Sziasztok csajok!
Itt vagyok ám olvasok mindig csak nincs időm írni!
Velünk minden oké, igaz Levi tegnap egész nap nem aludt, csak 10 perceket. Este viszont fél9- 4-ig húzta a lóbőrt, aztán kajcsizott, és 7-ig aludt!
Rájöttem hogy ha a hordozóban viszem magammal tök jól csendbe van. Délután ideraktam a gép mellé, apához, elmentem vasalni üvöltött. Bevittem magammal a mosókonyhába, 1,5 órát vasaltam, végig tök csendben ott ült mellettem.
Ma is odaraktam a konyhapultra míg főztem, végig csendbe volt, még gagyorászott, nevetgélt is! Baromira anyás lesz! Vagy ez még nem az?
UUUUU és mi történt? Nem adok neki többet babamosoly teát!! Ti ittatok már? A védőnő mondta hogy jobban hígítsam fel, mert Ők is kaptak mintát, megkóstolta és nagyon nagy görcsei voltak tőle!
Mondom iszok Én is. Kb 1 decit ihattam, de este olyan hasmars jött rám, úgy görcsöltem, mint ha szülnék!! Többet nem adtam, és szerintem jobb is a helyzet! Mintha nem szenvedne annyit!
Pedig Én mindig meg szoktam kóstolni amit adok nekik, de ezt most kihagytam, nem is gondoltam erre!
Viszont Levi is nyálzik, mondjuk nem lóg a bokájáig a nyál, de az öklét az egészet be akarja tömni a szájába!
Meli 5300 gr????? Levi szerintem van már 6,5 kg, ha nem több!! Akkor Én mit szóljak? De szerintem még Ő sem dagi! Mondjuk talán picit hosszabb, de kb 60 lehet! 22-én megyünk szurira, meg méredzkedni! De szerintem az anyatejtől nem tud elhízni! VAgy igen?
Sampon: ami a fürdető is, Johnson's, igaz nem sok hajunk van!
Légkondi: lakásban van, 25 fok van bent, a nappaliban van, ha ott vagyunk Levivel akkor kikapcsoljuk!
Kocsiban nincs, ablak lehúzva, de csak úgy hogy ne érje huzat!
Levi is mindig csurom víz, mikor kiveszem belőle!
Bukás is van nálunk is, néha több, néha kevesebb, de nem ilyen vízszerű, hanem tök sűrű nyúlós! Szerintetek? Eddig ilyen híg volt mint a víz, és ilyen kis tejdarabkás!
Jajj lépnem kell, mert cicért kiállt! Néha leske!
Kicsit ritkábban jövök, de mindig olvasok!
Pusza NEktek!!!