Sziasztok!
Nemrég (pár perce) regisztráltam.

Úgy néz ki jelenleg kb. 5 hetes terhes lehetek. Már van két "nagy fiam" 11 évesek, ikrek. Új párommal terveztük, hogy szeretnénk közös gyermeket, sőt a fiúk is vágytak egy kistesóra, de most mégis fura helyzetben érezzük magunkat. A nyakunkban van egy rakat építési hitel, amit alig bírunk kinyőgni, a házunkon még belsőleg igencsak van mit dolgozni, hogy beköltözhessünk, s így is örülünk, hogy anyósomék befogadtak minket. Reménykedem, hogy mégis idén elkészülünk, s be tudunk költözni, csak sajnos a párom nagyon maga alatt van, hogy mi lesz, ha mégsem. Így amolyan vegyes érzések vannak bennem. Örülök is meg nem is. Aggódok, hogy hogyan fogadják a családban az új jövevény érkezését. Bár magamban azt mondom nem érdekel mások véleménye, de ez ugye nem mindig van így...(a szülők szeretnek mindig okosnak látszani, s megmondani az embernek a tutit, pedig szerintem eléggé felnőttek vagyunk már mindketten, hogy eldöntsük mit szeretnénk.)
De a legcsodálatosabb, hogy mégis megfogant. Majd 12 évet kellett várni rá, mert azóta soha nem jött össze (s az orvosok sem találtak semmit).
Gondoltam kiírom magamból, no meg szeretnék most már rendszeresen itt csevegni, jó dolognak tartom, hogy az ember tapasztalatokat cserél.