Lehetséges, hogy csak 1 nap van Zoé és Kristóf között???? Már elfelejtettem :cry: Azt tudom, hogy kórházban voltam én is amikor született Zoé.
bluebox

és 1 kis mix:
Kép
Vendég

Márti 6 nap ....május 20.-án 15.55-kor :lol:
Vendég

Akkor én néztem be valamit :P 15:55 ez tök jó :P
bluebox

De hülye vagyok. Addig bámultam Zoé képeit, hogy elfelejtettem írni, hogy még MINDIG DÖGÖS KISCSAJ ÉS NAGYON GYÖNYÖRŰ.

(mongggggya nááááászasssszonkááááám nagy baj ééééé, ha a jáááááánya 6 nappal idősebb a fiamnááááááá????????? :wink: )
bluebox

No, gyorsan megtömöm a kicsi "libámat" úgy is azt mondja egész nap, hogy gá - gá -gá :P
bluebox

[quote]( írta:mongggggya nááááászasssszonkááááám nagy baj ééééé, ha a jáááááánya 6 nappal idősebb a fiamnááááááá????????? )
--------------------------------------------------------------------------------

Én 6 évvel vagyok öregebb a páromnál,úgyhogy mi az a 6 nap :lol: 8)
Vendég

No, akkor közlöm a jó hírt a ki "libámmal". Hátha összeszedi magát minden téren. (evés -nem 2-3 óránként, hason fekvés, több mosoly, több duma) valamivel le kell venni Zoé babát a lábáról :P Ja és nem is beszélve, jó ha Anyósnál is bevágódik :wink: :wink:
bluebox

Kép

Pici "libusom" elaludt. De mint a nagyok, a cumit is kiköpte :P
bluebox

Ugye, azért már van haja????
bluebox

sziasztok
röviden nagyon szar esténk volt aztán elaludt és 5-kor kelt de kohogve levegőért kapkodva,tuti,hogy valami följön neki...van egy olyan érzésem,hogy nem fogjuk elkerülni a 24-órás szondát :(
ettől beteg vagyok már előre..úgy érzem ha ott kell majd lennie lekötött kézzel lábbal egy nap alat kiüvölti a lelkét!
most a süritett tápot eszi és reménykedek,hogy jobb lesz de lassan úgy érzem már semmi nem segít.

ma voltam a kontrolon,minden rendben...inkább dáviddal lenne minden rendben :(

közben a barinőm megszült olyan szép kisfiú...fotóztunk ezerrel
3640gr 53 cm íme
Vendég

Kép

íme krisztiánka dávidom barátja :lol:
Vendég

Szia Bari. Ez a gyerek gyönyörűűűűűűűűűűűűű, és hatalmas!!!! Végig nézted a császárt???????????????? És milyen volt????? Mármint kívűlről látni a dolgokat?????? Mesélj!!!!!!!!!! Sajnálom, ami Dáviddal történik, szerintem vidd el a 24 órás szondára, hátha végetvetnek ennek az egész rémálomnak :cry:
bluebox

jaj de jó!Előjöttek az emlékek.... ilyen képünk nekünk is van,mégcsak 2 és fél hónapja,de már olyan távolinak tünik :wink:

Honnan veszed ezt a szondázásos témát???Azt miért csinálnák?
Vendég

mert "állitólag" ezzel az egy módszerrel lehet megállapítani,na nem zár jól a gyomorszáj és van egy kis visszaáramlás...DE REMÉLEM MEGÚSSZUK!!

Nem voltam bent a szülésnél,csak kint vártuk a folyosón,és a nővérke bekérte a fotógépet és a benti képeket ő csinálta...mi már csak kint fotóztunk a folyósón...de így is élmény volt :lol:
Vendég

értem! :oops:

szegénykém... :cry:
Vendég

Na, képzeljétek el, elolvastam a Cerazette fogamzásgátló mellékhatásait, hát itt az ideje, hogy befejezzem :cry:

-hányinger
-fejfájás
-súlygyarapodás
-nemi vágy csökkenése (sajna, nekem egyenlő lett a nullával)

Úgysem szoptatok már sajnos, merthogy tejcsim nuku :cry: Felhívom dokibácsit beszélek vele egy randit.
bluebox

sziasztok!

Megjöttünk a szuriból, Kittikém már egy órája alszik. Szerintetek beborogassam neki a szuri helyét? Megyek aludni, hátha gáz éjszakánk lesz!

Andi

Andi

Kép

Kép

Kép
andóca
Budapest III. kerület

:arrow:
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2009.12.29 21:25-kor.
Vendég

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?