Sziasztok!
A babócák gyönyörűek! Kike, Domi szórakozott professzor lett
Wera, Ami és többiek, sajnálom a tejes macerát, rossz lehet üvölteni látni a babákat. Bárhogy alakul is, az a legfontosabb, hogy ne haljanak éhen.
Egy kicsit én is megijedtem, mert ma nem durrantak be annyira a cicik reggelre, mint szoktak, de talán tegnap nem ittam túl sok folyadékot. Pedig épp most gondoltam arra, hogy valahogyan fel kellene szaporítanom a tejet, mert tesóméknál elég lassan indulgat, így tudnának az enyémből pótolni. Hát, meglátjuk.
Ági, nulla pénzből is jó kis bulit lehet csinálni. Nálunk mindig bejön a tésztasaláta, azt teszünk bele, ami épp van itthon. A pici szendvicsek, mártogatós krémek (körözött, halkonzerves krém, tojáskrém...) esetleg kiflifalatkák is népszerűek. A gyerekek amúgy nem szoktak annyit enni, és nem is olyan igényesek, mint a felnőtt rokonok... igazából a nagyok kellene valami extrát készítenünk, de volt olyan, hogy ők is "csak" azt kapták, mint a gyerekek. A lényeg az élmény: zene, játékok, és nálatok a kertben aztán biztosan van lehetőség!
Muffin, szemész:
Örülök, hogy biztonságban tudjátok Eliotot annál a dokinál! Ügyes vagy a tapasszal!
Apa-probléma: nálunk is múlt héten egy barátjával találkozott, ma kollégákkal biliárdoznak, vasárnaponként ebéd utántól estig zenél... de szemrebbenés nélkül elengedem, mert amúgy mindenben számíthatok rá - ha nem is mindig úgy tesz dolgokat, ahogy én azt elképzelem. Amennyire nehéz volt Oti születése után, és folyton kiborultam neki, annyira próbálok most figyelmes lenni vele: dicsérem, hálás vagyok, örülök annak, ami van, és ez bejön! Jó látni, milyen odaadással forog a gyerekek körül, hogy próbál kímélni még azzal is, hogy a vacsora-kefiremet behozza a hűtőből...

és ilyen légkörben könnyebben meg lehet beszélni azt is, ami esetleg nem olyan, mint gondolnám, gondolnánk.
Persze ne lássatok mögénk rózsaszín felhőcskéket, nem olyan nagy idill ez, csak egy kis odafigyelés a hétköznapi taposómalmos tevékenységek között, olykor egy tejfoltos pólós, csipás szemű ölelésre futja csak...
Születéstörténetre talán holnap lesz időm, amikor a kiscsajjal kettesben leszünk. Apáék elmennek az unokatesókkal vidámparkolni egy csúcs helyre Ausztriába (kb. 3 óra autóval). 3 év körüli gyerekeknek már óriási élmény - meg 8 hónapos terhes kismamáknak is

, ha tehetitek, majd próbáljátok ki:
www.familypark.at
megyek zuhizni, aztán játszóterezünk majd egyet.
Szép napot nektek!