A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » Kútvölgyis anyukák beszámolója

Kép
Kép ilyenen is ültem - csúúúcs volt
Kép
Kép Kép

Heni

Kép

Kép
cancan

Kép
Kép ilyenen is ültem - csúúúcs volt
Kép
Kép Kép

Heni

Kép

Kép
cancan

bocsiiiiii, nem akartam kétszer :oops:
hanem folyt. köv.

na, nem engedi valamiért.
akkor később folytatom.

Heni

Kép

Kép
cancan

Kép Kép Kép Kép Kép Kép kisvonatra várunk

Heni

Kép

Kép
cancan

Heni, nem semmi sztori. :) De jó, hogy jól éreztétek magatokat.

Ja, valaki múltkor kérdezte a strandsátrat, mi a Decathlonba vettünk olyan 2 pillanat alatt felállíthatót, ami ráadásul elől zipzárral be is zárható, enyhén esőálló,és UV szűrős. Nagyon jó volt, mindent be tudtunk bele pakolni, amíg elmentünk enni, fürdeni, és befértek a gyerekek is. Hivatalosan menedéknek hívják, mert 150x150 centijével akár annak is használható. Van egy kisebb verziója is, ami nem zárható.

mtunde

Heni!
FÚÚÚÚ! Ez nem piskóta. :evil: én is tuti tiszta ideg lettem volna. Tényleg nagy mákotok volt a kocsival hogy haza is hozott titeket. A képek viszont szuperek. Tavaly mi is voltunk Aug. 20. után és Szofi se mert bejönni. A kocsit leszámítva nagyon irigyellek titeket! :D Megőrülök ezekért a mediterrán fenyőfákért, sziklákért, tengerpartért. :D

Memme!
:D:D:D Azta de nagyok már a lányok!!! Nagyon édesek! Főleg Eszter, nagyon hasonlít rád. (szerintem)

Aprooka!
:D nagyon cukkancs. Főleg a 2. kép! Kis gondolkodó-alvó babó

Tünde!
Örülök, hogy végre sikerült Benét megmutatni szakembernek. Innentől biztos minden rendben lesz! Jó kezekben van! Lehet nem is lesz fél év az a fél év!

Kép

Kép

Kép
veronikusz

Hali!

Csak gyorsan, Vica SMS-e:

"Sziasztok! 20:55kor megszületett Hortobágyi Liliana, 3590gramm és 55cm. Jól vagyunk. Puszi Vica."

Kép

Kép

Kép
steffi
Kerepes

WOW!!! :D :D :D

Vica!
szívből gratulálunk!!!! Nagyon jó egészséget, sok boldogságot és sok-sok tejecskét kívánunk! De irigyellek! :D

Kép

Kép

Kép
veronikusz

Köszönjük a dícséreteket!

Vica, Neked soksoksoksoksoksok Boldogságot Lilihez!!!!!Gratulálunk.

Zsó

KépKép
KépKép
aprooka

Vica! Őszintén gratulálok, hihetetlen ügyi vagy! Puszi. :wink:
vbea

Vica!Nagyon -NAgyon sok boldogságot és jó egészséget kívánok!!!!Szép nagy baba lett Liliana :lol:

Veronikusz!
Jól sejtem, hogy mi következünk????Izgalmas :lol: :lol: :oops:

KépKépKépKép
vdorka3

Heni!
Nem semmi a sztori.....erre szokták mondani, hogy úgy szép az élet ha zajlik....háááááááát ki tudja??? :lol: A lényeg, hogy azért jól éreztétek magatokat ...a fotók jók lettek :)

KépKépKépKép
vdorka3

[b]Vica, ma miattatok kapcsoltam be. És tessék!

PUSZI NEKTEK, ISTEN HOZTA LILIT! Sok tejcit, jó babázást! És várunk...[/b]

Igen Dorka, ti jöttök lassan... :)

Heni, hali!

Kép

Kép

Kép
memme

VICAAAAAAAAA! Te kis "sunnyogós" Ez aztán gyorsan ment! Csodaszép életet, jó egészséget, sok boldogságot kívánok Nektek tiszta szívemből!!!!!!!!!!

Heni

Kép

Kép
cancan

Vica Drága!!!!

Nagyon sok szeretettel gartulálunk!!
Jó egészséget, sok boldogságot és sok tejcsit kívánunk!
Gyönyörű neve van a kisasszonynak!!

Kép
sok sok puszi

ancsaboszi

Vica!!!
Gratulálok!
Ugye megmondtam, hogy egyszer csak úgy jönni fog... És nem várta meg a 4 kilót!!! :lol:

Aprooka!
Nagyon szép baba! Megküzdöttél érte, meg ő is érted.

Lányok!
Olyan közel van még az én szülésem, hogy minden új babán is bőgök... :oops:

Mi küzdünk a tejcivel. Néha olyan, mintha nem lenne, aztán meg mindig tud szopni 40-50-et. De olyan mintha, egész nap cicin lenne... Anyós piszkál, hogy emeljem az adagját. De hát csak ennyit szopik, aztán elájul, vagy ha még cicire kéredzkedik, akkor ott alszik, vagy csak cumizik. De megfogadtam Rita tanácsát - bár nem nekem szólt - és ha sírdogál, cicire rakom. :oops: De azt kell mondjam, azóta nem kellett Espumisant adni neki úgyhogy igaza volt. :roll: De tudhattam volna a lányomból okulva, mert anyós ott is rosszul volt, mikor még adtam neki az esti hammája után egy adag hammát. Mondta, hogy rosszul lesz a gyerek, én meg mondtam, hogy mindig így és ennyit szokott enni. Aztán egész éjjel aludt, és nem lett rosszul, jééé! Én olyan hülye vagyok, mindig újra eljátsszuk ugyanazt és én mindig újra ugrok rá, ahelyett, hogy kizárnám.

Hajrá Veronikusz és Dorka!!!

Kép
Kép
kriszta36

Heni!
Nem semmi utazás lehetett. Mi is mentünk már úgy Ausztriában télen, hogy végig reszkettük, nehogy lerobbanjon az autó.
De mi akkor csak ketten voltunk, két kisgyerekkel azért gázosabb a dolog.

Tünde!
Azért csak nem hagyott nyugodni a fejlesztéses dolog, látom. Nyugi, biztos nem lesz semmi baj, pláne, ha most időben szóltak. De azért felébresztetted bennem a nyugtalant.
A bili miatt meg ne izgulj, nekem úgy tűnik, elég változó, melyik gyerek mikor hajlandó felhagyni a pelussal. Panka még mindig ragaszkodik kakiláshoz a pelenkához, bár most úgy tűnik, kezdi szégyellni a dolgot. Szerintem ez már haladás az eddigiekhez képest. Mindenesetre én még nem izgulok. Majd 4 éves kora után. :lol:

Kép
Kép
kriszta36

Kriszta, az espumisan jobb mint az infacol?nekünk egyik sem kell még, csak előrelátóan....

az orrszívót lehet ilyen csöpp korban használni? Szegény sztem picit megfázott (elkaphatta tőlünk?!), és van egy jó nagy fikuci az orrában, de annyira hátul, hogy fültisztítóval nem jön ki. Még csak szörcsög, jó lenne ha nem fajulna el.

Zsó

KépKép
KépKép
aprooka

Aprooka!
Mi Pankánál Infacolt használtunk, szerintem nem ért semmit. Három hónaposan elmúlt a délutáni üvöltés, akkor abba is hagytuk. Most a sógornőm használt Espumisant, és azt hiszem kipróbálta az Infacolt is, ő mondta, hogy jobb az Espumisan. De ha Rita szerint jobb a cici, akkor én kipróbálom, mégiscsak természetesebb :lol:

Nem lehet, hogy tejcifika (bocs!) van az orrában és nem megfázós?

Kép Ők ketten

Kép Panka [img]

https://www.babanet.hu/tarsalgo/attachme ... 5.2135.jpg[/img] Petya 10 perces

Kriszta

Kép
Kép
kriszta36

Na Petykó még 1x

xx
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára kriszta36 2013.02.02 17:15-kor.

Kép
Kép
kriszta36

Jaj de jó, nyugtass meg.....mi az a tejcifika???Mondjuk tüsszög is egy picit, de semmi rossz közérzet.

Zsó

KépKép
KépKép
aprooka

Kriszta!
:D meg kell zabálni őket. De Cuki Petya! :D

Aprooka!
a tüsszögés messze nem jelent semmit. Ők nem tudnak orrot fújni, ha valami csikizi az orrukat, vagy breszívtak egy kis post vagy bármit. :D Nekik így tisztul az orruk. :D

Kép

Kép

Kép
veronikusz

Veronikusz, tudom, csak az össztünetekbe ez is beletartozik. Én meg hazahoztam ezt a felsőlégúti vacaságot, azóta párom is totál kifeküdt tőle én meg cidrizek, mert elég új nekem Levim, még szokom a helyzetet, így nagyon rettegek, nehogy beteg legyen, mert akkor tanácstalan lennék...

Zsó

KépKép
KépKép
aprooka

Aprooka!
nem tudtam, hogy ti taknyik vagytok. :oops: Azt hittem csak Levi tüsszög. :oops: akkor viszont mielőbbi jobbulást és reménykedjünk! De az bíztasson, hogy az anyatej az nagyon szuper! én Katával erős hasmenést vittem haza a kórházból és semmi baja nem lett. Szofinál meg közel 40 fokos lázam volt napokig. Én vacogtam, ő meg élt mint Marci hevesen. :D :D :D csak megússza ő is!!!!

Kép

Kép

Kép
veronikusz

Istenem, Krisztaaaaa..... még én is elérzékenyültem ezen a 10 perces Petya fiún :lol: Ilyenkor mindig megbolondulok komolyan, hogy MOST KELL nekem mégegy gyerek, aztán később úgy érzem, egy ideig BIZTOS NEM akarok meg hogy akarok-e még egyet egyáltalán.
Na, totál zűr vagyok.........
Panka igazi finom kishölgy!

Veronikusz most néztem a vonalzódat, nagyon halad az idő. 3-4 hét és Te jössz!

Heni

Kép

Kép
cancan

Veronikusz!

Én is minden fincsit hazahoztam, az antibiók miatt dúrva hasmenés és ez a felsőlégúti marhaság....nagyon reménykedem az anyatejciben, eddig bejött, mert már pont egy hete kínlódom. Nekem még max 2 nap, de páromnak még csak most jön a köhögős része. :cry:

Ha ezen túlleszünk, végre lesz időnk kipihizni kicsit magunkat. Szerencsére Levi áldott jó gyerek eddig tényleg, szopi-pelus-alvás. Néha 1-2 óra nézelődés, mondjuk ebből egy éjszaka, de majd csak átszokik nappalra, éjszaka úgy sem lát sokat.... :wink:

Zsó

KépKép
KépKép
aprooka

Sziasztok Lányok!

Mi is újra itthon....
Balcsi nagyon jó volt, nagyon jól éreztük magunkat...
Majd mesélek bővebben meg rakok fel képet is csak már késő van.

És hát VICA!!!!!!
Nagynagynagy Gratula Nektek...

Ezen az oldalon csak Téged láttalak szűlni, de visszaolvasok hátha mégvalaki... :D :D :D

Kép

Kép
cukipofa

Aprooka!
Én arra gondoltam, amikor úgy szopiznak, hogy a nózijukba is megy, és akkor kitüsszögik, amit meg nem, az fikuszként ott van.
Pankával nekem is volt torokgyulladásom, és neki nem lett semmi baja, pedig csak félig volt anyatejes.

Úgy néz ki, Peti is így lesz, mert ma már sógornő tejjel pótoltam a sajátomat. :lol: A délutánok horrorisztikusak. Éjjel beájul 40-50 után, nappal meg állandóan cicizne, délután meg 90-100-at zabál, aztán még erre repetázik. És ráadásul nem is tudom, mi lesz, ha nem lesz tejem, mert úgy néz ki, cicin szeret a legjobban elaludni. :oops: Szoptatósok! Hogy van ez, mert én Pankát nem szoptattam, így hiába második gyerek, ez tök új nekem. És lehet egyszerre inni a Laktoherbet, meg szedni hozzá a More Milket, vagy az Urticát, vagy jobb csak egyfélét?

Cancan! :lol:

Kép
Kép
kriszta36

Szépjó estét mindenkinek!

Na most már itt van a vasalnivaló, de úgy gondoltam gyorsan irok nektek aztán nekilátok a vasalásnak!
Képzeljétek Lara úgy megharapott ma, hogy be van dagadva, és annyira hogy még igy sosem fájt, gondolom lesz ez még igy se. :wink:

Hanna,
De jó, hogy Titeket is látni!
Áron még mindig gyönyörű babó!!!! És gratulálunk a menéshez!!!!

Emano
De jó, de jó!!! Látod, a pozitív hozzáállás!! Biztos a Ti erőtök segített neki! Szívből örülök!!!!

Dorka,Nagyon szép neve lesz a Leányzónak!!! Gratula Berkének!!!Berke nevét ki választotta? azt TE?
Fénykép nem ért ide?? :roll: :roll:

JudyIgazán nincs mit! Biztos az a hely is jó lesz, ha szereti a vizet akkor mindegy ,csak vizben legyen!!!
Annyira édes ez a két kép!!! Még!!!!

Borsika
Hát igen, én is ilyen vagyok, de nekem azért elég a lepedő is, vagy valami lengébb, neki meg a paplan kell!
Dóriék, Barbiék és mi a Babaszigetre járunk úszni!
Pár nap és már mehettek is. :wink:
Merre laktok??
Hát ez a kép!!! Ez a fröccsös!! SZUPER!!! :lol: :lol:

Zsófi,
Jó hogy jöttél! Várunk vissza képekkel!
Vigyázzatok magatokra!!!

Veronikusz,
Kata szónokolt? Miről?? Mesét? De édes lehet!
Azt jól teszed, és tudom, hogy ezt is fogod tenni Panni érdekében!!! Ügyes Anyuka vagy TE!!!

Aprooka

Igy, igy, az idő majd mindent megszépit, és csak az marad meg!! Az tuti! Tapasztalat!!!
Bár még nekem sem siekrült megemésztenem hogy nem keltettek fel, hogy bemutakozhasson a lányom!
Annyira gyönyörű!!!!

Tünde

Örülök, hogy beszéltél egy szakemberrel, igy tuti megnyugszol, és az is biztos hogy minden rendben lesz!!!szóltál a szomszédnak? Én csak elemsélném neki, hogy mit mondtak Benére, és hogy mit mond a szakember, és várnám a hatást! Hm?

Memme
De jó téged is látni! Már kezdtem azt hinni, hogy Kecskemétről kiszorult a babanet!
De jó látni Titeket!! Hogy vagytok? Nagypapinál??

Heni,

Hát nem semmi a történet! Örülök, hogy jól végződött ,és csodásak a képek! Hol voltatok pontosan? Rab?

Kriszta!!!

Annyira szépek a gyermekeid!!!
Ez a közös kép!!! FANTASZTIKUS! Gondolom ha ránézel elérzékenyülsz! Panka ahogy fogja, olyan édes!!!
Ügyes vagy TE, és ne foglalkozz Anyóssal, látod minket is elküldött dokihoz, hogy baj van Lara mozgásával, most meg már úgy szalad
Szóval Te vagy az ügyes Anyuka és Te tudod hogy mi kell neki!!!! Sok, sok energiát küldök!!!
Nekem anno azt mondták ,ha szedem a MM-et akkor az elég! Nem kell a tea. De hát ki tudja!

Cukipofa!
Üdv itthon! Várjuk a képeket! Késő??

Na megyek vasalni!!

nyugodt éjszakát!

ancsaboszi

Sziasztok!

Aprooka: Bár egy kicsit megkésve, de gratulálok Levihez!!!

Vica: Gratulálok neked is!!! Ügyesek voltatok!!!

KépKép

KépKép
cukorfalat

Heni: Nem semmi kaland, de szerencsére az autó is hazahozott és jól éreztétek magatokat...

Kriszta: Sajnos nem tudok tanácsot adni, mert nekem nem aludt cicin Petya, én mindig szopi után letettem az ágyába és cumit kapott. Esetleg te is megpróbálhatod...

A képek szuperek, az újszülöttekről készült képektől elérzékenyülök és ilyenkor azonnal szeretnék mégegyet, de sajnos ez nálunk nem olyan egyszerű.... :cry: :cry:

KépKép

KépKép
cukorfalat

Vica! Hatalmas gratula nektek! Jó egészséget és sok sok tejcit kívánunk!

Nyaralóknak üdv itthon, Heni jó kis kaland volt , de a képekből ítélve, megérte még így is igaz? Nagyon szépek!!!!

Kati!
Képeket várunk onnan is!

Kriszta!
Milyen édesek, és Panka szemei! A tejci maitt meg drukk de ügyes vagy bizti beáll hamarosan! Csak így tovább!

Aprooka!
Üdv újra az aktív fórumozók között gyönyörű a kisfiad!

Judy!
Anna is nagyon édi, Emma is állandóan rajtam aludt... :D Tudják mi a jó.... :D

Veronikusz!
Nemsokára ti jöttök!

Dorka!
Én örülök hogy végül Borka lesz szerintem irtó cuki nekem az összes alternatívátok közül ez tetszett a legjobban!

Tünde!
Ezek nem olyan lemaradások amiket ne lehetne hamar rendbehozni ne aggódj!

Orsi
Lilypie - Personal pictureLilypie Fifth Birthday tickers

Lilypie Pregnancy tickers
borsa

Ancsa!
Lara alvós kép :D:D:D

Hajni!
De jó végre!!!!! Írtam neked mailt! Áron milyen nagy már azonnal talizni kell mielőtt megnősül.....

Steffi!
Veled is!!!!!!

Emese!
A fagyi :D hát kár hogy nem volt nálam gép mert Emma ugyanígy nézett ki gondoltam is rátok, bizti csuklott az egész Deják family.... Szomszédot unszold már egy kicsit hogy csináljon partyt, állandóan csavarognak.....

Orsi

borsa

Sziasztok!

Vica
Gratulálunk Lili babához!!! Sok tejcsit és nyugodt éjszakákat kívánunk!!! Nagyon ügyes vagy! :D

Kriszta
Az első 2 hónap nálunk is szopizással telt! Persze kaptam jó tanácsokat, hogy kizárólag 3 óránként szabad csak etetni, de mivel sírt én cicire tettem. Biztosan nem evett végig, de szopizott és volt, hogy csak aludt rajta, de nyugalom volt. A derekam persze tiszta tropa volt, de most sem csinálná másként, mert szerintem minden gyerek más. Van, akinek elég a 3 órás etetés és van, akinek nem. Ilyenkor még olyan picik és talán a mellen biztonságban érzik magukat, ki tudja... de szerintem az a lényeg, hogy mindentől függetlenül azt kell tenned, ami Nektek a legjobb és legjobban bevállik!
Persze tudom nem könnyű, mert Neked Panka is figyelmet követel, de nem tart sokáig ez az időszak aztán jobb lesz!!!! :wink:
Az elején én is ugyan így küzdöttem a tejcsiért, de tényleg sokat kell szoptatni és jön az a tejcsi csak ne aggódj :D

Veronikusz
Biztosan van valami a levegőben, mert mi is fél 6-kor kelünk 1 hónapja :(

Memme
Jól tetted, hogy biztosra mentél :wink: :lol:
Jövő héten lent leszünk, Jártok Kaposváron?
Édesek a lányok nagyon! :D

Heni
Huhh, micsoda izgalmak! De szépek a képek nagyon! :D
Nem Nektek van fehér régi 5-ös BMW-tek is? Nekünk is van ugyan olyan is! Úgy tűnik nem párom az egyedüli BMW fan! :D

Dorka
Pocakos kép? Vagy tettél fel csak nem láttam? és Berke kép? :roll:
Egyébként hogy birod?

Ancsa
:lol:

Steffi
Martin?

Hanna

Kép
hanna09

Jó reggelt!

Heni!
Próféta szóljon belőled!!! :D én nagyon félek, hogy ő se fogja magát összetörni, hogy idő előtt kijöjjön. :D

Aprooka!
Mielőbbi jobbulást! :oops:

Ancsa!
Hogy hogy megharapott Lara???? Nem kap enni szegény gyerek. :D:D:D (ugye tudod, hogy csak viccelek!!!!!!)
Minden féléről dumál Kata. Kiskarácsony-nagy karácsony …. A part alatt, a part alatt … József Attila: Altató …. de csak úgy is, hogy hol voltunk aznap … hogy dédi Kistarcsán lakik, a nagypapiék a Naphegy téren és így tovább sorol mindenkit…. Hogy megyünk a Balatonra bla-bla :lol: :lol: :lol: mi meg a férjemmel kint a nappaliban kuncogunk :D:D:D

Dorka!
Hát igen! Most már mi jövünk LASSAN!!!! No meg Zsófi :D
Ja igen!!!! TE mikor jársz CTG-re??? Én 18.-án hétfőn kezdek és úgy néz ki, hogy HÉTFŐNKÉNT fogok járni. Nem tudunk összefutni???

Látom éjjel buliztak egy páran alvás helyett. Kár hogy nem jöttem én is, mert én nyertem volna. :D Én is fent voltam kb 2-ig. :D

JA! Ki mondta, hogy ma éjjel lesz a legnagyobb csillaghullás??? Mi tegnap már néztük az eget, de egy darabot se láttunk. :oops: Mára is beígértem Katának. Remélem több szerencsével. :D

Kép

Kép

Kép
veronikusz

Orsi
Hahó! Ma hívlak! Tali szerdán? pussszancs Emmusnak

Kép
hanna09

Kép
Kép
Kép

Ja és Memme!
Lemaradt hogy nagyon cukik a lányok a képen :D hihetetlen hogy Eszter már ilyen "öreg" :D

Orsi

borsa

Kriszta!
jaj hogy is írjam, hogy nehogy félre érthető legyen!!!! :oops: :oops:
Szóval én nem adnék neki sógornős pótlást! Küld el a fenébe az anyósod! idegesítsen mást!!! Eleinte Szofival is olyan kuszák voltak a napjaim. Ők eddig bent voltak a jó melegben, ahol mindig egyforma volt a hőmérséklet, munka nélkül jött a kaja/pia stb. Hallotta anyuci szivverését. Biztonságban volt. Szerintem egyáltanán nem biztos, hogy azért sír, mert éhes. Ha mégis úgy érzed, hogy éhes akkor inkább szánj rá 2 napot és legyen szinte folyamatosan cicin és csak szívja. (persze nem a játszásra gondoltam, hogy áztassa és legyen sebes) Ettől a gyakori összebújástól lesz több tejed, de ha más tejét adod oda attól csak apad! Még tuti hogy nem tudott beállni a cicid a kellő mennyiségre! Zárd ki anyósod! ő a fő bűnös!!! Én tudom, hogy menni fog ez neked! Nagyon ügyes vagy!!!!
nagyon remélem hogy nem haragítottalak magamra!!! :oops: :oops: :oops: nagyon drukkolunk!!!!

Kép

Kép

Kép
veronikusz

Hajni!
Oké!!!!

Ja és Kriszta, Hajnihoz hasonló vélemény mi is szopiztunk az első 3-4 hónapban attól sok tejci is volt a bánatnak és alvásnak is jót tettünk. Nálunk is cicin alvás volt amikor felkelt nyügi volt újra kapott, nálunk ez bejött!

Orsi

borsa

Kriszta! Szóval hülyén írtam az első pár hónapban állandóan ezt akartam bocsi még reggel van szóval szerintem az a lényeg hogy engedd el magad ne stresszelj és küld el mindenkit aki ezt teszi. A női test erre van kiatlálva mi az első hónapban kórházba kerültünk és utána kevés lett a tejci, ittam minden hülyeségethogy tej legyen de állítom hogy nem ér semmi annyit mint a szoptatás maga. Ez a keresletről és kínálatról szól annyi a kínálat mint a kereslet, mi 3-4 napig csak egymással foglalkoztunk szopiztunk egész nap és lám annyi tejcsi lett hogy több m int egy kilólkat hízott havonta.... én is próbáltam pótolgatni de attól csak fogyott a kereslet így a kínálat is.....
bocsi nem akarok okoskodni ez csak az én tapasztalatom...

Orsi

borsa

az igért képek
konyha régen Kép
konyha most Kép
fürdő régenKép
fürdő mostKép

Kép
Kép
Kép

emano/Andi
KépKép
emano

Pár fotót teszek fel én is, mert már régen tettem..... Kép kb 1 hónapja készült...a fejem nem az igazi rajta , de a pocc a lényeg

KépKépKépKép
vdorka3

Kép Berkuccal Kép Berke és Bogi a mennyasszony Kép Berke úszás közben

KépKépKépKép
vdorka3

Lányok!
Köszi a biztatást, próbálom mellre rakni. Anyós bazi idegesítő, most nála van Panka, hívom őket minden nap, és minden nap megkérdezi, mennyit eszik Petya és hízik-e. Megőrülök. Csupa negatív gondolat vagyok. Affranc. Már hatszor meggondolom, hogy hívjam-e, de mikor hiányzik a lányom...

Dorka!
Szép poci!

Veronikusz!
Most miért haragudnék?
Kata aranyos lehet. Mi is ezt csináljuk Pannánál. Kuncogunk. Mikor leül, és elmeséli a virágrendelős könyvet, az haláli. Meg mesét olvas az öccsének...

Kriszta

Kép
Kép
kriszta36

Szép napot mindenkinek!

Veronikusz,Hát igen akkor a 2-vel tényleg Te nyertél volna :lol: , én fél 2 körül elmentem aludni, mert előtte napi fél négyes lefekvés kicsit megviselt. :roll:
De kivasaltam mindent, most szárad a többi! :lol:
De édes lehet Kata ahogy szónokol, és lassan már lesz párja is benne!! Az lesz ám az igazi!! :lol:

Borsa
És Ti hogy vagytok?
Annyira édes!! Már olyan nagy lány Emmus!!
küldünk neki nagy nagy puszit!!!

Hajni. :lol:
Ez mit jelent?

Emano,
De jó, de jó!! Nagyon szépek lettetek, és így tök jó volt nézni, hogy feltetted azt is milyen volt!! gratulálok!! Szobák???
Vali szőkesége a képeken?

Dorka,
Nagyon csinos vagy!! Nem kellett volna alulról fotozni, így is nagyon csini vagy!! :wink:

Kriszta
Jaj szegénykém, megértelek!
Hívd fel, kérdezd meg hogy van a lányod, és aztán ha TE tudod amit akartál, mond hogy menned kell, és ebből nem lehet gond! Hisz ott a pici fiad! És különben is, csináld ami Neked a legjobb!!!!
Szorítunk!!!

Na megyek mert el kell kezdjem a dobozolást, egy hét múlva ilyenkor már nem lesz lakásunk!! :roll: :oops:

ancsaboszi

Eamano!
Aszittem Balázsról is ilyen volt-ilyen lett képek lesznek. Egy homokozós, és egy fürdés utáni... Vagy fordítva. :lol:
Örülök anyukádnak.

Kép
Kép
kriszta36

Kriszta!
Balázsról is van olyan :lol: :lol:

emano/Andi
KépKép
emano

Sziasztok!

Szombat reggel írtam egy hosszút, de elszállt :? :roll: Azóta meg nem kapcsoltam be a gépet...

Vica, gratulálok Lili babához!!!
Többek között azt is akartam írni szombat reggel, hogy ne izgulj, nekem szülés előtt pár nappal 4 kiló fölé tippelték (ezért készített fel a doki arra is lelkileg, hogy lehet császár a vége), aztán 3750-el bújt ki... Az UH azért nem mindentudó :D

Bocs ha most nem reagálok, csak gyorsban vagyok, megyünk védőnőhöz délre... Mérünk egy súlyt, mert már visszaadtam a mérleget, és most kicsit aggódni kezdtem a zöld kaki miatt, hogy esetleg tényleg nem gömbölyű valami a tejci körül, mert mostanában Anna szinte folyton ciciért üvölt, holott már szépen kialakult 3-4 órás ritmusa volt :( Lehet hogy csak fejlődési ugrás, de akkor leszek nyugodt, ha látom, hogy hízik - túlaggódós 1. gyerekes anyuka??? :D

Jövök még

Judy
KépKép
KépKép
szjudy77

Judy!
Túlaggódos első gyerekes? :shock: Ügyes vagy, hogy már vissza merted adni a mérleget. Nem is vagy aggódós. És biztos fejlődési ugrás. 5-6 hetesen és 2-3 hónap körül van, asszem.

Kép
Kép
kriszta36

Kriszta, amíg itt volt a mérleg úgy evett, mint a parancsolat, még csak biztaítni se kellett - ezért mertem visszaadni. Azóta meg teljesen össze-vissza :shock: Ha én ezt megértem??? No majd nemsokára kiderül. Lehet hogy hozom vissza a mérleget... :?

Judy
KépKép
KépKép
szjudy77

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?