A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2008 nyári kismamák

Viki meg a másik szobában aludt. Meg se rezdült! :lol: Ha egyszer elalszik... :lol: :lol:

sz.andi

Andi! Szerencse, hogy ilyen jól alszik! :D
Vendég

Jó reggelt!

Andi! Részvétem a polc miatt, főleg a helyreállítása miatt! :?

Wera! Nem tudom hogy jött, de Veletek álmodtam. Ott volt Nóri is, mentünk valahova vendégségbe. De kb. ennyi ami megmaradt.

Viki! Tök jó, hogy így felszaporodott a tejcsi!

Jázmin alszik, Roli apázik én meg rohanok csirkét sütni!

Kép
szly27

Sly! Köszike! :D

Nézzétek csak:

Kép Kép

Kép Kép

Nagyon durva!! :shock: :shock:

sz.andi

sziasztok-csak kisbetűvel-bocsi,domi itt alszik a karomban.ma megint ilyen cicin elavós napja van.le lehet róla venni,most a vállamon tök édesen szundizik,de ha lerakom tuti felbred. :roll:

andi-nem semmi a polcos sztori :shock:

ezek a képek meg,fantasztikusak :D

Kép
Kép
Kép
kike

Hu, ma nekünk is nagyon "hisztis" napunk van. Egyszerűen nem akar elaludni. a kezemben jól elvan, na de igy nem tudom a dolgaimat csinálni. Bár egy krumplistésztát sikerült már csinálni, de akkor is csak a babakocsiban üvöltött. :(

d.dodó

....
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára 20150601134430 2010.02.19 09:14-kor.
20150601134430

Viki! Jól van köszönjük! Most hogy apa itthon van szabin, állandóan a sarkában van. Most is kint bontják az alsóépületet! "Segít " apának!

Kép
szly27

Nem alvos babaknak: nalunk a hordozoban valo ringatas+zene jon be mostanaban. Ringatas egy ido utan abba hagyva, zene marad=fel ora alvas (nalunk ez ajandek) de neha egy masodik kor is bejon :D
Vendég

Maverick! Legalább van ami bejött. Nekünk a hordozókendő nem. Sajnálom nagyon, mert jól jött volna. Ordít, ha benne van. pedig mindent úgy csináltam, ahogy le van írva. Nem töri sehol, stb. Kipróbáltam, hogy fordítva van benne, nekem háttal, és azt nagyon élvezte. Erre voltam kíváncsi. Annyira érdeklődő és ha nem álmos, akkor szeret mindent látni. De tudom, hogy sajnos nem egészséges neki úgy...Sajnálom nagyon!

sz.andi

De hogy oldod meg a 2 babánál a kendőt?

sz.andi

....
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára 20150601134430 2010.02.19 09:14-kor.
20150601134430

andi, és ha hátra kötnéd?

tita, azt kérdeztem, hogy párod úgy fogalmazott, hogy a TÚLSÚLY a baj, vagy TE értetted bele?

ill. hogy a szülés körüli dolgok közül nem lhet vmi ami zavarja? látott vmit, vagy átélt, vagy a seb..

muffin, nem muszáj hatehetesen menni a kontrollre, ha épp nem aktuális...

SŐT OLTÁST SEM MUSZÁJ NAPRA PONTOSAN BEADATNI, ha pl náthás, vagy a családban vki gyengélkedik, ne kockáztassatok.

potyka

Andi!
Nem kendo. Az az autosuleses hordozo. Kendosoket irigylem. Tetszik,de ha elore hatra kotnek ugy neznek ki mint egy malhas szamar :D :D :D meg nem is jonne ossze szerintem.
Vendég

Halihó!

Maverick - bevizuáltam h elől egy gyerek, hátul egy gyerek és mész a dolgodra! :lol: :lol: Király lenne!!!! :wink:

Muffin - ráérsz akkor nődoki kontrollra menni ha emlúlt a vérzésed. Legalább a nagyja... Én 8 hét után voltam, de nekem még a szülés utáni vérzés se múlt el addig 100 %-osan :? .

Potyka - vigyázz a torkodra most már! Mit csináltál? Sok fagyi? :D Mert én azt literszám zabálom újabban... pont tegnap gondoltam rá hogy csoda hogy még nem fáj a torkom! :twisted:

Andi - jesszus az a polc! Nem semmi hangja lehet! Részvétem a pakolás miatt, de gondolom amúgyis rengeteg fölös időd volt, így jól jött egy kis elfoglaltság :twisted: :wink:

Titi - borzasztóan sajnálom ezt a nemevés dolgot! Tényleg elképesztő! :cry: Jó lenne ha végre megtalálnák az okát és nem kellene már emiatt is idegeskedned! Kitartás!!! ++++++++++

Én mindenkire halálosan irígykedek akinek napközben alszik a bébije. A miénk kb 2x fél órát hajlandó csak, abból az egyiket séta közben. Heti 1x van hogy gyakorlatilag egész nap csak enni kel fel, azzal le is tudja jóidőre! 8) Mondjuk cserébe az éjszakáink elég jók. 10 körül elalszik, 4 körül eszik (15 perc) majd 9-kor ébred. Bárcsak én is tudnék ilyenkor aludni... :roll:

Ami - Milyen volt a hétvégétek? Remélem mindkét fiú jól viselkedett! :wink: Kivi vagyok mi lesz a héten hogy Apja is otthon van! Nagyon szorítok hogy legyen egy szupervidám családos hetetek és ne legyen semmi balhé!! ++++

Minden baba kevesebbet eszik este??? :shock: Hát nemtom, Nórinak akkor semmi sem elég! Kevesebb is persze a tejcsim estére, de kiszívja mindkettőt és simán bevág még 100 tápot utána.
Vendég

Kike - tündériek a gyerekek így együtt! Úgy látszik Domi baba érkezése jobban összehozta őket, nem? Vagy azóta is nyúzzák egymást? :)

Viki - gratulálok az első totálisan anyatejes napotokhoz! :D Remélem még sok ilyen lesz!!! :wink:

Szly - velünk álmodtál? Ez jó!! :lol: Mehetünk vendégségbe, én benne vagyok! De vmi szép helyre ám!! :wink:

Andi - nagyon jók ezek a bennéskinn képek Vikiről!!! Hát őt tuti hogy nem cserélték el!! :lol: :lol:
Annyiszor akartam már kérdezni hogy dörzsöli még Viki az arcát + az orrát? Mert Nóri vagy 2 hete megállás nélkül marja magát. Nem tudok vele mit csinálni, folyamatosan szedem le a kezét a pofijáról. És hiába vágom le tövig a körmét, baromira szétcsikargatja magát. Mégsem adhatok rá kesztyűt 50 fokban!?! :roll:
Vendég

.......
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára 20150601134430 2010.02.19 09:16-kor.
20150601134430

Na leadtam az összes papírt, bár egyet feleslegesen töltöttem ki, a Gyeseset nem kellett volna. Na mindegy, kiváncsi vagyok, hogy mennyi időn belül utalnak.

Andi! Azok a képek, nagyon nagy! :D

Na jövök az ígért pár képpel: :D
Kép

Kép

Kép

Kép

Képkis mosolyféle :D

KépKép
KépKép
terek.krisztina
Tatabánya

sziasztok!

ahoyg sejtettem, egyedül vagyok a leányzóval, így egész nap ordított. Most aludt végre el. Azt hiszem kicsit fájt is a hasa- hülye anyja, aki szőlőt evett tegnap. Ami még rosszabb hír, hogy most éjjel 3 után evett, még kapott pótlást is és mégis két órán keresztül nem tudott visszaaludni....Végül a babakocsiban sikerült és még kb 2 órát aludt 7.30-ig. Én meg azt hittem, hogy lázas leszek, rázott a hideg kegyetlenül, de nem csak a kimerültségtől volt. Lehet hogy nem éri meg éjszaka felkelnem fejni, inkéább aludniom kellene....Na most is megyek.

Andi nagyon klasszak a képek!
Szerencse hogy senki nem volt a polc közelében.

Viki! Óriás gratula! gondoltam hogy Nektek sikerülni fog...

Kép
andkata

Krisztina:jók a képek,érdekes az első lábösszehúzós,fürdős kép :D

Vera:Csak Domi közelében nem nyúzzák egymást,amúgy igen.

Ma volt itt a védőnő ismét,mondta hogy jövő héttől egy frissen kikerült Védőnőm lesz,Ő csak helyettesített.Néztük Domi szemét,szerinte is lehet hogy kék marad neki,mert belülről kifele világos kékesedik,a többi gyerkőcnek,meg bentről kifele barnult.Mondtam Apának ha barna hajú marad,összegyúrjuk Kristi szőkeségét,Domi kék szemeivel,és lesz egy kiskirályunk :lol: :lol:

Kép
Kép
Kép
kike

Másodszorra is kifakadt az oltása,de már megint gyűlik fel :?
Mondta a Védőnő hogy kicsit túlreagálja az oltást.De előfordul.
És kérdeztem hogy meddig jönnek még hetente ki,azt mondta hat hetes korig jönnek hetente,aztán havonta.De még a két hónapos oltás előtt is jön majd a másik védőnő.

Kép
Kép
Kép
kike

Az előbb hívott fel a védőnő, hogy volt ma nálunk a dokinéni csak nem voltunk otthon. :shock: Hát bocs, arról volt szó, hogy múlt hét szerdán jön! :evil:
Úgyhogy vigyem be holnap kettőre. Hát tök jó, de inkább beviszem, mert így soha nem fogja látni orvos! :evil:

KépKép
KépKép
terek.krisztina
Tatabánya

AKata!
Vigyázz Magadra Drága!!!! Bagy buksisimi és ölelés Nektek! Adél Apa függő?

Csajok!
Miket nem lehet enni? Mert én eszem ami elém kerül, kiv. a káposztát, babot.

Kriszti!
Nagyon édesek a képek!
20150601134430

Viki - szeretnék aludni Ugribugrival, de mondom, 2x fél órát alszik egy nap, ebből az egyiket a séta közben a babakocsiban! A másik fél óra meg kb arra elég hogy egyek és elmosogassak. :(
Most is bugrázik a kiságyban! És sikongat a zenélő forgónak. :lol:
Vendég

Viki - borsó, kukorica, karfiol, brokkoli, lencse, karalábé és apró magvas gyümölcsök. Most hirtelen ennyi jut eszembe.
Vendég

Voltam ma szoliban. Csak 6 percre, de jó piri lett a mellkasom. :roll:
Vendég

ilyen amikor nem sír... Kép Kép

Kép
andkata

Wera! Még mindig vakarja magát, de most már kevesebbet. Főleg az orrát. Na meg a hajával játszik, mikor szopizik. De az arca előtt és a feje mögött két oldalt pelenka és szundikendő van, és azt morzsolgatja, nem az arcát. Így nem tudja összecsikorgatni. Ráadásul el is altatja magát ezzel. Most is így alszik:

Kép

sz.andi

Jaj, de gyönyörű baba Adél! Mennyit nőtt! Csodaszép!!!

sz.andi

Kata sajnos mind a kettőt találtak a vizeletbe! merre számitsak? holnap megyünk vissza a laborral, van okom félni úgye!
bencuri

Bencuri: sajnálom Bencét, gyógyuljon meg minél hamarabb!!!

Leventével ma elmentem a kórházba, ahol a sűrgősségin megnézte. Beutalt a neurológiára ahova szept. 16-ra kaptunk időpontot. Nagyon nem, hogy olyan sokára.
Ma még van egy evésünk, most azt várom, hogy felébredjen és fürödjön egyen és aludjon. Persze most nem akar felébredni, de ha én keltem fel akkor nem akar enni és nyűgös lesz. Ha nagyon fáradt akkor iszonyú nehéz elaltatni épp hogy bealszik már fel is sír bármilyen kis zajra és fájdalmasan sír. Akkor a kezemben sem nyugszik meg és türelemjáték mire megint elalszik. A babakocsiban szokott ilyenkor bealudni, e csak ha levisszük. :?
Ma (mindenhol lekopogom, mert nem akarom elszolni) nagyon szépen evett.Kis kapálózással feszengéssel az elején minden evésre +-10 ml eltéréssel 100-at evett. Ha most is megeszik 100-at akkor ma 600 körül vagyunk + egy kevés tea. Ez nagyon jónak számít.

V.Kata: úgy emlékszem te a Madarászban vagy "otthon". Nincs ott valami nagyon szupi neurológus? Szerdán átköltözünk a 13. ker.-be és ha tudnál ajánlani valakit akkor szívesen vinném inkább oda.
Nem akarok kellemetlenkedni csak gondoltam megkérdezem. :oops:

Nagyon édesek a bébik!!!
Kriszti: a középső képre akartam neked írni, hogy tiszta Levente, mikor rájöttem, hogy naná, hogy tiszta levenet :wink: :lol: . Nagyon édes!!! Még szép, hogy édes mivel Levente! :wink:

Levente amikor sír és nem tudom letenni és elaltani akkor eszembe jut, hogy nem vagyok ezzel egyedül és egy pirinyót jobb.
Mondjuk ezzel az én problémám nem oldódik meg. :P

Annyira félek, hogy van esetleg valami neurológiai baja (nem tudom ezt így kell e kifejezni), mert nem tudok erről semmit. Mi az ami esetleg maradandó lehet és mit szoktak kínőni és hogyan kezelik.....
Bizom benne, hogy nagyobb a füstje mint a lángja....

El sem tudjátok képzelni milyen eufólikus érzés amikor Levi kapálózás nélkül szinte teljes nyugalomban megeszi a kajáját. Nem hittem volna, hogy egyszer ez tesz boldoggá. :lol: :shock:

Még mindig nem ébredt fel, pedig áttettem az ágyába is. Bezzeg ilyenkor alszik. Kíváncsi leszek az éjszakára.

na megyek lezuhizom, hogy legalább azon túl legyek. (mikor fogok aludni, már összeesem :roll: )

Nagyon nyugalmas jó éjszakát mindenkinek!!! :wink: :lol:

Kép
Kép
Kép
titanilla78

Lezuhiztam, fgogatmostam, elolvastam a leveleimet és Levente még mindig alszik. Most már annyi a fürdésnek, majd reggel.

Most meg nem merek elaludni, mert ki tudja mikor ébred és fizikai fájdalmat érzek, ha elalvás után ébresztenek. :roll:

Kép
Kép
Kép
titanilla78

sziasztok!
bocsi,hogy csak ritkán jövök akkor is kérdéssel(amúgy renszeresen olvasok)
szeretném megkérdezni,mi a véleményetek a fakultatív oltásokról?
(a júniusiban abszolult megrágtuk már a témát),de szeretnék minnél több véleményt hallani(olvasni).
én ma beadattam az elsőket,szóval már nincs visszaút,de nem tudom jól tettem-e!
aki válaszol annak köszi előre is :lol:
Vendég

A múltkori 240-es kajarekord után a gyerek szerintem most az alvásrekordot is megdönti!!! Este fél 10-kor evett utoljára és kb 40-kr már aludt is, és azóta alszik!!! Már több, mint 8 órája!!! :) Nekem már muszáj volt felkelni mert a cickók durranásig feszültek, úgyhogy most fejek (nem gondoltam, hogy lesz olyan is hogy alig várjam a fejést... :). De szerintem utána már felébresztem. Mondjuk ehhez az alváshoz az is hozzátartozik, hogy tegnap egész nap szórakoztattuk és alig aludt, és mindehhez bevágott 910-et a nap folyamán... :)
Ja, amúgy tegnapra szerencsére pont elmúlt piri úgyhogy tudtam menni a dokihoz. Mindent rendben talált. És kérdeztem a nuva ringet, és nem lehet használni, mert annak ellenére, hogy nem szájon át veszi be az ember, ugyanúgy hormontartalmú... Azt a szoptatás alattit meg inkább nem írattam fel azok miatt amiket írtatok...
Na most befejezem a fejést... :)

KépKép
muffin

......
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára 20150601134430 2010.02.19 09:16-kor.
20150601134430

8)
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2009.03.03 22:52-kor.
Vendég

Sziasztok!

Egészen jó volt a Mi éjszakánk is!

Segítsetek! Aranyérre a Reparon kenőcsöt és kúpot lehet használni?

Muffin! Össze tenném a két kezemet ha Szabi ennyit aludna! Szerencsétek van, hogy Eliotnak jó az alvókája! :D

Viki! Gratula Lackónak a terméshez! :D

Levente és a csajok is nagyon aranyosak! :D

Lia! Én is gondolkoztam a nem kötelező oltásokon de úgy döntöttünk, hogy megkérdezzük a doktornénit Neki mi a véleménye!
Vendég

babuli, az a vicces az egész alvás dologban, hogy elvileg ezzel az agyi problémával ami nekünk van, nagyon sokszor jár alvászavar... :) Hát úgy tűnik egyenlőre, hogy ezzel nem kell számolnunk. :)

én használtam reparont, de gondolom te arra kérdezed, hogy szoptatás alatt???

Nem kötelező oltásokból mi csak a prevenar-t akarjuk beadatni, mert a felsőlégúti megbetegedésekre nekünk extrán figyelni kell. És az a legjobb az egészben, hogy azt hiszem 2x kell oltani belőle és egyenként 16-18 ezer, de úgy voltunk vele, hogy muszáj. ERre ha minden igaz, szeptembertől ingyenes lesz. :) :) :)

Gyerek megint alszik... Épp befejeztem a fejést mire felébredt, kajált és vissza is aludt. Gondoltam hagyom a vállamon aludni mert úgyis mindjárt felébred... De nem. :)

KépKép
muffin

8)
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2009.03.03 22:52-kor.
Vendég

--------
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára 20150601134430 2010.02.19 09:17-kor.
20150601134430

Muffin! Kívánom, hogy Eliot maradjon ilyen és soha ne legyen alvás problémája!
Igen a tejcsi miatt érdekel!
Én úgy vagyok ezekkel az oltásokkal, hogyha a gyerekem egészségét szolgálja akkor nem érdekel az ára! Van egy pár amit szerintem Mi is befogunk adatni!

Még jó, hogy az UH-t is kifizettük és így előbb tudtunk menni mert szeptember 10-ig nagyon sok idő telt volna el a csípő eltérésnél! Így viszont lehet, hogy csak 10- éig kell hordani a terpesz pelust a Drágámnak!
Vendég

8)
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2009.03.03 22:53-kor.
Vendég

VKata!
Dóri bébi jót lakmározott?
20150601134430

Milyen hírt olvastam!!! Észak-izraelben bement a kórházba egy 23 hetes terhes nő mert vérzett, és megszülte a 600 grammos gyerekét, akit halottnak nyilvánítottak és levitték a hűtőházba. Hat óra múlva mentek érte, hogy a temetésre felkészítsék, és rájöttek, hogy lélegzik és ver a szíve!!! KEMÉNY???

KépKép
muffin

8)
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2009.03.03 22:55-kor.
Vendég

Vkata! Nagyon sajnálomn, hogy ilyen rosszul sikerült a tegnapi napotok! A földhivatal mondjon le! Miért Neked kell bízonyítani ha Ők is tudnak az egyesülésről? Ne izgulj amíg szépen fejlődik Dóri addig nincs baj! :D
Annyit eszik amennyire szüksége van!

Viki! Enyhén csípőset ehetsz de ne sokat! :wink:
Vendég

http://www.zimonyi.hu/?cat=19

oltásokról nagyon alaposan, külföldi irodalom alapján

bennem mindig ott a kérdés, honnan fogva üzlet...

potyka

Kata! Dóri nagyon édi!

Muffin! Hát nem semmi emberek vannak! :shock:

Potyka! Köszi
Vendég

kata, gondolom te akkor nem találtad olyan mulatságosnak az ásványvizes üvegbe fejést, de így olvasva... :) A múltkor én is a kocsiban fejtem amikor mentünk pécsre, mert tök fölösleges lett volna emiatt megállni fél órára, amikoris ugyanúgy a kocsiban fejtem volna... Csak vicces érzés volt. :)

KépKép
muffin

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?