Szépjó estét mindenkinek!
Na most már itt van a vasalnivaló, de úgy gondoltam gyorsan irok nektek aztán nekilátok a vasalásnak!
Képzeljétek Lara úgy megharapott ma, hogy be van dagadva, és annyira hogy még igy sosem fájt, gondolom lesz ez még igy se.
Hanna,
De jó, hogy Titeket is látni!
Áron még mindig gyönyörű babó!!!! És gratulálunk a menéshez!!!!
Emano
De jó, de jó!!! Látod, a pozitív hozzáállás!! Biztos a Ti erőtök segített neki! Szívből örülök!!!!
Dorka,Nagyon szép neve lesz a Leányzónak!!! Gratula Berkének!!!Berke nevét ki választotta? azt TE?
Fénykép nem ért ide??
JudyIgazán nincs mit! Biztos az a hely is jó lesz, ha szereti a vizet akkor mindegy ,csak vizben legyen!!!
Annyira édes ez a két kép!!! Még!!!!
Borsika
Hát igen, én is ilyen vagyok, de nekem azért elég a lepedő is, vagy valami lengébb, neki meg a paplan kell!
Dóriék, Barbiék és mi a Babaszigetre járunk úszni!
Pár nap és már mehettek is.
Merre laktok??
Hát ez a kép!!! Ez a fröccsös!! SZUPER!!!
Zsófi,
Jó hogy jöttél! Várunk vissza képekkel!
Vigyázzatok magatokra!!!
Veronikusz,
Kata szónokolt? Miről?? Mesét? De édes lehet!
Azt jól teszed, és tudom, hogy ezt is fogod tenni Panni érdekében!!! Ügyes Anyuka vagy TE!!!
Aprooka
Igy, igy, az idő majd mindent megszépit, és csak az marad meg!! Az tuti! Tapasztalat!!!
Bár még nekem sem siekrült megemésztenem hogy nem keltettek fel, hogy bemutakozhasson a lányom!
Annyira gyönyörű!!!!
Tünde
Örülök, hogy beszéltél egy szakemberrel, igy tuti megnyugszol, és az is biztos hogy minden rendben lesz!!!szóltál a szomszédnak? Én csak elemsélném neki, hogy mit mondtak Benére, és hogy mit mond a szakember, és várnám a hatást! Hm?
Memme
De jó téged is látni! Már kezdtem azt hinni, hogy Kecskemétről kiszorult a babanet!
De jó látni Titeket!! Hogy vagytok? Nagypapinál??
Heni,
Hát nem semmi a történet! Örülök, hogy jól végződött ,és csodásak a képek! Hol voltatok pontosan? Rab?
Kriszta!!!
Annyira szépek a gyermekeid!!!
Ez a közös kép!!! FANTASZTIKUS! Gondolom ha ránézel elérzékenyülsz! Panka ahogy fogja, olyan édes!!!
Ügyes vagy TE, és ne foglalkozz Anyóssal, látod minket is elküldött dokihoz, hogy baj van Lara mozgásával, most meg már úgy szalad
Szóval Te vagy az ügyes Anyuka és Te tudod hogy mi kell neki!!!! Sok, sok energiát küldök!!!
Nekem anno azt mondták ,ha szedem a MM-et akkor az elég! Nem kell a tea. De hát ki tudja!
Cukipofa!
Üdv itthon! Várjuk a képeket! Késő??
Na megyek vasalni!!
nyugodt éjszakát!