Sziasztok!
Látszik a topikon, hogy nőnek a gyerekek, a családok kezdenek összeszokni, rendeződni! Egyre több megint a hozzászólás!
A hozzászólások 90 %-át akár én is írhattam volna, pl. hasfájás, nem alvás, pelenka. Én is próbálgattam sok mindent a poci fájásra, de semmi nem használ, csak a szopi. Azt olvastam, (minek olvasok ennyi hülyeséget, ja és remélem, hogy nem itt olvastam,

), hogy a szopás olyan hormonkat szabadít fel, amik fájdalom csillapító hatásúak, ezért jó hasfájásra is. Nekünk bejött, csak kicsit sokat cicizik a gyerek!
Kaptam hordozó kendőt, de nem tudom megkötni!!!!!
Potyka, engem érdekelne egy ilyen oktatás! Akár nálunk is lehet, ha többen összejönnénk!
Babaúszásra fogtok menni? (vagy lehet, hogy már kérdeztem?)
Látszik, hogy keveset alszom, tegnap a zöldségesnél nem adtam oda pénzt, csak elővettem, aztán álltam bambán, hogy még mit akarnak tőlem. De a paradicsomot is otthagytam, úgy kiabáltak utánam!

Aztán kértem a közértben 20 dkg. pogácsát, amíg mérték elmentem kenyérért, majd a pogácsát is lazán otthagytam!
Engem gondnokság alá kéne most helyezni!
Ronix nekünk van hintánk, majd lefényképezem benne Zsoltit. Még nem sokat használtunk, kb. egy hete merem beletenni, de már többször előfordult, hogy elaludt benne, tehát szerintem szereti. És kb. egy fél órát elvan benne, ha nem alszik el, akkor is!
Tuti a felét elfelejtettem, amit írni akartam, de már így is sok belőlem!