Sziasztok,
Noki,
Nagyon örülök, hogy így alakult, és hogy tisztáztátok Mártikával az eseményeket. És annak is, hogy pihizel kicsit, rád fér, meglátod, újult erővel másképp fogsz sok mindent látni.
Hajrá pihi!
Edóra,
Nekem nagyon tetszett a vicc, aranyos

Hát igen, most már igazán arra járhatna a gólya, ahol már nagyon várják. Én az utóbbi évben annyi gólyát láttam, ha jelentene valamit, akkor már óvodát nyithattam volna
Amúgy teljesen megértem, hogy számolgatod az időt, hogy mi lett volna ha… ezzel sajnos én is így vagyok, hiába mondják, hogy ezt ne… de nem lehet ezeket a dolgokat elfelejteni
Igen, az is igaz, hogy minél korábban veszíted el, annál „könnyebb”, de ami fáj, az fáj… Tudom azt is, hogy közhely, de idővel egyre könnyebb lesz, de igazán tényleg csak a megszületett, egészséges kisbabáink felejtetik el a szörnyű múltjainkat.
Vic,
Hogy bírod a „férjtelenséget”? Puszi!
Öcsimama,
Köszöntelek a csapatban!

Szívből kívánom Neked is, hogy minél előbb anyuci legyél!
Minden kérdésedre én sem tudok válaszolni, de a lombik-program árai attól függnek, hogy milyen protokolod lesz, mely a vizsgálati eredményeidtől függnek (long, short, antagonista), és a gyógyszerek összesen, ha jól tudom a mostani árakat összesen olyan 150-200 ezer Ft körül van. Sajnos nem kevés

A szurik igen, hasba mennek, de ne aggódj, borzalmasan hangzik, de egyáltalán nem fáj. Nagyon-nagyon vékony és pici a tű (olyan, mint a cukorbetegeké, az inzulinhoz), és mikor beszúrod, vagy beszúrják, nem is lehet érezni egyáltalán (főleg, ha van egy kis husika a pocin

). Az, hogy hány napig kell adni, függ a protokoltól, és hogy hogy reagálsz rá, ezt UH-val figyelik, és ha kell csökkentik/emelik az adagot. Az ellenőrzésekre változó, hogy kell-e kivenned szabit, sajnos ezt nem lehet előre megmondani, mert nekem volt, hogy 1-2 óra volt az egész, de volt, hogy reggeltől délután 3-ig ott voltam, annyian voltak, szóval erre nem tudok válaszolni sajnos.
Kovácsné Kati,
Ez akár lehet a beágyazódástól is, nem feltétlen jelent mindig rosszat a pocifájás! Azóta már lehet, hogy tudod is az eredményt… ha erre jársz, írd meg feltétlen

Drukkolok!
Vuki,
Köszönöm, hogy tettél fel képeket, nagyon-nagyon szép helyeken jártatok!!!

:D:D Kicsit irigykedem, jó?
Amúgy én is nagyon hajlamos vagyok a fertőzésekre, és felfázásra is

Amit tudok ajánlani, nekem bevált – lekopogom gyorsan -, az a Tőzegáfonya kapszula, ez segít a hólyag és a pisivezeték erősítésében, és regenerálódásában, amióta szedem, szerencsére nem volt semmi gondom, pedig én olyan vagyok, hogy ha csak ránézek egy hideg kőre, felfázom…
Ha érdekel, priviben megírom, hogy melyiket szedem, ami árban is viszonylag jobb, és hatásilag is jobb.
Rony,
Sajnos nem tudok válaszolni a kérdésedre…
Timi,
Sajnos igen megterhelőek a gyógyszerek árai… Sajnos a remek állami támogatás miatt

Persze hogy olyanok döntenek erről, akiknek bármire telik… Nekünk meg nem elég ezen lelkileg, fizikailag átesni, még borsos árat is fizetünk a patikában…

Sajnos ilyen világban élünk
Olgika,
Gratulálok a manócskádhoz!

Ha szeretnél, tudsz csatlakozni az egyel lentebbi, babás fórumba
Sünci,
Puszi neked!

Mikor tequilázunk már egyet?
Sok puszi, jó éjt mindenkinek!