Új privát üzeneted érkezett!

Aranyosak a gyerkőcök!!!!!!!!!!!!!!!!

Kép
Kép
Kép
 
 


Sziasztok!
Tikkasztó meleg van,hol meg olyan vihar,hogy majd elviszi a házat...
Kedden megdupláztuk a születési súlyunkat.Mármint én NEEMMM! :lol:
az kéne még!
Megy a tejadó ipar,4 dl-rel kezdtem,most már 7-8 dl-t adok le naponta,nagyon jó ez a Laktoherb,na meg a Schlossgold. :lol:
Na megyek,mert szalad a ház,kis Tökikém most alszik,úgyhogy kihasználok minden percet!!
SZIASZTOK!!!
Vendég
 


Sziasztok!

Jól vagyunk, leszámítva a meleget. Csütörtökön voltunk oltáson, amitől sajna belázasodott Bence. Súlya 5500 gramm.

Szép estét!

Kép
Kép
Kép
 
 

 
 

Szia Britta!
Bencéről nem tudsz felrakni képet???Úgy megnézném!
Vendég
 


http://www.babanet.hu/tarsalgo/viewtopi ... highlight=

Ha anyós problémával küzdötök szívesen látunk benneteket újonnan nyitott topikunkba :D
Vendég
 


Sziasztok!

Bocsi az eltűnésért. Tegnap 1 hete jöttünk haza a nyaralásból, és alig látszom ki a munkából. Bencusnak nem tett jót a környezetváltozás. Amúgy szép időnk is volt szerencsére. Fiúk apával sokat strandoltak, addig mi otthon hűsöltünk. Kirándulni is voltunk párszor.
Bencusnak lett egy kisebb szájpenésze. És bár már elmúlt, kialakult nála a vízsérv. Már nincs.
Fiúk várják már az ovit. Attila dolgozik, bár nehéz visszaállni neki.
Nekem elegem lett bizonyos szempontból a nyárból. Itt volt a "segítségem", csak nem mentem vele semmire. Legközelebb vagy elfogadja a feltételeimet, vagy otthon marad. Így biztos nem jöhet. Azt hitte, szállodában van teljes ellátással. Ezzel azt hiszem, mindent elmondtam.

Szép napot!

Kép
Kép
Kép
 
 


Sziasztok!


Sajna, az elmúlt hetem rosz volt. Bence kapott oltást, ami megviselte, és nem aludtunk éjjelenként, nappal pedig sokat sírt. Most talán vége ennek, de úgy néz ki dolgozik az ínyben a fogcsíra. 6440 gramm volt 5-én. Ennek nagyon örültünk, hisz ezek alapján elég neki a tejcsi. Nem akarom tápszerezni, inkább gyakrabban etetem. A hosszát nem tudom, mert rosszul mérték. Csak annyit tudok, hogy 68-74es ruhákat hord.

Kép
Kép
Kép
 
 


Sziasztok!

Saxi!
Remélem néha benézel még ide. Én nagyon régen írtam ide hozzátok, azóta nálunk is 3 gyerkőc van.
Egy kérdésem lenne hozzád. Régebben írtad, hogy te milyen vitamin-kúrát szoktál a lányoknak adni, így a náthás időszakban. Leírnád nekem mégegyszer? A nagyfiam szeptembertől jár(na) oviba, de egy hetet még nem járt végig, mindig elkap valami nyavaját. Hátha ez egy kicsit felerősítené őt.

Előre is köszi!
Judit

Kép
Kép
Kép
 
 


Békés, boldog karácsonyt kívánok családom nevében:

Kép
Kép
Kép
 
 


Sziasztok!

Nem tűntem el, csak elég kevés időm van a netre megint. Alig érem utol magam, és mindig jön valami váratlan dolog, ami kizökkent.

Bencust nagyon megviseli a fogzás. Pillanatnyilag úgy tűnik, a felső 4 egyszerre fog jönni neki. Nagyon szenved. Sokat nyűglődik, nem akar pépesnél másabb állagút enni. Chamomilla 9 ch-t adok neki, ha már nem bírja, attól megnyugszik.

Éjjel már jobb a helyzet. Karácsony másnapja óta egyedül alszik. Hol jobban, hol rosszabbul. Néha nem kell felmenni hozzá, máskor egy éjjel többször is. Nappal kialakult a rend, bár ha valamelyik tesó, vagy apa itthon van, akkor tarthatatlan a dolog.

Most épp lábadozunk. Mindenki beteg a családban. Légúti megbetegedés többnyire. Bence jól viseli, nem is kap Sinupret-en kívül mást.

Ezeken felül minden rendben velünk. Az idő nagyon kikészít. Jobb lenne, ha reggeltől estig kint lehetnénk. Tudnék mit tenni.

Ez az év kicsit más lesz, mint a tavalyi. Gergő ősszel iskolába megy. Már időben el kell kezdeni mindent megvenni, mert augusztusban nem lesz rá lehetőség, hogy egyszerre beruházzunk rá.
Persze ez nem panasz, inkább öröm, hogy már itt tartunk.


Jó éjt!

Kép
Kép
Kép
 
 


Sziasztok!
Nálunk jön a kistesó.Fogunk 6 db van,de az már régóta.Arról a gyógyszerről csupa jókat hallottam,csak még időm nem volt venni.
Úgy látom nagyon haldoklik a topic... :cry:
Most megyek,mert alvásidő van,bár még mindig 4-5ször kelünk.... :twisted: :twisted:

Kép
Kép

Kép


Sziasztok!

Melinda, nem tudom, gratuláltam-e a babóhoz. Ha eddig nem, akkor most megteszem: GRATULA. De azért a kis korkülönbség miatt nem irigyellek. :)

Beninek 4 foga van, és jön a köv 2. Néha egyedül áll kapaszkodás nélkül. Csekély kivétellel végigalussza az éjszakákat. Most a nappali alvással van kis gondunk, de majd az is megoldódik.

Jó éjt!

Kép
Kép
Kép
 
 


Szia!
Köszi a gratut,mi így terveztük,azt szeretnénk,ha együtt nőnének föl.
Mi megyünk 2-3 lépést,aztán esés...nem akarja,hogy fogjam a kezét.12 kg,nyolcvan valahány centi.Megyek,mert ébredezik...ja,az alvás miatt nagyon irigyellek!!!!

Kép
Kép

Kép


Szia Melinda!

Örülök, hogy ilyen ügyik vagytok :D

Beni a járókában próbálkozik, mert kivül nem érzi még elég biztonságosnak.

Alvás: hát nem kellene mind3 gyerekkel 1 évig éjszakázni, mert elég kimerítő...

Kép
Kép
Kép
 
 


Sziasztok!

Nemrég (pár perce) regisztráltam. :-) Úgy néz ki jelenleg kb. 5 hetes terhes lehetek. Már van két "nagy fiam" 11 évesek, ikrek. Új párommal terveztük, hogy szeretnénk közös gyermeket, sőt a fiúk is vágytak egy kistesóra, de most mégis fura helyzetben érezzük magunkat. A nyakunkban van egy rakat építési hitel, amit alig bírunk kinyőgni, a házunkon még belsőleg igencsak van mit dolgozni, hogy beköltözhessünk, s így is örülünk, hogy anyósomék befogadtak minket. Reménykedem, hogy mégis idén elkészülünk, s be tudunk költözni, csak sajnos a párom nagyon maga alatt van, hogy mi lesz, ha mégsem. Így amolyan vegyes érzések vannak bennem. Örülök is meg nem is. Aggódok, hogy hogyan fogadják a családban az új jövevény érkezését. Bár magamban azt mondom nem érdekel mások véleménye, de ez ugye nem mindig van így...(a szülők szeretnek mindig okosnak látszani, s megmondani az embernek a tutit, pedig szerintem eléggé felnőttek vagyunk már mindketten, hogy eldöntsük mit szeretnénk.) :-)

De a legcsodálatosabb, hogy mégis megfogant. Majd 12 évet kellett várni rá, mert azóta soha nem jött össze (s az orvosok sem találtak semmit).

Gondoltam kiírom magamból, no meg szeretnék most már rendszeresen itt csevegni, jó dolognak tartom, hogy az ember tapasztalatokat cserél. :-)

Batsy


Szia!!
Üdv itt köztünk!!
Szerintem se foglalkozzatok senki véleményével!!Hitel???Én nem ismerek olyat,akinek ne lenne...a Jóisten oda ad,ahová jónak látja.Szerintem megbirkóztok a feladattal.Nekünk hipp-hopp összejött a második,így is terveztük,remélem megállom a helyem!
Itt eléggé megcsapódott a forgalom,de szívesen várunk a fogamzáson belül a 2009 babaprojekt indul!!!!

Kép
Kép

Kép


Sziasztok!

Tudom, már rég voltam, de mostanában nem jól alakul az életünk. Betegség, gyász:(

Majd jövök, de most nagyon nehéz.

Bea! Én is üdvözöllek itt.:)

Kép
Kép
Kép
 
 


Halihó Csajok!

Még élünk:)

Jól vagyunk. Bár ez Gergőre most épp nem mondható. Megint kijött rajta valami gyomorhurut féle, amitől szenved. De azért pici javulás már mutatkozik nála.
Dani elvan. Sok a hiszti még mindig, és nehéz boldogulni vele sokszor. De azért próba szerencse.
Beni eleven. Mindig szalad, mintha nem is tudna lassabban menni:) Szuper étvágya van. Egész nap képes enni. A kezében mindig van valami, mert úgy érzi jól magát. Még egy szót sem mond, csak mutogat meg ökk, okk, i...ilyenek. Persze megérteti magát mindenkivel. Gond egy szál se.
Apa dolgozik. Jól van.
Én már nem mondhatom el ugyanezt magamról Kb 1 hónapja dokihoz járok, és még nem tudni, mi is lehet a baj. Mellkasi fájdalommal mentem el, ami addigra már kb 3 hete jelen volt. Elküldött a házidoki belre, ott kaptam gyógyit. Azt mondták a kisízületek vannak begyulladva. Szedjem 4-5 napig a gyógyit, aztán csak akkor, ha megint panaszom lesz. 20 szemest írtak fel. MInd be is szedtem, semmi változás. Közben visszamentem a házidokihoz, küldjön tovább. Irány kardiológia, ahol hála Istennek nem találtak semmit. Kaptam 24 órás ekg gépet, eredménye 8-án lesz. Voltam laborban, vérszegény vagyok és vashiányos. Voltam nyaki gerinc röntgenen, valami rés be van szűkülve, lehet az lesz a probléma oka. Azért írattam fel addig is fájdalomcsillapítót, ami úgy tűnik, jó. Mellé izomlazítót kaptam, aminek szintén van hatása, mert jobb lett a közérzetem.

Hű, jó sok lett.


Szép álmokat:

Brigi

Kép
Kép
Kép
 
 


Kedves Babanetes Közösség!

Egy topiklakó kisfiú, Roli, nagyon nagy bajban van. Vízbe esett és most tág pupillákkal, agyműködés nélkül fekszik. Kérünk Titeket, hogy ki-ki hite, világszemlélete szerint imádkozzon, szorítson Roliért, drukkoljon a felépüléséért. A közös akarat sokszor csodákra képes, és most erre van szükség. Mától minden este tíz órakor Rolira fogunk gondolni, az ő gyógyulására. Kérünk Titeket, tartsatok velünk!

2005 ősziekKép

 
 


Csipkebogyo
Nem kavarsz. Kép Honnan irsz? Az en parametereim Stuttgart kozeli falu Wolfschlugen.Udv Mindenkinek
Melinda [/quote]

Sziasztok!!!
éves bejegyzés,de megakadt rajta a szemem...Wolfschlugen???
Nemsokára oda fogunk költözni...A férjem már ott van,én a 2 éves Rékámmal,és a kb 4 hetes pocaklakóval mennék!
Jól jönne egy kis magyar ismeretség...Tud valaki segíteni?Hol érem el Melindát???
 


zzaaa


Sziasztok!

Elnézést a nem ide való hozzászólásért, eladnám kislányom kinőtt, márkás, nagyon jó állapotú ruháit. Itt megnézhetitek őket, ha valamelyik megtetszene, akkor akár itt is írhattok privit.

https://picasaweb.google.com/114275754011058703076/Ruhak

És ha kislányod van, saját készítésű, gyönyörű, horgolt sapkákat is készítek, minden színben méretben elkészítem, az eddig készült sapikat itt láthatjátok:

https://picasaweb.google.com/114275754011058703076/SajatKeszitesuHorgoltSapkak

Köszönöm a figyelmet, és ha elolvastál.
További szép napot: Pancsika20

Lilypie Trying to Conceive 21 to 37 day cycle tickers
Lilypie Fifth Birthday tickers

 
 


http://bababolfelnott.webnode.hu


Digitális babanapló készítés! Emlékbe, ajándékba a babánknak! Ez a honlap Mátéról fog szólni, hogyan fejlődött, hogyan nőtt fel és mik történtek vele. Legyen emlék ez számára, ha majd felnő, és folytassa már felnőttként ezt a honlapot! Legyen ez Máté honlapja!
 

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

 

XGyerünk, anyukám! - Teakiadó