A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2008 nyári kismamák

8)
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2009.03.03 22:28-kor.
Vendég

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára 20150601134430 2010.02.19 08:37-kor.
20150601134430

VIKI TÖK JÓ HOGY ÍGY EGYEDÜL ELALSZIK. jÁZMIN KÉZBEN EGYSZERŰEN NEM ALSZIK EL. BABAKOCSIBAN VAGY KISÁGYBAN SZIGORÚAN CUMIVAL.

Kép
szly27

Szép napot mindenkinek!

Nagyon édibédik a babák! :D :D :D

Azt hiszem csatlakozunk a hasfájósok táborához! :cry:
Két napja ebben a házban senki nem alszik!
Levike vagy három órát ordít és fél órát alszik. Kezd olyan Szörnyella De Frász fejem lenni... :roll:
Ráadásul ma már egyedül. :(
Tegnap addig volt csöndben, amíg Apuci fürdette. Valahogy nála sokkal jobban elvan! :( :evil: És belepisilt a fürdővízbe. Vicces volt, gyorsal lelötyköltük még a fejét, amíg nem keveredett el a vízben.
Ja és tegnap este megvolt az első sétánk, amit végigaludt, de nekem iszonyt jól esett. Jól el is fáradtam.

Ma olyat produkált, amit kár hogy Apa kihagyott. Felemeltem böfizni, erre egy olyat okádott :shock: olyan tipikus babásvígjáték jelenetszerűen sugárba mindent. Húztam ám a mi ágyunkon az ágyneműt, itattam a falról a jóságot magamról ne is beszéljek...
DE utánna viselhetőbben ordított! :lol:
Egy órája sikrült elérnem a védőnőt, Ő osztotta a tanácsokat:
láb hashozhúzás, pocisimi, pocakra meleg tenyér, sűrű büfiztetés, a három óra tényleges megtartása, mert nem bír úgy emészteni, vigyem ki kicsit az erkélyre, fordítsam hasra, főzzek neki édeskömény teát. Én meg le lettem tiltva a tejről, a laktoherb teáról.

Na, hasra fordítottam és azóta mint akit fejbevertrek úgy alszik (kopp-kopp-kopp).

Jó hír, hogy mindemelett hízunk ám rendesen. Meglátszik a pofikán meg a combin. Kedden: 3520g, tegnap: 3800g! Kíváncsi vagyok kedden mennyit mérünk!

Ma megjött a TAJ kártyája, a születési anyakönyvi mikor várható? Ti hogy kaptátok meg?

KépKép
KépKép
terek.krisztina
Tatabánya

Adél eddig egyedül aludt el. este szokott is menni, csak a hajnal gázos mostanság....

Érdekes Viki, én is le tudok fejni 10-15 ml-t szopi után,...(azt most nem mérem mennyit szopik Adél, hisz hízik, de félek muszáj lesz végigmérni és szembesülni a valósággal...)

Kép
andkata

éN A KÓRHÁZBAN!

Kép
szly27

Találtam 246 vírust! :shock: És vírusirtás nem lehetséges, ezt írja ki a NOD32. Akkor most mit csináljak? Ötletek?

Kép
szly27

....
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára 20150601134430 2010.02.19 08:37-kor.
20150601134430

Sziasztok.
szly-itt tudnak segíteni bármi gond van a géppel
http://gportal.hu/gindex.php?pg=5014448&thid=244023

regizni azt kell.de megéri.
és ne hagyd annyiban,mert be fog krepálni a gépetek,aztán lehet újratelepíteni.mint nekünk. :?

Kép
Kép
Kép
kike

T.Kriszti!

A TAJ kártyát mi is postán kaptuk meg, viszont az anyakönyvi kivonatát, az illetékes okmányirodába adják oda. Mi amikor hazajöttünk a korházból, férjem elment az okmányirodába, persze mindkettőtök személyi igazolványa kell, és ott rögtön el is intézték.

Kép
linda24

Viki, nálunk is fúrtak, de ennek ellenére aludtunk... :?

Nekem is végig kell mérni egy napot. Csak pszichésen nincs rám jó hatással... :(

Kép
andkata

szüléstörténet: sofka.freeblog.hu :P

potyka

8)
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2009.03.03 22:29-kor.
Vendég

Potyka: olvastam! Te nem gondolkoztál még íráson? (nagyon szép)
Vendég

Hali!

Csak gyorsan, most viszonylag nyugi van. a kicsi alszik, a nagy megkapta az erre a hétre rendelt meglepijét - Apa kicsit Verdák-őrült, az USA-ból rendelt egy csomó méretarányos kisautót a meséből, ezekből adogatunk Otinak. Ma is kapott egy autót.

Sajnálom a fájós pocakokat, simit küldök nekik!

Irdatlan mennyiségeket írtok le... nem tudom, az én lánykám mennyiket eszik, de gömbölyödik rendesen, úgyhogy remélem, elég neki a tej.

Viki: próbálom elképzelni, hogy etetsz és fejsz egyszerre, mindezt fekve :shock: :D Mit meg nem teszünk mi anyák a gyerekünkért...

Akata, Viki, köszönöm az anyatejes infót. A tesóm miatt kérdeztem, hogy mennyi többlettejet termeljek nekik, de úgy tűnik, hál'Istennek nem lesz rá szükség, a kiscsaja kezd rákapni a cicire, és ő is egyre többet tud kifejni.

Ági: a Bartos Erika-meséket mi is szeretjük! Az a jó bennük, hogy akár a mi gyerekeinkről is szólhatnának, Oti nagyon magáének érzi a történeteket, nekünk is kell pl. hajókáznunk majd a Balatonon, vagy libegőznünk :)
Holnap főzni fogok, halleluja! Borsólevest, meg vmi egyszerű másodikat, még nemtommit.

Megyek, lassan ébredezés van, de ha nem, akkor ki kell próbálnom a fiam új autóját :)

Kép
Kép
bondi

8)
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2009.03.03 22:30-kor.
Vendég

..
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára 20150601134430 2010.02.19 08:38-kor.
20150601134430

Halihó!

Ma is hasonlóan sz@r napunk van a tegnapihoz. A délelőtt még tűrhető volt, viszont rájöttem h nem a tápszerrel volt baja Nórinak hanem a cumisüveggel. Egyszerűen nem tud rajta vákumot képezni aztán nyeli a nagy levegőket, azért ordít. Ezt abból következtettem h ma az éjjel lefejt anyatejjel is ugyanúgy ordított... remek!
Viszont most már 3 órája visít és nem tudom mi baja. Lehet hogy a hasa. Kaját nem merek neki többet adni mert már elég sokat evett, bukott is vissza. Most apja ringatja de hiába... frankó!

Vidokata - én is keresgéletm már, itt ( http://bolt.gyerekalbumok.hu/index.php?cPath=27) elég sok cd van. Szerintem rendelek majd egyet, meglátjuk mennyire fogja értékelni a bébike. Sógornőméknek is van valami gyerekdalos lemezük, már mondta h majd átírja nekem. Ha gondolod mi is csereberélhetünk majd h ne kelljen mindet megvenni! :wink:
Vendég

8)
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2009.03.03 22:30-kor.
Vendég

....
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára 20150601134430 2010.02.19 08:38-kor.
20150601134430

Sziasztok!Hát,mi már aludtunk jobban is.Tegnap én menem a gyerekekért az oviba-az ovónő,meg a dada már kijöttek elénk hogy lássák Domi babát :D Csak nyolc gyerek van még-a több mint harmincból-na ja,majd szept-ben indul a nagyüzem.

Úgy szédülök ma,lehet inni rá bort?Vagy valami ötlet?Most egy nagy adag tejeskávé a reggelim,de nem hiszem hogy használna.

Tegnap délután olyan nyűgi volt Dominik,már a kenguruba raktam bele hogy aludjon,de utána is rázni kellett a valagát,mikor felébredt.És persze a hátamnak se volt a legjobb.
Aztán meg tegnap olyan rotyit produkált,épp mielőtt elindultunk az oviba,hogy rajta is,meg rajtam is folyt a kaki :roll: Sőt még a szék is olyan lett,amin ültem.

Jó lenne ma pihenni is kicsit.De tegnap még Apánál sem maradt meg csak nálam. :?

Kép
Kép
Kép
kike

Sziasztok!
Beköszönök gyorsan!
Tegnap egy nagyon nagyot sétáltunk Anyuval meg Laurával (4 órát). Közben egyszer a parkban megszoptattam Laurát. Tegnap nagyon jó baba volt. Meg éjjel is szokás szerint! 9-kor evett utoljára (utána nyűglődött kicsit mire elaludt), de csak 1/4 3-kor kelt majd fél 7-kor!

Amugy nagyon édes baba fotókat láttam!

d.dodó

Sziasztok!

Kike! Köszi szépen! Regisztráltam és már meg is kérdeztem amit akartam. Milyen gyakran jönnek válaszok?

Kép
szly27

Viki! Nagyon szepen koszonjuk az informaciot! :cry: :cry: Gyors felepulest es jo pihenest kivanunk Nekik! Remeljuk, hogy egyszer majd jo hirrel jon vissza hozzank!
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára mush589 2008.08.12 07:50-kor.

KépKép
KépKép
mush589

Wera!

itt van nehany babakocsi, szerinted melyik lenne jo? (masok is irhatnak velemenyt, ha van kedvuk). Nem tudom mi lenne a legpraktikusabb. Nem feltetlenul ezekben a szinekben :)

http://www.kiddicare.com/webapp/wcs/sto ... 0001_14051

http://www.kiddicare.com/webapp/wcs/sto ... 873_10001_

http://www.kiddicare.com/webapp/wcs/sto ... 470_10001_

http://www.kiddicare.com/webapp/wcs/sto ... 833_10001_

Es ezt nezd meg, mit vettem a bugri kisasszonynak! :lol:
http://adams.co.uk/baby-girls-glitter-s ... t-in-white

szerintem nagyon cuki.

remelem hamarosan talalsz jo cumis uveget. Itt a Tommy Pipi (nem biztos, hogy igy irjak) nyomjak nagyon.

Cuppa

KépKép
KépKép
mush589

Szly:Szívesen-olyan két naponta válaszolnak rá. :wink:

Kép
Kép
Kép
kike

huh,
kicsit sűrűbb éjszaka volt, mint szokott, most 2ésfél óránként ébredt Nándi - szerintem hiányzott neki Szonja (a lányom nagyinál akart aludni! :) )
Szly, tényleg remek kisfiad van, ilyen szuperül elaludni!
Nálunk egy szobában van a két kölök, így kicsit talán nehezebb eleinte, de nem vészes. Szonja ha felébred éjszaka Nándi nyűgjére, akkor is visszaalszik hamar. Azt meg tuti zokon venné, ha Nándi a mi szobánkban lenne, ő meg egyedül...

Bondi, köszi az ötleteket a gyerekbulihoz, meg is csináljuk!!!!

Jaj, mennem kell
bocs akinek nem

KépKép
szkagi

Szép napot mindenkinek! :)

Mi még mindig nyűgösen, de valamivel nyugisabban mint tegnap. Úgy tűnik az édesköménytea valamennyire bejön. Igaz, azóta többet pisil, mint kakil(az is hígabb) és tegnap nem hízott fél grammot se.

Cumisüveg. Nekünk egy MAM van és nagyon jó. Az alján van egy gumigyűrű, ami időnként ereszti a levegőt, mikor a pöttöm cumizik, így nem lesz benne vákum. Csak néha vicces hangokat ad ki, olyan mint ha fújtatna.

Meg nagyon nem tetszenek ezek a scalánkiütések. A kórházban azt mondták, hogy ne aggódjak miattuk, mert ártalmatlan és elmúlik. Hát ma regelre megint kijött egy csomó a pofiján. :shock: :( Szerintetek nem lehet a teától?

KépKép
KépKép
terek.krisztina
Tatabánya

Sziasztok lányok!

Vagyok én is, de szokás szerint főelg időnkénti olvasóban.

Kata, én a netről töltöttem le babazenét, Raimond Lap, mikor először hallgattam, azon gondolkoztam, h lehet, jó a babának, de én hülyét kapok tőle, de aztán elkezdtük hallgatni, még pocakosan, és tökre megszerettem. Most is szoktuk hallgatni és sztem tetszik neki. Mondjuk nem annyira altató, inkább babazene.

Nálunk meg volt Tami első vendégsége, igaz, csak a szomszédba mentünk anyósékhoz. Végigaludta az egészet, pedig az egész család ott kárált felette. Az is igaz, h férjem keresztlánya kb 3/4 órán át simizte a hátát.

Már majdnem 3 kiló, de nem akar vhogy sikerülni, hogy legalább azt elérjük, aztán következő célállomás a születési súlya lenne.

A fórumonkat átkeresztelhetnénk "Gyönyörű babák anyukái" címre, olyan szépek a bébik itt!

Cumival nektek nincs olyan gondotok, hogy kiesik a szájából és felébred, mikor már épp aludna? Nálunk van, hogy fél, 3/4 órán át játsszuk ezt. Időnként odateszi v odatesszük mi a kis pracliját és kitámasztja magának, de ez nem mindig jön be.

Kép
teó

Sziasztok!

Nincs túl jó kedvem! Tegnap voltunk ultrahangon és a csípő eredményünk Graf II-es lett amire az UH-s orvos annyit mondott, hogy terpeszpelenka kell és tornáztatni Szabi lábát és , hogy gyorsan rendbe fog jönni! Erre mondtam, hogy oké! Este felhívtuk a körzeti orvost mire Ő közölte, hogy azonnal sürgőségivel beutal az ortopédiai klinikára! Kérdem Én miért ilyen sürgős ha állítólag nem nagy a baj! Így hát csütörtökön 9-re megyünk ismét orvoshoz a város másik felére! :twisted: :twisted:

Így próbáljak meg ne idegeskedni! :cry: :evil:

A babák tündériek! :D

Wera! Mi is Aventes cumisüvegből eszünk és Szabi szereti! :D Kitartás! Remélem hamar vissza jön a tejcsi! Hétvégén Nekem is kevés volt ezért Mi is tápszereztünk!

Viki! Cuki az új vonalzód! :D

Most ennyi fért az időmbe!
Jók legyetek!
Vendég

Teó! Alig hogy elolvastam, kiesett a cumi! :lol: Egyébként nekünk az esti altatás ezért nehéz. Állandóan ott kell ügyelni és visszaadni a cumit és ez van hogy 3/4 óra is. Ha soká adjuk vissza, felhergeli magát és nagyon sír!

Kép
szly27

Potyka, ez tényleg nagyon szép, már rég pityeregtem szüléstörténeten, most sikerült!

Én nem tudom, írok-e szüléstörténetet, mert olyan furán élem meg, pl észrevettem, ha beszélek róla, nem is szülésnek hívom, hanem műtétnek. Lehet mégis jó lett volna az egy-két órás vajúdás előtte.

Babu, legalább hamar elkezdik kezelni a problémát, ami reméljük nem is annyira probléma és tényleg hamar rendben jön, ahogy az UH-s doki mondta! Azért ő csak jobban tudja, mi a helyzet, csak ő látta UH-val és nem a körzeti doki!

Kép
teó

8)
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2009.03.03 22:31-kor.
Vendég

Babu, az ortopédiai klinikán profik, nyugi. Nyilván szeretne a körzeti egy másik véleményt is hallani.

Kata, a kis koraérett :lol: :lol: :lol:

potyka

viki!
tegnap este irtad hogy lackó lef...ta az apját.....
melyiket kellett fürdetni?!?!?! :shock: 8) :lol:

kike!
és az ovónénik mit szóltak mr. professzorhoz??? :D

teó!
a cumi nálunk is van hogy kiesik. tegnap elájultunk azon amit csinált. valahogy pont ugy sikerült tenyérbe fognia hogy mikor kiesett a szájából vissza tudta rakni :D jó persze véletlen, mert hát 2 hetesen ilyet produkálni... de azért örültünk neki este :D
meg nalunk mikor már félálomban van és kiesik nem zavarja. bealszik anélkül.
sőt cici után ha nem alszik el, akkor nézelődik, és akár egyedül is ott hagyhatjuk. egy idő után elalszik magától. nem kell se cumi se fenékrázás.

kriszta!
nekem a doktornő azt mondta ne adjak még ilyen kicsi babának édeskömény teát... ugyhogy mi az infacol-lal próbálkozunk. persze nem minden etetésnél! csak a multkori éjszaka miatt bepánikoltunk és van olyan etetés amihez adagoljuk neki.

babuli!
remélem ha eljuttok a dokihoz okosabbak lesztek. birom hogy az egyik doki ellegyinti a dolgokat a másik be beparáztat. ez a magyar egészségügy... :twisted:

az éjszakánk elég jó volt. az az igazság hogy nem tudom hányszor keltem, talán 2-szer etettem. és ebben az egyik már asszem olyan 5 óra körül volt.
nagy baj ha én nem nagyon figyelek oda hogy mikor kell ennie??? jó persze nem hagyom éhezni, és azért ha eltelik 3,5 óra akkor keltem enni.
de valahogy rendszert nem sikerül bele vinni még napközben se. igyekszünk betartani a 3-3,5 órás kajákat. de van olyan is hogy 2,5 óra telik el. de nem minden nap ugyanabban az időpontban eszünk. inkább attól függ hogy reggel mikor van az első kaja, vagyis a második :D
van hogy fél9-9-fél10. és ehhez viszonyítva esszük a többit...
szerintetek ez igy nagyon gáz??? kikapok a védőnőtől vagy a doktornőtől????

tegnap piszkosan feküdt le a gyerekem 8) :shock: :shock: :oops: :oops:
este kicsit nyűgös volt, és láttam hogy fáj a pocikája egy kicist. aztán meg éhes volt egy picit. ettünk olyan fél9 körül és utána már tele pocival nem akartam fürcsiztetni. éjszaka meg hát...
de reggel az volt kaja után az első hogy pancsiztunk :D főleg azért mert sugárban bukott és még a karja meg a háta is olyan lett. szegénykém... ilyenkor ugy sajnálom.
ha jön csütörtökön rá is kérdezek a védőnőtől hogy mit tudok csinálni ezzel a sugárban bukással. sőt ez már nem is bukás. lemértem és kb. 35-40-et sugarazott ki. persze utána rátöltötte mert éhen akart halni.

Kép

Kép
timi1982

....
20150601134430

mush:a kocsi bazon mulik milyen s terep amerre laktok, jarsz surun, kell e tomegkozlekedned, mekkora az autotok....en a quinnit valasztansm, de csak mert en a cicchot nem birom annyira. de szerintem nagy szempont a sulya, meg hat a felszereltsege, a maxi cosiban az a legszupibb h minden van hozza, kis kiegeszito.
De a sok epp erv mellett ugy is az izlesed dont:)

cumisuveg; mi egyenlore aventet hasznalunk, de epp tervbe van veve egy tommee tippee, es egy mam, az elobbi mert nekem nagyon szimpi, az utobbi, mert szuper otlet hogy alulrol is lehet tisztitani, na meg mert kiserletezesi fazisban vagyunk. Ugy erzem az aventbol tul jon, vagy tudom is en nagyon csunyan eszik cumibol, sot neha "elfeljti" es nem tud belole inni.meg keves is az itthon levo 3 cumisuveg( ugye nem igy volt tervezve hogy tapit is kell enni majd).
Cimubol meg van Avent es mam, de egyik semmarad meg a szajaban, csak ha nagyon nyugos es benne tartom neki en, akkor ra tud kapni, elalszik es kikopi, de egyedul nem tud cumizni, utalja duhos lesz tole- hat meg szep nem jon belole a kaja:)

Ma ejjel szerencsere visszaallt kicsit a rend, fel 10kor mara aludt es utana 2kor ebredt, majd 5kor, es fel 8kor, ez igy emberi, foleg hogy tegnap tudtam jol fejni igy a hajnali eves is cumibol volt a lefejt tejci.

Es csodak csodajara ma delelot mar 3madszor szendereg kicsit!!!!!!!!!
Varjuk a vedonot, mar lassan egy oraja itt kellett volna lennie
:twisted: persze emiatt sehova nem tudtunk kimozdulni, ccsak varunk es varunk, es mindjart ebed ido Annanak. Na mindegy az lett volna meglepo ha idoben jon....
Vendég

ja igen, babazene: en a tanuljunk jatszva sorozatot kedvelem, azon klasszikus regen mi altalunk is tanult gyerekdalok vannak, mondokakkal, egy egy temara epulve, mint pl jeles napok, allatok a haz korul, honapsorolo( asszem ezek vannak meg nekunk, meg sytterkedeseim soran "alkalmaztam" sokat) . De en nagyon kedvelem a nepzenet, szeretnem ha az abban rejlo ertekeknek a gyermekem is reszese lehetne, de van halasz jutkank is sot kalakank is( meg kazin). A mai modern cd-k - nagy divat kiadni egy feldolgozast- nekem nem annyira jonnek be.
Az a baj hogy a regi kedveneim mind lemezen vannak csak meg, es horror osszeguk miatt nem tudjuk mindent cd-n megvenni. De nalunk a zene az enek mindennapos, igy eleg sokretu a zenei tarunk.

es mar alig varom hogy nagyobbacska legyen Anna es jarjunk ringatoba, vagy hasonlo zenes foglalkozasra, aki kedveli a zenet es van nemi korlatja- "nem tud enekelni", nem ismer notakat...- annak nagyon ajanlom, en meg csak jokat hallottam rola!
Vendég

Köszi a bíztatást! Remélem, hogy tényleg csak az orvos parázik alaptalanul!

Nem tudom, hogy kit érdekel de a barátnőm talált egy fülbelővös oldalt!http://www.lilimode.hu/portal/e107_plugins/e_classifieds/classifieds.php?0.item.1.7.29
Vendég

Ezt jól el b......tam! :twisted:
Vendég

Timi:tisztára odavoltak a kis Professzorért :lol:
Este csináltam egy képet róla fürdés után,majd felrakom csak Apa elvitte a telcsiét-úgy néz ki mint akit megrázott az áram,és feláll a haja,ahogyan megtöröltem. :lol:

Kata:nagyon édes Dóri :D

Holnap nem leszek,talán csak délután,megyünk be a városba,már reggel-bérelt autóval-aztán egytől tanácsadás-végre megtudom mennyit hízott,már nagyon kíváncsi vagyok rá.Kettő körül talán tudok jönni és beszámolok,késő délután meg megyünk Bakra.

Kis kecsi még mindig nincs,nem tudom miért,pedig már kéne lennie,vagy a semmiért duzzadtam meg nőttek meg a csöcsei a kecskének?? :roll:

Kép
Kép
Kép
kike

Jut eszembe-akartam már kérdezni:Hallott valaki a kristálygombáról??

Kép
Kép
Kép
kike

Timi, én is úgy vagyok az éjszakával, hogy kérdezik tőlem, milyen volt, és egyszerúen nem emlékszem, mi volt, hányszor keltem, csak azt szoktam tudni, hogy nem aludtam épp sokat. Amúgy én írom füzetbe etetések idejétz, mert egyszerűen nem emlékeznék utsó etetésre sem.
Rendszer nálunk sincs, jön, ahogy jön az alvás-etetés dolog, idáig egy fix volt, pár napig minden fél 3 körül ettünk, de tegnap már ez is elcsúszott. Nem is tudnánk, mert van, hogy tök hamar bealszik, van, hogy órákon át kamillázgat, vagy a fránya cumi kiesés miatt nem tud elaludni sokáig.

Kata, nagyon édes Dórika, ahogy szorítja magához a maciját!

Anyjuk, hol lehet hozzájutni olyan Tanuljunk játszvá-hoz?
Olyan zenés foglalkozásra majd én is szeretném vinni a csöppöt, mert nekem hangom nulla meg amúgyis.

Kép
teó

Anyjuk! Én jártam Ringatóba Rolival és nagyon jó. Csak a végén nagy pocakkal ölbeli játékokat, meg leguggolós jtékokat játszani elég nehéz volt, így nem mentünk. De tervezem majd két gyerekkel. Lehet a télen elnézünk! Akkor úgyis be vagyunk zárva!

Kép
szly27

Teó! Ott neked is énekelned kell :lol: Na lépek túrógombócot főzni4

Kép
szly27

8)
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2009.03.03 22:31-kor.
Vendég

Sly, majd tátogok, minden ilyen közös éneklést eddig így vészeltem át a suliban! :D

Kata, nálunk pl a műv. házban volt, remélem lesz ősztől is, tényleg, mennyi idős kortól van értelme menni ilyenre?

Kép
teó

....
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára 20150601134430 2010.02.19 08:39-kor.
20150601134430

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára 20150601134430 2010.02.19 08:39-kor.
20150601134430

Viki! Számol a vonalzó de csak a heteket mutatja! Nekem a másik ált meg!

Szabi általában zenére alszik el! :D
Vendég

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?