A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2008 nyári kismamák

Kata, én azt hallottam, hogy ha majd már szilárd kajákat eszinek a babók, akkor a bukás elmúlik. Ez igaz???

KépKép
hene

sziasztok!

Ibm nagyon sajnállak,azért próbálj meg ne idegeskedni, biztos nagyon nehéz lehet, de gondolj arra hogy sokan itt közüllünk is átélik ezt, de egyszer túleszünk ezen a nehéz időszakon.

Muffin örülök neki hogy minden a legjobban alakul, és szinte október már mindjárt itt is van. Én nagyon kiváncsi leszek mit fogsz mondani a műtét után, gondolom hogy az eredmény nem semmi lesz. :P

Jaj nagyon cukik a babaképek. Kike milyen édes kis hurkái vannak Dominak. Nálunk is kezd már hurkásodni Vivi.

Hát nálunk is voltak tegnap anyósék látogatóba, de most egyenlőre levan tudva a vendégeskedés, mert mióta babó megszületett, abból állunk ki!
Majd én is dobok fel pár képet. :)

Kép
linda24

Akkor egy pár kép!

Kép
Kép
Kép
Kép

Kép
linda24

IBM, nyugi, ha nagyon rí, próbáld cicire tenni, vagy hordozni. Van vmi hordozócuccod? ált. szeretik.

Férjedtől meg próbálj begyűjteni élményeket. Ha van rá lehetőséged picit add át Áront vkinek, és szerezz magad is olyan pillanatokat, amibne megtalálod a régi magadat, utána minden szebbnek látszik. Naja, az élet nem egy libero-reklám, vígan vigyorgó Anna Geddes bébikkel. :lol: :lol: :lol: :lol: Mondjuk én nem panaszkodom, PiciDani nagyon nyugodt, de mi vagyunk annyian, h ogy jól szórakozzon. Iccaka alszik, vagy eszik, amúgy magam mellett tartogatom, így nem is ébredek fel igazán, cska ha az orra eldugul (hurrá, nátha), és rohanok szívni (nem tudnak a szájukon levegőt venni), ill. ha hallom, hogy berottyant, nem jellemző éjszaka, akkor van hogy tisztába teszem. Ja, és nappal is mindig lefekszem vele meg a nagyokkal csendespihenőre. Van hogy elbólintok. :lol:

Muffin, pécsi hírek nagyon vagányak, végre, végre. HA az ember bízik a dokiban, fél siker, nem? És ügyes vagy a tapasszal, a cumival, a fejéssel... Szemvizsgálat meg... Most őszintén, nem ráér még? Hát mit akarnak, mondja a betűket?

Na megyek, kiözönlött a népem a kertbe, és Danin nincs sapka...

potyka

8)
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2009.03.03 22:24-kor.
Vendég

8)
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2009.03.03 22:25-kor.
Vendég

Sziasztok!

Nem tűntem el, csak olvasóüzemmódban vagyok itt. Örülök, hogy vannak olyan babák, akik nagyon sokat alszanak. Sajnos nekünk ez nem sikeredett és emiatt már nagyon kivagyok. Nagyon hasfájós lett az én kis drágaságom :( EMiatt irigykedve olvasom a jó alvó babákról szóló "storykat".
A drnak mondtam, hogy nem e kéne tápszert váltani (kb 3szor persze kül időpontokban) a válasz elől kitért persze, helyette gyógyszert írt. Komolyan mondom, úgy kölcsön adnám neki, amikor annyira sír hogy vörösödik a feje és sehogy nem lehet lenyugtatni és mondnámneki, hogy akkor csinálja a tankönyv szerint. Ns minf1.

Muffinnak utólag is boldog születésnapot kívánok.

Gyönyörűek a babócák :)
magdolnam

Muffin, neked a sebed (csaszi) teljesen begyógyult??? Már nincs olyan megszáradt hegg??? Mert én már nagyon mennék úszni és szaunázni, de emiatt nem merek. A dokim pedig 08.23ig szabin van :shock: és senkitől nem tudom megkérdezni (doki) és ugye mi nagyjából 1 időben szültünk.
magdolnam

Sziasztok!

Eltűntem, mint szamár a ködben... :oops:
De kb egy hete normalizálódott a helyzet.

Ami, csak azt tudom mondani, hogy kitartás!!! Nekünk is nagyon gázos volt az elmúlt időszak. Hasfájás, frontérzékenység, napközben csak nagyon rövideket aludt Luca, azt is rajtam. A köztes időben vagy cicin volt, vagy sírt. Végül az idő oldotta meg a dolgot. Most egy tünemény! Rakok egy pár képet arról, hogy teltek a napjaink.
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép

De nagy örömünkre kinőtte a hasfájását! Persze van néha sz@r napja, de összességében nagyon jókedélyű csajszi! Ilyen most:
Kép
Kép
Kép
Kép

A háztartással kell utólérnem magam, és remélem már sűrűbben tudok jönni!
Bocsánat a sok képért!

Gyönyörűek a bébik!

Kép
sziszka82

Sziszks nagyon szép a kislányod.

Csajok azt akarom kérdezni, hogy ha holnap elvinném Vivit hogy kilövessem a fülét,szerintetek nem lenne még korán? Most 3 hetes, szerintem már nem korai, főleg hogy van olyan korház ahol már egy-két naposan kilövik.

Kép
linda24

8)
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2009.03.03 22:26-kor.
Vendég

hahó
milyen szép babócák!!!! És de jó, hogy Luca már kéthónapos korára kinőtte a hasfájást! Van remény :D

Magdi,
én úgy tudom, hogy a csaszisoknak is kell hat hetet várni a fürdéssel, mivel a méhlepény helyén nekik is ott van a seb. De már mindjárt letelik nektek!!!!

Vidokata,
jó hallani, hogy már egy hónaposan átalussza Dóri a fél éjszakát... kiegyeznék ezzel én is!

Csajok, én vagyok, még mindig rémesen, fél fenékkel. A tegnapi hejehuja ennek ellenére jó volt :D Szonja nagyon élvezte!
Szonjának nemsokára szülinapja lesz, tervezzük a kerti partit, persze nulla pénzzel... megátjuk, mi lesz belőle. Legalább a kert megvan hozzá!!!! Szeretném, ha szép lenne, ez lesz az első igazi szülinap, amire valószínűleg emlékezni is fog. Egy családosat tervezünk nagyszülőkkel-unokatesókkal, meg egy barátnőset külön.
Sajnos a vendéglátás mindig pénzbe kerül, még ha a szendvicseket magunk is gyártjuk :? de a gyerekekért mindent!

KépKép
szkagi

Jó reggelt!

Babucik egytől egyig csuda aranyosak!

Ági! Részvétem az aranyér miatt. Én is azzal kínlódtam, csak nekem szüléskor jött ki egy adag, aztán pár héttel később még jött hozzá. Nekem a krémen kívül sokat segített a kúp. Igaz eleinte tükörrel alig találtam meg hova kell helyezni, mert annyira durva volt a helyzet.

Muffin! Ügyes vagy, de ezt már rég tudjuk! Tényleg szerencséje van Eliotnak, hogy hozzátok született!

Linda! Szerintem nem korai!

Ami! Sajnálom a sírós napokat! De már talán csak egy hónap, vagy még annyi sem és biztos jobb lesz.

Sziszka! Jó hogy előkerültél! Luca nagyon aranyos.

Magdi! Te is gyere gyakrabban.

Most hirtelen ennyi jutott eszembe!

A hétvégénk megint sűrű volt, azért is nem jöttem.
Szombat piac, aztán hozták vissza a nyaraló kulcsát volt munkatársamék, utána sógornőmékhez mentünk grillezni, meg az ikrek szülinapját ünnepelni.

Vasárnap anyuéknál ebéd, közben Gyuri Mezőberénybe ment traktort nézni, mert apósomék vesznek. Délután unokatesóméknál voltunk szülinapot + névnapot ünnepelni.

Jázmin jól bírja az ilyen kiruccanásokat, de ha elüti az óra a 20-at, akkor nincs mese menni kell haza fürdeni. Sógornőméknél még megetettem 20-kor, hátha bírja még, de nem. Sírdogált, hiába volt tele a pocak.

Amikor Roli kicsi volt, hallottam olyat, hogy egyesek sietnek haza, mert fürdetni kell. Akkor néztem nagyokat, hogy minek kell hazarohanni fürdetni, majd megfürdik később. Hát mostmár tudom.
Egyre jobban látom, hogy Rolival milyen nagy szerencsém volt.

Őt nem érdekelte hol vagyunk, ha álmos volt aludt. Volt olyan hogy hazahoztuk, meg sem fürdettük, csak leraktuk aludni és aludt reggelig.

A gépünk tiszta vírusos! Eddig talált vagy 27 vírust.

Apa úgy néz ki otthagyja a munkahelyét. Kicsit aggódok emiatt. Most szabin van és munkát keres. Pont most, maikor már örültem, hogy én is többet kapok és jobb helyzetben leszünk. Remélem nem valami minimálbéres munkát talál, mert akkor megint ott vagyunk, ahonnan indultunk.

:cry:

Kép
szly27

lányok!

SEGÍTSETEK!!!!!!

BENCE BABÁM EGÉSZ ÉJJEL ORDÍTOTT!!!! A HASA.
VAGYIS AZ A BAJ HOGY NEM TUD PUKKANTANI ÉS KAKILNI SE.
ÉJSZAKA ALIG EVETT!!! ÉS ETETNI SE NAGYON MEREM RENDESEN, MERT AKKOR MÉG AZ IS BELESZORUL A MOSTANIRA!!!

MIT CSINÁLJAK???? ÖTLETEKET!!!!

MERT IGY NEM ALSZIK ÉS FÁJ A POCIJA. NAGY NEHEZEN ALSZIK KICSIKET, DE HÁT KÖZBEN IS MORORG ÉS EMELGETI A LÁBÁT HÁTHA JÖN PUKI VAGY KAKI.

SEGÍÍÍTTSSEETTTEEKKKK!!

Kép

Kép
timi1982

8)
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2009.03.03 22:26-kor.
Vendég

Timi, ha eteted, sokszor az segít a, a langyos folyadék megindítja a perisztalktikát... Anyatejesek nem is kakilnak mindig, és a szopás meg olyan hormonokat szabadít fel, amik fájdalomcsillapítók egyben.,

potyka

azt tudom hogy nem kakilnak mindig, de nem is azzal van a bajom, hanem hogy látom hogy mennyire bántja a szél.

eddig ha szopiztunk mindig beindult a rotyi meg a puki. és most meg csak görcsöl.
langyos folyadék: melegítsem fel egy kicsit a babavizet?
mondjuk a párom már megy ma infacolért és elkezdjük szedni. ártani nem árthat.

Kép

Kép
timi1982

nem igazán akar emiatt enni!

Kép

Kép
timi1982

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára 20150601134430 2010.02.19 08:29-kor.
20150601134430

Sziasztok!

Én is panaszkodni jöttem. Csatlakozom Amihoz, fél napja már csak bőgni van erőm... nagyon kevés lett a tejem megint, tegnap 1 kajára csak 60-70-eket tudott enni Nóri. Sajnos ha nem jön neki, egy szívás után abba is hagyja hátrafeszíti magát, torka szakadtából visít és közben üt-rúg ahogy bír! Így mellszívóztam egész este, de épphogycsak sikerült valaminek kicsepegni. Próbáltam neki tápot adni, de amint megérezte az ízét, fújta ki az egészet. Ha véletlenül mégis lement egy korty, azt rögtön visszaöklendezte. Ettől mégjobban kiborultam. 4 órán keresztül kb 40x próbáltam meg neki újra odaadni, de csak fuldoklott szegénykém. Úgyhogy feladtam és együtt zokogtunk. Marha jó volt! :evil: Ráadásul a párom ahelyett h próbált volna megnyugtatni vagy segíteni, mégjobban felbosszantott, de ez már csak hab volt a tortán. Persze utána már próbált kedveskedni, de vigasztalhatatlan voltam.
Szegény Nóri meg elaludt üres gyomorral és föl se kelt volna, de 2-kor azért megszoptattam mert éreztem hogy már termelődött valamennyi. Föl sem ébredt a kis drágám, de evett mint a kisangyal! Nem akartam szekálni a méregetéssel, de kicsit megnyugodtam h legalább már van valami a kis gyomrában. Reggel 8-kor fullra kiszívta mind a 2 cicit, úgy volt 150, de még evett volna. Kis hiszti, kis ringatás, aztán fél 10-kor evett még 30-at és most megint alszik. 11-től rendel a gyerekdoki, asszem íratok neki valami más tápszert, hátha azzal több szerencsénk lesz. Több tejcsiben már nem is reménykedek, pedig én aztán tényleg minden tőlem telhetőt megtettem... rohadtul elegem van ám! :roll:

Hosszú voltam, bocsi!

Kérdés: kinek melyik tápszer vált be? Jó lenne találnánk olyat amit Nóri is megeszik!
Vendég

Wera!
Mi BEBA HA-t eszünk.
20150601134430

Timi!
Én úgy tudom, hogy ha szopizik a baba, akkor beindul a szopás miatt a bélműködés! Nekem azt mondta a dokinéni, hogy ha fáj a pocija, akkor azt a mellemet adjam oda neki, amiből utoljára evett és nem fog annyi tejet enni, viszont a szopi megvan!
Akkor még egy mellből etettem...régi szép idők! :lol: :lol:
A masszírozás is segíthet, bár ezt nekem is mutatták hogy kell. Meg amit a többiek is mondtak, a lábtorna. Pocijához szorítod, vagy 6 mp-ig, aztán kinyújtod.
Nálunk az infacol nem vált be. Mi papaverines kutyulékot adunk neki. De csak akkor, ha nagyon görizik. Ezt egy nap 5X lehet adni. Ez használ.

Sziszka! Tüneményes Luca baba! Milyen nagy már! Jó, hogy jelentkeztél, gyere, ha tudsz gyakrabban!

Kike! Dominak annyira édes professzor frizkója van! Én mindig olyan jókat mosolygok rajta! Hasonlít az apukája hajához! :lol: :lol: Zabálni való! Kis husis!

Potyka! Te is hiányoztál ám! A tanácsaid is hiányoztak! Teszel fel képeket Daniról?
Még a Te szüléstörténeted is hiányzik! :wink:
Többiekké hol marad??

Szly! Rolival tényleg marha nagy mákod volt!

Na felébredt a kisasszony!

Többieknek majd később.

sz.andi

Sziasztok!

Üdvözlet Lakitelekröl!!

Muffin
Nagyon jo, hogy ilyen benyomasaitok vannak Pecsen!!!
Ügyes vagy a tapasszal!!!

Leaval az ötoras utat Lakitelekre kb. 7 ora alatt tettük meg - tovabbra is üvölt es nem birja az autozast - sok megallas, cicizes es rövid alvasok. Azert nagy ritkan hajlando nezelödni is...

MIndenkinek szep nyarat sok telet es nyugodt babakat, valamint segitö es szeretö tarsakat kivanok!!!

Szep napot, jo kedvet!
Kryss
Aaron (1999.X.13.)
Rebecca (2002.VII.23.)
Lea (2008.VI.19.)
Miriam (2010.X. 8.)
kryss

Szia Kryss!
Ez úgy hangzik, mintha nem akarnál többet jönni! Érezzétek jól magatokat!

sz.andi

Wera! Sajnálom,hogy ti is így jártatok!
Ez annyira szörnyű!
Nekem is kevés a tej és Áron már nem eszi meg az eddigi tápszert,ugyanaz ,kifeszíti magát,cékla fej,no levegő!!!
És együtt sírás!
A Humana ha-t ette eddig,de ma du. megyek én is iratni újat!
Most elaludt de nemtudom meddig!
Annyira kivagyok már,ráadásul ma egyedül vagyok vele,most először,gondolhatod!
Mondzam Anyunak,hogy holnap nemérdekel mit csinál vele én egész nap aludni fogok,komolyan már úgy érzem,hogy kiesnek alólam a lábaim!
Ti milyet próbáltatok?
Most megyek megpróbálok addig valamit csinálni,remélem nem kel fel 10 perc múlva!

Timi! Sajnálom!
Kata már minden lehetőséget felsorolt!
Remélem beválik!
Nekem a szélcső nagyon bejött,gyors megoldás!

Sok sikert!

Bocsi többiek,de most ennyi tellett! :cry:

Kép

Kép
ibm

szemészet... gyerekszemész vizsgálta, olyannyira, hogy az I-es nőin ez a doki vizsgálja az összes koraszülöttet... és nem tudom, hogy miért kellett most... az ideggyógyász kérte...
magdolnam, nekem már két héttel a műtét után leesett az összes heg!!! Azóta csak a lila csík van. Remélem neked is hamarosan begyógyul...
Na azt hiszem ennyit a babanetezésről, felébredt a kiscsávó. :)
Majd még jövök...

KépKép
muffin

köszi lányok a tanácsokat!

a papaverines trutyit feljegyeztem :D

képzeljétek apa olyan 10-kor elindult a gyógyszertárba (időben :twisted: :twisted: ) erre a lifttel tuti nem ért még le, de jött olyan rotyi!!! kamillateát adtam neki előtte. nem tudom hogy attól-e de olyan nagy adag jött! aztán még egy 10 perc pukkantózás. utána peluscsere. hát... ekkora adag még nem volt szerintem sose :D
utána egyből kéztuka a szájba. cumomót nyomtam be neki, azzal kellett kihuznia negyed órát mig apa jött az infacollal.
beadtam neki, aztán fél óra cicizés. most durmi van.
és nagy nyugi !!! :D :D
istenem el sem hiszem!!!! annyira megkönnyebbültem.
egyébként arra jó volt az éjszaka hogy mivel nem evett lefejtem olyan 200 körül és el tudtam tenni fagyasztóba :D

Kép

Kép
timi1982

jah és persze a ciciben mindig hagytam jócskán, hogy hátha kell neki. :D

Kép

Kép
timi1982

Sziasztok!

A babócák gyönyörűek! Kike, Domi szórakozott professzor lett :D

Wera, Ami és többiek, sajnálom a tejes macerát, rossz lehet üvölteni látni a babákat. Bárhogy alakul is, az a legfontosabb, hogy ne haljanak éhen.
Egy kicsit én is megijedtem, mert ma nem durrantak be annyira a cicik reggelre, mint szoktak, de talán tegnap nem ittam túl sok folyadékot. Pedig épp most gondoltam arra, hogy valahogyan fel kellene szaporítanom a tejet, mert tesóméknál elég lassan indulgat, így tudnának az enyémből pótolni. Hát, meglátjuk.

Ági, nulla pénzből is jó kis bulit lehet csinálni. Nálunk mindig bejön a tésztasaláta, azt teszünk bele, ami épp van itthon. A pici szendvicsek, mártogatós krémek (körözött, halkonzerves krém, tojáskrém...) esetleg kiflifalatkák is népszerűek. A gyerekek amúgy nem szoktak annyit enni, és nem is olyan igényesek, mint a felnőtt rokonok... igazából a nagyok kellene valami extrát készítenünk, de volt olyan, hogy ők is "csak" azt kapták, mint a gyerekek. A lényeg az élmény: zene, játékok, és nálatok a kertben aztán biztosan van lehetőség! :)

Muffin, szemész: :evil:
Örülök, hogy biztonságban tudjátok Eliotot annál a dokinál! Ügyes vagy a tapasszal!

Apa-probléma: nálunk is múlt héten egy barátjával találkozott, ma kollégákkal biliárdoznak, vasárnaponként ebéd utántól estig zenél... de szemrebbenés nélkül elengedem, mert amúgy mindenben számíthatok rá - ha nem is mindig úgy tesz dolgokat, ahogy én azt elképzelem. Amennyire nehéz volt Oti születése után, és folyton kiborultam neki, annyira próbálok most figyelmes lenni vele: dicsérem, hálás vagyok, örülök annak, ami van, és ez bejön! Jó látni, milyen odaadással forog a gyerekek körül, hogy próbál kímélni még azzal is, hogy a vacsora-kefiremet behozza a hűtőből... :D és ilyen légkörben könnyebben meg lehet beszélni azt is, ami esetleg nem olyan, mint gondolnám, gondolnánk.
Persze ne lássatok mögénk rózsaszín felhőcskéket, nem olyan nagy idill ez, csak egy kis odafigyelés a hétköznapi taposómalmos tevékenységek között, olykor egy tejfoltos pólós, csipás szemű ölelésre futja csak...

Születéstörténetre talán holnap lesz időm, amikor a kiscsajjal kettesben leszünk. Apáék elmennek az unokatesókkal vidámparkolni egy csúcs helyre Ausztriába (kb. 3 óra autóval). 3 év körüli gyerekeknek már óriási élmény - meg 8 hónapos terhes kismamáknak is :D :D , ha tehetitek, majd próbáljátok ki: www.familypark.at

megyek zuhizni, aztán játszóterezünk majd egyet.
Szép napot nektek!

Kép
Kép
bondi

Timi, örülök, hogy a kakigond megoldódott!

Kép
Kép
bondi

Csajok!
Nem akarom elkiabálni, de úgy néz ki, hogy Viki már nem igényli mindig, hogy ölben aludjon. Arra gondolok, hogy az előbb felébred, és felvettem az ölembe, mert sírt. Hát nem akrt elaludni, nem volt jó neki úgy. Letettem, még mindig pityergett, erre a kezébe adtam a pelenkát(szundikendő helyettesítő, majd szerdán jön meg..alig várom!) szájába a cumi és picit simogattam a buksiját és alszik!
De ezt mát nem először csinálja. Remélem leszokik az ölben alvásról, mert fáj a derekam. Pedig szeretem, mikor az ölemben van!
Most így alszik:

Kép

Rakok még egy párat, ha nem baj! Nő ez a gyerek, mint a gomba!

Kép Apájára megint milyen szépen néz, és még magyaráz is neki!

Kép

Kép

Kép Apuka ölében. Éppen a tescóba mentünk, de a kisasszonynak nem tetszett a babakocsi. Apukánál jobb!

sz.andi

Katák, valamelyikőtök írta, hogy a gyerekek immunrendszerének 50 ml anyatej kell. Ez naponta kell vagy etetésenként? Bocsi, hogy ilyen szőkéset kérdezek...

Kép
Kép
bondi

néhány kép :D

Kép Kép

Kép

Kép

Kép
timi1982

....
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára 20150601134430 2010.02.19 08:30-kor.
20150601134430

Sziasztok!
Bejelentkezek én is! Bocsi, ha most nem fogok mindenkinek külön irogatni, de legalább végig olvastam!! :)

Most a héten itt van anyu! Nagy segítség! :)

Tegnap nagyon ramaty napunk volt! Szerintem jön a melegfront, és azért volt ilyen Laura! Szinte csak kézben volt el! Ma viszont egész eddig egy angyalka (le is kopogom gyorsan)!!
Éjjel is jól aludt. 3-kor kelt, meg utána 6-kor!
Nagyokat sétálunk. Azt nagyon szereti. Tegnap még a szakadó esőben is sétáltunk. Egész nap mivel nagyon nyügi volt, max ngyed órákat aludt egyben. Felöltöztettük, lesz ami lesz, elmegyünk sétálni! Beszálltunk a liftbe, és mire a 4.ről leértünk elaludt! :lol: Két órán keresztül olyan jóízűen aludt!

Na, most megyek, mert ebédelünk!!
Majd még jelentkezek!

d.dodó

....
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára 20150601134430 2010.02.19 08:31-kor.
20150601134430

andi!
ez a kiscsaj! már nem is kiscsaj!hatalmasat nőtt!!!! nagyon szépen fejlődik.
szerintem le fog szokni viki az ölben alvásról. nem mindig olyan jó az!!! én soxor teszem le ugy a kiságyba hogy még ébren van Bence és nem reklamál érte... eprsze ez az én gyerekem. :D
de azért szoktasd hozzá hogy nem csak ugy kell aludni. mert ha meg nem vagy ott akkor nem fog elaludni??!?!

bondi!
hogy milyen szupi helyre megy oti. irigy-irigy. ide mi is elmegyünk remélem...majd... egyszer... ha addig el nem felejtem hgoy van :D

ibm, wera!
sajnálom a szopis gondokat. szerencsére mi még itt nem tartunk. de én is nagyon félek tőle, hogy mi lesz ha...
tápszerrel tudom hogy kisérletezni kell mert nem egyforma az izük és nagyon finnyásak a lurkók.
de szerencsére van miből válogatni :D persze nem olcsó mulatság ha nem válik be egy-egy adott márka :shock:

kike!
domi még mindig milyen professzor! állati az a séró :D
és ő is már mekkorát nőtt!!! (nem csak a haja :D )

szly!
remélem apa mielőbb talál munkát. +++++
nekünk is alszik egyenlőre ott ahol éppen van Bence, sőt az autózást kimondottan imádja :D még szerencse. amennyit mi kocsival járunk. habár már a pocimban is élvezte.
sőt piros lámpánál nem is szabad megállnunk. akkor nem duruzsol és nem rázza a fenekét. amiénk autónk olyan szekér filinges :D ráz rendesen :D
nah meg a tüc-tüc... már tudjuk mit szeret nagyjából... a pocimban kitapasztaltuk. :D
Rolinál még mindig megvan ez a tendencia? mármint ugye nem nőtte ki ezt a mindenhol alszok és nem zavar az autó? ugye nem fogja kinőni a kicsi fiam sem?! :shock:
persze tudom lesznek nehezebb időszakok, de ha egyszer megsezrette....

sziszka!
ti is tüneményesek vagytok. az a játszószőnyeges kép nagyon tetszik.
remélem tudsz majd gyakrabban is jelentkezni!

Kép

Kép
timi1982

Timi! Roli nem nőtte ki! :lol: Bárhol, bármikor alszik, ha álmos. Újabban az van, hogy este kilenckor még javában altatom Jázmint és ha őt otthagyom akár egy percre is és pont akkor esik ki a cumi, akkor irtózatosan felhergeli magát és nehéz megnyugtatni. Szóval ülök a kiságy mellett és lesem, hogy ha kiesik, azonnal adjam vissza. Szól Roli: - Anya, alszik! (magyarul menni akar aludni)
Mondom-Oké, pillanat, mindjárt elalszik Jázmin és lefektetlek.
Ezt eljátszuk párszor,mert Jázmin még mindig nem alszik. Erre fogja magát Roli, átmegy a tök sötét szobájába, felmászik az ágyra és lefekszik. Még kiszól, hogy kakaót kér. Mondom mindjárt mert Jázmin még mindig nem alszik. Mire odajutok, Roli már rég alszik még kakaót sem ivott. Felkapcsolom neki az éjszakai fényt és kész. Gyerek lefektetve.

Vagy van olyan, hogy amíg vár, elalszik az ágyunkon.

Kép
szly27

sziasztok!

Vagyok am en is, csak igen ritkan jutok el idaig. Ha veletlen Annak elalszik, az arany idot mosasra, fozesre, takaritasra, ALVASRA hasznalom, igy a gep ele mar nem jutok el, foleg mivel ugy atlagban fel orat alszik egy egy napkozbeni alvasnal :twisted: Lehet o babakocsiban, kisagyban kezben....na egy valami van ahol akar 2 orat is alszik, ramkotve kendoben.
Szoval sziszkaek regi napjaihoz hasonloan elunk....remelm nalunk is az ido majd megoldja a dolgokat, mert okos otletem eppen nincs mit tehetnek.
Vedono mondta ne etessek annyira surunk, ok megprobalom tartani a 3 ort, de ha egyszer ugy uvolt!!Es mivel nincs nagyon tej, igy en el is hiszem h ehes....na mindegy. Ez meg annyira nem is zavar, de hogy nem tud sehohgy elaludni- es most mar ejjel sem alszik tulzottan- meg hogy nincs el egyedul- na e miatt keptelen vagyok barmit is csinalni....
Na de csak lesz ez meg maskepp is! sajna o is sokat szenved a pukiktol, pedig kapja az espumisant, meg a komeny teat is neha kortyolja, en meg iszom rendesen a komeny teat. kaki az van napi, egy ketto, pukizik is ezerrel(sot bodoset), csak ejjel kinozza nagyon, fel kell emelni, vagy hasra tenni, meg masszirozom a hasat, tornazunk. bofizni meg mindig nem tud.

a pottyeim tegnap elmultak:) durva volt nagyon! bizom benne nem jon ki ujra, csak tudnam mitol volt, mit ne egyek....

no mennem kell suvolt a kisasszony.

szep napot!
Vendég

....
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára 20150601134430 2010.02.19 08:31-kor.
20150601134430

Viki nem is adsz tápot???

Kép
andkata

Lackó hányszor eszik naponta?

Kép
andkata

....
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára 20150601134430 2010.02.19 08:32-kor.
20150601134430

Viki: edeskomenybol epp hogy par csepp lecsuszik a torkan:) nem is eroltetem( enya otlete volt) , espumisant kaja elott kapja, fejni igen ritkan van idom hisz szinte mindig kezben van, de este mindenkepp fejek, meg ejjel is,utolso esti evesnel megkapja mindket cicit, majd a kovetkezo evesnel csak tapot, a kovetkezonel ha van lefejt tejci azt ha nincs szopik, hajnalban is csak szopik, napkozben alt szopik, de fo etkezeseknel tapi is van, ha keri. most is csak 50et evett meg abbol szopas utan.most tuti nem ehes megsem alszik :twisted: de csak kezben van el.

hat csak alakulunk majd, cumit utalja alt kikopi, bar napi egyszer van h sikerul benntartani, de ahhoz mar igen faradtnak kell lennie.mini Laci hihetetlenul no, kicsi Anna azert ettol meg tavol van, bar a vedono mindig nyugtat formas baba nem kell aggodni, stb....csak ne szajkozna mindig azt hogy nem jo a tapszer, bla bla- jobb mintha ehezne a lanyom es uvoltene.

valaki kerdezte mi beba-t eszunk, ezt irta a dokino, de unokatesomek pl a miluoara eskudnek. Anna megissza ezt is, pedig ocsmany ize van nekem.
Vendég

2 napja nem jutok ide.

Adél napközben folyamatos figyelmet igényel és a szopi mellé elkezdtünk alvásgondokat is produkálni. ( túl hamar dicsértem a lányom?:) ) Második éjszakája nem nagyon tudom visszaaltatni szopi után, pedig lefejt tejet is kap plusszban. Kipattan a szeme és nem bír elaludni. Ma éjjel mindent bevetettem, cici, hajszárító és 2 óra után végül a babakocsiban aludt el. Tologatva. Úgyhogy nekem kijutott 5 óra alvás 3 részletben...

Tegnap voltunk Surányban apósék telkén és az nagyon jól sikerült. Birta az utazást, nagyot aludt 2x babakocsiban, szóval édes volt. Newkem is jót tett a tiszta levegő. Rokonság is megnézte a leányt. :)

Csilla én Vikitől hallottam az 50 ml-t, csak közkinccsé tettem. :wink:

Hát nálunk még mindig nem túl sok a tej. Kicsit azért nőtt. Fejni többet tudok. Adél Pregomint eszik plusszban.

Kép
andkata

....
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára 20150601134430 2010.02.19 08:32-kor.
20150601134430

Ja és Adél is bukik, jó sokat, abból az értékes kevés anyatejből...:)

Kép
andkata

....
20150601134430

8)
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2009.03.03 22:27-kor.
Vendég

....
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára 20150601134430 2010.02.19 08:33-kor.
20150601134430

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?