Sziasztok!
Katica!
Gratula a kiscsajhoz, szép név a Léna!
Judit!
Semmi gond, nem azért írtam!Egyébként egyre jobban hajlok a Zarára...főleg azért is, mert a Maya és a Lili kislánynak tök aranyos, de lehet, h jobb, ha felnőtt korára már kicsit komolyabb neve van. Igaz a Lili Lilla lenne, de akkoris... Lehet, h a pedikűrt majd én is bevállalom, a borotválkozás mindenesetre már elég nehézkesen megy.
Tök szép a pocid! Kár, h élőben csíkos...én még harcolok velük, egyelőre nyerésre állok!

Mikor csíkozóstál be, már az első baby alkalmával?
Eszter!
Én úgy értettem, h apának lehet nehezebb, h ő eseteg tudja, h mi a heyzet, és mi lehet belőle. Azt meg, hogy sokan jobban félnek a másodiktól, mert már tusják mire számythatnak, nem konkrétan neked írtam, hanem általában, lehet én fogalmaztam hülyén, meg írtam rossz helyre, bocsi.
Köszi! Ha ezt a hetet lezárjuk, akkor már csak 6 van hátra...az már nem is annyira durva!

De azért már nagyon maradnék a fenekemen.

Főleg, hogy ma éppen belerúgott a hasamba, mikor hintáztattam, túl közel jött...meg délután is behúzott egyet véletlen.
Örülük, h Beni jól van!
Ditta!
Gratula a 8éves nagylányhoz! Jó lehetett nosztalgiázni, főleg újra pocakosan.
Aranyos a ruci!
Gabi!
Nagyon aranyos a kissrác! És a méretei is szépek...
Szerintem normális, h így érzel...én sokkal durvábbakat is hallottam már, h mennyire megkattannak ilyenkor a kismamák. Rosszabbul tud esni ilyenkor, h te most nem tehetsz meg dolgokat, a párod pedig megy. Hidd el, engedni kell, biztos vagyok benne, h jobban szeretne veled menni, de sztem te is tudod, h annak semmi értelme, h otthon kuksoljon veled mindig. Ha bírod, akkor menj vele, ha nem, akkor szervezd meg az estét, válassz egy dvd-t csinálj popcornt, előtte vegyél egy , aromaterápiás fürdőt...neked legyen ez a kikapcsolódás. Sztem ez még jobban is tud esni ebben az álapotban. Az meg , hogy én egyáltalán nem vagyok hisztis, sztem inkább fura, főleg ahogy ismerem magam, méginkább meglepődök, h miért nem ért utol a terhességi nyavajgás. Persze nekem is vannak pillanataim, amikor hirtelen rámszakad minden, a félelemtől kezdve az önsajnálatig, h én most nem tehetek meg dolgokat, meg egyébként is elgem van már, mert nehéz a terhesség, meg egyébként is fura, h ez most minde velem történik. Aztán elmúlik gyorsan, és minden megy tovább. Na meg én is reagáltam már érdekesen 1-2x dolgokra, de asszem akkor bőven túlfeszítették a húrt, és kicsordult a pohár, úh ez talán nem számít hisztinek.
Dama!
Tökjó nézel ki!
Kata!
Kitartás!
Katinka!
Ez tényleg tök fura, h mennyire egy ütemre haladunk.

De te szerintem te magasabb vagy, mint én, mert vékonyabbnak tűnsz! Jól nézel ki! Szeretném ha majd én is 7kg-tól megszabadulnék egyből a szülés után, bár Zara (még csak ízelgetem

) tuti nem lesz nehéz baba, 3kg alatt valahol. Én 2.6kg voltam.
Örülök, h minden ok! Reméljük nem fog visszafordulni a leányzó!
Écike!
Nyugi, a te babydnek is bőven van ideje még befordulni!
Pihenj sokat, nehogy baj legyen a méhszájjal.
Sztem az amikor a baby kidugja valamijét, és ott kemény, akkor az nem keményedés, ha egyébként a méh többi része puha. Nekem is van ilyen sok. Az én csajszim most a fenekét dugdossa ki állandóan (azóta tudom biztosra, mióta lefordult, merthogy felül púpozik

), és az is olyan, mintha a feje lenne, úh nálad is könnyen lehet.
Klarissza!
Welcome back!
Szerintem ez nem igaz, h kívánósabbak a nők ilyenkor. Csak kevés százalék kívánósabb, 50%-nál ugyanaz a helyzet, a maradék pedig nem kívánja.
Nati!
Melyik bútorokat vettétek meg pontosan? A mieink a Trofast kombinációból vannak, és a Sniglar kiságy.
A mi babakocsink is zöld, halványabb fajta. Nekem tetszett még a narancs és a padizsán lila is, de mivel képtelen voltam dönteni, így daddy nyert.
Örülök, h jó megy a diéta!
Szerintem nem igazán lehet tudni, h "örömből vagy bánatból" rúg a baby...nyilván ha vm hirtelen hangos zaj van körülötted, akkor megijed...de ezen kívül passz. Én egyetlen egy esetben tudtam eldönteni, h most azért rúg, mert nem tetszik neki, és ez a reggae campen volt. Első esetben a dancehall (reggae-ből alakult modern, elektronikusabb műfaj) buli alatt méltatlankodott, mert ez kicsit ütősebb zene, és ráadásul túl hangos is volt, és ezt a műfajt én sem szeretem...csak az original roots reggaet. A másik pedig a PASO koncert volt (jamaicai ska-t játszanak), amit szeretek, de ők is hangosak voltak, a leghangosabbak a koncertek közül, és nem tetszett a kiscsajnak....szal sajna visszavonultam a sátorba, és hajnalban tértem vissza, miután aludtam egyet, és a srácok még mindig nyomták a sound system sátorban (dj-zés).
Kitartás a diétához!
Dreika!
Aidan-nek is verdás bugyi-pelusa van...de ő még jó ideig nem fog bilizni, még nem akarja az anyja. Igaz csak 16hós, de itt ilyenkor már javában nyomják a szoktatást...sztem 2 évnél hamarabb felesleges.
Uhh, ez a vércukoreredményelkeverés durva, én asszem robbannék, főleg, h irtózom a tűtől, élen a vérvétellel.
Örülök, h minden ok, ti is szép méretesek vagytok.
Naysa!
Gratulálok az egészséges kiscsajhoz!

Jók a képek!
Neked nem mondták, h túl korán kezdett el érni a méhlepény? Nálam 26+4-en vették észre, akkor volt kb 0,5 fokban érett, de nekem azt mondták, h ez korai, és ha így halad tovább, tehát nem áll meg a folyamat (ami elég gyakori, h csak elindul, aztán stagnál) akkor 33-34. hétre is jöhet a kiscsaj. Ha emítették, akkor kell csinálnod vmt? Többet pihenni vagy szedni vmt? Én azért kicsit parázok így érő lepénnyel melózni, ami eléggé fárasztó is, de nincs mit tenni, leghamarabb 34. héten lesz uh-m, remélem nem lesz már késő. Igaz nálam valszín a vesekövem miatti stressz és fájdalom okozta, és azóta megállt, de benne van a pakliban, h nem.
Reni!
Uhh, nagyon sajnálom a hugodat!
Eagleszem!
Gratula a kissráchoz!
nevelés: Szerencsére én nem a 0-ról indulok, 2 éve dolgozom gyerkőcökkel 5hó és 9 év között vegyesen, és sztem nagyon jó kiképzést kaptam, van már egy képem az egészről. Tudom, mit és hol lehet elrontani...de hát saját gyerekem még nekem sem volt, szal jó próbatétel lesz. Elkényeztetve mindenesetre tuti nem lesz, mert az nem az én műfajom, de a tapasztalatok ellenére azért én is kicsit félek, h sikerüljön összehozni egy jól nevelt, boldog, és jó szociaizált gyereket.
méhszáj: Itt egyáltalán nem nézik, otthon elmentem a dokimhoz 19 és 25 hetesen, akkor 3000 volt, innentől meg reménykedem. Én igazából a fertőzésektől jobban tartok, mert ha nyitva van, akkor az egyenes út a baciknak.

Tényleg csak egy fél perces dolog, de nekem a 2. pl annyira fájt, h majd le rúgtam a dokit, és hajszálon múlt, h nem adtam hangot a dolognak. Nagyon rossz volt. Ekkor bele is gondoltam, h ott majd egy gyereknek is ki kell jönni....úh még mindig maradok az apiduralnál.
Velem semmi új, gyűröm a napokat, elvagyok. Csak esténként annyira szenvedek, mert mindig sikerül úgy telepakolnom magamat minden félével, h utána konkrétan szenvedek, nem kapok levegőt, meg úgy érzem magam, mint egy kitömött maci...szal innentől kezdve szigorúan vigyáznom kell, h keveset többször egyek igyak, mert ez tényeg borzamas érzés, és végülis magamnak csinálom, mert tudom mi az ellenszere. Ilyenkor azt kivánom, h legyek már tú ezen az egészen, és jöjjön már ki a kiscsaj. Szép dolog a terhesség, de a nehéz oldalait nagyon nem szeretem.
Na minden jót nektek! Jó tüzijátékozást! Itt se munkaszüntei nap, se tüzijáték sajna.