viki!
tegnap este irtad hogy lackó lef...ta az apját.....
melyiket kellett fürdetni?!?!?!
kike!
és az ovónénik mit szóltak mr. professzorhoz???
teó!
a cumi nálunk is van hogy kiesik. tegnap elájultunk azon amit csinált. valahogy pont ugy sikerült tenyérbe fognia hogy mikor kiesett a szájából vissza tudta rakni

jó persze véletlen, mert hát 2 hetesen ilyet produkálni... de azért örültünk neki este
meg nalunk mikor már félálomban van és kiesik nem zavarja. bealszik anélkül.
sőt cici után ha nem alszik el, akkor nézelődik, és akár egyedül is ott hagyhatjuk. egy idő után elalszik magától. nem kell se cumi se fenékrázás.
kriszta!
nekem a doktornő azt mondta ne adjak még ilyen kicsi babának édeskömény teát... ugyhogy mi az infacol-lal próbálkozunk. persze nem minden etetésnél! csak a multkori éjszaka miatt bepánikoltunk és van olyan etetés amihez adagoljuk neki.
babuli!
remélem ha eljuttok a dokihoz okosabbak lesztek. birom hogy az egyik doki ellegyinti a dolgokat a másik be beparáztat. ez a magyar egészségügy...
az éjszakánk elég jó volt. az az igazság hogy nem tudom hányszor keltem, talán 2-szer etettem. és ebben az egyik már asszem olyan 5 óra körül volt.
nagy baj ha én nem nagyon figyelek oda hogy mikor kell ennie??? jó persze nem hagyom éhezni, és azért ha eltelik 3,5 óra akkor keltem enni.
de valahogy rendszert nem sikerül bele vinni még napközben se. igyekszünk betartani a 3-3,5 órás kajákat. de van olyan is hogy 2,5 óra telik el. de nem minden nap ugyanabban az időpontban eszünk. inkább attól függ hogy reggel mikor van az első kaja, vagyis a második
van hogy fél9-9-fél10. és ehhez viszonyítva esszük a többit...
szerintetek ez igy nagyon gáz??? kikapok a védőnőtől vagy a doktornőtől????
tegnap piszkosan feküdt le a gyerekem
este kicsit nyűgös volt, és láttam hogy fáj a pocikája egy kicist. aztán meg éhes volt egy picit. ettünk olyan fél9 körül és utána már tele pocival nem akartam fürcsiztetni. éjszaka meg hát...
de reggel az volt kaja után az első hogy pancsiztunk

főleg azért mert sugárban bukott és még a karja meg a háta is olyan lett. szegénykém... ilyenkor ugy sajnálom.
ha jön csütörtökön rá is kérdezek a védőnőtől hogy mit tudok csinálni ezzel a sugárban bukással. sőt ez már nem is bukás. lemértem és kb. 35-40-et sugarazott ki. persze utána rátöltötte mert éhen akart halni.