Fanni,
Na akkor várom az arcfotót majd!

Az biztos, hogy szuper dolog egy kicsit elmenni vásárolni egyedül. Én mindig elmegyek amikor anyukám itt van, egy kis kikapcsolódás szerintem kell. Én nem érzem önzésnek ezt, sőt olyankor mindig kicsit kikapcsolok, és újult erővel tudok velük foglalkozni.

Sab Simplexet egyik ismerősömék használták, nekik nem segített.
Szofi,
Nem tudom hogy lehetett-e allergiás reakció növényre. Amúgy én is gondoltam erre. Majd megemlítem a dokinéninek, ha megyünk. Jók a képek!
Én kaja után vágom a körmüket, amikor látom hogy jól beájultak. Szerencsére nem ébrednek fel, így gyorsan végzek. Bár a lábukon nekem sem kellett még vágnom, csak a nagylábujjukon kicsit megreszelni.
Anny,
Szerintem se aggódj az ülés miatt, majd annak is eljön az ideje. Jók a képek, Jázminról süt a rosszaság a képen!
A tápot én is megkóstoltam, hát tényleg pocsék az íze.
Lanyané,
Örülök, hogy hazamehettetek! Az eredmények ma lesznek meg, nem?
Évi,
Szerintem teljesen normális a szurkálás. Főleg amikor pl felállsz hirtelen, nekem is volt sokszor. A légszomj az sajna marad is, bár nekem pl a végén jobb volt mint a közepe felé a terhességnek. Bizony lassíts!
Csilla,
Szerintem attól nyugodtan kapcsoljátok be a légzésfigyut, hogy hason vannak, meg együtt. Mi is bekapcsoltuk, egyik érzékelő az egyik alatt volt, a másik a másik alatt. Nem tökéletes így, de legalább működik.

Én a körmüket még csak pár hete vágom. Szemével mi újság a kiscsajnak? Lehet hogy megnyomta kicsit. Ügyi vagy, nekem egyszer sem sikerült egyszerre szoptatnom.
Banika,
Jó ez a kép, érdekes az enyémek sosem aludtak így!
Szerintem menni fog az a kanalazás. Mi a vitamint kanállal adjuk nekik már kezdetektől fogva, és semmi gond nincs vele.
Heheni,
Örülök, hogy minden okés. Nekem is volt savam, bár annyira nem volt a helyzet vészes, én a Renit szedtem rá, sajnálom hogy neked nem jön be.
Sotske,
Én is pont azért kérdeztem, hogy miért kezdétek a hozzátáplálást, mert korainak gondolnám, de persze tiszteletben tartom a döntésed. Én is kérdeztem a védőnőt mit javasol, ő azt mondta, hogy majd ha megkapják a 4 hónapos oltásukat, az kb. 4,5 hónaposan lesz, utána elkezdhetjük majd almával szépen fokozatosan. Mondtam neki hogy egyes nézetek szerint csak 6 hósan szabad kezdeni, ő azt mondta, hogy a dokinővel együtt ők nem értenek ezzel egyet, az hogy kb. 4,5-5 hós korukban elkezdjük semmi bajt nem okoz.
Binyek,
Jó, hogy minden rendben! Ki mondta hogy menjetek Dévényeshez?
Ez a kép egyszerűen szuper!
Képzeljétek! Az én nagyjányaim mostanában csak 5-ször esznek egy nap. A legutolsó etetést, ami 23 körül lenne, már kihagyják, Próbáltam őket kelteni, de egyszerűen nem lehet. Napközben meg nem tudom jobban besűríteni, mert nem kell nekik sűrűbben. Mondjuk kiszámoltam, és kiló alapján pont kijön a minimális adag, de félek nehogy kevés legyen.

Kíváncsi leszek visszaáll-e majd 6-ra valamikor! Na most viszont megyek, mert követelik!