A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2008 nyári kismamák

Cseppet kiskanalbol h tuti lemenjen meg ha odaragad az olajtol lehuzgalom nehanyszor a szajan,masik 2t poharbol itatom. Nalunk a komenytea megy csak tej nelkul de azt ki is kopik. Abbol ti mennyit adtok egyszerre?
Vendég

Jajjjj! Most szúrják a kis kincsemet! Én meg bőgök a másik szobában... Fel kellett ébreszteni!úúúúú

sz.andi

Halihó!

Többször próbáltam már jönni, de sosem jutottam el az írásig... :oops:

Tudom, hogy a poénjaitok a gyerekekről kínban születnek, de olyan jókat nevetek rajtuk! :) Pedig mi is szenvedünk, tegnap estére hulla voltam... déltájban mindig van egy üvöltős időszak, ami úgy ér véget, hogy Nati rottyant egy nagyot, utána eszik - bármikor volt is az előző evése -, aztán kidől. Most ez van, de máris megyünk Otival aludni.

Én is tudnék válogatni mindkét gyermekemnek a fórumbabák közül :D
De akik az enyéimre pályáztok: vigyázzatok, mert rémes anyós leszek!!! :lol:

Pelenka: nálunk minden méretben osztatlan sikert aratott a Huggies, kicsinek-nagynak megfelelő, jól megtart mindent, ami benne van. És végül is nem olyan nagy az árkülönbség a "céges" pelusokhoz képest (66 db-os 2-es méret dm-ben 2100, máshol 2500). Asszem, olcsóbb is mint a Libero.

ennyire futotta most...

Kép
Kép
bondi

sír, nagyon sír!

sz.andi

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára 20150601134430 2010.02.19 08:56-kor.
20150601134430

szegény Viki... de a szépségért meg kell szenvedni :)

Kép
Kép
bondi

Készen van! Szegénykém! Nagyon szép, de olyan keservesen sírt. Ahogy apukája felvette, rögtön elhallgatott! Erős kiscsaj!

sz.andi

Andi! Grat a fülbevalóhoz! Azért jobb volt nekünk a kórházban. Nem hallottam ahogy sír.

Kép
szly27

Sly! Igen, jobb lett volna ott, de nem csinálják itt! Sajnos! De most apucija elaltatta. De jó, hogy itt volt!
Nem vagyok én jó anyának. Nem tudtam nézni. Mi van, ha beteg lesz és szúrni kell??

sz.andi

Gratulálok Vikinek a fülbevalóhoz! Ügyes kislány!
Mi is huggiest használunk. Szerintem is nagyon jó. És aranyos! :wink:

Kép
dittke

Nálunk apa vitte a nagyobbakat ha vért vettek tőlük. Én se bírtam nézni!

Kép
dittke

Sziasztok,megjöttünk!
Jelentem:5480gr-osak vagyunk :D

A fogam betömve-de még fáj :?

Nemsokára megyünk Anyuékhoz Bakra.

Legközelebb a Vercsivel kell együtt vinni Domit,.mert Vercsi kapja a 6 éves oltást,szept.15-e után.Szegényem,ha tudná.Két síros gyerekkel jövünk majd haza.Mindketten kapnak majd oltást.Kristi meg mehet egyedül oviba.

Most visszaolvasok. :)

Kép
Kép
Kép
kike

Vkata - én is felébresztgettem eleinte Nórit enni, de már nem szoktam! Így jobb napjain alszik akár 3 - 5 és fél órát is déltől. Persze utána egész este eszik, de hát be kell pótolni és ami jár az jár! :wink:
Tegnap is evett este 6-kor, 8-kor, fél10-kor :lol: , aztán aludt 3-ig, 15 perc kaja és aludt 8-ig. Most ébren volt délig, és még nagyon alszik. Őszintén szólva nagyon örülök neki! :D

Ami - jujjjjdejó hogy Áron babának végre ilyen jó napja van! Reméljük most már egyre több ilyen lesz!!! Én is most pucoltam ki a lakást, sőt még szőrtelenítettem és szemöldököt is szedtem! Jupppijééé! :lol:
Mi is holnap megyünk oltásra. Szerencsére apja sz.napos lesz, úgyhogy jön velünk. Én már izgulok! :?

A zenélő forgó ebben a hónapban kuponos a Brendonban (Anyák lapja) és így 9.900 Ft. Így sem olcsó, de ezek a 15 percek mindent megérnek! :wink:

Szly - szerintem ne vegyél már 2-es liberót! Nórinál 5,4 kg-nál már nem adtam rá mert szorította a kis combját! Elég erős a gumija. Nem mondom hogy a 3-asból nem folyik ki néha ez-az, de akkor is fényévekkel jobb mint a Pempers! Szerintem azt a mosoporgyártók szponzorálják hogy ilyen pocsék legyen!!! :twisted:

Mi is kipróbáljuk a Tescosat, ha már így dícséritek!

Maverick - a színes felköthető cuccost ajándékba kaptuk, de azt tudom h nem volt olcsó. Nagyon édi és a kiálló részekben van egy kis csörgős fólia h érdekesebb legyen. A cimkéjén az van hogy REGIO JÁTÉK, gondolom akkor magyar termék, talán találhatsz vmit róla itt a neten!

Andi - gratulálok Vikinek a fülbevalóhoz! Stramm kis csaj, az egyszer biztos! :wink:

Kike - gyógysimi a fogadra! :) Szép kaland lesz a köv. oltás! :?
Vendég

Köszönjük szépen a gratukat!
Felteszek egy előtte és utána fotót! Gyönyörű lett a kis tündérem. Bár előtte sem volt csúnya! :wink:

Kép

Kép

Na ok, elég lesz belőlünk! :D

sz.andi

Vera:Köszi,remélem hamar elmúlik a fájás,mert Nővérem süt sütit,arra már ehetnék is,de ha fáj,hogyan? :?

Bizony,nem nagyon várom az oltást,szerintem Vercsi jobban fog sírni,mint Domi-de az biztos hogy kell Apa is.

Gyönyörű lett Viki!! :D :D Ügyes Kis csaj.

Babám ébredezik,gyorsan kiviszem a babakocsit,aztán megyünk a gyerkőcökért az oviba.

Kép
Kép
Kép
kike

meg nem tudtam visszaolvasni mindent, de amit mar igen:pelus:mi pamperst hasznalunk es nagyon bevalt, meg soha semmi nem folyt ki belole.ki akartam probalni admst is de eddig nem vettem meg pelust ,mindig kaptuk:) tegnap is hozott a vedono egy nagy csomaggal, h egy anyuka neki adta mert ok mar kinottek, hat jo h elfogadtam:) amugy mar nem fogyasztunk sokat, max napi ket kaki van, szoval extra tisztaba rakas nincs.

ma rem zuros napunk van, radiator csre volt, igy borult minden rend, ennek koszonhetoen most aludt el, na meg delelott kendoben 2 orat. Azota kezben cicin, sirava....
Most ettem eloszor ma valamit, igaz most is csak egy karej kenyeret, fott etel meg nem keszult el :evil:
Vendég

Látom a Pampers senkinél nem nyert. De a sima Pampersnél a Pampers sleep and play még rosszabb. Úgyhogy olyat semmiképpen ne vegyetek!

Majd kérek kölcsön barátnőmtől egy két 3-6 os liberót és kipróbálom.

Kép
szly27

Szép napot és kitartást minden sorstársamnak! :D

Táblik jó ötlet. Bömbölősből lesz is bőven, de mosolyogni még nem igazán tudunk.

Jaj, milyen édes az összes kis csöpség!

A ki a leghangosabb síró versenyre benevezek! Szerintem tuti esélyesek vagyunk... :roll:

Az éjszakánk olyan Sz*r volt, hogy Apa itthon maradt, nem volt energiája dolgozni menni.

Pelus. Mi áztattunk Liberót és Pamperst is.

Egy hét alatt 300grammot híztunk! És valóban, már kezd Buddhára hasonlítani! :lol:

KépKép
KépKép
terek.krisztina
Tatabánya

jo mi, fel ot es 10ora ota nem aludt csak bobiskolt cicin, es amint leteszem uvolt- lefotozva meg nincs, hallgatni is szornyu nem hogy meg nezzem is- szep ejjszakank lesz :twisted:
Vendég

Van vki aki ezt a csodagyogyszert szedi? En tegnap vettem be a 2.szemet es maris verzek ujra. Szerintetek ez a gyogyszer miatt vagy mert megjott? Masnak is azt mondta a doki h ha megjon kozben akkor mar nem hatasos?
Vendég

Sziasztok!
Látszik a topikon, hogy nőnek a gyerekek, a családok kezdenek összeszokni, rendeződni! Egyre több megint a hozzászólás! :lol:

A hozzászólások 90 %-át akár én is írhattam volna, pl. hasfájás, nem alvás, pelenka. Én is próbálgattam sok mindent a poci fájásra, de semmi nem használ, csak a szopi. Azt olvastam, (minek olvasok ennyi hülyeséget, ja és remélem, hogy nem itt olvastam, :lol: :roll: ), hogy a szopás olyan hormonkat szabadít fel, amik fájdalom csillapító hatásúak, ezért jó hasfájásra is. Nekünk bejött, csak kicsit sokat cicizik a gyerek!
Kaptam hordozó kendőt, de nem tudom megkötni!!!!!
Potyka, engem érdekelne egy ilyen oktatás! Akár nálunk is lehet, ha többen összejönnénk!

Babaúszásra fogtok menni? (vagy lehet, hogy már kérdeztem?)
Látszik, hogy keveset alszom, tegnap a zöldségesnél nem adtam oda pénzt, csak elővettem, aztán álltam bambán, hogy még mit akarnak tőlem. De a paradicsomot is otthagytam, úgy kiabáltak utánam! :lol: Aztán kértem a közértben 20 dkg. pogácsát, amíg mérték elmentem kenyérért, majd a pogácsát is lazán otthagytam!
Engem gondnokság alá kéne most helyezni!

Ronix nekünk van hintánk, majd lefényképezem benne Zsoltit. Még nem sokat használtunk, kb. egy hete merem beletenni, de már többször előfordult, hogy elaludt benne, tehát szerintem szereti. És kb. egy fél órát elvan benne, ha nem alszik el, akkor is!

Tuti a felét elfelejtettem, amit írni akartam, de már így is sok belőlem!

Kép
Kép
patr

Sziasztok!
Beköszönök gyorsan! Tegnap éjszaka katasztrófális volt... ilyen rosszul még nem aludt Laura! De ma már jó volt, sokat sétáltunk anyuval megy Laurával. Meg most este Ati is már itthon volt, és lementünk egyet sütizni!

Babák nagyon szépek! Képeket majd jövő héten teszek! Van sírós kép is már!

Sz.Andi!
Nagyon csini lett Viki a fülbevalóval.

Pelenka: Nekünk a Pampers nem vált be, mert kiütéses lett a feneke! Az 1-es méretből még használtunk Libeot is, de most meg Huggist használunk csak (most a 2-est)!

d.dodó

8)
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2009.03.03 22:39-kor.
Vendég

hali lányok!

sikerült elolvasni amit irtatok ,de reagálni nincs időm :(

babafotók tüncik, a sírósak is :D

pelus: libero, nekünk nagyon bevállt. főleg hogy nekünk fogy ám rendesen. napi minimum 5-6 kaksi van.

kérdés:

nagy gáz ha a gyerekem sír de nem könnyezik? mármint hogy nedves lesz a szempillája de nem potyognak azok a fránya könnyek.
az betegség lehet????

jah és bukás... hát nálunkmég mindig van rendesen!! már emiatt is kezdek aggódni, nehogy a kis gyomrával legyen valmai baj.
azt tudják valamivel vizsgálni vagy nézni? mi van ha nem zár rendesen???
persze elég mohón eszik és sok levegőt nyel, nah de ennyit visszabukni!!! förtelmes!!!

Kép

Kép
timi1982

sziasztok! :lol:

nagyon szépek a babaképek! :lol:
még a sírósak is :lol: :lol: :lol:
mi hála Istennek sírósat nem nagyon tudunk csinálni, mert mire elővenném a gépet elmúlik, meg nem lenne rá szívem fotózgatni míg ő reklamál :wink:

Andi!
hamar ment?
most már lenyugodott Viki?
én is gondolkodom hogy jövő héten talán megvesszük a fülcsit, csak kellene találni valakit hogy kiszúrja a fülét Emcikének :?

Pelus!
nekünk eddig Pampers és Huggies newborn van, egyikkel sincs gond (bár minden alkalommal van trutyi :lol: ), de kipróbálom én is a Tescosat :wink: lényegesen olcsóbb :lol:

Konakion!
mi egyszer egy hónapban kell adjuk, én tejcsivel keverem össze, utána meg gyorsan vigaszcici :lol:

VidoKata!
a mi bébink is ugyanilyen, ébreszteni kell, és sokszor beletuszkolni a tejcsit...
mostmár alakul, de egyelőre állandóan méricskélem :?
nálatok minden héten hízika papírforma szerint? vagy nem olyan lényeges a heti mérést követni?

Anyucik!
kengurut mikortól lehet használni???

és még egy kérdés:
pár napja zöldes a kakija, mit csináljak?
:roll:

és végül egy mai kép:

szopizás után:

Kép

Kép
kimma

Kike!
Jobbulást!+++++++++++++++++++++ :wink:

Kép
kimma

Kimma!
Egyem a kicsi szívét! Hát hogy eszik? De egy tünemény! Tiszta tejcsi a szája! Nagyon aranyos!

Már lenyugodott, sőt! Apuja fölvette, rögtön elhallgatott, rázta a popóját, vigasztaltuk, simiztük a buksiját(persze ölben, de már nem sírt) és egy kis idő múlva el is aludt. 3-tól alukált 3/4 7-ig. Utána beszélgettünk, nevetgéltünk, de kicsit nyűgösebb volt, meg el is aludt volna megint, ezért úgy döntöttem, hogy 8-kor megfürdetem. Fürdés után nem akart enni, elaludt. Igaz, csak 10 percig , de mikor felébredt evett 100-at, azóta csucsu van.
Büszke vagyok az én tündérkémre! Nagyon ügyes volt!
De még most is görcsben van a gyomrom, ha rágondolok, hogy elkezdett sírni. húú szegényke!

sz.andi

.....
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára 20150601134430 2010.02.19 08:57-kor.
20150601134430

....
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára 20150601134430 2010.02.19 08:57-kor.
20150601134430

Sziasztok!
Tegnap nyolc körül értünk haza,már minden bajom volt,fogam,meg a fejem is fájt.De volt egy kis nyugtom,Nővérem Babázott,gyerkőcök meg Mamáztak,játszottak,én meg egy fél órára ledőltem,persze aludni nem tudtam,de pihentem.Azért tudtam sütit enni,mert nem is igen kellet rágni,de isteni,finom,benn van a blogjában,majd átmásolom a receptesbe,ott megnézhetitek,és csináljátok meg-nagyon hamar kész,és isteni!!!!!! :D

Még ma sem tudok rágni :? tegnap felhívtam a fogdokit,azt mondta normális hogy fáj még utána pár napig,mert magasra kellett rakni a tömést :evil:

Ha jól tudom,babák csak pár hónapos kortól könnyeznek,babakengurut meg pl.ami nekem van újszülött kortól lehet használni.Gondolom típusától függ.

Kimma:köszi....nagyon édes Emcike!! :D

Babu:nagyon boldog szülinapot! :D

Kép
Kép
Kép
kike

Nem bemásolom,inkább ide rakom a linket:
http://sutisnene.blogspot.com/

Kép
Kép
Kép
kike

itt a süti nevére katt-ott a reci:és naggggyon finom,szinte elolvad az ember szájában!! :D

Kép
Kép
Kép
kike

Anyukám adott kristálygombát,tegnap este meg is csináltam,pénteken leszűröm,és isszuk,mint a kisangyal.
Vercsinek nagyon ízlett,Apának nem,Kristinek sem,én azért megiszom,olyan mint a limonádé,igaz van egy kis mellékíze.De majd megpróbálom,hogy a Kristinek rakok a poharába egy kis málnával elegyítve,úgy talán megissza.
Apa meg,persze hogy nem,mert utálja a gombát,bár ez nem olyan gomba,de mindegy-férfiak :twisted:

Kép
Kép
Kép
kike

Tudom hogy már sok volt belőlem,de ha valakit érdekel a dolog,mire jó,ilyesmi:
http://www.freeweb.hu/morzsak/kristalygomba.html
http://blog.haszprus.hu/bejegyzes/2854/kristalygomba/

Kép
Kép
Kép
kike

És végre tegnap találtunk Dominiknak a kiságyába kókuszmatracot,igaz használt,de mint tudjuk,az így is jó.7000-ft volt,plussz még két huzatot is adtak hozzá.Nagyon örültem neki hogy sikerült venni,mert még a Kristi szivacsa volt neki,és eléggé eldeformálódott már,főleg hogy hason alszik,és előszeretettel rakja be középre a fejét,de ez nagyon jó!!szóval örülök!! :D :D

és vettem neki a tescoban jó kis pólókat,gatyikat,le voltak árazva :D

Kép
Kép
Kép
kike

Hát ez a Babó-nem elég hogy alulról felmászik a kiságy tetejéhez,most még keresztbe is fordul :shock: :lol:

Kép
Kép
Kép
kike

csak gyorsan és röviden bírok lenni, hallom, ébredeznek a gyerkőim

Ronix,
nekünk is van hintánk, de ültetős, én majd csak akkor teszem bele Nándit, ha tud ülni. DE! A hintaágyban szoktam fektetve ringatni, szereti! Asszem az IKEÁban van olyan hintaféle, amiben ülni is lehet meg fektetve is elférnek benne a gyerekek, és abba szívesen beletenném a kölket....

etetek egyet, utána visszajöv

KépKép
szkagi

Kike, elmentettem a tortareceptet, nagyon jól hangzik!!!

Domi nagyon kis ügyes, életrevaló :)

Maverick, milyen csodagyógyszerről van szó?

Babák továbbra is cukik!
Vikinek jól áll a fülbevaló!

Babuli, Isten éltessen!

Bencuri, utólag is köszönöm az évfordulós gratulát! :D
Remélem, a ház. évfordulónkon már hagy majd minket a kisasszony nyugiban vacsorázni, bár jelenleg ezt kétlem. Ha nem vagyok ott a közelében, amikor ébren van =nincs a kezemben, üvöltözik. Persze egy darabig el tudja más is ringatni. :)
Ez kicsit fura, Oti nem volt ennyire ragaszkodó. De nem baj, végül is ezt a pár hónapot-évet Natira szántam :) Csak fura, hogy egy mirelitből készült borsólevest 3 részletben tudok megfőzni.
Asszem kénytelen vagyok feladni a kora reggeli etetés utáni alvó- vagy lustizóidőmet, hogy nyugodtan főzhessem magunknak a saját ízeimet... :D valamit valamiért, ez van.

Lia és Vike, még nem is üdvözöltelek benneteket! Sziasztok!

ÉS egy csomó mindenki rég járt erre! Remélem, jól vagytok mindannyian!

Tudjátok mikorra kaptunk időpontot 6 hetes csípőkontrollra? Nati 10 hetes korára... és akkor is csak úgy, hogy betolta sok más gyerek közé :shock:
és a fiam is kinőtte a lúdtalpbetétjét, de elvileg csak decemberben írathatnánk a következőt. A kedves asszisztens javasolta, csempésszem be őt is magammal, ha Natival megyünk, csak ne mondjam meg, hogy ő súgta... jó, mi? Mindent a gyerekek egészségéért.. :roll:

Kép
Kép
bondi

Jó reggelt!

Wera! Akkor az nem is volt olyan drága, én azt gondoltam többe kerül. Mindegy, nekünk megvan a Rolié.

Babuli! Szülinap??? Boldog szülinapot!

Kike! Én is gondolkoztam, hogy venni kéne a Tescoban jövő nyárra rucikat Jázminnak. Tényleg minden nyári cucc nagyon olcsó most.
Remélem meggyógyul a fogad, de nekem az a tapasztalatom, hogy ha egy fog tömés után is fáj, akkor az nincs rendben. De legyen igaza a dokidnak.

Timi! Jázmin ha sír, könnyes a szeme. De szerintem sem gond, ha nem könnyezik. Úgy emlékszem, Roli sem könnyezett egy darabig.

Kimma! Nagyon édes a kis tejes bajuszával Emcike! A zöldes kaki is normális, nem kell vele semmit csinálni.

Én is sajnálom, ha szúrják a babámat, de én szeretek inkább bent lenni. Amikor Rolinak szondázták a szemét, akkor is bent voltam. Kérdezték, hogy fogom -e bírni, de én általában bírom az ilyesmit. Meg szeretem látni, hogy mit csinálnak pontosan vele. És azt is tudom, hogy az ő érdekében muszáj.

Én nem vagyok eü-s, de amikor apunka trombózis elleni injekciókat kellett adni a hasába, azt is beadogattam. Lehet pályát tévesztettem, mindig is szerettem volna orvos lenni, csak lusta voltam tanulni.

Kép
szly27

bondi!
Ezt a 'csodalatos' :D cerazette nevu gyogyszert amitol mar 2.nap utan verzek.
Vendég

jaj lányok! :(

volt itt a védőnő. hát nem mondom hogy megnyugtatott...

a könnyezés nem gáz. mondtam hogy tudom hogy nem hiszti maitvan néha mert azt már megismerem.
mondta hogy pár hónapig nem feltétlen kell könnyezni.

de amit a bukásra mondott... nah az már kevésbé vigasztaló.
nekünk a bukás nagyon durva. elég sok visszajön és van mikor sugárban. volt olyan mikor a kiságyból is kihordott. meg a 90-ből 40-et visszabukott.
meg hogy elég mohón is eszik, de akkor is...
aztán mondta hogy egyenlőre mérjem az evéseket. próbáljuk meg ugy hgoy 80-90 körül egyen. vagy kevesebbet. ha leht tartsuk a 3-3,5 órákat. (ez menni fog), és nézzük a tiszta sulyt is heti 2-szer.
a kiságynak a fejénél lévő részt meg meg kell emelni, és etetni is függőlegesen kell (ezt még gyakorolni kell :D ), és sokszor büfizni közben.
ha nem fog nőni a súlya (eddig nőtt és szépen és nem volt gond) megfelelően akkor el kell vinni vizsgálatra gyomorszűkület miatt.
és ha az van akkor azonnali műtét.
és azt mondta hogy az évek során egyre több ilyen babával találkozik sajnos, egyre sűrűbben fordul elő. és főleg kisfiuknál :( :( :(

hát marha jó... remélem csak mohó és azért van. és el fog mulni és szépen fog hizni. aztán ha meg valami sűrűbbet eszünk elmulik a bukás

bocsi hogy hosszu voltam és nem reagáltam senkinek semmire, de annyira elkeseredtem. :( :( :( :(

Kép

Kép
timi1982

Sziasztok!

Maverick! Nem baj, ha vérzel tőle, ne hagyd abba. Attól még védett vagy, egy idő után eláll. Nekem ezt mondta a doki. Semmi gond nem lesz.

Timi! Vikinek már az első nap könnyes volt a szeme. Még a kórházban voltunk, mikor megkérdeztem a csecsemőst, hogy miért nem hozzák ki nekem Vikit, erre közölték, hogy alszik. 10 perc múlva megint mentem, de akkor már azt mondták, hogy még mindig alszik, de nyugodtan menjek be és hozzam ki. Erre a kis drágám ott sírt egyedül a kiságyban. Egy baba sem volt bent! És úgy folyt a könnye! A szívem úgy összeszorult!

Egyébként én eü-s vagyok, de akkor sem tudom nézni, hogy mit csinálnak Vikivel. Janinak beadtam a szurit, ha szükség volt rá. Azzal nem volt gond. Én nem tudom, hogy most akkor miért van? De van. Nem tudom nézni. Nem tudok mit csinálni!

sz.andi

Ági! Az IKEA-ban milyen az a hinta? Nem találom.. :oops:

Timi! Nyugi! Nincs semmi, csak mohó a lurkó! Bízzunk benne! +++

sz.andi

Maverick,
miért nem hívod fel a dokidat? Lehet, hogy ilyenkor abba kell hagyni. Én nem tudom, de megkérdezném! Vagy a használati utasításában nincs erről valami infó?

Kimma,
én úgy hallottam, hogy ha zöld a kaki, akkor vagy túl sok a tej, amit eszik, vagy túl kevés. Nekem túl kevés volt :(

Patr,
én mindenképpen viszem majd babaúszásra Nándit is! De három hónapos korától fogom csak vinni, és csak akkor, ha nem ordítja végig.
Szonjánál nagyon bevált, tegnap is voltak az apjával! Csak az öltöztetés körül van gondjuk, mert eddig én felöltöztettem, de az apja nem akarja bevinni Szonját a férfiöltözőbe... de szerencsére Szonja kis barátnője is jár, és az ő anyukája segített öltözni, meg hát Szonja már nagy, egyedül is ügyesen vetkőzik-öltözik, csak közben elrohangál :) meg elpakolni azt nem tud :roll:

Lányok, ti nem vettétek észre, hogy a K-vitamintól fájna a hasa a gyerkőcnek? Szerintem Nándinak fáj tőle a hasa, egyébként nem szokott a hasával nyűglődni, de a Konakion után pár órával mindig van valami nyekergés, sokáig nem bír elaludni, szopik ezerrel... és ez akár még másnap is előfordul! Utána megnyugszik megint.

KépKép
szkagi

Jaj, Timi, nagyon sajnálom kicsi nyuszifül Bencét! De talán ha eddig is gyarapodott szépen, mégsem kell megműteni! Hátha segít, amit a védőnő javasolt!

Andi, mindjárt megkeresem azt a hintát! Persze nem tudom, mi a neve, a barátnőméknek van, már a harmadik gyerekét ringatja benne, szóval kipróbált darab! :D
Ja, elfelejtettem írni, de Viki nagyon édes a fülbevalóval is! Nagyon szép az a fülbevaló!

KépKép
szkagi

Timi! Én is pont ettől féltem! Ugyanis a férjemnek is ez volt és állítólag ez örökölhető, főleg fiúknál. Gyurit 3 hetesen műtötték meg, mert minden kijött belőle és esett a súlya. Ha nem esik Bence súlya akkor csak kellemetlenség, ha esik, akkor meg kell műteni. A műtét és a kórházi lét 3-5 nap. De azt hiszem te mondtad, hogy mennyire jól hízott a baba, ugye? Akkor szerintem nem gáz. Egyébként az enyhe szűkületet kinövik, csak a súlyára kell figyelni.
Úgy tűnik én megúsztam, kop kop kop. Jázmin sem bukik, Roli sem bukott, csak kicsit.

Kép
szly27

Andi, az ikea honlapján a jobb felső sarokban van a kereső, beírod, hogy hinta, és amit kiad, abból a EKORRE KAGYLÓÜLÉS az, amiben háton, hason is elfér a kicsi baba, anyával együtt ölben a kicsit nagyobb, és egész felnőttkorig ülve bárki. Nem olcsó, 7790 Ft, de tényleg nagyon hasznos, érdemes kipróbálni valamelyik áruházban!
(mi persze nem vettünk, csak ültetős gyerekhintát, amit bármelyik játékboltban meg lehet venni, de ugye várni kell még vele... Szonja totál hintamániás lett, ennek jó és rossz oldalával együtt!)

Láttátok, hogy lesz budapesti kisgyerekes bérlet?
Persze, hogy mi most költöztünk Budakalászra :evil: én már nem kapok
mondjuk azt tapasztaltam, hogy kisgyerekkel SOHA nem ellenőriztek még a metróbejáratnál engem, pedig rengeteget metróztunk. Tuti volt már valami baleset, vagy balhé, és nem kockáztatják a bkv-sok, hogy az anyuka kotorászik a táskájában, közben meg a gyerekkel történik valami.

KépKép
szkagi

....
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára 20150601134430 2010.02.19 08:58-kor.
20150601134430

Kike :D
én is elmenettem a sütireceptet! Azon gondolkodom, hogy ma próbáljam ki, vagy várjak Szonja szülinapjáig? :roll:
talán mégis előtte ki kéne próbálni, hogy tutira sikerüljön, nem igaz? :wink:

KépKép
szkagi

pampers nálunk sem jött be!!! Majd teszek róla képet...
De most úgyis teszek képeket. :)
Én huggies-t vettem most, mert mi kaptunk azt is, és nekem eddig az vált be a legjobban!
babahinta: én azt kértem a szülinapomra. És tök vicces, mert most hirtelen lesz kettő is. :) Az egyikért ma mehetek, a másikat meg valószínű holnap hozzák. Majd beszámolok. Az egyik rázós fajta, a másik meg hintáztatós. :)
A regio játék az egyik nagybátyámé :) Van boltjuk a lágymányosi hídnál, az M7-es autópálya bevezetőn a brendon mellett közvetlen, meg az M5-ös mellett az auchan-ban, meg tuti még máshol is, de én ezekben voltam. :)
csípőkontroll... hát nekünk a gyerekorvos semmi ilyet nem mondott. Oké, hogy nekünk meg extra laza a csípőnk, de akkor is... arra sem mondott semmit, hogy ha nem indulna be a bcg helye akkor ismételni kell, én ezt innen tudtam meg. És nekünk még semmi nem látszik...
Csajok, nekem tegnap megjött!!! Pont napra a 6. héten. Már vagy másfél hete egyáltalán nem véreztem, előtte sem volt túl vészes, erre tegnap elöntött... És a derekam is úgy fáj mint régen, úgyhogy ez tuti az... :( Azt hittem legalább lesz egy kis nyugtom. De legalább a hasam nem görcsöl...
És akkor itt egy pár kép.
Kép beájulva Kép alszom Kép apa etet Kép cuki vagyok Kép keresztben sokkal jobb Kép kiskutyám megtartod a cumimat? Kép játszószőnyegen

Bocsi ha sok volt. :)

KépKép
muffin

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?