A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2008 Juniusi kismamik

Hozzátáplálás: lehet, hogy maradinak néztek, de én 4 hónapos koráig még várnék vele. Félek, hogy ha adok neki előbb, akkor nem fogja utána a cicit elfogadni.

Mi eddig Kitti haját csak vizzel mostuk, de már szeretném samponnal is megmosni. A védőnőt megkérdeztem, azt mondta lehet mosni babasamponnal, csak higitsam. De azt nem mondta, hogy melyik jó, azért kérdezem most tőletek.

Én még csak ide a környékbeli boltokba mentem le vásárolni. Pl. a DM-be, az meg itt van 2 percre tőlünk, úgyhogy oda csak textilpelust vittem.
Valaki szeretne csatlakozni még a DM-es babaprogramba? Mert van egy ilyen kis kuponom, és ha azt leadja, aki szeretne csatlakozni, akkor kapok kis ajándékot. Szóval, elküldeném neki postán.

Andi

Andi

Kép

Kép

Kép
andóca
Budapest III. kerület

xxx
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára hékás 2009.12.19 18:53-kor.
hékás

én 5 éve vagy több,már rég elkezdtem volna minden féle hozzátáplálást,mint ahogy a nagyobbaknál is elkezdtem anno...de mióta van internet meg védőnő azóta én már be akarok tartani mindent :oops:
régen a tudatlanok bátorságával tápláltam a gyerekeimet....most meg ez a sok infóóó :twisted:
Vendég

Félreértés ne essék, én senkit nem itélek el, mert mást is ad a babának. Sőt az nagyon jó, hogy pl. a kakilást elősegíti!

Andi

Kép

Kép

Kép
andóca
Budapest III. kerület

Brigi: küldöm a kupont.

Andi

Kép

Kép

Kép
andóca
Budapest III. kerület

sziasztok!

Írom amire még emlékszem!

Bari: köszi a fotót, szép kisfiú tényleg!!!
Csiri, Eyi: édesek a lányok!

légkondis hellyel én is úgy vagyok mint Melike, ha olyan helyre viszem, simán betakarom.

Andi: sampont mi is használunk Niveát.

Oszman: a fiad egy igazi kis vagány. És tényleg olyan a szája.

Márti: amit írtál a fogi.gátlóval kapcsolatban, azon nem lepődtem meg.
Én amit szedtem ez volt!!! :shock: :shock: :shock: :shock:
(bocsi csajok, de most bemásolom!!!!)
Hagyja abba a gyógyszer szedését és haladéktalanul forduljon orvoshoz, ha a következő, trombózis gyanúját felvető panaszokat és tüneteket észleli:
- makacs köhögés gyötri;
- heves, esetleg bal karjába sugárzó mellkasi fájdalmat érez;
- légszomj gyötri;
- szokatlan, heves, és hosszan tartó fejfájás, vagy migrénes roham jelentkezik;
- részben, vagy teljesen elveszítette a látását, :shock: :shock: :shock: :shock: vagy kettőslátás alakult ki;
- beszéde elkentté, ill. nehezítetté vált;
- hirtelen megváltozik, tompul a hallása, szaglása, vagy ízérzékelése;
- szédülés, vagy ájulás fordult elő;
- bármely testtáján izomgyengeség, vagy zsibbadás jelentkezik;
- erős hasi fájdalmat érez;
- erős alsó végtagi fájdalom jelentkezik, vagy jelentős duzzanat alakul ki.

ma reggel kaja után egy perccel már így aludt a lelkem a vállamon:
Kép
bszilvi25

bari.
várom a babát. :lol: :lol: :lol:
én most megyek a dm-be.

Kata&Milán

oszman777

vettem,most mostam ki de nem fényképezem le mert olyan mint a tiéd kata :lol: :lol:
Vendég

xxx
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára hékás 2009.12.19 18:53-kor.
hékás

én is ezt akartam kérdezni, Brigi.

hol vagytok?

Andi

Kép

Kép

Kép
andóca
Budapest III. kerület

xxx
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára hékás 2009.12.19 18:54-kor.
hékás

áá, én nem megyek ki ilyen időben, csak max. kora reggel, vagy estefelé. Holnap mondjuk ki kell mennem, mert délre megyek a védőnőhöz kilyukasztatni Kitti fülét.

Andi

Kép

Kép

Kép
andóca
Budapest III. kerület

halihóóóóóóóóóóóó!!!!

Mi most értünk haza a csavargásból...és a reggeli védőnőzőmérekezésből,illetve az usziba megnéztük,hogy milyen lesz a babauszi,amit jöv hétvégén kezdünk!!!

Mindjárt visszaolvasok és reagálok,csak még adok enni a kis "hurka-gyurkámnak" le ne fogyjon!

a mai mérekezésnél 6150 gramm és 58,5 centi...(51 és 3050 volt a kezdő...)

mindjárt jövök!
Vendég

xxx
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára hékás 2009.12.19 18:54-kor.
hékás

xxx
hékás

ő is csinálja, de ő kiszúrja, nem kilövi. Egyébként a kozmetikákban meg kórházakban lövik ki a babák fülét.

Andi

Kép

Kép

Kép
andóca
Budapest III. kerület

Csiri: szép súly! Gratula!

Andi

Kép

Kép

Kép
andóca
Budapest III. kerület

Na visszaolvastam!
Oszmann!
A száját Milán 1 az 1be tőled örökölte!Nagyon tuti!A csajok be lesznek tőle halva majd!
fogtéma:Eleinte napról napra egyre fehéredett,meg kicsit meg volt duzzadva az ínye,mostmeg olyan érdekesen recésnek látszik,amióta "áttört"...szerintem pár nap és tudok csinálni egy olyan fotót,amin picit látszódik
Bari!
nekünk is seszínű még a szemünk!
légkondi=lehúzott ablak(ok)
Blue!
Tök jó a békás nyonyótok!
Szilvi!Mercike édes!Hogy állsz a pakolással?alakul?
Hékás!
nekem is azt mondták,hogy szép nagy baba...ergó..."kövér"... :? (de majd lemozogja)
Andóca!
nem tudok valamiért privit küldeni neked,nem megy el a levél!Mi a Kittit nem nagyon becéztük...esetleg Kittus,de ennyi...

Sampon!Eleint mindent használtunk,kipróbáltunk,de a johnson aloe verás fürdetőt használjuk a fejére is...

Hozzátáplálás!Mindenki a meglátása szerint próbálkozzon!van akinek ez jön be,van akinek az...mi a banánt "édesítésre" használjuk...a barackhoz és az almához...de tegnap már babapiskótás "püré" is volt!És a cici ugyanúgy kell neki!
Vendég

Sziasztok!

Egykezesbe nyomom,mertMáté itt alszik az ölemben és tuti felébred,ha leteszem.

Mi is a Nívea sampont használjuk,még ami az ingyenes csomagban volt.Utána Gabit.

Igen,én gyüjtöm a DMes pontokat és leadtam a babás kupont is.

Én is úgy megyek mindenhova,hogy tele a táska.Pelus,tea,tápszer,ruha...

Szilvi, annyira tündér!Máté is szokott így beájulni. :lol:

Csiri:mit tudtál meg az úszásról?És mennyibe kerül?Én is szeretném vinni,de a doktornő 4 hónapos kora előtt (minden oltás meglegyen) nem javasolja.

Kép
melike

Máté 5300gr. és 59cm. és azon "aggódom",hogy nehogy elhízzon! :shock: :lol:
Rengeteget eszik és nagyon nő.Persze tudom,hogy nem lesz ez mindig így és éheztetni sem fogom,de nem gyenge amennyit eszik most.

Kép
melike

[quote="melike"]S írta:melikeziasztok

Csiri:mit tudtál meg az úszásról?És mennyibe kerül?Én is szeretném vinni,de a doktornő 4 hónapos kora előtt (minden oltás meglegyen) nem javasolja.

Itt 3 hós oltás után lehet vinni a bébiket...minden szombat délelött fél óra és 1 hónapra 7000 ft..azaz 1 alkalom 1700 ft durván...ebben benne van a fűtött öltöző,belépő,minden alkalommal teljes medencevízcsere...
Vendég

[quote="melike"]M írta:melikeáté 5300gr. és 59cm. és azon "aggódom",hogy nehogy elhízzon! :shock: :lol:
.

szerintem egy csecsemő nem tud elhízni,csak kicsit hurkásabb lenni... :wink: én is csak humorizálok Zoé hurkáival,de IMÁDOM ÖKET!!!!
Vendég

Sziasztok,

Én is félkezes vagyok most, bal karom Gabis...

Voltunk ma kontroll vérvételen és oltáson, 2x szúrták szegénykémet, de hősiesen viselte, udvarolt az asszisztensnőnek ezerrel. Mérés is volt, 5 kiló és 62 centi (3250 grammal és 54 cm-el született), szóval fejlődik szépen.

Hát, így délutánra kicsit nyűgösebb lett, mint szokott, de láza nincs... meglátjuk, hogyan alakul a nap.

Kép
elan

Sziasztok csajok!

Itt vagyok ám olvasok mindig csak nincs időm írni!
Velünk minden oké, igaz Levi tegnap egész nap nem aludt, csak 10 perceket. Este viszont fél9- 4-ig húzta a lóbőrt, aztán kajcsizott, és 7-ig aludt!

Rájöttem hogy ha a hordozóban viszem magammal tök jól csendbe van. Délután ideraktam a gép mellé, apához, elmentem vasalni üvöltött. Bevittem magammal a mosókonyhába, 1,5 órát vasaltam, végig tök csendben ott ült mellettem.:)
Ma is odaraktam a konyhapultra míg főztem, végig csendbe volt, még gagyorászott, nevetgélt is! Baromira anyás lesz! Vagy ez még nem az?

UUUUU és mi történt? Nem adok neki többet babamosoly teát!! Ti ittatok már? A védőnő mondta hogy jobban hígítsam fel, mert Ők is kaptak mintát, megkóstolta és nagyon nagy görcsei voltak tőle!
Mondom iszok Én is. Kb 1 decit ihattam, de este olyan hasmars jött rám, úgy görcsöltem, mint ha szülnék!! Többet nem adtam, és szerintem jobb is a helyzet! Mintha nem szenvedne annyit!
Pedig Én mindig meg szoktam kóstolni amit adok nekik, de ezt most kihagytam, nem is gondoltam erre!

Viszont Levi is nyálzik, mondjuk nem lóg a bokájáig a nyál, de az öklét az egészet be akarja tömni a szájába!

Meli 5300 gr????? Levi szerintem van már 6,5 kg, ha nem több!! Akkor Én mit szóljak? De szerintem még Ő sem dagi! Mondjuk talán picit hosszabb, de kb 60 lehet! 22-én megyünk szurira, meg méredzkedni! De szerintem az anyatejtől nem tud elhízni! VAgy igen?

Sampon: ami a fürdető is, Johnson's, igaz nem sok hajunk van! :)

Légkondi: lakásban van, 25 fok van bent, a nappaliban van, ha ott vagyunk Levivel akkor kikapcsoljuk!
Kocsiban nincs, ablak lehúzva, de csak úgy hogy ne érje huzat!
Levi is mindig csurom víz, mikor kiveszem belőle!

Bukás is van nálunk is, néha több, néha kevesebb, de nem ilyen vízszerű, hanem tök sűrű nyúlós! Szerintetek? Eddig ilyen híg volt mint a víz, és ilyen kis tejdarabkás!

Jajj lépnem kell, mert cicért kiállt! Néha leske!

Kicsit ritkábban jövök, de mindig olvasok!

Pusza NEktek!!!

Anna

Kép

Kép
vikianyuja

sziasztok hát dávidom eggyáltalán nem húrkás de mi savanyú a szölő alapon ennek örülünk és kitaláltuk,hogy biztos csupa izom azért nem hurkásodik :lol: :lol:

Viki olyan nyálkás izét már én is láttam!

csiri most még irigyebb vagyok rád mint eddig!MÁR A BABPISKÓTÁT IS NYOMATJÁTOK? :shock:
Vendég

[quote="vikianyuja"]B írta:vikianyujaukás is van nálunk is, néha több, néha kevesebb, de nem ilyen vízszerű, hanem tök sűrű nyúlós! Szerintetek? Eddig ilyen híg volt mint a víz, és ilyen kis tejdarabkás!

Ilyen nekünk is van. Én eleinte eléggé megijedtem ezen, de már nem.
bszilvi25

Elan:Máté ugyanezekkel a paraméterekkel született! :lol:

Anna:nem gondoltam komolyan az elhízásos témát,de mi tápszerezünk.

Nekünk is sokszor olyan átlátszó jön vissza.Nem lehet,hogy az gyomorsav?
Máté mostanában majdnem mindig sírva ébred a nappali alvásoknál és olyankor jön is vissza neki ez a valami.Nem tudom nem-e marja a nyelőcsövét,de tuti nem jó neki. :cry:

Kép
melike

xxx
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára hékás 2009.12.19 18:55-kor.
hékás

Sziasztok Lányok!

Segítséget kérnék Valakitől, aki némileg konyít valamit a számítástechnikához, mert én nagyon keveset, és talán le sem tudom írni, hogy mihez kellene a segítség.

Szóval:
A múlt nyáron költözködtünk, és a fiam darabokra szedte a számítógépét. Majd újra lett telepítve minden, ezt még meg tudták a párommal csinálni. Viszont van egy PINNACLE márkáju TV kártyája, aminek elveszett a költözés alatt a telepítő cd-je, így nem lehet használni. Vagyonért vettük, most meg használhatatlan. Van valami tippetek, hova forduljak segítségért? Van a kártyán egy cím, de sajna az oldal angol nem megyek sokra vele. A szar az egészben az, hogy még a blokk sincs meg, hogy igazoljam, nem kézalatt vettem :cry: Olyan vonalkódos car van rajta, de gondolom az nem számít semmit. Szóval,ha valaki tudna segíteni, azt megköszönném.
bluebox

Melike nálam jobban senki nem retteg mindentől,de szerintem a gyomorban ami már időzik az értelemszerűen gyomorsavval higul...tehát ha evés után egy bentmaradt böfivel ébred az szoríthatja is és vissza is folyhat...de ez csak az én teóriám.
és persze éhesen is ébredhet ahogy hékás is mondja.
de imerek olyat aki még 4 évesen is minden alvásból sírva ébredt...úgyhívják hogy szilveszter :lol:
Vendég

Hékás:tuti,hogy nem,mert általában kajcsi után elalszik és sokszor csak 15-20 perceket alszik.

Kép
melike

Bari:lehet,hogy igazad van.És tényleg Szilveszter sírva ébredt?Miért?

Kép
melike

[quote="lia0415"]
írta:
lia0415csiri most még irigyebb vagyok rád mint eddig!MÁR A BABPISKÓTÁT IS NYOMATJÁTOK? :shock:

Igen,azzal pépesítettem!az almareszelőn az alma után azt is hozzáreszeltem...
Vendég

xxx
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára hékás 2009.12.19 18:55-kor.
hékás

[quote="melike"]B írta:melikeari:lehet,hogy igazad van.És tényleg Szilveszter sírva ébredt?Miért?

igazából sosem jöttem rá...amikor kicsi volt akkor ugye nem tudta megmondani amikor meg nagyobb lett akkor valahogy olyan önkívületiállapotban volt ébredés után,hogy akkor meg azért nem tudta megmondani...mondtam a dokinőnknek ő persze azonnal alváslaborba akarta küldeni(nem vittem el),kinőtte...
Vendég

szokták ezt mondani,hogy "rosszul ébred"
Vendég

a mai kajcsi!
Kép
és akkor én a hétre már kimerítettem a fotófeltevési keretemet :oops:
Vendég

nagyon jó képek :wink: részemről jöhet még :lol:
kék vagy zöld műanyag kanalatok is van?? :lol: :lol:
Vendég

kék! 8) de a rózsaszín a favorit! :wink: :lol:
Vendég

Csiri: nagyon tutik a képek :P Hogy csinálod, hogy így helyezkednek el a fotók????

Hékás: írtam privit. Köszi az eddigi segítséget.
bluebox

Egy barackevés pillanata :wink:

Kép
bluebox

Csiri: nagyon aranyos Zoé.

Márti: Kristófon nagyott nevettem. Milyen cuki!!! Izlett neki a barack? Kicsit meglepődött, nem?
Tv tuner kártya: www.szoftverbazis.hu esetleg itt nézd meg, vagy ird be a google-be.

Andi

Andi

Kép

Kép

Kép
andóca
Budapest III. kerület

blue:édi ez a pasi :wink: szóval ti is??? :shock:

na megyek mert dávidom nem kap levegőt a sírástól...ugye milyen érdekes éppen sír :lol:
Vendég

xxx
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára hékás 2009.12.19 18:56-kor.
hékás

Köszi Hékás a választ, én is válaszoltam :wink: A barackot én az üvegreszelőn (almareszelő) reszelem le, szóval olyan mintha turmixoltam volna :P Kiskanállal benyomja. Egy nagoyn picit hagy 1 db barackból :P Nekünk az alma nem jött be :wink:
bluebox

Holnap jövök. Most csak vissza tudtalak olvasni titeket.
Hulla vagyok,folyt holnap. :)

Kata&Milán

oszman777

Jó reggelt!
Blue!
Kristóf tényleg meglepődve néz... :wink:
Vendég

Szia Csiri!

Már nagyon a végén jutott eszembe, hogy lefényképezzem :wink: Tiszta kóma volt már a háta közepére nem kívánta már a barack végét :P De napról napra egyre szebben eszik kanállal :P Ez a barack amit meg mostanság adok neki, majdhogynem a méz csöpög belőle, olyan fini. A szomszéd kertjében van a fa, fel vagyok hatalmazva, hogy vegyek le mindennap nyugodtan Kristófnak 1 szemet :P Almát is próbáltunk, az ennyire nem ízlett neki, meg ami gond, én úgy tudom az alma székletfogó :? Vagy rosszúl tudom????? Hogy aludtatok?
bluebox

xxx
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára hékás 2009.12.19 18:56-kor.
hékás

Nekünk is hasonlóan alakult az éjszakánk :? Viszont, MEGINT KAKILT EGYEDŰL!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
A végén szép gúnynevet kapok :wink: "kakásmami" ez a szebb változat :wink:
Úgy látszik, ha egyedűl végzi, akkor elég neki csak minden második nap. Szóval nem zaklatom többet lázmérővel, ha nem igényli :P
bluebox

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?