Gil,
Üdvözöllek a dobozolók táborában, én ma folytatom otthon, nagyjából vasárnap estig. Drukkolok az új életekhez, hogy minél könnyebb legyen a belerázódás. De azért izgi is nem? Sokkal jobb vidéken élni szerintem. Én úgy gyűlölök itt dolgozni Pesten. Alig várom, hogy otthon babázhassak, és utána otthon dolgozzak, mint diplomás műkörmös.

Igazából, már nem is érdekel, hogy miért tanultam, ha ez engem boldoggabbá tesz, hogy 2 nyelvvizsgával 3 felsőfokú végzettséggel ezt csinálom.
Inkább, mint másnak gürizzek egy büdös pesti irodában.
Engem a karrier olyan szinten nem érdekel, csak azt csinálhassam amihez kedvem van. Itt nincs lehetőség előrelépésre más területre nem lehet átmenni, semmi sem motivál már, sőt......
Új munkahely? Mesélsz róla egy kicsit?
Nagyon drukkolok nektek, és hátha ez a környezetváltozás spontán babót hoz nektek.

De kérlek írj magadról mindenképpen. Akár privit is.
Madrin,
Mostmár nagyon rossz ez a szalmaözvegy állapot, hiányzik nagyon a férjem, aggódtam is érte a harcok miatt, de szerencsére eddig jól van, mindennap beszélünk. Hétfőn indulnak haza, és 20-án este már haza is ér. A hétvége a pakolás miatt hamar eltelik, azt a 2 napot meg már féllábbal is kibírom. Inkább azért nehéz, mert az építkezéssel, a költözködéssel, a falbeázással-kárrendezéssel és ügyintézéssel sok dolog a nyakamba szakadt. El is fáradtam egy kicsit.
Ráadásul ugye az apukáját tegnap kezdték chemoterápiázni, az én apukám sincs jól, pánikbeteg lett a szívműtétje meg a nyugdíjazása miatt, kiújult a gyomorfekélye is.....
Én szorgalmasan szúrom Decát, csíp mikor beadom, meg viszket utána, de összességében még nem érzem a hatását. Lehet, nem is kell érezni.
Süni,
Írok majd privit a kivitelezőről, jó?