Sziasztok!
Judit!
Igen, én is ettől félek, h a végén fogom megszívni, és uccsó napokban kirepedek. Sokat hallottam ilyet, nem egy olyan esetet is, amikor szülés előtti nap csíkozódott be vk. Na mind, én reménykedem, h kihúzom, az uccsó pár hétben majd 3-4x is olajozom, csak h ne mondhassam, h nem tettem meg mindent.
Nagyon édesek a gyerkőcök! Rakj fel a legnagyobbról is!

Balázs igazi kis húsgombócnak nézett ki!
Csuri!
Ez jól hangzik, ha eszedbe jut, vagy véletlen rábukkansz, h mi ez konkrétan, akkor írd meg légyszi!
Pipal!
Örülök, h végül jó lett a cukor! Biztosan csinos vagy, ne szerénykedj!
Ne haragudj, de azt kell mondanom, hogy az a része a dolognak kizárt, h a baby érti amit mesétek vagy énekeltek neki! Még idekint is elég sok idő, mire felfogják bárminek az értelmét. Az viszont tény, h hallják, és kint meg fogják ismerni...mármint az éneket, zenét. Mert amit mondasz, az mind egyforma nekik, bármit mesélsz.
Reni!
Uhh, szegények! Jól rátok jár a rúd, remélem mostmár mindenki rendben lesz nálatok!
Katinka!
Lili és a Tankcsapda...

:D:D Neked is gyönyörű lányod van, én csak úgy olvadozok!

Én viszont nem vállalnám be a koncertet....gondolom elég hangos lesz, és ez enyhén szóva nem is olyasmi zene, ami esetleg nyugtatóag hatna a babyre.

Az én csajszim már 25 hetesen sem szerette a PASO (jamaicai ska) koncertet, mert az is túl hangos volt. Egyébként lehet nem hiszed el, de közvetlen a színpad előtt az első sorban a legkevésbé hangos egy koncert...de azt meg ismerve egy Tankcsapda koncert hangulatát, nem igazán ajánlom....gondolom most nem nagyon akarsz pogozni.

Jó még esetleg a színpaddal egyvonalban, mellette állni. De hátul ugyanúgy hangos lesz.
Köszi egyébként! Igyekszem...a kilókkal kapcsolatban pedig bíztató amit írtál!
Én is úgy tudom, h teljesen normális, h megemelkedik a puzus, mivel 40%-al jobban dolgozik most a szívünk, mint korábban.
Naysa!
Jól van akkor, nem tudom akkor nekem miért volt korai a 25 hetes 0,5-ös lepény, ha neked már 1-es. Vagy lehet, h neked kéne rákérdezned...
Klarissza!
Huhh, ez durva, h fél év alatt szabadultál meg a víztől!
Nati!
Igen, ismerem a Leskvik cuccokat... Jó pihit!
Hangolka!
Na ugye, nem hiába ajánlottuk?

Ez viszont durva, h 2 lepényed van...miket észre nem vesz ez a Márta??!! Képeket várjuk!!!!
Eszter!
Örülök, h jól vagytok! Nagyon jók a képek, Beni nagyon édes!
Szép kis kálvária volt!
Katica!
Nagyon jók a cuccok!
Eagleszem!
Nagyon aranyos a kisfiad!
Én végre letudtam a hetet (már csak 6 van hátra!!!

), holnap nem is kell mennem, pedig ez melós szombat lenne. A szülők elhúztak Törökországba nyaralni 10 napra, úh most a főnököm anyja van itt, meg az öccse, és azt mondták ne menjek...hétfőn meg bank holiday, úh most lesz egy jó kis hosszú hétvégém, kedden megyek legközelebb...hurrá!
Viszont nem kezdődik túl jól, eléggé magam alatt vagyok most. Daddy elment bulizni, majdnem az összes itteni barátunkkal együtt. Csak sajna ez egy olyan buli, h a hangerő a lényeg, iszonyatos basszus ládákkal nyomják a dub-ot (ez is egy fiatal reggae-ből kialakult műfaj, elég elektronikus...amit én szintén annyira nem csípek). Kb a mellkasodban dübörög az egész, és az emberek ezt élvezik... Én egyszer voltam, azóta oda ő egyedül megy, mert nekem nagyon nem jött be, de most meg rosszul esik, h ott van mindenki, én meg egyedül itthon. Kértem, h hívja fel az egyik srácot, h küldje át a barátnőjét, filmezünk vagy vm, és kiderült, hogy ő is megy...na ez volt a végső döfés, azt hittem csak pasi buli lesz.

Ha nem lenne baby a pocimban, most elmentem volna a társaság kedvéért, de hát nem lehet...és most rossz egyedül. Amúgy ebből még sosem csináltam problémát, h itthon kellett maradnom, és kimaradtam valamiből. De most ilyenem van, és konkrétan rosszul esik...na mind1, majd elmúlik.

Vmkor hajnalban jön haza, és hnap remélem csinálunk vmt. Most hétvégén van a Notting Hill karnevál, arra is ki kéne nézni vmkor, mert még nem voltunk.
Van jó hírem is. Tudom, hogy most ezen nagyot fogtok nézni (hogy én csak most írok ilyenekről), de végre eljutottunk addig, h tnap daddy is közvetlen kapcsolatot létesített a kiscsajjal. Most először rakta rá a kezét a pocimra, és érezte, h rugdos ezerrel a baby.

Szerintem tetszett neki, nekem meg oyan jól esett!
Na megyek is, nézek vm filmet....bocs, most én is panaszkodtam kicsit.
Jó hétvégét!