Sziasztok,
Hát gyorsban, Anya megkapta a járógipszet, sajnos nem kaphatott könnyített gipszet a gyógyult fekélyes lába miatt

, de valószínú csak 3 hét és nem 4, ez is jó.
Most otthon van, és pihen, holnap megyünk hozzá, este meg Robival a Szigetre, szerdán pedig fodrász, pedikűr, manikűr, jaj már várom.
Szopi, hát kijött a 7. fogunk, 3 napja, volt 40 perc éjjeli ordítás igaz két részletben, reggel látta Apa, h kint van a foga, most egész jól alszik, viszont ha felébred a kiságyában csak 1/2-1 órát alszik és újból ébred, köztünk, csöndben van reggelig
Szóval szopi, hajnalban vagy reggel megy a dolog félálomban, este kicsit macerásabb, 4-5. alkalommal fogdja el, de utána be is alszik azonnal.
Amióta kijött a foga nem annyira szenvedős, viszont csak fekve hajlandó szopizni
A védőnő azt mondta, h ne erőltessem, de próbálgassam, mivel a tejtermékkel már a szopi ki van váltva gondolom a kálcium és egyebek miatt, azt mondta, ha nem akar hát nem szopizik.
Na azért én minden este és reggel kitartó voltam, és most azért még van szopi, majd meglátjuk meddig.
A hinta szó, az nagyon megy és mindenhová ráncigálja a hintáját
No hát ennyit rólunk.
Ja és hát Viranakaaa, Olimpia van, én imádom, nézem is rendesen
Betegeknek akik még nincsenek jól jobbulást.
K.Timi, örülök, h j ó volt a nyaralás
Mesi, hát igen a 2. babavárás teljesen más lehet mint az első
Regi, de jó, hogy Szeli ilyen ügyesen megy
Tényleg aki menstruál, szóval kétszer jött meg eddig rendben, aztán most semmi, már két hete nem jött meg, babás nem vagyok, a pocim meg görcsölget néha, ez amíg szopi van normális????
Hú ez az almafőzi jól hangzik, azt hiszem meg is csinálom:)
Lányok én már adtam Robesznak tejfölösen habart főzit is, no nem sokat, de azért evett, az baj?
Tegnap mondjuk p örköltet evett galuskával

ezek után gondolom nem, falta.!
Kicsit össze-vissza sikerültem, de Robesz most dobott le egy mécsestartót ami apró darabokra tört, no megyek