A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » "Budai Meddõségi Centrumba járunk"

Madrin,

nekem is endometriosisom van és az első lombikoknál tényleg nagyon kevés petesejt (max. 2-3 db) lett :( Peig emelt adagú hormont kaptam én is. A szüléskor mondta a doki (császárral született Bori), hogy megint tele vagyok cystákkal és összenövésekkel, hegesedésekkel, így hát azt hittem, a következő baba nem fog már sikerülni.
És mégis most a tavaszi lombiknál normál adag hormonokkal (ugyanazokkal, mint anno Borinál, csak kisebb adagban) most 7 petesejtem lett! Peig az endo bennem van és tombolt rendesen egészen márciusig, amíg volt rá lehetősége :)
Aztán a petesejtből baba lett, aki akkorákat rúgdos odabent, hogy néha azt hiszem, kidönti a falat :) Marci lesz, mostmár biztos!
Szóval, nem szabad elkeseredni! Hajrá!

Kép
Kép
pannati

Vuki,

persze, hogy jól döntöttél! Most aztán csak melengesd a kis fagyikat! :D

Kép
Kép
pannati

Sziasztok!

Vuki!
Szerintem jól döntöttél! És nagyon DRUKKOLOK Neked, hogy sikerüljön!

Pannati!
Gratulálok Marcihoz!

Babszika!
Múltkor mondtam a páromnak, hogya fogjon mostmár egy gólyát és szögeljük a terszra!

Én most teljesen fel vagyok háborodva a magyar egészségügyön! Tegnap megkaptam az inzulinos eredményemet, amire a doki azt mondta, hogy nincs vele teendő. Ezen felbúzdulva elmentem a házi orvosomhoz, amire Ő azt mondta, hogy 10-20 év múlva biztos cukros leszek és lehetek ettől meddő, de nem tud velem mit csinálni. Na ezen teljesen felháborodtam, hiszen mindenki tudja, hogy már nagyon szeretnénk babát erre ezt a választ kapjuk. Még jó, hogy a férjem a helyi központi háziorvosi ügyelet főápolója és bementünk tegnap este, ahol beszéltünk egy tündéri doktornővel, aki azt mondta, hogy bizony ezt kezelni kell, mert így nagyon kevés esély van a babára, sőt mondta, hogy még kér egy pár vizsgálatot, mert PCO-s is lehetek. Na tessék, eddig erre senki nem jött volna rá, nekem kell mindennek utánna járni, meg találni egy orvost aki hajlandó elvégezni ezeket a vizsgálatokat. Remélem jövőhéten már okosabb leszek, és tudni fogom mi a baj ami miatt nem jön össze a baba.

Bocsi, ha kicsit hosszú voltam, de ki kellett írnom magamból a dolgokat!

Mindenkinek további szép napot kívánok!

Ildi

gyoreneildi

Sziasztok!

Először is Pannati köszönöm a kedves szavakat , elkeseredve (már ) nem vagyok inkább kicsit kiábrándult, de lehet majd a következő lombikra felpörgetem magam :)
KEllemes babavárást :) Azért jó érzés ha a másik topikból néha ide is írogattok, reményt adva nekünk.

Ildi, én már sajnos nem csodálkozom ezen... Mennyi lett a terhelt inzulinod?
NEkem 38-as és erre Konc tanárúr azt mondta hogy bár kicsit magas de nem vészes és ez nekem nem befolyásol semmit.
Egyébként nekem egy pajzsmirigy antitest lett nagyon rossz amire a pajzsmirigyes orvos többszöri kérdésemre azt mondta hogy nem befolyásol semmit, erre most kaptam a hideg zuhanyt a tanárúrtól hogy dehogynem kell vele foglalkozni és majd szteroidot kell hogy kapjak :shock: :shock: :shock:
Na ennyit erről, sajna ezt meg kell szoknunk hogy sok mindent magunknak kell kijárni :(
madrin

Madrin!

Terhelésest csináltak és a legmagasabb 75.4 lett, a legalacsonyabb pedig 39,2.
Majd jövőhéten majd megmondja doktor néni mit csináljunk, hogy minden okés legyen. Érdekes egyébbként mert a vércukrom sem 100%-os abban is 3 érték magasabb egy kicsit a megengedetnél. Remélem mostmár megtalálják a bajunkat és minden mehet a mega rendjén és máris jöhet a babó.

gyoreneildi

Jó reggelt Lánykák,

Nagyon le van ülve most a topic. Nem válaszoltok nekem :(

Amikor beszúrom a Decát, jobban fáj és csíp mint a Merionál, után be is pirsodik a pukli és viszket, de aztán semmi........ez normális ugye???

Képzeljétek, már elkezdték húzni a falakat, tegnap meg is néztem és olyan jó volt, bár azt már most látom mi lett elcs...szve. Kicsi lett az étkező , nincs elég falfelület bútornak, és kilóg majd az asztal a nappaliba egy kicsit meg a konyhaajtó elé is. De a tervező is hülye volt, hogy nem szólt ezen kicsit váltzotatni kéne. Csak, ha bővítjük az egész házat kell az meg plusz m2 plusz milliók, na arra meg nincs keret. :roll: :roll: Ráadásul én nagy ablakot szerettem volna, és ha normál méretűt raktunk volna, alulra a fal mellé elfért volna egy komód így viszont nem, a férjem ezen veszekedett velem hetekig hogy csupa üveg, meg fogun dögleni délben nyáron ebédnél. Hát utólag mindig okos az ember.....majd a 3. háznál már jobban csináljuk, most először építkezünk. :roll: ás utoljára :D :lol:
vic12

Vic én vagyok :)

Férjed hogy van, nincs veszély arra amerre kirándulnak?

Ez az építkezés meg iszonyat, mi nem építkeztünk hanem egy újépítésű ház készülő félben volt és abban léptük bele, kész tervek meg ilyenek.
Így is anniyt veszekedtünk a kivitelezővel :x :evil: :evil:

NEm azt csinálták amit kértünk, kedvencem az volt amikor a villanyosnak mondtam, hogy szeretnék tv kimenetet a konyhába (ha már a fél életemet ott töltöm ) erre a válasz: -minek ott főzzek...
NA akkor volt az hoyg itt befejeztem...És mi lett a vége nem is csinált a köcsög kimenetet...
Egyébként nekünk is van egy nagy felület ami üveg mi úgy oldottuk meg hoyg fix lett és nem lehet nyitni így tulajdonképpen tudtunk elé bútort rakni, ja és pont emiatt csináltattunk oda légkondit hoyg ki lehessen bírni.

Többiek?
madrin

Vic, a gyógyszeredre nem tudok mit mondani olyat még nem kaptam, én pl Cetrotide-ot kaptam amit állítólag nem szeretnek a lányok merthogy csíp, meg allergiát okozhat,
na szenvedtem is minden beadás után mert nagy piros pukli lett a hasamon+csípett,meg viszketett...Aztán szépen 1/2-1 óra alatt el is múlt
madrin

Vic, a gyógyszeredre nem tudok mit mondani olyat még nem kaptam, én pl Cetrotide-ot kaptam amit állítólag nem szeretnek a lányok merthogy csíp, meg allergiát okozhat,
na szenvedtem is minden beadás után mert nagy piros pukli lett a hasamon+csípett,meg viszketett...Aztán szépen 1/2-1 óra alatt el is múlt
madrin

Sziasztok!

Ildi, Pannati!
Köszi a megerősítést és a drukkokat! :)

Ildi!
Hát, nem semmi ez a kálvária a dokikkal! Kitartást az újabb vizsgálatokhoz, remélem, hamar kiderülnek az okok és a megoldások!

Pannati!
Aranyos vagy, hogy törődsz velünk, bíztatsz minket!

Vic!
Nekem is volt ilyen pirosság meg viszketés az egyik szuritól (nem emlékszem a nevére, ez az, amit a stimu alatt kaptam arra, hogy nem repedjenek meg idő előtt a tüszők), de 1-2 órán belül mindig elmúlt. Szerintem ne aggódj emiatt!
Igen, tényleg azt mondják, hogy a 3. házat építi az ember magának! Azért biztos jó lesz ez is! Én olyan konyhát használok, amit nem én rendeztem be, néha alig férek, de már megszoktam, és boldogulok vele. Mi arra is nehezen szánjuk rá magunkat, hogy meszeltessünk, pedig lassan nekünk is nagyobb lakás vagy ház kellene. De úgy tűnik, addig fogunk várni, amikor már lehetetlen lesz elférni (remélem, ez hamarosan bekövetkezik)!
vuki124

Igen, a Cetrotide volt nekem is!

Vucuska, merre jársz? Tudod már, Neked mikor lesz a beülti?
vuki124

Sziasztok!

Ildi!
Én úgy röhögtem.... eképzeltem, ahogy elkapod és 100-as szögekkel odaláncolod a teraszra. :lol: :lol: :lol:
Egyébként ez jó ötlet! Nekünk is van egy szép nagy teraszunk..... :lol:

Ja és jut eszembe!
Ma kell hívni a Mártikát és kiderül, h milyen lett apa eredménye.... Ja és ráadásul ma vagyok 1.cn-on, szóval, ha negák lennénk, holnap mehetnék is....... :roll:
Úgy izgulok!

babszika

Sziasztok!

Voltam ma a BMC-ben.

KÉpzeljétek én voltam az első! :D
Háromnegyed 7-re értem oda és utánam se jöttek sokan.
Wiegandt dokinál voltam ismét: van egy 16-os tüszőm, a mnyh 10-es. Szombaton kell beadnom az Ovitrelle-t, majd hétfő estétől 3*3 Utro és 1 Agulutin este, majd csütörtökön lesz a fagyasztott beültetés.
Lementem a laborba megkérdezni hogy kell beadni a progiszurit, aztán mondták hogy nem árt ha az elején szakember adja be (fel kell szívni felszívótűvel, majd tűcsere, 3/4-ig be kell szúrni izomba, csípőbe, egy kicsit vissza kell szívni, ha tiszta akkor mehet, ha vér van benne akkor ki kell húzni a fecskendőt, ki kell a vért nyomni és új tűvel kell keresni másik helyet), aztán elmentem a Nőgyógyászatra hogy ott beadják-e este majd azt mondták hogy valszínű igen, de kell beutaló. Szóval visszamentem a dokihoz, aki adott beutalót.
Ti használtatok már ilyen progi szurit?
Magatoknak adtátok be?

Kép
vucuska

Vucuska!
Hááát, ez így ebben a formában nem semmi!
Én még ugyebár előtte vagyok minden féle szurinak, de ez..... egyre jobban parázok :oops: :oops:
Olvasni is horror! :shock: :? :)

babszika

Vic!

Nekem valamelyik szuritól voltak hasonló tüneteim (csípés, viszketés, stb), szerintem ez természetes. Mindenki másképp reagál. Lehet attól hogy érzékenyebb a bőröd.
A dokim annak idején mondta hogy a decatól lehetnek klimaxos tüneteim: hőhullám, szexet nem kívánom, stb.
Mikor kell menned újra dokihoz?

Vuki!
Hétfőre drukkolok neked!
Te milyen progiszurit kapsz?
Tőlem nem kérdezték meg hogy melyik csomagot olvasszák fel, sőt nem is beszéltünk róla hogy én mennyi babát szeretnék visszakapni, de gondolom és remélem hogy 2-őt fognak felolvasztani.

Kép
vucuska

Babszika!

Mindent meg lehet tanulni és hozzá lehet szokni.
Én emlékszem nagyon paráztam hogy a tűtől és hogy hasba kell adni.....áááááááá, aztán azóta simán megy.
Az első inszemnél, amikor Puregont kaptam, bementem reggelente a BMC-be és ott a laborban beadatam magamnak, majd az ő felügyeletükkel csináltam és a 2.-nál már simán be tudtam magamnak adni.
A Merional az egy másik történet, amikor a port kellett kavargatni az oldószerrel, mert azt a férjem csinálta én meg beadtam magamnak. Nekem nem volt ahhoz kézügyességem.
Most én is parázok ettől a progiszuritól, mivel ezt nem hasba kell adni, hanem teljesen máshova és máshogy, de remélem sikerülni fog.
Drukkolok nekeked!
Neked mikor kezdődik?

Kép
vucuska

Kicsit feljebb írtam, h ma derül ki.... parázok ma egész nap!

babszika

Vucuska!
Köszi a drukkot, megy Neked is!!! :)
Én Progesteron Steuli nevezetű szurit kaptam, a Pharmafutárnál kellett megrendelnem, Németországból hozták be. Olajos állagú, ezért felszívni is nehezebb, és jobban is fáj utána, mint a többi szuri. Ezt is izomba, hátsóba kell adni. Én még nem mertem megpróbálni, hogy magamnak adjam be (a férjem meg szóba se jön ilyen ügyleteknél), így megyek mindennap a háziorvoshoz (ő szerencsére két házra van tőlünk), hétvégén meg az ügyeletre (ez már egy kicsit messzebb van). Ezt állítólag mindegy, hogy milyen napszakban kapom.

Babszika!
Drukk Nektek is, hogy kezdhessetek! A Puregonból én már az elsőt is magamnak, egyedül adtam be (nagyon részletesen le volt írva, hogyan kell), és egész tűrhetően ment. Pedig írtóra paráztam én is előtte.
vuki124

Köszönöm a válaszokat csajok.

Vucuska,

Nagyon drukkolok neked. Ez a progiszuri horror, ettől már én is előre parázok. Ez muszály? Nem elég az utro? Még én sem tusom kivel adatom be majd, ha kell. Ezt este kell szúrni, mert ugye akkor a BMC kilőve. Max. háziorvostól kell majd kérnem, hogy adják be, esetleg a barátnőm anyukája, aki gyerekorvos. De mindkettő a 11.kerületben van, jó lesz minden este ezt intézni. Hogy mikor jutok haza utána Etyekre azt nem tudom. Fú ezt még hallgatni is rossz volt. Az egy ló nagy tű, biztos nagyon fááááááj...nekem már előre, ha rá gondolok. :lol: :lol:
Nagyon drukkolok neked, hogy veled maradjanak a babók.

Madrin,

A mostani lakásunk ilyen volt, új építésű, szinte minden adott volt, nem nagyon volt választási lehetőség. Viszont ezt a házat mi terveztük az építésszel, hááát...szupi lesz, én már most nagyon élvezem az egészet, pedig csak most jön a java. Szerencsénk van ezzel a kivitelező céggel, egyszerűen hihetetlenül korrekt volt eddig, szépen dolgoznak, de biztos lesznek majd harcok, amikor már a belső dolgokat kell rendelni, eldönteni.Többször nem akarunk építkezni, úgyhogy mostmár ilyen lesz és kész.
vic12

Vucuska,

26-án kell mennem vérvételre meg uh-ra legközelebb.
vic12

:cry: :cry: :cry: :cry:
Nem lesz inszem ebben a hónapban sem.
Nem múlnak apa bacijai. Így holnap megyek be a BMC-be és kap antibiotikumot. :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:

Még egy hónap várakozás.... belegondolni is rossz! :cry: :cry:

babszika

Babszika!

Fel a fejjel, hamar el fog múlni az az 1 hónap, meglátod. Nálunk már lassan fél év telt el az apa rossz eredményei miatt.

Vic!
Nem semmi ez az építkézes, még lesz mit küzdeni, de ha kész lesz értékelni fogjátok. Pedig a nagy ablak sokkal szebb, főleg ha a kertre néz, valami szép virágot odaültetni, amre rálátni a nappaliból.....

"A szépség mindenütt ott van, nem rajta múlik, hogy nem látjuk meg."
(Rodin)
rony77

Sziasztok!
Nagy drukk mindenkinek!
Olvasom, hogy nagy a para a progi szuri miatt. Nyugi csajok, ha ügyesen adják be, akkor meg sem érzitek. Egyébként is, nem mindent kibírunk a cél érdekében????? :wink: Ha jól tudom, csak annyi a lényeg, hogy nagyjából mindennap ugyanabban az időben adják be. Az mindegy, hogy reggel, délben vagy este. De tényleg nem árt, ha gyakorlott kéz adja be. Az én férjem sajnos nem olyan bátor...

Babszika, sajnálom, hogy nem múlik a baci. Tudom, milyen rossz, amikor már teljesen rákészültél. Találj valami elfoglaltságot és akkor gyorsan elrepül az 1 hónap! Egyébként a szuri beadását könnyen meg lehet szokni Ne izgulj, menni fog neked is!

Vic, férjeddel mizujs? Mikor ér haza? Ha nem nagy gond, írnál pár sort a kivitelezőtökről? Nekem is több árajánlatot kellene kérnem, de egyszerűen nem találok embert, aki könnyű szívvel ajánl megbízható kivitelezőt. Köszi.
süni76

Rony!
Akkor tényleg kussolok. :?

Süni!
Igazad van: bármit érte!
Egyébként fura, mert naponta nézem a cukromat és attól is "fosok" minden alkalommal előtte. :oops: :?
Sztem ez még onnan ered, h gyerekkoromban egysezr rosszul vettek vért tőlem és epilepsziás rohamot kaptam. Addig nem féltem a tűtől.... azóta meg fél óra meditáció kell előtte :shock: :D

babszika

Babszika!
Nagyon sajnálom. Tudom milyen rossz amikor az emberrel közlik hogy 1 hónap kimarad. :cry:
De hamarosan azon veszed észre magad hogy már a ciklusod utolsó napjai következnek. Élvezzétek még ki a nyarat, aztán szeptemberben hátha már kezdhettek. Addig is etesd a férjed rengeteg C vitaminnal. Ha E-colija van a férjednek arra nagyon jó az áfonya. Lehet kapni kapszula meg innivaló formájában is, de most piacon is lehet kapni.

Süni!
Neked ki adta be a progi szurit?

Vuki!
Az jó ha ismerős orvos van a közelben. Nekem sajna nincs ismerős. :cry:
Az enyém is olajos állagú.

Kép
vucuska

Babszika!

Na nem azért írtam ám :D , csak hogy tudj mihez viszonyítani :wink: Persze írd le ami foglalkoztat, erre való ez a fórum

(Rodin)
rony77

Köszi és gondoltam, csak ... :D :D :D így már van mihez viszonyítani :lol: :lol: :lol: :lol:

Vucuska!
Egyenlőre nem tudom, h mi a gond vele.
De akkor majd holnap megkérdezem a Mártikát és majd kérek tanácsot annak fényében. :roll:

babszika

Vucuska, nekem a háziorvos asszisztensnője adta be (egy utcában lakunk). Jó lenne, ha legközelebb a férjem szúrná, de szerintem nincs még felkészülve rá :D Anyukámnak meg nem engedi meg (lehet, nem is vállalná). Azt mondta, max. a vérnyomás-mérést engedi meg az anyósának :shock: Pedig elég ügyes az anyu...
Tényleg, javult az IR-ed????

Na, jóccakát, szép álmokat mindenkinek!
süni76

Sziasztok!

Süni!
Kb 1 hónapja voltam IR kontollon és szerencsére most már az inzulinom és a glükóz értékem is referencia értéken belül vagyon terhelten. Még a Meforalt szednem kell és októberben m,egyek megint kontrollra. Természetesen a diétát is folytatom, viszont a testmozgással hadiulábon állok.........
Progi szurit illetően arra jutottunk hogy a közelben van a Nyírő és a Honvéd kórház, bemegyünk ma és megkérdezzük az ügyeleten hogy majd beadnák-e. De még mindig affelé hajlok hogy az első kettőt a BMC-be adatom be, de az nem este lesz hanem 3-kor, mert addig vannak a laborosok.
A férjem tegnap szerzett be szurikat. Tényleg akkora tűvel kell beszúrni???????? :shock: :o :roll: Mikor megláttam egy kicsit sokkot kaptam.

Kép
vucuska

Sziasztok LÁnykák!

Csak egy gyors bejelentkezés... egy ideig nem is nagyon fogok jönni, mert vidékre költözünk, mindketten munkahelyet váltunk, úgyhogy zajlik az élet. Legalább kicsit eltereli a gondolataimat.
Azt szeretném megkérdezni, hogy nektek csináltak rákszűrést az első kivizsgáláson kívül a BMC-ben? Mert egy ideje ugyebár nem a magándokimhoz jártam, hanem ide, de most hívtam a magándokit, de megszűnt a magánrendelője, és nem tudom, hova menjek. Még itt Pesten szeretnék túlesni rajta, az új helyen fogalmam sincs, kihez menjek majd. Szerintetek?
Köszi előre is a válaszokat!

Nagyon drukkolok a beavatkozáshoz közeledőknek, már rég volt nagy ujjongás, ránk férne.

Vic
Remélem, Gabit követed, inszemek utáni első lombiknak sikerülnie kell!! Sok sikert a szurikhoz!

Madrin
Nem maradsz egyedül réginek, látom, Süni is irogat megint! És majd amint tudok, én is be-benézek. Ha bármi van, inkább privit írj, mert arról kapok mailt, és azt valahogy megnézem, bár egy ideig net se lesz, munkahelyen meg necces. Nem lesz saját gépem. Én drukkolok akár a spontán babóhoz is !

Süni
Hajrá!!!!!! Nagyon remélem, hogy majd az újrakezdés meghozza a sikert!

Babszi szegénykém
Tudom, hogy nehéz, de türelem..... Csak rendbejönnek a leletek!

Zsókuci
Te mikor fogsz már kezdeni? MIndig elodázza valami. Sok puszi!!

Vucuska
Remélem, a progiszuri-ügy megoldódik! És neked is nagy drukk!

Ne haragudjatok, hogy nem írtam mindnekinek!!! De drukkolok nektek! Mennem kell dobozolni :( :shock:

Lilypie Pregnancy tickers

Lilypie Fourth Birthday tickers
Lilypie Second Birthday tickers
gil

Gil,

Üdvözöllek a dobozolók táborában, én ma folytatom otthon, nagyjából vasárnap estig. Drukkolok az új életekhez, hogy minél könnyebb legyen a belerázódás. De azért izgi is nem? Sokkal jobb vidéken élni szerintem. Én úgy gyűlölök itt dolgozni Pesten. Alig várom, hogy otthon babázhassak, és utána otthon dolgozzak, mint diplomás műkörmös. :lol: :lol: Igazából, már nem is érdekel, hogy miért tanultam, ha ez engem boldoggabbá tesz, hogy 2 nyelvvizsgával 3 felsőfokú végzettséggel ezt csinálom.
Inkább, mint másnak gürizzek egy büdös pesti irodában.
Engem a karrier olyan szinten nem érdekel, csak azt csinálhassam amihez kedvem van. Itt nincs lehetőség előrelépésre más területre nem lehet átmenni, semmi sem motivál már, sőt......

Új munkahely? Mesélsz róla egy kicsit?
Nagyon drukkolok nektek, és hátha ez a környezetváltozás spontán babót hoz nektek. :lol: De kérlek írj magadról mindenképpen. Akár privit is.

Madrin,
Mostmár nagyon rossz ez a szalmaözvegy állapot, hiányzik nagyon a férjem, aggódtam is érte a harcok miatt, de szerencsére eddig jól van, mindennap beszélünk. Hétfőn indulnak haza, és 20-án este már haza is ér. A hétvége a pakolás miatt hamar eltelik, azt a 2 napot meg már féllábbal is kibírom. Inkább azért nehéz, mert az építkezéssel, a költözködéssel, a falbeázással-kárrendezéssel és ügyintézéssel sok dolog a nyakamba szakadt. El is fáradtam egy kicsit.
Ráadásul ugye az apukáját tegnap kezdték chemoterápiázni, az én apukám sincs jól, pánikbeteg lett a szívműtétje meg a nyugdíjazása miatt, kiújult a gyomorfekélye is.....

Én szorgalmasan szúrom Decát, csíp mikor beadom, meg viszket utána, de összességében még nem érzem a hatását. Lehet, nem is kell érezni. :roll:

Süni,

Írok majd privit a kivitelezőről, jó?
vic12

Sziasztok!

Gil!
Köszi!!!!
Kívánom, h mindkettőtöknek csak boldogságot hozzon a költözés és m.helyváltás!

Vucuska!
E-coli ...... :x :x :x :x :x :x :x :x

Kiváltottam a gyogyit és kíváncsi vagyok!!!!! Ha ettől sem múlik el, én megőrülök!
De sztem közben beadatom a Gynevacot is magunknak újra. Már csak azt kéne kideríteni, h kivel adassam be.... Mert a háziorvosom asszisztense egy .... hentes :oops: Úgy értem, h úgy döfi belénk a tűt, mint édesapám disznóvágásnál a kést a malacba! És mint állat befecskendezi, nekem meg úgy feszül a seggem, a hátam és még a lábam is, h köszönöm én még egyszer nem kérek belőle.
Szóval, most agyalok.

babszika

Sziasztok Lányok!
Először is üdv az újaknak és persze üdvözlet a régieknek is. :lol:
Kedves Madrin!
Örülök hogy emlékeztél rám.
Nem igazán jelentkeztem,de mindig olvasgattalak benneteket,és örültem a kismamiknak és elkeserdtem,mikor nem sikerültek a babók. :(
Vagy amikor volt egy kis morgolódás,hiszen nekünk ösze kell tartanunk.
Nekünk júl.18-án volt fagyis beültetés,ami olyan gyorsan történt hogy meg is lepődtünk,mert injekció sem kellett.
29-én mentünk vérvételre és szinte meglepődtünk hogy valamilyen baj lehet hogy olyan gyorsan behívtak bennünket,1 óra elteltével.
Aztán Zeke dr. mondta hogy SIKERÜLT,annyira elkezdtem sírni,hogy alig értettem mint mond és megkérdezte hogy örömömben sírok?
Hát persze,mondtam és nem győztem köszönni nekik amit értünk tettek,nagyon aranyos volt. :lol: :lol: :lol:
Mindenki előtt le a kalappal ott,hiszen rengeteget tesznek értünk.
Aug. 7-én uh-on kiderült hogy egy kisbabánk van és nagyon közel van a belsőméhszájhoz,úgyhogy nagy a vetélés kockázata,így veszélyeztett terhes vagyok,na mondtuk hogy ilyen már nincs.
14-én már jobb volt a helyzet most meg egy kis bibi az,hogy a picikénk már lehetne nagyobb,úgyhogy nincs vége az aggodalomnak,19-én újra ellenőrzés.
Hát gyerekek nem könnyű,de azért bízunk benne hogy minden rendben lesz,úgyhogy kérlek szorítsatok értünk. :D
Mindenkit puszilok és kitartás mindenkinek,ígérem fogok jelentkezni. :lol:
kata80

Sziasztok,

Kata,

Szívből gratulálok, és nagyon drukkolok, hogy minden rendben legyen! Sok-sok pihenés, és nyugalom!

Jelentkezz majd!

Kép

Kép
zsókuci

Lányok,

Remélem nem hari meg, de kicsit OFF-olom a topikot :oops: :oops:

Azért írok, mert mint tudjátok néhányan, jelenleg manikűr-pedikűr-műkörmös iskolába járok, és hamarosan vizsgázni fogok. A vizsgához szükségem lenne még sok-sok gyakorlásra, és ehhez keresek modelleket.
Szóval ha szeretnél szinte ingyen műkörmöt - ez azt jelenti, hogy csak az anyagköltség egy részébe kell beszállnod, ami jelképesen: 1000 Ft -, akkor kérlek jelezd minél hamarabb.

Amit tudni kell:

Az alábbi típusú műkörmökből választhatsz:

-épített porcelán (ragasztás nélkül)
-tip porcelán (ragasztott köröm, rá porcelán réteg)
-épített zselé (ragasztás nélkül)
-tip zselé (ragasztott köröm, rá zselé réteg)

Építeni akkor tudok, ha legalább 1-2 mm-es a körmöd fehér része.

A teljes elkészülés kb. 3-4 órát vesz igénybe, mivel még csiszológépet nem használhatok, és így lassabb a munka.

A helyszín: Budapest, XVIII. kerület (esetenként XIX. kerület) illetve igény szerint házhoz is megyek. (Ha nem a kerületben vagy, ekkor ebben az esetben 1500 Ft-ot kérek összesen az 1000 Ft helyett Bp. területén).
Időpont: szeptember 5.-ig bezárólag, egyeztetés alapján főként délután, de lesznek napok, amikor délelőtt is megoldható.

Ha érdekel, kérlek, írj privit!

Köszönöm a figyelmet!

Kép

Kép
zsókuci

Sziasztok!

Kata80!
GRATULÁLOK!!! :D :D :D
Ez remek hír!
Ugye ez volt a 2. beültetésed, 1. leszívásból?
Szorítok hogy minden rendben legyen!

Babszika!
Kúráld ki a férjedet! Ne feledd sok vitamin és áfonya, ha tányleg E-coli!

Zsókuci!
Drukkolok hogy sikeres legyen a vizsgád!
Én életemben 1*, az esküvőmön csináltattam műkörmöket és azóta se, de köszönjük a lehetőséget. :D
Szorítok hogy sikeres legyen a vizsgád!!!

Szerencsére megoldódott a progiszuri dilemmám. Pénteken bementem az utcánkban lévő körzeti orvosi rendelőbe és ott nagyon készségesek voltak. Azt mondták hogy beadják. Már csak a munkaszüneti napokra kellene megoldani a szuri beadást. Addig majd kiderítem hol van az ügyelet.

Kép
vucuska

Vuki!
Drukkolok neked mára!!!!!!!!!!

Kép
vucuska

Vuki!
Drukkolok neked mára!!!!!!!!!!

Kép
vucuska

LÁnyok
Lassan tényleg nem nagyon tudok jönni, és nem válaszoltatok a rákszűrős kérdésemre. LÉgysziiii

Vic
Köszi a drukkot! A költözésből már elegem van, sajog mindenem. Az új munkahely az égből pottyant, szinte nem is kerestem, pillanatok alatt alakult így. Valahogy a sors akarja, hogy vidéken teljesen új életet kezdjünk.
Férjed???

Kata
Gratulálok!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Vucuska
Ez tök jó így!

Zsókuci
Hát én már sajna nem tudok menni.... Hajrá vizsga!!!

Babszi
Neked is köszi!! Sajnálom ezt a bacit nagyon.... Bosszantóóóó!

Vuki
Én is drukkolok!

gil

Gil!
Tudomásom szerint az első kivizsgáláskor volt rákszűrés, emiatt én tavaly nem is voltam, de idén természetesen elmentem a nődokimhoz rákszűrésre.
Én Budára járok. Ha gondolod meg adom a számát és a nevét. Én nagyon meg vagyok vele elégedve.

Kata!
LÉgyszi mondd el a titkod! :D
Én is most, csütörtökön megyek 1. lombikból 1. fagyis beültire. Pihiztél? Túrókúra? Sok víz? Kaptál progi szurit?
KÉrlek mesélj egy kicsit.

Kép
vucuska

Babszi, el ne felejts a férjeddel Normaflore-t is szedetni (szerencsére íztelen, szagtalan, és színtelen, úgyhogy a pasiknak sem sok kifogása lehet ellene) az antibio mellé nehogy aztán meg a gyomrával (bélflóra) legyen baj. Az én uramnak 20 napig ekllett elég erőset szedni 2/nap, és a Normaflore-ral O.K. volt, szerencsére a baci elmúlt. Aztán ki tudja mi lesz, nemsokára újra kell mennünk, eltelt a 3 hó.
Mikorra lejár a pihenőidőnk, kontrollal kell kezdenünk. De ez még arrébb van, talán, ha október-novemberben kezdünk.

Vucuska.. a progiszuri is csak egy szuri, sajnos ugyanúgy meg lehet szokni, mint minden mást. Az én szuperérzékeny férjem is be tudta adni (pedig nem bírja sem a vért, sem a tűt igazán) egész gyorsan ment már neki. A kemény az voltm amikorra nem csak, hogy tele voltam már lyukakkal, alig találtunk új helyet, hanem a kiütés. Tenyérnyi részen lettem kiütéses mindkét csípőmnél a sokadik utánra. De újra szúrnám, csak legyen végre (és maradjon is!!! :cry: ) baba!!!
edóra

Vucuska
Köszi, küldd át kérlek priviben, meg egy-két szót róla!
Hajrá csütörtök!!!!!!!

gil

Gil!
Ment privi!

Kép
vucuska

Gil!

Hajrá dobozolás! :D
Amikor Szűcs doki megcsinálta a rákszűrést, akkor mondta h minden évben a saját nőgyogyimmal ismételtessem meg. Ebből gondolom, hogy ott egy egszeri volt és utána saját feladat ezt megcsináltatni máshol.

Zsókuci!

Ez tök rendi Tőled, hogy felajánlottad! Én még benne is lennék, mert még nem nagyon volt műkörmöm és kíváncsi lennék rá, de lehet kicsit messze vagyunk egymástól. :cry: Na mindegy, max priviben egyeztethetünk :D

(Rodin)
rony77

Sziasztok Lányok!
Először is köszönöm szépen mindenkinek,nagyon jól esett nagyon aranyosak vagytok! :lol: :lol: :lol:
Kedves Vucuska!
Őszintén szólva lehet hogy nem pihentem annyit mint az elsőnél,de a meleget próbáltam kerülni,így ki sem mentem nagyon a házból,de azért pár nap elteltével picit sétáltam bent,tudod fehérjedús étrend,igen túró és talán egy picit valóban el kell terelni a gondolatainkat másfelé,nem szabad ezen görcsölni.
Persze jó sokat is kell inni,én leginkább a szénsavmentes ásványvízre szavaznék.
Ne izgulj,biztos minden rendben lesz,képzeld lehet hülyeség de nekem a beültetés közt is különbség volt,éreztem hogy jól sikerült.
Most úgy indultam neki hogy mindent kibírok és ha egy picit is megmerek moccani szétverem magam. :lol:
Nem így történt,szépen sikerült.
Ráadásként a férjem meglepett egy szál rózsával a kórházban míg alukáltam,úgyhogy végtelenül boldog voltam. :lol:
A szurit megmondom őszintén én kértem,azt mondta azoknak szokta ajánlani akiknek valami problémájuk van a sárgatest termeléssel,nálam nincs,de azért mégiscsak kértem és nagyon megérte. :lol:
Nagyon szorítok,biztos minden rendben lesz,próbálj meg nem idegeskedni.
Most elkeztem szedni az elevitet,remélem jót tesz a picikémnek és most már nőni fog,azért szorítsatok nekem holnapra,jó?
Puszi mindenkinek.
kata80

Sziasztok!!

Babszika sajnos a páromnak is bacija van. Most szedett be 1 adag antibiotikumot, és a kontroll vizsgálatnál kiderült, hogy még mindig ott van a fránya baci:( Most holnap reggel újra megy a Wiegandt dokihoz kiváncsi leszek mit fog mondani neki. Szerintem újabb adag bogyó lesz. Csak az a baj, hogy igy nem kezdhetjük a lombikot, pedig szeptemberben kezdhettük volna:(
Szoritok nektek is, hogy tünjön el végre a baci!!!!

Kata gratulálok!!!

Edóra a Normaflore jó ötlet, most majd veszek a páromnak!! Köszi:)
Kivánom szivből, hogy mielőbb pocakos legyél!!!!!!!!
babu69

babu, babszika: Azért szorítok, hogy elmúljanak azok a fránya bacik. Monnyanak le!!! :twisted:
vicky79
Budapest III. kerület

Szia Viky!!

Köszi!!:) Hááát reméljük:)

Veletek mi ujsi???? Mikor kell menned a Budaiba??
Szoritok ám a következő inszeminek már sikerülnie kell!!!!!!!!!!!
babu69

Nem igazán tudom, hogy mikor kell mennem. 21 napig kell szednem a bogyót és amikor megjön, akkor a második napon megyek uh-ra. Ezt viszont nem tudom, hogy mikorra esik, még nem számoltam ki. Köszi, én is reménykedem, hogy inszemmel sikerül a baba. A lombiktól félnék, vagyis csak az altatástól.
vicky79
Budapest III. kerület

Sziasztok Lányok!

Bocsika, hogy eddig nem jelentkeztem, de nem igazán történik még semmi. Várom a szeptemberi első konzultációt.
A babásoknak gratulálok, akinek pedig nem sikerült nagyon sok erőt és kitartást küldök.

Olvasó üzemmódban vagyok. Történik valami érdemleges jelentkezem.

Üdv Timi!

Kép
gyorfitimi

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?