Sziasztok,
Végre géphez jutottam, nem alakult valami fényesen a nap... nem volt semmi extra, csak alváshiányom van, zombiként jártam-keltem a lakásban... ráadásul holnap jön a kedvenc védőnőcim, jó lett volna kitakarítani, de áááá, nem éreztem magam képesnek rá...
Megpróbáltam visszaolvasni, de csak részletek maradtak meg: Márti gyönyörű csokra, Kristóf nyújtózásos ébredése, Bari dögös alakja, és a gyönyörű gyerkőcök... húúú, hogy nőnek, eszméletlen... Bari, Eyi, gratula a két hónaphoz, holnap mi is csatlakozunk
Schopin, István tüneményes, ahogy gyanakodva nézi a vizet!!!
Csiri, szépek vagytok! Nekünk is van lábon alvós kép, most is ott henyél az úrfi. Most még elfér, de a lábai már így is a zuram hasára vannak felhajtogatva

Pedig a páromnak iszonyat hosszú lábai vannak, két méres magas, gondolhatjátok... és mégis alig fér már el rajta a pulya
Képzeljétek, Gabinak újabban nem kell a játszócumi, viszont állandóan az öklét próbálja az arcába építeni, és rágja. Eddig nem csinálta, érdekes... Meg az van még, hogy két napja nincs annyira étvágya, a szokásos 150 grammok helyett jó ha 100-at eszik. Mondjuk nem erőltetem, mert így is megvan az adagja, és legalább nem kell neki tápszert adnom, csak fura... Kiváncsi leszek, mennyit hízott múlt vasárnaphoz képest, ez a mérős nap.
Na, és akkor az "apa lábán édes a szieszta"-kép: