A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2008 novemberi kismamik

Katinka!

Lili is nagyon aranyos! Nálunk Anna nem engedi, hogy kiengedve maradjon a haja (néha olyan jó lenne, ha ilyen kis fürtöskére hagyni...)
A hasam már elég nagy (rá sem férek egy képre :wink: ) Majd megpróbálok egyet lekicsinyíteni.
Üdv:

Csuri
Kép
Kép
Kép
irusc

Sziasztok!

Sensi: Nekem nem mondott semmit a méhlepényre. A kornak megfelelő, jó áramlás, nincs elöregedve.
naysa

Mennyi szép kis gyerkőc is van ebben a topikban!

Mocorgás: Ha ébren van mosorog, ha alszik akkor nem, ha megijed összekuporodik, ha eszel Ő is felébred és mozgással jelez. Ha jólakott elalszik megint. Inkább azt figyeljétek meg, hogy milyen időközönként mozog mivel ha megszületik hasonlóképpen fog ébren és alva lenni! Nekem kétszer kel fel éjszaka valszeg erre is számíthatok majd ha kibújik!

Judit nagyobbik fiacskám 36-os fejkörfogattal és 35-ös mellkas körfogattal született. Szép nagy kerek feje volt! Második kisfiam viszont 34-es fejjel és 36-os mellkassal született. Szerencsére semmi rosszat nem mondhatok a szülésről mindkettő 3. nyomásra kint volt. Ha minden igaz mostani picurim sem lesz kis fejű eddigi adatok alapján! Pláne ha ránézek az apjára :lol: :lol: :lol:

Holnap megyek orvoshoz vizsgálatra, végre megint megkuksizhatom az én kis örök mozgómat :D

Zsoltika 11 éves
Ákos 10 éves
Kép
klarissza33

Katinka azért óvatosan a koncerttel, ha nem bírod azért majd menj haza! De összecsukható széket vigyél én is vittem amikor itt Kecsón volt gyerek előadásban az István a király annyira jól tettem! Nagyon tetszenek a göndör fürtök, ha lányom lenne csak ilyet kívánnék!

Csuri ha hiszed ha nem nekem fél év kellett ahhoz, hogy minden víz lemenjen rólam! 24kg-ot szedtem fel első terhességemmel és 5,5 kg minusszal jöttem ki a kórházból előtte mondta a dokim, hogy még mindig nagyon vizes vagyok. Furcsa mert nekem nem igazán dagadt semmim inkább szép lassan jött fel rám a víz és szép lassan is ment le.

Zsoltika 11 éves
Ákos 10 éves
Kép
klarissza33

Csuri
Gyönyörű a kislányod! Hogy örült az állatoknak!

Sensi
Leskvik bútort vettünk. Ez egy antik pácolt fa és elég kislányos. De ha lesz időm majd felteszem az ikea honlapjáról a pelenkázót. Sajna a kiságyról nincs fenn kép.
Én most arra a véleményre jutottam, hogy nincs oka rosszul érezni magát odabenn Fanninak, így max csak azért rugdoshat, mert jól van, vagy azért mert rossz pozitúrát vettem fel és kényelmetlen neki.

Méhszáj
Nekem még egyszer sem nézték eddig. Jövő héten megyek megint dokihoz és akkor megkérdezem lesz e egyáltalán ilyen mostanában vagy sem. De uh-ra tuti bejelentkezek, mert már annyira kiváncsi vagyok a kis pofijára!

Judit
Páromnakl a hasa fájt és most is fáj, ha eszik valamit. Ezért inkább nem eszik amíg nem korog a gyomra. De szerencsére már jól van, most is a lakáson dolgozik, hogy holnap el tudjunk utazni.
Balázs igazi kis pufi baba volt!!! Gyönyörű a fejformája! Csini a lányod haja.

Pipal
Jó, hogy ilyen klassz lett az eredményed. Miért is kell diétáznod? Nekem csináltak már 3x teljes vérképet, és lehet nekem sűrűbben fog csináltatni. Ráadásul minden alkalommal van vizeletvizsgálat is nála ill a védőnőnél is.

Katica
Eddig még nem csatlakozott senki, én nem tudom mikor megyek mert szept 9-től van minden kedden szülésfelkészítő. Lehet nem megyek minden alkalomra, de 16-án lesz a szülőszoba látogatás és arra tuti megyek.

Reni
Tutira mondom, hogy fog érdekelni utána is a súlyod és hamar versenysúlyodon leszel. A másik topikban az egyik lány (már friss anyuka) 22 kilót fogyott és a kislánya nincs még 2 hónapos, ráadásul szoptatni sem tud. Na szóval le fog menni a súly, ne aggódj miatta.

Katinka
Látom ezzel a kérdéssel elindítottam egy lavinát. Szerintem amikor jól érzed magad akkor a pici is. Dübörgő zajoknál viszont tuti azért fészkelődnek, mert zavarja őket.
Most olvastam, hogy azért fészkelődhetnek sokszor, mert az általunk felvett testhelyzet nem tetszik nekik. Na de csak ennyi.
Nagyon szép a kislányod!
Pulzus: Az totál normális. Nekem 75 és 98 között mozog mindig, ez csak a több vér miatt van, hogy a szívnek többet kell dolgoznia. Nem kell e miatt aggódni, mert teljesen normális.

Holnap megyünk Hszoboszlóra egy kis pihenésre. Párom meggyógyult ezért mégis megyünk és nagyon várjuk már. ÉS!!! Hozzuk a babakocsit!

Kép
Kép
nati80

Hú jó hosszú lettem! na de végre tudtam mindenkinek írni. vagyis majdnem mindenkinek.

Kép
Kép
nati80

Judit
akkor valaki mással kevertelek össze. :oops: Hát a túlhordás nem túl szimpi, én is 4 napot késtem, hugom kisfiát is indítani kellett, nem tudom ebből lehet e vajon valamire következtetni...
Csuri,Klarissza
az legalább jó hír hogy lemegy a víz, még ha lassan is, könnyebben mint a zsír. :roll:

Nati
egyedül nincs kedvem, szólsz ha valamelyik kedd mégis összejön? Jó pihenést Nektek!

Azt hiszem Sclara ajánlotta az Asti leárazását. Ma indult és szép kis cuccok vannak nagyon jó áron. Rugik pl.1000, bodyk500-ért, de nagyobb gyerekeknek is sok 500-1000-1500-as cucc. Jól bevásároltam.

Kép
katica_75

Sziasztok!

Csak gyors bekukkantás. Zajlik az átköltözés, de mivel a párom szabin van a héten, így utólag eljöttünk anyukámhoz: Kazincbarcikára.
Reggel sikerült időpontot kapnunk a Genesisbe és be is ugrottunk így ma egy kukkolásra. Annyira nagyon köszönöm, hogy ajánlottátok!!!!! Több mint 1 órát bent voltunk, mert engem is a Lengyel Györgyné vizsgált, és nem adta fel, amíg szemből is látjuk a pofiját a fiamnak! Szegénynek nagyon fájt a válla, de így teljes lelkiismerettel vizsgált végig! Örömteli volt nagyon az egész, olyan pozitúrákat vettem fel, hogy hátha elmozdul a pici, hogy a nagy Norbi is megirigyelte volna! :D
Képzeljétek 2 méhlepényem van!!! Eddig voltam már 4 UH-n, de eddig nem vették észre. Jó mi? Van egy melső fali és van egy járulékos hátsó fali. Eddig mindig azt mondták, hogy hátsó fali méhlepényemtapadásom van! Azt mondta,hogy ez lehetséges, hogy egy ikerterhesség volt, egypetéjű, és nem is heamatoma volt, hanem az a terhesség ürült ki úgy, hogy a méhlepénye megmaradt, mert élő méhlepény. Ezt pedig azért jó tudni, mert szülésnél mindkét méhlepénynek ki kell ürülnie majd, mert ha bent marad a második, akkor csúnya dolgokat okozhat. Úgyhogy nagyon örülök, hogy elmentünk és ezt megtudhattuk! Kiváncsi leszek, hogy a dokim mit szól majd hozzá!

Örülök nagyon, hogy így beindult az élet ismét itt! :) Nagyon aranyosak a gyerekek és a pocakok!
Ne haragudjatok, hogy nem írok most egyenként mindenkinek!

A vérvételhez: nekem is kimaradt a vércukorral esedékes nagy vérképvizsgálat, mivel most már nem volt vércukorvizsgálatom. A védőnő lesett is, így most a héten gyorsan el is küldött bepótolni. Azt mondta, hogy a köv. a 34. héten lesz és azért mégse várjunk addig, mert lehet vashiány is, és azért már jobb azt most kezelni.

Vizesedés: eddig nem kapott el, de ma, hogy de.10 órától du.5-ig szinte mindig az autóban ültem, így mikor megérkeztünk ide rá sem ismertem a lábamra. Szépen bedagadtam, remélem, hogy reggelre lemegy. Meg nem ijedtem, mert Sebinél is vizesedtem rendesen. Nem tett jót, hogy a pocakom ennyi ideig nyomta az alhasi ereket. Holnap azt hiszem, hogy ubinapot tartok! :)

Vigyázzatok magatokra és babákra! :) Én még örömködök egy kicsit a képekben! :)

KépKép
KépKép
hangolka

Sziasztok!
Újra gép előtt. :lol: Annyit írtatok, hogy alig bírtam elolvasni. :)

Reni!
Sajnálom a kishugodat! Remélem, hamar rendbejön. Nagyobbik hugodnak mikor lesz a műtétje?
Nevelés: valahol tényleg szerencsés is vagy, nekem azért kellett egy kis idő, amíg belerázódtam a dolgokba, a közvetlen környezetemben sehol nem volt kisgyerek...

Kata!

Beni keze nagyon szépen gyógyul, jól megcsinálták. Bár irtózom a vértől, és a vágásoktól (a saját császermetszésem hegét sem tudtam sokáig megnézni), az övét naponta meg szoktam nézni, hogy javul-e. (Mikre nem képes az ember, ha a gyerekéről van szó! :wink: ) Nem is fáj neki, úgyhogy minden rendben velünk.

Anikó!
Gratulálok az újabb kisfiúhoz! :lol: Képet nem teszel fel?

Dalma, Écike!
Mi van veletek?

Csuri!
Mostanában senkitől nem kapom meg a priviket. Beteszlek a táblába.
Anna gyönyörű! :lol: Jó hogy tettél fel képet. Beninek is nagyon tetszett... Pár év múlva majd megyünk udvarolni - de csak ha párodnak nincs puskája... :lol:
Pont a múltkor akartam hiányolni képet Annáról, de nem volt energiám írni...

Judit!
Nálad is nagyon szépek a gyerkőcök! Kérünk a harmadikról is képet! És gratula a 30. héthez!!! :lol:

Sensi!
Akkor jól elbeszélgettünk egymás mellett... :oops: De a lényeg, hogy most már mindenki érti, hogy a másik mire gondolt.

Gabi!

Örülök, hogy jobban vagy! A sírás nekem is mindig segít kicsit leereszteni a feszültséget. (Bár szerencsére ezek a hormonális hangulatingadozások eddig elkerültek...)
Kiságy: már kinéztük az IKEA-ban (ezt itt, az volt a szempont, hogy az egyik oldala levehető legyen, nálunk ez vált be), majd talán a következő fizuból. (Egyelőre még helyünk sincs, hová tenni.)

Pipal!
Örülök, hogy jó lett a cukrod! Én pont ma voltam terhelésen, kíváncsi vagyok, hogy mi lesz az eredménye. Ja, és nekem is néznek teljes vérképet is.

Katinka!
Nagyon szép Lili is! (Csak szép gyerekek vannak a világon, vagy csak mindenki ilyen szerencsés itt? :lol: ) Milyen volt a Balcsi?

Klarissza!
Nálunk én szoktam kelni éjszaka (ez az állandó wc-re járás már megőrjít), de Picitesó akkor szerencsére nem aktív. Mondjuk Beni is egy hónapos korától végigaludta az éjszakákat, csak akkor kezdett megint ébredni, amikor elkezdett jönni a foga. Az viszont elég korán kezdődött, 4,5 hónaposan kinn volt az első. Onnantól viszont egész most januárig kelt éjszakánként...

Nati!
Jó pihenést! És bocs, mostanában kicsit lemaradtam: mi történt a pároddal???

Katica!
Hol is van pontosan az Asti leárazás? És meddig tart? Ma nem értünk rá, mert anyukámat kellett kivinni az állomásra, de ha azt mondod, hogy jó, lehet, hogy holnap megkockáztatjuk.

Hangolka!
Örülök, hogy jól sikerült a 4D! Helyileg hol van a Genesis és mennyibe kerül? Mi is akarunk még menni Picitesóval egyszer, de most nem igazán voltam megelégedve azzal a hellyel, ahová Benivel is jártunk. Lehet, hogy kipróbálnánk majd!
Képet nem teszel fel?????

Képzeljétek, milyen napom volt ma. Reggel kellett mennem cukorterhelésre. A beutalót az asszisztensnő szokta reggelenként ideadni, és fel is visz a rendszerbe, legalább lent nem kell végigállnom a sort. Igen ám, de a hatodikon van! És reggel még nem járt a lift. A negyedikig nem volt bajom, de utána már alig bírtam...
Aztán sorszámhúzás, várakozás, végre bekerültem, kijöttem, hogy bekeverjem a "koktélomat". Csak elrontottam, és a végén olyan kőkemény lett, hogy nem tudtam tovább hígitani. Szerencsére lenn van egy patika, de az meg csak 8-kor nyitott. Addigra már kopogott a szemem az éhségtől, meg szédelegtem, úgyhogy egy húzásra lehajtottam azt a nem túl finom löttyöt. Szerdán tudom majd meg az eredményt, hát kíváncsi vagyok!
Ráadásul hazafelé menet 20 percet kellett várnom a buszra, ami elvileg nagyon gyakran jár... (Murphy biztos büszke lenne rám...)

A táblát hétvégén megcsinálom, és mindent javítok, és mindenkit beteszek, aki még kimaradt.

Jó éjt mindenkinek!

beszteri

Jó reggelt!

Nati, nekem a dokim irta elő a diétát mert nagyon soknak találta a súlygyarapodást, és akkor még nem is volt meg a cukorvizsgálat sem. Most, hogy a vérnyomásom jó, a cukrom jó és a hízás is megállt (igazából fogytam kb 1,5 kilot és azóta tartom) lehet, hogy nem is kellene már diétázni. De másfél hét múlva megyek hozzá, addig mindenesetre tartom és majd ő megmondja a tutit...
Jah és jó pihit nektek!

Eszter, akkor neked is kalandosra sikeredett ez a cukor!!!

Hangolka, én is Genesisbe akarok menni kb 2 hét múlva és úgy tervezem, hogy hétvégén, és akkor a férjem is tud jönni. De én is csak jót hallottam róluk. Kiváncsi vagyok mit szól majd a dokid ehhez a második méhlepényhez.

Katica, mire mész keddenként? Asszem lemaradtam, vagy nem is volt közérdekű???

Lányok, mi szoktunk már mesélni, énekelni (ezt inkább apa, mert neki legalább van hangja...), meg zenét hallgatni a picivel. Én hiszem, hogy hallja, és érti is. Mindannyian látjuk (főleg ti nem első babások), hogy már ilyenkor is mennyire saját egyéniségük van! És majd ha kibújik a picike, emlékszik ám azokra a zenékre, mesékre, amiket odabenn hallott, és azoktól könnyeben megnyugszik és biztonságérzetet ad neki! Uh mindenki olvasson, énekeljen, zenéljen a picikéknek!!

No ma megpróbálom nem ellustulni utolsó szabadságnapomat, és valami értelmeset is összehozni :)

Pipal

Kép
pipal

Sziasztok! :P
Hangolka
Huh akkor nektek tényleg nagyon hasznos volt ez a látogatás a Genesisben!! Nem semmi h. eddig nem vették észre. :? És igen kérünk képet. Mi is ott voltunk de a másik hölgynél-sajna nem ugrik be a neve- de Ő is maximálisan végezte a dolgát és szintén nem nyugodott addig míg ki nem "szedtük" a babyt a lepényből, íg az utolsó képek már szuperek lettek. Csak azért írom mert sztem mind a ketten profik. :D

Eszter
jó hogy jöttél, már hiányoztál! :wink: Örülök hogy szépen gyógyul a kisbeteg. Akkor Te is megjártad a hadak útját tegnap, drukk h. jó legyen az eredmény. A soroksári utiban voltunk, ott a varoda is,és ha már eljöttök eddig akkor a baby outlet is csak pár száz méterre van tőle. http://www.astikids.com/index.php?pg=contact

Pipal
Nati írt egy elsősegély tanfolyamról ami keddenként van. Mindjárt visszakeresem pontosan neked.

Kép
katica_75

Nati írta:
"Jobb félni alapon utánajártam hol van csecsemő elsősegély tanfolyam. A Madarász utcai gyermekkórházban minden kedden 16-18 között van és 2000 ft. Én tuti megyek, de nincs kedvem egyedül ott lenni. Ha van valakinek kedve beszéljünk meg egy közös keddet és menjünk együtt! Jó kis találka lenne, akár hamarabb is összejöhetnénk páran és beszélgetnénk csupa pozitív dolgokról!
Itt még arról is lesz szó, hogy mi a tennivaló, ha a légzésfigyelő beriaszt. Szerintem 2 órát és 2000 ftot megér"
Szóval ez az amire én szívesen mennék..valaki még esetleg? :wink:

Kép
katica_75

Ja és Eszter, nem tudom pontosan meddig tart, sztem készlet erejéig de még 1-2 hétig tuti.Kidobtam az újságot, így nem emléxem pontosan....kissé szétszóródtam asszem.. :lol: Megpróbálom lefotózni a szerzeményeimet.

Kép
katica_75

csak a telefonnal tudtam, így nem túl jó, de a kék az egy zsák 2000ért, van két hálózsák 800ért a jobb oldalon, felette ágynemű 4részes 800ért! és a Disney-s rugik és kis kabát 1000ért a kis kord ruha (a kedvencem) 500ért Kép

Kép
katica_75

Katica!
Köszi az infót, lehet, ma elmegyünk. Ha Beni felébred, megyünk apáért a munkahelyre - szerencsére itt van 15 perc sétára, és akkor megmondom, hogy irány az Asti.
Nagyon jók a szerzemények!!!! :lol:
Én most tök boldog vagyok, mert mi meg az e-bay-ről rendeltünk Picitesónak tök jó kis rucikat... :lol:
Ha összejön a tanfolyam, szóljatok mindenképp nekem is, én nem akarok ugyan menni, de itt lakunk a Madarásznál, így szívesen összefutnék veletek.

Pipal!

Tök jó, hogy már így készültök a babóca érkezésére. Biztos jó érzés neki ott benn.
Nekem néha olyan lelkiismeretfurdalásom van: így a második gyerkőcnél már nincs időm annyit vele foglalkozni, mint mondjuk Benivel anno, amíg a pocakban volt. Viszont az is igaz, hogy sokkal több dalt, mesét hall, hisz Beninek nagyon sokat énekelek, vagy zenét hallgatunk együtt, meg mesélek. (Ezzel szoktam magam nyugtatgatni...)
Lakással hogy álltok? Vagy inkább ne is feszegessem ezt a témát?

Gyorsan dobok még pár képet. A pocakosat én csináltam, látszik is a minőségén, bocs...

Kép pocak 26 hét

Kép Beni és a sínbicikli Kép a nagy mutatvány

beszteri

Sziasztok!

Katinka:Nagyon szép lányod van :D Nekem is szokott légszomjam lenni.Bár annyira sűrűn nem hál istennek.Az én pulzusom van amikor eléri a 102-is azt mondta nekem erre a dokim,hogy nem baj.Csak épp nekem elég kellemetlen bár hál istennek nem szokott olyan sokáig tartani.Remélem neked is hamar elmúlnak ezek a kellemetlen dolgok.

Eszter:Nagyon jók a képek és Beni nagyon aranyos pláne a wc-s :D Sajnos nem tudom,hogy mikor lessz a műtétje,mert épp holnap tölti be a 18-at és lehet,hogy már nem a Heim Pálban fogják meg műteni.Ma beszélt a dokijával remélem nem felejtette el felhívni.Valamelyik nap talizok majd vele és akkor majd többet fogok meg tudni.

Nati:Hát remélem,hogy én is olyan leszek mint az a lány.Bár azért nagyon remélem,hogy tudok majd szoptatni.

Hangolka:Tényleg nem semmi örülök,hogy kiderűlt és így nem lessz baj belőle.

Katica:Hogy vagy?Hol vetted a jó kis rucikat?Lehet,hogy írtad csak lemaradtam :oops: Aranyosak. :D

Kishugom már jobban van :) Már eléggé eleven :D Babóm meg mostanában inkább felül tartózkodik és eléggé feszűl tőle felül a pocakom :D Második babás anyukák:Először felűl keményedik a has?És utánna majd az egész?Mert nekem felűl keményebb a pocim mint alul.Remélem mindenki jól van.Bocsi ha nem reagáltam mindenre csak olyan sokat írtok,hogy alig bírom a tempót :D :oops: Meg lassan pakolászok is,mert ha minden jól megy jövőhéten már költözünk :D

További szép délutánt kívánok mindenkinek!Vigyázzatok magatokra és a babókra!

Reni

Kép
Kép
reni_24

Sziasztok!

Végre megküldték a képeket a picurról, így teszek fel párat.
Én Óbudán a G1 intézetben voltam 4D-n. Régen ők voltak a Schöpf-Méreiben. Nagyon-nagyon kedvesek voltak. Nem kaptam letolást, mert késtünk sajnos a dugó miatt. Mondták telefonban, hogy ne idegeskedjek, csak menjünk :D .
Egy nagyon kedves hölgy vizsgált. Mindent megtett, hogy a lehető legjobb képet tudja csinálni a piciről. Nem volt könnyű dolga, mert végig háttal volt, a pofikája előtt volt a köldökzsinór, a két keze és az egyik talpa :lol: . Tornász lesz a gyerek :D . Viszont a fiússágát rögtön megmutatta. Összesen fél órás volt a vizsgálat. A picur méretei teljesen megfelelnek annak, ahány hetes vagyok. Eszerint nov. 9. és 16. között születik. Nem tudom, hogy a saját dokim, honnan szedett 20-át? Mindegy, úgyis akkor jön, amikor jönnie kell. A súlya a picinek 1103 g :) . Jó a szívhang és a köldökzsinór véráramlása is.
Készült DVD az egész vizsgálatról. 4 fényképet kinyomtattak, amit mi választottunk ki. És feltöltötték a honlapjukra az összes képet, amit egy kapott kóddal megnézhet bárki 30 napig. Így a távoli-külföldi rokonok is rögtön láthatják a bébit :).
Szóval teljesen elégedett voltam. Nekem a vizsgálat (hála a babaszobának) ingyenes volt, amúgy 13e Ft.

Üdv:
Anikó

Ez már tuti, hogy fiú
Kép

Kis pofikája I.
Kép

Kis pofikája II.
Kép

És a tornász pozíció
Kép

Kép
Kép
Kép
eagleszem

Sziasztok!

Judit!
Igen, én is ettől félek, h a végén fogom megszívni, és uccsó napokban kirepedek. Sokat hallottam ilyet, nem egy olyan esetet is, amikor szülés előtti nap csíkozódott be vk. Na mind, én reménykedem, h kihúzom, az uccsó pár hétben majd 3-4x is olajozom, csak h ne mondhassam, h nem tettem meg mindent.
Nagyon édesek a gyerkőcök! Rakj fel a legnagyobbról is! :) Balázs igazi kis húsgombócnak nézett ki! :)

Csuri!
Ez jól hangzik, ha eszedbe jut, vagy véletlen rábukkansz, h mi ez konkrétan, akkor írd meg légyszi!

Pipal!
Örülök, h végül jó lett a cukor! Biztosan csinos vagy, ne szerénykedj! :)
Ne haragudj, de azt kell mondanom, hogy az a része a dolognak kizárt, h a baby érti amit mesétek vagy énekeltek neki! Még idekint is elég sok idő, mire felfogják bárminek az értelmét. Az viszont tény, h hallják, és kint meg fogják ismerni...mármint az éneket, zenét. Mert amit mondasz, az mind egyforma nekik, bármit mesélsz.

Reni!
Uhh, szegények! Jól rátok jár a rúd, remélem mostmár mindenki rendben lesz nálatok!

Katinka!
Lili és a Tankcsapda... :D:D:D Neked is gyönyörű lányod van, én csak úgy olvadozok! :) Én viszont nem vállalnám be a koncertet....gondolom elég hangos lesz, és ez enyhén szóva nem is olyasmi zene, ami esetleg nyugtatóag hatna a babyre. :) Az én csajszim már 25 hetesen sem szerette a PASO (jamaicai ska) koncertet, mert az is túl hangos volt. Egyébként lehet nem hiszed el, de közvetlen a színpad előtt az első sorban a legkevésbé hangos egy koncert...de azt meg ismerve egy Tankcsapda koncert hangulatát, nem igazán ajánlom....gondolom most nem nagyon akarsz pogozni. :) Jó még esetleg a színpaddal egyvonalban, mellette állni. De hátul ugyanúgy hangos lesz. :?
Köszi egyébként! Igyekszem...a kilókkal kapcsolatban pedig bíztató amit írtál! :)
Én is úgy tudom, h teljesen normális, h megemelkedik a puzus, mivel 40%-al jobban dolgozik most a szívünk, mint korábban.

Naysa!
Jól van akkor, nem tudom akkor nekem miért volt korai a 25 hetes 0,5-ös lepény, ha neked már 1-es. Vagy lehet, h neked kéne rákérdezned...

Klarissza!
Huhh, ez durva, h fél év alatt szabadultál meg a víztől! :?

Nati!
Igen, ismerem a Leskvik cuccokat... Jó pihit!

Hangolka!
Na ugye, nem hiába ajánlottuk? :D Ez viszont durva, h 2 lepényed van...miket észre nem vesz ez a Márta??!! Képeket várjuk!!!!

Eszter!
Örülök, h jól vagytok! Nagyon jók a képek, Beni nagyon édes! :)
Szép kis kálvária volt! :?

Katica!
Nagyon jók a cuccok!

Eagleszem!
Nagyon aranyos a kisfiad! :)

Én végre letudtam a hetet (már csak 6 van hátra!!! :) ), holnap nem is kell mennem, pedig ez melós szombat lenne. A szülők elhúztak Törökországba nyaralni 10 napra, úh most a főnököm anyja van itt, meg az öccse, és azt mondták ne menjek...hétfőn meg bank holiday, úh most lesz egy jó kis hosszú hétvégém, kedden megyek legközelebb...hurrá! :)
Viszont nem kezdődik túl jól, eléggé magam alatt vagyok most. Daddy elment bulizni, majdnem az összes itteni barátunkkal együtt. Csak sajna ez egy olyan buli, h a hangerő a lényeg, iszonyatos basszus ládákkal nyomják a dub-ot (ez is egy fiatal reggae-ből kialakult műfaj, elég elektronikus...amit én szintén annyira nem csípek). Kb a mellkasodban dübörög az egész, és az emberek ezt élvezik... Én egyszer voltam, azóta oda ő egyedül megy, mert nekem nagyon nem jött be, de most meg rosszul esik, h ott van mindenki, én meg egyedül itthon. Kértem, h hívja fel az egyik srácot, h küldje át a barátnőjét, filmezünk vagy vm, és kiderült, hogy ő is megy...na ez volt a végső döfés, azt hittem csak pasi buli lesz. :( Ha nem lenne baby a pocimban, most elmentem volna a társaság kedvéért, de hát nem lehet...és most rossz egyedül. Amúgy ebből még sosem csináltam problémát, h itthon kellett maradnom, és kimaradtam valamiből. De most ilyenem van, és konkrétan rosszul esik...na mind1, majd elmúlik. :) Vmkor hajnalban jön haza, és hnap remélem csinálunk vmt. Most hétvégén van a Notting Hill karnevál, arra is ki kéne nézni vmkor, mert még nem voltunk.
Van jó hírem is. Tudom, hogy most ezen nagyot fogtok nézni (hogy én csak most írok ilyenekről), de végre eljutottunk addig, h tnap daddy is közvetlen kapcsolatot létesített a kiscsajjal. Most először rakta rá a kezét a pocimra, és érezte, h rugdos ezerrel a baby. :) Szerintem tetszett neki, nekem meg oyan jól esett! :)

Na megyek is, nézek vm filmet....bocs, most én is panaszkodtam kicsit. :P
Jó hétvégét!

Sensi és Lillus

KépKép

Kép
sensimilla

Harivera!

Azért hála a babaszobának, mert ott nyertem. Még júniusban volt 1 teszt, amit kitöltöttem és azon nyertem a vizsgálatot :D .
Pedig már lemondtam a 4D-ről, mert nagyon nem lett volna rá pénz :? .
De jóistenke meghallgatott :) . Bendiről pl. csak 1 db uh-s képem van és kész. Nagyon örültem ennek.

Anikó

Kép
Kép
Kép
eagleszem

Sziasztok Csajok!
Mi ez a nagy pangás??? :lol: Remélem, hogy mindenkinek csak tuti jó programja van, ezért nem ér rá jelentkezni.

Reni!
A terhesség végén Beni is állandóan felül volt, alig kaptam tőle levegőt... A végén már úgy kellett néha "lenyomkodnom", annyira kényelmetlen volt. :lol:
Haskeményedés: Beninél szinte egyáltalán nem is volt (csak egyszer-kétszer, legalábbis amit észrevettem), most meg inkább alul keményedik nekem. De sztem ez is változó lehet. Tapasztaltabbak???? :)

Anikó!
Gyönyörűek a képek!!!! :) Jajj, most bennem is annyira bennem van megint, hogy mennék 4d-re. Pedig Picitesó nem igazán kedveli az ultrahangot. Azért egyszer még szeretnénk bekukkantani hozzá. Most kipróbáljuk majd a Genesis-t, annyira ajánlottátok. (Ez pontosan a 4D-Genesis lenne, neten próbáltam rákeresni???? És mennyivel korábban kell bejelentkezni?)

Harivera!
Mi újság veletek??? Néha bekukkantasz egy-egy kérdés erejéig, de magatokról nem nagyon írsz. Remélem, minden rendben. Várjuk az életjelet!!!! :)

Sensi!
Sajnálom a buliból való kimaradást. De biztosan csináltok majd valami jó programot, ami kárpótol. Mi ez a Notting Hill karnevál? Biztos érdekes lehet!

Tegnap kimentünk az Asti-ba, és jól elköltöttem a nem létező pénzünket. (Klara! Köszi a tippet! Amúgy merre jársz, rég jelentkeztél????) Vettünk egy csomó mindent, íme, a képek:

Kép Kép Kép Kép Kép Kép

Azért természetesen Beni sem maradhatott ki, csak az ő méretében viszonylag kevés dolog volt:

Kép Kép

beszteri

Sziasztok!

Eagleszem:Nagyon jó képek lettek és hát az az akrobatikus az nagyon cuki :D Örülök,hogy minden rendben van a babóval.

Sensi:Hát én is remélem,hogy mostmár nem jön semmi.Már csak kb.1 hét és költözünk :D Hurrá :D Sajnálom,hogy kimaradtál a buliból :cry: Én is ilyen vagyok a párom is volt már nélkülem és tudom,hogy milyen rossz érzés :( Azóta persze nélkülem nem megy :wink: Az jó.Az én párom kb.2 hete,hogy érezte a babó rugását és hát mit ne mondjak ő is teljesen oda van tőle azóta is mindenkinek ezt meséli :D

Eszter:Kimondottan nem haskeményedésnek mondanám csupán kemény :D De nem fáj csak kicsit feszítő érzés,de viszonylag ritkán van ilyenkor lehet,hogy esetleg megfeszíti magát?Ki tudja lehet nem fog kiderűlni :) Hát igen,mert minden terhesség más az tuti :) Nagyon aranyosak a rucik amiket vettél :D Meddig van akció?Igen a 4D Genesis az :D Én 1 héttel előtte kértem időpontot.De meg kérdezik,hogy neked mikor lenne jó.Van olyan is aki csak bemegy és,ha van hely akkor már készítik is a felvételeket :D De tutibb,ha felhívod őket :D Egy héttel előtte bizti lessz hely.Én,ha minden jól megy akkor szeptember.12.én megyek :D Már nagyon várom :D 20 hetesen láttam azóta sok idő eltelt és kivi vagyok mennyit fejlődött a kis drágám :D

Na asszem kicsit sok lettem :oops:

Remélem mindenki jól van!

További szép napot kívánok mindenkinek!

Reni

Kép
Kép
reni_24

Eszter
csinos vagy! Beni is édi nagy fiú már! Látom Te sem tudtad otthagyni a kis kordruhát!! :lol: :lol:

Sensi
huh, 6 hét még rengeteg!-nekem 7 nap van még de ettől is rosszul vagyok. Tudsz a gyerek mellett pihenni? Apát biztos leveszi majd a kiscsaj a lábáról!!!! Egyébként nálunk sem nagyon megy a hassimi.Néha kap egy egy simit, nagy ritkán puszit, de az én párom azt mondja így még nem igazán tud mit kezdeni vele...egyszerűen ilyen tipus...de majd ha kijön tudom h. oda lesz érte. A rokonságban is az összes gyerek mindíg rajta csüng, és ő imádja őket. Meglásd ha megszületik elvarázsolja daddyt! :) Apa -ánya a legnagyobb szerelem ugyebár ;)

Anikó
szépek a képek!! Kétség nem fér a férfiasságához!!! :lol: :lol:

Kép
katica_75

Sziasztok!

Eszter!
Tökjó cuccokat vettél! Különösen a sárga-narancs rucik jönnek be. Mi tele vagyunk rózsaszínnel annak ellenére, h elhatároztam, h az én lányomnak nem csak ilyen cuccai lesznek, hanem vagány szinesek. De sajna itt 90%-ban rózsaszínt és kéket nyomatnak...én meg nem bírtam ellenállni. :P
Jelenleg a program az, h daddy alszik (8kor ért haza :P) én meg gépezek, és próbálom elütni az időt...vidám! :P
A Notthing Hill karnevál nemtom pontosan milyen, mert még nem voltunk, de olyasmi, mint a Rio-i, csak kisebben.

Reni!
Sok erőt a költözéshez! Én megtettem már jópárszor életemben, és mit mondjak, nem tartozik a kedvenc időtöltéseim közé. :? Otthon 4x költöztünk családostól, én még 2x albiba fősuli alatt, itt kint pedig már 3x. Szal van tapasztalatom. :P
Daddy elmegy nékülem simán, de nem is nyavajgok miatta, mert sztem nincs értelme, nem akarom itthon tartani azért, mert én nem mehetek.Jaj, én is úúgy mennék még 4D-re, de itt tuti nem fogok elmenni 180fontért (kb 55e ft) . Úgy volt, h még hazamegyek egyszer 31-32 hetesen, és akkor elmegyek a genesisbe, de sajna már nem fog menni. :(

Katica!
Remélem úgy lesz ahogy mondod! :) Daddy is ilyen típus sztem, tuti, h nagy lesz az apa-lánya szerelem! Ő is szereti a gyerekeket, jól elvan velük, ha ismerős gyerekkel talizunk, vagy Aidan-el is volt már sokat.
Hát ja, valahogy túl kell élnem ezt a 6 hetet. Ha alszik, akkor tudok pihenni, sokszor még aludni is tudok egy fél-egy órát,ha nincs otthon senki. Most sajna nem, mert a nagymama, meg a nagybácsi van, azok meg állandóan ott lepzselnek. :?

Képzeljétek mi történt! Egy nagy kalap szar a gépünk, és már sokszor volt újratelepítve az egész. A legutolsó alkalommal daddy csinálta, és az asztalra volt kimentve 2 mappa tele képekkel, az egyik a szüleim nyaralásáró, mikor itt voltak Londonban, kb 800kép, a másik pedig az otthoni reggae campes képek. És a dila nem mentette e őket, így egy az egyben repültek a windowsal együtt a telepítés során. Erre ma reggel jöttem rá, amikor kellett volna egy-két kép, és nem találtam sehol. Ne tudjátok meg, hogy mennyire a plafonon vagyok az idegtől! Próbálok belenyugodni, mást úgy sem tehetek, és apukám is meglepően jól reagálta a dolgot, de egyszerűen nem tudok napirendre térni...nem hiszem el, hogy 1000kép tele emlékkel csak úgy kirepült az abakon, és sehonnan nem lehet őket visszavarázsolni. :(:(:(

Azért a 30hetes képeimet felteszem, ma reggel csináltam őket. Bocs, kicsit nagyok lettek. El sem hiszem, hogy már 30HÉT!!!! Örülök, h nemsokára vége, és itt lehet velünk a kiscsaj! Ugyanakkor most eléggé be is paráztam, mert nekem még nagyon fel kel készülnöm lelkileg a szülésre, félek tőle. :?

Jó hétvégét!

Kép Kép Kép

Sensi és Lillus

KépKép

Kép
sensimilla

Sziasztok!

Reni!

Azt mondták, hogy kb. 1 hónapig, és hogy érdemes még visszamenni, mert folyamatosan pótolják a dolgokat. (Cím: Soroksári 110-112., a honlapon nincs hirdetve, de ott már látod, hová kell menni. Elöl van az üzlet és mögötte a kiárusítás.)
4d: köszi az infót, most azt fogjuk kipróbálni. (Ráadásul kicsit még olcsóbb is, ha aktuálisak a honlapon lévő árak...)

Katica!
Bevallom, már a te képeid között kiszúrtam. Ez lesz a kishölgy karácsonyi öltözéke... :lol: (Elvégre is egy nő, már egy hónaposan is nő! Bár én alapvetően rugi párti vagyok kiskorban, azért karácsonyra mégiscsak kicsípjük magunkat...) Jó, hogy feltetted a képeket, mert ha nem látom, akkor lehet, hogy nincs meg a késztetés, hogy kimenjünk! Úgyhogy neked is köszi!

Módosítottam a táblát. Ha valaki kérése esetleg kimaradt, attól elnézést kérek, nehéz volt visszakeresni a topikban az adatokat. Remélem, hogy most mindenkinek jó adat/szín/név stb. szerepel, ha nem, akkor szóljatok.

És íme, a jelenlegi állás:
Kép 2008.08.23.
A hozzászólást 2 alkalommal szerkesztették, utoljára beszteri 2008.08.23 14:09-kor.

beszteri

Sensi:Köszönöm szépen.Hát tapasztalatom az nekem is van bőven a költözéssel kapcsolatban én sajna elég sokszor költözködtem már eddig :cry: De remélem,hogy ez lessz az uccsó :D Mert nekem se a kedvencem ez az egész főleg most :( Húha az tényleg nagyon drága :cry: Sajnálom,hogy már nem tudsz menni.Az nem semmi hát én is tiszta ideg lennék az biztos.Nagyon aranyos a pocid :D Megy az idő az biztos.Szerintem a szülésre lelkileg se lehet eléggé felkészűlni.Minnél jobban félsz annál rosszabb.Én már legyőztem a félelmemet :) Párom nagymamija mondta jól,hogy ne féljek ráérek majd akkor,ha már eljött az idő. :D

Kép
Kép
reni_24

Eszter:Igen aktuálisak az árak.Mi összesen 12ezer forintot fizettünk,mert kiirattuk cd-re a képeket.Köszi az infót :D Akkor fizukor irány az Asti :D

Kép
Kép
reni_24

Sensi!
Most láttam, hogy közben te is írtál. Tök jók a képek! :lol:
Fényképek: sajnálom!!!!! Én is tök ideg lennék a helyedben, megértelek. Nekünk is rengeteg képünk van, főleg, mióta Beni megvan.
Köszi a ruci-dícséreteket. Amúgy nekem is a narancs-sárga kombinációk a kedvenceim. (Teljesen sárga mániás vagyok...) Eredetileg nekem nem is tetszettek a rózsaszín-kék cuccok. De Beninek a kék szeméhez tök jól állt a kék, úgyhogy megbarátkoztam vele. És volt egy játszópajtásnője Beninek, aki meg állandóan tök csini rózsaszín rucikban volt, úgyhogy azzal is kibékültem, sőt, most már még tetszik is. De azért ha látok egy-két más színt is, rögtön meg szoktam őket veni... :lol:
És egy kis megnyugtatás: az én férjem se nagyon tudott mit kezdeni Benivel a pocakban, na de ahogy kibújt!!! Azóta elválaszthatatlanok - ha féltékeny típus lennék, tuti zavarna is a dolog. :lol: És így van ez most Picitesóval is: néha megnézi, hogy rugdos, meg ilyesmik, de mondja is, hogy egyelőre nem nagyon tud vele mit kezdeni. Szóval szerintem ez tök természetes.

beszteri

Eszter!
Múltkor is akartam már írni, de elfelejtettem. :oops: Szal tudnád úgy jelölni a heteket, h a 29+7 az 30+0? Mert sztem ilyen nincs, h 29+7, azt már 30-nak mondják, és jobban is hangzik, mintha már előrébb lenne az ember. :D És ez persze mindenkire vonatkozólag, csak most az én példámon írtam le. :)
Légyszi nehogy elkezd most átírkálni, csak megemlítettem, ha majd esetleg legközelebb teszed fel a táblát...köszi! :)

Sensi és Lillus

KépKép

Kép
sensimilla

Eszter:Én is a Dél-Pestiben fogok szűlni,ha lessz időd lécci írd be.Előre is köszönöm szépen.

Kép
Kép
reni_24

Sensi!
Köszi, hogy szóltál, nem figyeltem erre... :lol: (Ha dolgoznék, a főnököm most leharapná a fejem. Milyen jó, hogy nem neki csináltam a táblát!!!!) :lol: (Biztos valami képlethiba, módosítom.)

Reni!
Ezt is beleírom.

beszteri

Javítottam, és beszúrtam az előző helyére. (Kerekítés miatt volt az eltérés...)

beszteri

Sensi
szép feszes a pocid! :D Bosszantó az biztos, nem lehet sehogy előkotorni? :?
Mi sem megyünk már 4D-re, de nincs olyan nap h. ne nézegetném a bekeretezett pofikáját. :)

Eszter
én is karira vettem! Tiéd is 62-es? :lol: Köszi én rendben vagyok a táblában!! :lol:

Reni
de ez a költözés most örömteli lesz, nem? :wink:

Kép
katica_75

Eszter!

33 éves vagyok (lassan egy hete... :? ).
Kösz, hogy megcsináltad a táblát! Most megyek, majd holnap kicsit bővebben...

Üdv:

Csuri
Kép
Kép
Kép
irusc

Eszter!

33 éves vagyok (lassan egy hete :? ). Kösz, hogy megcsináltad a táblát!
Most megyek, holnap bővebben...
Üdv:

Csuri
Kép
Kép
Kép
irusc

egal
értem.

háát mert egyellőre nem nagyon van mit írnom. sajna dagad a lábam rendesen és tegnapra be is gyulladt pár viszerem az egyiken. Kedden megyek terhelésre meg uhura.
és roadtul várom szeptember 1-ét :lol: :lol: :lol:

harivera
Budapest XXI. kerület

Sziasztok!

Jó régen jártam erre, nem tudom emlékszik-e még rám valaki :oops:
Orvost váltottam, aztán egy hónapon keresztül költöztünk, nem volt netünk, úgyhogy jól lemaradtam, de most nekiálltam visszaolvasni, hogy mik történtek :)

Nálunk minden rendben, a babáink jól vannak, csak az nem derült még ki egyértelműen, hogy vegyespáros vagy két leányzó lapul a hasamban :) Hatalmas már a hasam, minden alkalommal megcsodálom, amikor elmegyek a tükör előtt :D Kezdek szenvedni, pedig még hol a vége :wink:

Eszter
Mi is azt a kiságyat néztük ki :) Tetszik, hogy levehető az oldala. Olyan kevés ilyet lehet látni.

Elvonulok visszaolvasni, aztán mostantól gyakrabban jelentkezem :)

Szamy
szamy

Katica!
Igen, 62-es. :) Remélem, nem egy óriásbébi lapul most a pocakomban, mert akkor megnézhetem magam... :lol:

Csuri!
Következőben már benne lesz! És utólag is boldog szülinapot!!!!!

Harivera!
Sajnálom, hogy dagad a lábad és bedagadt a visszered. És majd drukkolok, hogy minden rendben legyen a cukroddal. Nekem szerdán lesz majd eredményem. (Elvileg már kedden is, csak akkor visszük Benit varratszedésre...)

Szamy!
Nekem is emiatt tetszett. Beni is ilyesmi ágyban alszik most, csak annak eredetileg nem lett volna levehető, maradt a házgyári megoldás, csak így nem olyan stabil az ágy. Most már nem követjük el ugyanezt a hibát... :lol:
Örülök, hogy minden rendben van veletek, gondolom, milyen szép nagy lehet a pocid két kis aprósággal. Nem csodálom, hogy kezdesz szenvedni, én néha már eggyel is így vagyok... :lol:
Be akartalak tenni a táblába, de a vonalzód alapján 26 hetes vagy, így nov. 29. jönne ki a 40 héttel számolva, de Akíra táblájában látom, hogy nov. 22-re vagy kiírva. Mikor volt az utolsó mensid????

beszteri

bocsi, kétszer ment...
beszteri

Haho,

csak gyorsan bekukk, holnap mar melohelyen leszek és akkor jövök :wink:

Sensi csak neked akartam írni, hogy próbáld meg a Get Data Back for NTFS (ha FAT filerendszered van akkor for FAT) progival visszaallitani. A lényeg, hogy meg a megformázott winyorol is vissza tudja hozni a kepeket, ha nem írtad mar felül (ha nincs meg sok minden a gepen újrarakás óta, akkor van eselyed). Kell hozzá egy másik winyo, mert arról, amelyikre telepíted, nem tudsz adatot menteni. Nekem már párszor megmentette a terveimet, fotóimat stb...

Pipal

Kép
pipal

Eszter
Hát, az úgy van, hogy a mensi alapján nov. 22., de minden UH alapján 6-10 nappal fiatalabbak (valószínűleg, mert hosszú volt a ciklusom), így egy héttel fiatalabbnak minősítettek, ezért a nov. 29.

Lenne egy kérdésem
Egy ideje már azzal szenvedek, hogy nem tudok sokáig ülni vagy feküdni, mert egy idő után olyan feszültségérzés-féle kezd lenni a lábamban, és az egyetlen dolog, ami elmúlasztja az, ha sétálgatok. Az egy dolog, hogy van, amikor hajnali 3-4-ig sétálok, de elvileg a 30-32. héttől nekem szigorúan feküdnöm kellene, de ha így marad, az nem fog menni :( A doki annyit mondott rá, hogy szedjek magnéziumot meg kálciumot. Szedem is, de semmi változás :( A legrosszabb az egészben, hogy azt sem tudom, hogy mi ez, mi okozza. Hallott már valaki ilyesmiről?
szamy

Sziasztok.

Sensi: nagyon szép a pocid :lol:

lányok nagyon szép rucikat vettetek ,olyan édesek.

Eszter: nekem kisfiam lesz ,és rózsaszin vagyok.Jol van a kisfiad?gyogyul a sebe?

Anikó: nagyon édik a képek :lol:

Reni:Jol vagy?meggyogyult a hugod?

Ancsa: te jol vagy?minden rendben?

Rollunk: mi jol vagyunk tart még a lakásfelujitás de már a szoba kész és olyan szép lett :lol: még pár nap és kész az egész. :lol:

Mindenki vigyázzon magára és pihenjen sokat!!!

000kata

Sziasztok!

Eszter:Köszönöm szépen.Neked is szurkolok,hogy jó legyen a cukor.

Katica:Hát igen örömteli lessz az biztos :D Remélem így is marad,mert hát a nagymami néha elég szeszélyes,de remélem,hogy nem lessz semmi gond.

Harivera:Sajnálom,hogy dagad a lábad :( Remélem én is,hogy jó lesz a cukor terhelésed.Szurkolok!

Szamy:Üdv újra itt :D Örülök,hogy jól vagytok és,hogy minden rendben van a babókkal is.Hát én is szenvedek néha rendesen pedig csak egy babóka van a pocimban.Már nagyon feküdni se jó sehogy :cry:Remélem,hogy helyre jön a lábad.Szerintem szólj a dokidnak,hogy nem használ.Hát,ha ír rá valami mást.És pihenj amennyit csak tudsz felpolcolt lábakkal.

Kata:Köszi szépen jól vagyok.Csak a hányinger az nem múlik :( Persze nem állandóan van csak mindennap van amikor csak este van amikor csak reggel vagy napközben.Na ezt jól meg mondtam :lol: Arra nem jöttem rá,hogy mitől van.Igen már meg gyógyúlt :D Így holnap végre megy oviba.Az jó akkor már tényleg nem sok van :D Mi ma végeztünk :D A mi szobánk is nagyon szép lett.Büszke is vagyok páromra nagyon :D Holnap takarítás.És a hétvégére már beis költözünk remélem.

Remélem mindenki jól van!

További szép délutánt/estét kívánok mindenkinek! :D

Reni

Kép
Kép
reni_24

Kép Mai poci :D Kép Ez is :D

Szerintetek nagy?

Kép
Kép
reni_24

Szamy!
Akkor így teszlek be. (És végre nem az én dátumom az utolsó... :) Bár tudom, hogy ez nem feltétlenül jelent semmit, de Beni pont a kiírt napon született meg. - A főnököm mondta is, hogy látszik, hogy az én gyerekem, tartja a határidőt...)

Kata!
Javítottam, a következőben már jó lesz! Bocs! :oops:
Beni keze jól van, nagyon szépen gyógyul, egyáltalán nem fájt neki. És megtapasztaltam azt is, hogy hogy tanítjuk meg a gyerekeinket a fájdalom-érzetre: amikor valakivel találkozunk, mindig rákérdez, hogy mi történt a kezével, és elmeséljük. Erre az első reakció az szokott lenni, hogy "nem fáj?". Beni mindig mondja is, hogy nem. Aztán egyik nap mentünk haza a játszótérről, és az én kicsi fiam közölte: "Anya! Nagyon fáj a kezem! Szerencsére rákérdeztem, hogy melyik: "Ez, amelyiken nincsen kötés." Hol? - sokáig keresgélt, míg végre kiszúrt egy pontot rajta. Bibipuszival próbáltam "orvosolni" a dolgot, de közölte, hogy Nurofent kér, mert nagyon fáj... - persze lebeszéltem róla...

Reni!
Szép nagy már neked is a pocid! :lol:
Örülök, hogy a kishugod is rendbejött. És sajnálom a hányingert.
Egy kalappal a költözéshez!

Csuri!
Ugyan Sensinek címezted, de tök jó, hogy feltetted ezeket. Nincs kedved feltenni majd a blogra is?

beszteri

Sziasztok,

Eszter, köszi, h betettél a táblába. Látom, a korom nem volt meg. Beírnád, h 31?

Szamy, gondoltam Rád, h mi lehet Veled. Miért kell feküdnöd? Csak elővigyázatosság? Én elővigyázatosságból kaptam tüdőérlelőt(nem a szteroidot), de feküdnöm nem kell szerencsére. Viszont a kislányom popója annyira lent van, hogy valszeg nem tud már megfordulni, és császár lesz.
Ti milyen babakocsit vesztek?

Sensie, Reni, nagyon szépek a pocakok!

Nagyon csini ruhácskákat vásároltatok, öröm őket nézni, mi is beugrottunk, vettünk két db kádba való "tartókát"(mi a neve?), tudjátok, hogy ne kelljen a babókat kézzel tartani fürdetés közben.

Ditta, hány napon belül érkezett meg Neked a szopipárna?

Jó éjt mindenkinek!

KépKép
KépKép
kornéliusz

A kérdést a babakocsival kapcsolatban Szamynak szántam. :D
kornéliusz

A két méhlepény (alul felül az elkülönülő virslinek kinéző valami, ami összekapcsolódik bal oldalt):
Kép

Szilárd:
Kép
Kép

Eszter!
32 éves vagyok, ez nincs a táblában. Ezt javítsd majd ki lécci! Köszi :)
Örülök, hogy Benit ennyire nem viseli meg a műtét! :)
Jól megjártad a csütörtököt!!! Ennyi hercehurca után már jónak kell lennie a cukoreredményedenek! :)
Nagyon formás a pocid! Beni aranyos a wc-n! :)
Te is nagyon jó rucikat vettél! :) Ami megfogott bennük, hogy mindnek patentos a nyaka és nem az a kinyúlós vállkimutatós fajta! :)

Pipal!
Tök jó, hogy jó lett cukrod és az önszorgalmas diéta még fogyasztott is! Azért tessék néha finomságokat is enni így, hogy még szabad is! :)

Zene: én az utolsó időben a fiammal Szekeres Adriennt hallgattam, a lassú számait. Amikor kibújt és nyafis volt este, akkor bekapcsoltam és dúdoltam neki, folyton megnyugodott! :)
Persze a férjem meg jól idegesítettem vele, mert ő az ilyen zenét nem szereti! :D Ugyan a férjem miatt kapott Tankcsapdát is, de a mai napig arra inkább felpörög és pogózik, nem pedig lenyugszik! :)

Pulzus: az enyém is az egekbe szökik folyton, de főleg amikor felállok a székről, földről. Igaz, nekem alapban 110 szokott lenni gyerekkorom óta, de ez engem is megvisel, hogy min.130 körülre felugrik.

Katica!
Szerintem is jó a másik hölgy is, itt többen mondtátok! Az biztos, hogy megéri oda elmenni! :)
Nagyon hasznos az elsősegély tanfolyam! Remélem, hogy TE is el tudsz menni, meg a Nati és a többiek is! Mert hiába a légzésfigyelő, ha baj van és nem tud az ember mit kezdeni!
Nagyon szuper rucikat vettél! :) És nagyon jó áron! Kár, hogy Pesten nem tudtunk megállni jövetben mi is, mert este utaztunk csak át rajta!
Én most turizni voltam anyukámmal. Rengeteg bodyt vettem a picurnak és mindössze 870 Ft volt az egész egy babakocsis téli hálózsákkal! :) De kiscsajoknak sokkal több rucit tudtam volna venni!

Sensi!
Mártánál szóba kerültél! :) Nézte a veséimet és a párom meg volt rajta döbbenve, hogy ilyet hogyhogy néznek. Mondta a Márta,hogy sajnos előfordul, hogy a pici elnyomja a vezetéket és pangást, követ okozhat. Én meg mondta Mártának, hogy igen, mint a Rékának, az angliai kismaminak! Erre felcsillant a szeme, hogy honnan ismerlek! Mondtam, hogy a netről. Ő meg mondta, hogy vár téged még, mert mondtad hogy mész mégegyszer. Sajnálom, hogy ez már nem jön össze és nem utazol! De csak azért mondtam el, hogy nagyon kedvesen emlékszik rád! :)
Remélem, hogy ma kiruccantatok és felvidultál egy kicsit! :) csatlakozok a többiekhez abban a véleményben, hogy a legtöbb pasi tényleg nem tud mit kezdeni a pocaklakóval, de amint megszületik a baba, a legnagyobb kincsük lesz! Tudom már meséltél, picit másabb a helyzetetek és ezért nálatok azért mégis azt mondom,hogy ez aztán tényleg hatalmas előre lépés, hogy próbált kommunikálni a kislányával! :)

Reni!
A keményedésre én sem tudok mit mondani, mert Sebivel nem keményedtem annyira. Most meg nekem is inkább az egész pocak keményedik be egyszerre. De amikor csak kis helyi keményedés van, az általában az nálunk, hogy főleg bal oldalt kinyomja a fenekét! :)
Megy a drukk, hogy jövő héten költözhessetek! :)
Szerintem pont jó méretes a pocakod! :)

Anikó!
Nektek is nagyon jól sikerültek a képek és nagyon jó, hogy jó helyre mentetek Ti is! :) Az meg pláne jó, hogy ingyenesen sikerült eljutnotok erre a vizsgálatra, mert egyébként nem jutottatok volna el! :)
Az én picurom is a szájába vette a lábát miközben a szemét dörzsölte. Csodálkoztam is, hogy odalent hogy fér el így ebben a pozicióban! :)
A kuki pedig eltéveszthetetlen! :D

Emlékeztek? Az elején hogy izgultunk, hogy mennyi pasi születik novemberben!? És ahogy nézem a táblát, azért a kislányok is szépen megmutatták magukat! :)

Szamy!
Én is emlékszek Rád! :) örülök, hogy az ikrekkel minden rendben! :)
Mikor lesz a következő kukkolás, hogy hátha megmutatják magukat?
Az a feszülés a lábadban az lehet, hogy a pocakod elnyom egy ideget. Nekem pl. a bal combom nagyon sokszor annyira lezsibbad, hogy oda akár egy kést is be lehetne döfni, azt sem érezném! Mást nem tehetsz szerintem, csak hogy találsz egy megfelelő pozitúrát, amikor kisebb a nyomás arra. Nekem pl. a reumatológusom ezt mondta, hogy kezdeni most semmit sem tud ezzel! :(

KépKép
KépKép
hangolka

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?