Fu, ahogy igy olvaslak Benneteket a frasz kerulget! Hala Istennek hogy az enyemek mar majdnem 1 evesek!

A fene akar meg egy gyereket!

Szakadatlan siras, uvoltes, "hisztizes", orokos etetes, altatas stb.
Mennyivel konnyebb most az eletunk:
Reggel Apa megeteti a gyerkocoket 8-fel 9-korul amikor folkelnek(en akkor fordulok a masik oldalamra), visszaalvas 10-11-ig, ebed (mar csak max. 10 perc a ket gyerek az elso honapokbeli 1 ora helyett) jatek siras nelkul, ujra alvas, uzsona, seta majd furcsi (na az meg mindig gaz!), vacsi majd elalvas egy mukk nelkul vagy max. egy mukk engedelyezve!
Csak a nagyfiam kerget az oruletbe, kiabal, ugral, utogeti a piciket es raadasul ha valamit nem adok meg Neki akkor buta mami vagyok!

Kezdodhetne mar az iskola! Remelem ezeket a piciket jobban meg tudom majd nevelni bar ketlem hogy ezen mulna!
Sirni hagyas: szerintem sokszor nincs mas megoldas mert tenyleg sokszor csak nyugalom kell Nekik es 5 perc alatt megnyugszanak. En kezdetektol agyban altatom Oket es egyedul, semmi ringatas, hatsimi stb. nagynal volt aztan milyen kis elkenyeztetett kis mitugrasz lett belole.
Mivel kezdetektol igy csinaltam nincs gond az elalvassal viszont ha nagyon ordit es latom hogy nem nyugszik (ritka) akkor persze folveszem megnyugtatni! Valahol a sirni hagyas es az allando altatas kozt van a jo megoldas!
Volt olyan hogy befekudtem Anna melle az agyba annyira sirt es ugy aludt el, ezt ketszer kellett csinalnom harmadik este mar nem sirt.
Csajok, ugy dontottem elkottetem magam.

Nem tetszik egyik fogamzasgatlasos modszer sem. Hormont nem akarok szedni, spiralt nem akarok, gumit meg foleg nem. Egyszeruen nem akarok tobbet foglalkozni a temaval! Ha esetleg ugy dontenek (ketlem!) hogy kell meg egy baba azt mondjak vissza lehet csinalni es ha nem sikerul lombik.