Tontica
Köszi a táblát. Nem családi házba költöztünk. Anyukámnak van egy lakása Szegeden (ő meg egy szomszédos faluban lakik családi házban). Ideiglenesen költöztünk csak ide, amíg nagyon picik a babák és szükségem lesz sok segítségre. Jövő febr.-márc. környékére terveztük, hogy visszamegyünk Pestre. Ott családi házrészünk van, saját kis kerttel.
Binyek
Nekem azt mondta a dokim, hogy az a szokás, hogy a 32. héten befektetik az ikreseket, mert az a tapasztalat, hogy aki fekszik szigorúan, az tovább bírja, meg nagyobb babák lesznek, de ha megígérem, hogy olyan szigorúan fekszem, mintha kórházban lennék, akkor nem kell befeküdni. A 30. héten megyek vissza hozzá ellenőrzésre, és szó sem volt befekvésről. (remélem, nem is lesz egy ideig még

)
Rebe

Hú, én már nem is emlékszem, mikor vettem fel utoljára kétrészest

Jajj.. úgy kimennék strandolni, de nem merek

Nem lenne jó pont most összeszedni valami fertőzést, még akkor sem, ha a babákra nem veszélyes, ha zárt a méhszáj.
Évi
Én is pont a mozgáson parázok mostanában

Az elmúlt pár nap mozgalmas volt az eddigiekhez képest, mászkáltunk mindenfelé, és nem figyeltem, hogy mikor mozognak. Aztán meg este paráztam, hogy vajon mozogtak-e

De most épp ébredeznek, az egyik már rákezdett a rugdosásra
A költözés miatt ne irigykedj, ez még csak az első felvonás volt. Majd fél év múlva újra csináljuk, de akkor már két babával
Banika
Ez nagyon szörnyű lehetett
Tünemény
Én passzolom a kérdést. Én 7 hetesen mentem először dokihoz, mert biztos akartam lenni benne, hogy már lesz szívhang is, és akkor már tisztán látszott, hogy ketten vannak, két külön burokban.
Lányok, tudtok nekem ajánlani könyveket, amiket érdemes elolvasni a gyerekneveléssel, ápolással kapcsolatban? Valami olyasmi kellene, amiben hasznos tanácsok vannak, és nem csak ömlengés, meg általános, triviális dolgok.