Bencuri: sajnálom Bencét, gyógyuljon meg minél hamarabb!!!
Leventével ma elmentem a kórházba, ahol a sűrgősségin megnézte. Beutalt a neurológiára ahova szept. 16-ra kaptunk időpontot. Nagyon nem, hogy olyan sokára.
Ma még van egy evésünk, most azt várom, hogy felébredjen és fürödjön egyen és aludjon. Persze most nem akar felébredni, de ha én keltem fel akkor nem akar enni és nyűgös lesz. Ha nagyon fáradt akkor iszonyú nehéz elaltatni épp hogy bealszik már fel is sír bármilyen kis zajra és fájdalmasan sír. Akkor a kezemben sem nyugszik meg és türelemjáték mire megint elalszik. A babakocsiban szokott ilyenkor bealudni, e csak ha levisszük.
Ma (mindenhol lekopogom, mert nem akarom elszolni) nagyon szépen evett.Kis kapálózással feszengéssel az elején minden evésre +-10 ml eltéréssel 100-at evett. Ha most is megeszik 100-at akkor ma 600 körül vagyunk + egy kevés tea. Ez nagyon jónak számít.
V.Kata: úgy emlékszem te a Madarászban vagy "otthon". Nincs ott valami nagyon szupi neurológus? Szerdán átköltözünk a 13. ker.-be és ha tudnál ajánlani valakit akkor szívesen vinném inkább oda.
Nem akarok kellemetlenkedni csak gondoltam megkérdezem.
Nagyon édesek a bébik!!!
Kriszti: a középső képre akartam neked írni, hogy tiszta Levente, mikor rájöttem, hogy naná, hogy tiszta levenet

. Nagyon édes!!! Még szép, hogy édes mivel Levente!
Levente amikor sír és nem tudom letenni és elaltani akkor eszembe jut, hogy nem vagyok ezzel egyedül és egy pirinyót jobb.
Mondjuk ezzel az én problémám nem oldódik meg.
Annyira félek, hogy van esetleg valami neurológiai baja (nem tudom ezt így kell e kifejezni), mert nem tudok erről semmit. Mi az ami esetleg maradandó lehet és mit szoktak kínőni és hogyan kezelik.....
Bizom benne, hogy nagyobb a füstje mint a lángja....
El sem tudjátok képzelni milyen eufólikus érzés amikor Levi kapálózás nélkül szinte teljes nyugalomban megeszi a kajáját. Nem hittem volna, hogy egyszer ez tesz boldoggá.
Még mindig nem ébredt fel, pedig áttettem az ágyába is. Bezzeg ilyenkor alszik. Kíváncsi leszek az éjszakára.
na megyek lezuhizom, hogy legalább azon túl legyek. (mikor fogok aludni, már összeesem

)
Nagyon nyugalmas jó éjszakát mindenkinek!!!