A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » Ikrek + Veszélyeztetett terhesség

Kamilla! Nagyon édes Norcika, sztem Rád hasonlít :)
ez a fülcsije a belelövős, vagy ezt még cserélitek? mikor lehet azt?

a Gergő 7,5 hósan hord még Cheerokees 0-3ig cuccokat!

Banika! szép a súlyuk a babáknak!!

és gyönyörű mindenkinek a babája!!

Apa itthon van szabin :):)

zsuzska80
Szombathely

Zsuzska
Irigy,apa szabin :wink:

Banika
Enyéimnek is ömlik a nyála.

Jövő héten csütörtökön megyünk Pestre a PIC-re kontrollra.Vasárnap pedig keresztelő :wink:
Vendég

Sziasztok!

Megvagyok én is, minden rendben, csak alig jutok gép elé. A végigolvasás még megy, de ahogy írni kezdenék, a lányom máris megjelenik a szobája ajtajában, hogy ő felébredt :) Úgy imádom ilyenkor a kis gyűrött arcát, meg a kócos szöszke haját :)

A babák csodaszépek, olyan hihetetlen, hogy kb. 5 hónap múlva nekünk is lesz még kettő belőlük :) Egyébként a két huligánom jól rám hozta a frászt minap, mert vagy másfél napig alig mozogtak. Persze, tudom én, hogy ilyenkor még bőven belefér, de egyébként meg olyan kis fürgék, hogy megijedtem. Azóta szerencsére bepótolták :)

Tontica!

Én nagyon szeretnék táblatag lenni :oops: Nemeket és neveket még nem tudunk, és spontán bébik. Ma vagyunk 15 hét 4 naposak, és van egy két és fél éves Dóra lányom. Milyen adatot írjak még meg?

Szamy!

De irigyellek, hogy túl vagytok a költözésen, mi még csak a jelenlegi lakásunk árulásánál tartunk...

Binyek!

Az én kislányom is mindig cicin aludt el, mikor pici volt, de később simán elaludt nélküle.

Kép

Kép
Évi77
Szigetszentmiklós

Hahó Mindenki! :lol:

Mostanság olyan jók a kis törpjeim,hogy néha még én se hiszem el...Bár nem akarom elkiabálni!Kopp-kopp! :roll:
Sirás csak annyi van,amikor Marcust pelenkázzuk,mert azt mindig zokon veszi,de azon kivül egy hangjuk sincs!

A hasfájásos dolog mennyi idősen szokott elkezdődni?Mert azt tudom,hogy 3 hósan elmúlik,de mikor kezdődik?

Nagyon jók a fényképek,kis fotogének a bébik! :lol:

Bani!
Ti is szépen gyarapodtok,hallod-e!Pedig emlékszem az első képeitekre...A páromat "riogattam" vele,hogy milyen picik!

Zsuzska!
Élvezd ki,hogy apázhattok! :wink:

Eszti!
Majd képeket szeretnénk a keresztelőről! :D

binyek

Maja és én :lol: Kép

binyek

Marcell imádja ha alhat...anya meg Marcellt imádja! :lol: Kép

binyek

Binyek
Hogy szépen gyarapszunk?ÓRIÁSBÉBIK!!!!!!Pedig 5x esznek egy nap 150ml víz,5kanál táp.Hasfájás jellemzően 3-4 hetes korban indul.Sajnos :cry:

Ma halálra rémített a Bercus.Sírás közben elfelejtett levegőt venni.Egy pillanat alatt elkékült,kicsit habos lett az szája és a halálfélelmet láttam a szemében.Vmi borzasztó volt.Pedig semmi extra nem történt.Letettem amíg a Marciért mentem volna meg a kajájukért.Ahogy leért,megfeszült és már kékült is.Szörnyű volt.Hála az égnek ájulás meg hasonló dolgok nem voltak.
Vendég

Binyek
Édimanók
Vendég

Banika :P
Ez tényleg ijesztő lehetett :shock:
Egyszer Milánt 10 naposan majdnem újraélesztettem a légzésfigyelő miatt, pedig csak nagyon bealudt... Vagy 10 másodpercig ráztam, ruciját levettem, száját áttöröltem, aztán végre felébredt...
Szerintem tipikus fogzási jel, amit írtál. Normálisan csak 5 hósan kezdődik, de a Te gyerekeid nagyon nagyok... szerintem ez már az.
A hintát mostanában ritkábban használjuk, mert már ritkán "hisztisek" a gyerekek. De amikor azok, akkor bejön!

Binyek :P
Szépek vagytok!

Fanni

Fanni, Milán, Márk

Kép
fanni73

Fanni
Én is ettől a fogas kérdéstől féltem.Ja!A pisijük is kicsit büdibb(bár ezt az almaleves vízre fogtam) és a popójuk is kicsit piribb néha.pedig napközben "szellőztetem" őket.
Vendég

Képzeljétek, végre rászántam magam, hogy elmenjek egy konditerembe :)
Heti 2x lepasszolom a lányokat a nagyinak, és eltűnök 2 órára :D
Főleg pasik járnak, ami tök jó, mert a Rubint Rékák feszélyeznének, a hapsikat meg amúgy is levegőnek nézem :D
Vendég

Anny :wink:
Ügyi vagy,hogy rászántad magad.

Banika
Nem semmi!Ráfújtál az arcára?

Binyek
Nagyon szép vagy!És édik a gyerkőcök :wink:
Keresztelőről pedig majd beszámolok és teszek fel képeket 8)

Évi
Jó,hogy jöttél.Elhiszem,hogy elolvadsz a lányodtól,mikor kócosan megjelenik.Bár az enyémek haja még nem tud kócolódni :lol: ,de én is imádom őket a nap minden másodpercében és azt hiszem vagyunk ezzel így még itt páran :wink:
Vendég

Ja,Binyek!Hasfájás elmúlására abszolút nem garancia a 3 hó.Enyémeknek még most is görcsöl néha :roll:
Vendég

Sziasztok!

Hű Tontica! Tök jó érzés hogy még emlékszel rák :oops: , néha olvaslak titeket de a másik topikba se írogatok túl sokat.

Az éjjeleink elég zűrösek, Anna sajna amióta fogzik szite óránként kel és ha véletlenül Ő nem akkor Zalán. Annának kint van alsó 2 foga és a 2 felső is tolakszik már, Zalánnak lent 1.

Zalán 4kézlbaskodik meg fekvőtámaszozik és ebből addig pucsit hogy már majdnem felül. Szép egyenes derékkal ül mindkettő babóca.

Kép Kép Kép Kép

KépKép
KépKép
jadika

Most olvasom a hasfájást, nekünk a 6. hónap után múlt el, de jött a fogzás helyette :lol: .

KépKép
KépKép
jadika

binek édesek vagytok :D
jadika még én is emlékszem rád :D és nagyon szépek a gyerkőcök :D
labasv ügyi vagy melyik terembe mentél,tornára vagy magad eddzel :?:
mi is nyáladdzunk mint állat :oops:
valaki használ tommee tippee cumisüveget bevált :?: én ma vettem tök jó 2db.-os és rózsaszin remélem jó lesz mert az aventet azért nem szeretem mert a rácsavarásnál néha folyik pedig jól rácsavarom.

lanyané

Hello!

Jadika: de jo hogy jottel!!! :D Milyen hatalmasak es gyonyoruek a bebik!!! Kis szoszikek! :D Fogzashoz kitartas, mi most pont fogzasszunetet tartunk. :)

Binyek: csodasak!!! :wink: :D

Evi: elhiszem hogy odavagy a lanyodert, es tenyleg csodas amikor megharomszorozodik a szerelem, azt se tudod melyiket puszilgasd halalra. :lol: Tablaba holnap igerem beirlak!

Most megyunk moziba a fiammal kettesben. :D Szuper lesz!

KépKép
KépKép
tontica

Eszti
a fújás sajnos nem sokat segített,kicsit fejre állítottam,aztán finoman ráztam és folyamatosan könyörögtem neki hogy vegyen már levegőt.Borzalmas volt ahogy nézett üveges szemekkel.Miután észhez tértünk jó fél óra eltelt mire fel tudtam hívni apát.A pláne az egészben,hogy kb 3 perc alatt megnyugodott,vigyorogva evett,aztán aludt 2,5 órát.Én meg bőgtem egész délután.

hasfájás
Nálunk is van minimális,de néhány fingi-lingivel megoldják a kispasik.

Lanyané
Nekünk is van tp-s üvegünk.én azért szeretem,mert a meleg folyadéktól puhább lesz a cumi és könnyebben isznak belőle.Viszont majd betojok,hogy le tudjam csavarni a tetejét amikor szorosan rátekerem.Van belőle szines is?
Vendég

Tontoca, Lanyané! Köszike :oops: .

Vvi! Szerintem Pilchard nem akart bántani és hiányoznál ha nem írnál többet (vagy remélem félre értettelek).
Bevállalós a nagyid, hogy elvállalja a csajszikat. Nálunk vannak nagyszülők, de nem nagyon merik, max ha vásárolunk, de akkor csak kb. 1 órára.

KépKép
KépKép
jadika

Tontoca=Tontica bocsi

KépKép
KépKép
jadika

Banika! húúú nem semmi, még olvasni is rossz volt... remélem többet ez nem fordul elő.

Lanyané, nekünk is olyan c.üvegünk van,sztem nagyon jó.

Jadika! csak egy nap van köztünk :) nekünk még abszolút nem ülnek... neked mióta ülnek ilyen szépen? Fannika még csak két hete forog....későn érők a drágák :)

Annyi! a közelben van az edzőterem? tök jó. én ha minden nap mennék sétálni, meg nem ennék annyit, már jó lennék:):) de ha lenne valami terem a közelben én is mennék. nagyon jó kikapcsolódás.

zsuzska80
Szombathely

én ha minden nap mennék sétálni, meg nem ennék annyit, már jó lennék:):)

Ez jó nagyon.Nálunk a séta megvan,de a kaja is sajnos.Én már a hűtő látványától is hízom.
Vendég

A nagyi tőlem 10 percre lakik, az edzőterem meg a nagyitól 100 méterre van. :) Nem valami elsőosztályű sokezer négyzetméter, de kultúrált, és kedvesnek tűnt a pasi aki segített. Nagyinak nem lesz sok dolga a lányokkal, de látom rajta, hogy nem nagyon tetszik neki, hogy el akarok menni. Meg be is szólt. Ha vásárolni, vagy ügyet intézni megyek el, az rendben van, de, hogy "szórakozásból"... :roll:

Na mindegy. Azért majd megpróbálom jól érezni magam :D
Vendég

Zsuzska! Anna olyan 3 hete ül ilyen szépen, de Ő is igen lusti, csak akkor hajlandó forogni ha vmi nagyon motiválja, van hogy vigyázzba fekszik, bezzeg éjjel a kiságyba nagy mutatványos, ott még hasról hátra is forog, meg tud előre és hátra is haladni.
Zalán kb 1,5 hete ül, de Ő hamarabb elfárad olyankor hasra teszem, Ő már állni szeretne, a kézségfejlesztő játékba kapaszkodik mikor ül, és húzzná fel magát, a popsiját bírja is.

Nagyon szépek a babók :lol: :lol: :lol: !

KépKép
KépKép
jadika

Jadika, jó, hogy jöttél, én is emlékszem :lol: szépek a gyerkőcök.

Banika, nem semmi történet, biztos halálra rémültem volna...reméljük többet nem lesz ilyen.
Gyógytornászunk mesélte, hogy volt nála egy kisgyerek, aki így bele tudta magát lovalni a hisztibe és totál para volt masszírozni...

Anny, hajrá torna, nagyival ne törődj, próbáld magad jól érezni, igenis jár neked ennyi és a lányok is többet kapnak, ha kicsit lazítasz néha...
Azért rendes nagyidtól, hogy bevállalja őket, annak ellenére, hogy nem ért egyet...

Judit

jucicuki

Banika: hu, en is halalra riadtam volna, szerencse hogy nem volt semmi csak lustika Bercuska! :D Egyszer Alex benyelt egy kis foliadarabot amikor nem figyeltem es krakogott, nyaladzott, fulladozott, szornyu volt, aztan sikerult kiszedni de utana meg orakig remegtem. :(

Juci: mar csak 9 nap. Mit kapnak a bebik? Nekem semmi otletem, ruhank rengeteg van, jatek is, nem tudom mit vegyek Nekik.

Anny: szerintem jo otlet a torna, kikapcsol es megmozgat.

Jadika: enyemek 9 honaposan kezdtek el ulni. :)

Csajok, en negativ rekordot dontottem, 58 kilo vagyok, utoljara kamaszkoromban voltam ennyi. Viszont valami nincs rendben velem, allandoan szedulok es hasmenesem van sokszor. Ez azota van miota megszultem. :? Ma megyek orvoshoz.

KépKép
KépKép
tontica

Tonti
Az tényleg gáz ha azért vagy 58 kg,mert szédelegsz..........stb.Gondolom a szervezeted ki van merülve.Van egy ismerősöm,akinek az ikrek után jött mégy egy bébi.Nagyon maximalista a csaj,gyakorlatilag csak a gyerekekért él,hogy mindent megadhasson nekik.Apa Ausztriában dolgozik,szóval anya egyedül.Amíg a szervezete bírta.(sajnos)

Juci
A borzasztó az az egészben,hogy nem is hisztizett.Olyan volt,mintha túl nagy levegőt vett volna a síráshoz és az bennszorult.
Amúgy amit írtál azt hiszem azt hívják affektív apnoenak,ami ájulással végződik sírás,ijededtség illetve nevetés hatására.
Vendég

Banika, azt hittem azért sírt annyira, mert ott hagytad, amíg mentél a kajáért.
Nekünk nyaralás alatt megint beriasztott Lili légzésfigyelője, már gondolkodom egy alvásklinikán, de Ati szerint csak az ágy miatt volt (utazóágyban aludtak), mert más az alja. Azért engem idegesít ez a dolog...

Tonti, mi is nagy gondban vagyunk. Eddig két pufi mellényt vettünk nekik, mert azt már tavasszal is szerettem volna, de nem volt a méretükben. Mondjuk szerintem nem fogjuk túlzásba vinni, mert a buli elég húzós összegbe fog kerülni, lufik meg minden, kaja, ajándék a vendég gyerekeknek...

Judit

jucicuki

szegény banika elhiszem hogy megréműltél :cry:
igen van most a korában akciós tp 2db-os üveg 2290ft és van kék meg rózsaszín nagyon csecse :wink: és tetszett a cuncikáimnak is :D
képzeljétek jázmin az egyszerűen a klónozott kicsi másom :D és tegnap lett egy pici piros folt az arcán ami mára anyajeggyé változott pont ugyan ott ahol nekem van :D a jobb arcocskáján amit szépségpöttynek hívnak :D megzabálom,amika meg egy kékszemű porcelánbaba :D őt is imádom és mi ám hárman sokat alszunk eggy ágyban mert szeretik anyuci közelségét :oops:

lanyané

Sziasztok! csak beköszöntem hozzátok, mert bár még korai, de megnézem, milyen az 'ikres' élet itt nálatok :D a képek tök jók, gratula a babókhoz...

azt szeretném megkérdezni, hogy tegnap, 4hét6naposan voltam először dokinál, mert már nem birtam ki, és látott egy 12mm-es petezsákot...mondta h majd jöjjek vissza kb 10 mulva, és többet látunk... szóval lehet hogy ez azt jelenti, h ikrek lesznek?? más forumokon a lányok szerint ez 5 hetesen óriási méret, és ha még nem látott benne semmit, akkor valószinű h ikrek lehetnek... (én nagyon nem bánnám, apának kistesói ikrek, tehát van rá esélyünk)

szerintetek???

puszi mindenkinek és köszi

Kép
tünemény

Tontica
Köszi a táblát. Nem családi házba költöztünk. Anyukámnak van egy lakása Szegeden (ő meg egy szomszédos faluban lakik családi házban). Ideiglenesen költöztünk csak ide, amíg nagyon picik a babák és szükségem lesz sok segítségre. Jövő febr.-márc. környékére terveztük, hogy visszamegyünk Pestre. Ott családi házrészünk van, saját kis kerttel.

Binyek
Nekem azt mondta a dokim, hogy az a szokás, hogy a 32. héten befektetik az ikreseket, mert az a tapasztalat, hogy aki fekszik szigorúan, az tovább bírja, meg nagyobb babák lesznek, de ha megígérem, hogy olyan szigorúan fekszem, mintha kórházban lennék, akkor nem kell befeküdni. A 30. héten megyek vissza hozzá ellenőrzésre, és szó sem volt befekvésről. (remélem, nem is lesz egy ideig még :))

Rebe
:D Hú, én már nem is emlékszem, mikor vettem fel utoljára kétrészest :) Jajj.. úgy kimennék strandolni, de nem merek :( Nem lenne jó pont most összeszedni valami fertőzést, még akkor sem, ha a babákra nem veszélyes, ha zárt a méhszáj.

Évi
Én is pont a mozgáson parázok mostanában :) Az elmúlt pár nap mozgalmas volt az eddigiekhez képest, mászkáltunk mindenfelé, és nem figyeltem, hogy mikor mozognak. Aztán meg este paráztam, hogy vajon mozogtak-e :) De most épp ébredeznek, az egyik már rákezdett a rugdosásra :)
A költözés miatt ne irigykedj, ez még csak az első felvonás volt. Majd fél év múlva újra csináljuk, de akkor már két babával :D

Banika
Ez nagyon szörnyű lehetett :(

Tünemény
Én passzolom a kérdést. Én 7 hetesen mentem először dokihoz, mert biztos akartam lenni benne, hogy már lesz szívhang is, és akkor már tisztán látszott, hogy ketten vannak, két külön burokban.

Lányok, tudtok nekem ajánlani könyveket, amiket érdemes elolvasni a gyerekneveléssel, ápolással kapcsolatban? Valami olyasmi kellene, amiben hasznos tanácsok vannak, és nem csak ömlengés, meg általános, triviális dolgok.
szamy

Szamy
Én megvettem az Ikrek könyvét,nekem csalódás volt.A Suttogóban viszont vannak érdekes és hasznos dolgok,de azért az élet más.(persze ez megint csak az én véleményem)Ha érdekel,az Alexandra-nál online rendelhető,2 nap alatt kiszállítják.Tracy Hogg,A Suttogó titkai

Tünemény
Fogalmam sincs mekkora petezsákunk volt :shock: csak a 7 hetes ülőmagasságot találtam meg,az 1,34 cm.Ha ez segít vmit.Nálunk akkor mégy egyet mondtak,aztán 2 hét múlva tisztáztuk a darabszámot :lol: :lol: :lol: :lol:
Vendég

Évi,
Én a 16. héten még semmiféle mozgást nem éreztem! Szóval szerintem ne aggódj ha néha nem érzed őket! :D

Binyek,
Nálunk kb. 3 hetesen kezdődött a hasfájás. Most már nincs, max. nagyon ritkán.
Szépek vagytok nagyon! :D

Banika,
Már ahogy leírtad, az rémisztő. El tudom képzelni, mennyire megijedtél. :shock: Remélem nem lesz ilyen többet.

Lanyané,
Mi is Tommee Tippee-s cumisüveget használunk, nekünk bevált, szeretik a csajok is. És hogy rózsaszín. De jóóóóó! :D

Tonti,
Milyen volt a mozi? Mit néztetek? Mi ma este akarunk menni apával! :wink:

Tünemény,
Hát fogalmam sincs. Nálunk az 5. héten 8 és 7mm-esek voltak a petezsákok. Ha ezt nézem, akkor lehet hogy, ikreid lesznek. :wink:

Szamy,
A Suttogó titkai tényleg jó! :D Nekem mondjuk nincs igazán sok könyvem, jobbára a netet böngészem. :oops:

Kép
rebe
Dunaharaszti

Tünemény, ebben a kérdésben nem tudok sajna segíteni.

Szamy, F. Nagy Zsuzsa: Ikrek könyve, nem szakkönyv, de felkészít az ikres létre :lol:

Nekem is van suttogóm, elég sokat forgattam terhesség alatt, de én azt mondom, hogy a gyerekek fogják alakítani úgyis a sorsodat :wink: főleg az elején :lol: :lol: :lol:

Judit

jucicuki

Tényleg Juci, a térded hogy van?

Kép
rebe
Dunaharaszti

Sziasztok!

Ritkán írok, de olvaslak benneteket. Ma vagyok: 8+4 hetes. Mind a két baba szépen fejlődik és felszívódott a hematóma is. :D
Lenne egy kérdésem :D , nálatok a babák egy kiságyban alszanak vagy külön?
Szóval olvaslak benneteket és begyűjtöm a tapasztalatokat, a babáitok nagyon szépen fejlődnek, jó látni!
zsu_

Tünemény!

Én a 6. héten voltam elődzör orvosnál, ekkor már látták, hogy két petezsák van. Az egyik: 21X10 mm, a másik 16X10 mm volt. Ennyit tudok segíteni. Most már a két manó szinte teljesen egyforma (19,7mm, 19,5mm).
zsu_

Tünemény :P
Szerintem az, hogy "többet látunk" nem azt jelentette, hogy több petezsákot, hanem hogy benne magát a magzatot... :lol:
Fanni

Fanni, Milán, Márk

Kép
fanni73

Tunemeny: egyetertek Fannival es szerintem is felreertetted a helyzetet, az hogy tobbet latunk szerintem a babara vontkozott, mondjuk a szivhangra. Nekem 5 hetesen mar latszott a ket petezsak.

Zsu: kulon alszanak es mindig is igy volt.

Rebe: ilyen utcai, nyari mozi volt, mindenki nezhette. Valami pingvines animacios film volt de hgy mi a cime?! Nem tudom. Fiamnak tetszett, enekeltek meg tancoltak a pingvinek. :D

Banika: jaj, mi lett a lannyal? :shock: :(

Na, mennem kell, felebredtek!

KépKép
KépKép
tontica

Zsu: Itt ahány anyuka, annyi válasz lesz :D :D
Nálam külön ágyban alszanak. Már csak a légzésfigyelő miatt is, meg az egy kiságyat hamar kinövik ám :wink: No meg vándorolnak elég hamar, és frontális ütközés lesz :lol:
Vendég

:lol: :lol: :lol: igaz, lehet hogy nem egészen igy értette :lol: :lol: hát akkor lehet hogy egy babácska lesz :lol: :lol: majd két hét mulva kiderül :lol: köszi a segitségeket!!!

Kép
tünemény

Tonti
Nagyon beteg volt,most már egy ideje tünetmentes.Azt hiszem így írják.
Tényleg vigyázz magadra,mert a családodnak szüksége van rád.

Zsu
Nálunk 3 hónapos korukig egy ágyban aludtak,aztán amikor külön szobába tettük őket,akkor külön ágyba is.Főleg azért,mert egymásra "másznak",meg a légzésfigyelő miatt.Azt hittem jobban megviseli őket a dolog,de nem volt vészes.Én most is így tennék,hogy először együtt alhassanak.
Vendég

Jadika
én is Lőrinciből írogatok!!!! (Hatvan mellől) :shock:
TE is?????

KépKép
tüccs

mi amióta hazajöttünk külön ágyuk van sokszor használják meg sokszor bekéreckednek mellém :lol:
könyv téren én is elkezdtem a suttogót jónak nevezhető viszont engem zavart ez a tracy meg nency meg ilyen nagyon amerikás stílus és az az igazság ikrekel szerintem más a történet meg nem lehet annyira szabályozni a dolgokat a babáknak is meg az anyukánek is kell egy picit alkalmazkodni aztán lesz ahogy lesz.
jajj egy kicsit béndzsáznak a csajok állandóan kiejtik a cumit és fölhúzzák magukat :D
tegnap óta nem keltem őket hagyom,hogy majd ők szóljanak de csak 5ször szóltak(90ml)és tök jól elvoltak.,de nem kevés az az ötszöri kajcsi ilyen piciknél :?:
tontika küldök egy kis energyt :arrow: :arrow: :arrow: :wink:
rebe a corában van szines :D

lanyané

Tüccs! Igen Lőrinciben lakunk mi is Hatvan mellett :lol: , kicsi a világ. Merre laktok? Mi a Damjanich utcában.

KépKép
KépKép
jadika

Mi is kipróbáltuk hogy 1 ágyban, de zavarták egymást és elég hamar külön tettük őket, de még így is van hogy felébresztik egymást :roll: .

KépKép
KépKép
jadika

Bocsi elég magyartalan lett :oops: .

KépKép
KépKép
jadika

Rebe!

Köszi, jól van a lábam, a héten már kétszer voltam tekerni is, bár még óvatos duhaj vagyok.
Szépen lehúzta az antibogyó a gyulladást.

Judit

jucicuki

Lanyáné
Hát nők,csak kicsik.Vigyáznak az alakjukra :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Lehet,hogy előtte az volt a baj,hogy gyakran ettek.Majd beállnak.Nálunk azt hittem beálltunk a napi 5x-re,erre ma bevariáltak plussz egy kaját.Holnap mi lesz nem tom. :lol: :lol: :lol: :lol: Mindenesetre én reggel elmegyek körmöshöz,apáé a küzdelem. :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Vendég

Jó reggelt!
Dobok néhány képet,hogy le ne maradjunk,aztán tűnök csavarogni :lol:

Kép nyunyival

[/img]
Kép Öcsi te még kicsi vagy

Kép Vicces vagyok?

[/img]
Kép Hogy tudnám megszerezni a madarát?
Vendég

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: