A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » BABUCIT 2008-ban!

Tényleg!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Akkor nem szülök,nem érek rá!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép

Kép[/
tancsu

Drága mama nem kérdezte meg mit vegyen Gergőnek????????

Kép
muzsuzska

Laptető!!!
Nem szülök!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Kép

Kép[/
tancsu

Várd meg a hétfőt!!!!!!! :D :D :D

Kép
muzsuzska

Azt mondta,hogy előre nem vesz semmit,mert az esküvőt is titokban megszervezte és nekem kórház lett a vége...
Majd csak ha megszültem,akkor vesz...

A pelenkázószekrényt ők csináltatják meg majd ha már beköltöztünk és látjuk mekkora kell...
A függönyök az új lakásba az ő feladata lesz...
Meg még nem tom mit akar...
Asszem légzésfigyelőt emlegette még....

Kép

Kép[/
tancsu

Na akkor kinyitja a bukszáját! Helyes!
Párom üzeni édes a kiságy, most mutattam neki! :D

Kép
muzsuzska

Na , megyek készülődni! Érdekes délelőtt lesz, hisz egyikünk se szeret ruhát venni! :evil: :evil: :evil:

Kép
muzsuzska

Bocsi, csajok, mennem kell.
Puszi

KépKép
benó

Azért sok sikert!!!!!!!!!!!!!!

Cupp...:D

Kép

Kép[/
tancsu

Neked is sok sikert Benó...:)

Kép

Kép[/
tancsu

Menek én is,visszabújok az ágyba...:D

Cupp...

Kép

Kép[/
tancsu

sziasztok. megint csak bekukkantok, mert ma is el kell vinnem a mamát kocsival! :evil: :evil: , utánna bevásárolni megyek.
haza jövök, kicsit polcolok, aztán már végre jövök hozzátok.
de mikorra fogok ennyit visza olvasni? :shock: :shock: :shock: :cry:

Kép

Kép
timirosicka
Külföld

Timi

Örülök hogy jól vagy...:D
Gyere amikor időd engedi,majd max segitünk kivel mizujs.... :wink:

Kép

Kép[/
tancsu

Sziasztok,

még nem sikerült visszaolvasnom! :oops: Állandóan munka van :evil:

Igen, igen Tancsu, holnap megyünk Miskolcra, de nekem jobb lenne, ha vasárnap találkoznánk. Persze ha neked is jó. :wink: Sajnos hétfőn dolgoznom kell, úgyhogy időbe vissza kell érnünk, de mindenképp találkozni szeretnék veled! :wink: Attilát lepasszolom a haverjaihoz, én meg gyönyörködök egy kicsit a pocakodban :lol: :lol:

Kép
szilzi

Benó, ne sírj, gondolom milyen rossz lehetett! :cry: Én is követem a tanácsaitokat, mindent betervezek jó előre, hogy időm se nagyon legyen agyalni! Amilyen elkeseredett voltam két hete, most annyira "jól" vagyok! :D Bár ebben segítségemre volt a drága kolléganő, aki felmondott! :evil:

Örülök, hogy Timi is bejelentkezett, legalább Ő is jól van! :D

A többieket úgy látom jól vannak, de még bekell hoznom a lemaradást, mert piri ügyben nagyon levagyok maradva.
:oops: :lol:

Kép
szilzi

És képzeljétek, az A-nak nem is október végére van időpontja, hanem már okt. 7-re! :D :D :D :D :D Bár most fasírtban vagyunk, de azért örülök! :lol: :lol: :lol: Addigra csak kibékülünk! :lol: :lol:

Kép
szilzi

Cupp Szilzi....

Mindenképpen talizunk,akár a kórházban is... :wink: :wink: :wink:

Telszámom nincs meg ugye???

Küldöm majd priviben...

Kép

Kép[/
tancsu

Helló lányok,megjöttem munkából. Hazafele megöntöztem a temetőt is,bementem az üzletbe a suli nyomtatójába tonert venni, csakm nem volt nekik. Aztán a cipősben vettem a fiamnak egy sportcipőt,ami nem tetszik neki és nem akarja hordani. De van több fiam,valamelyiknek jó lesz. :lol:
Majd itthon telefonálni akartam a bútorüzletbe a cipősszekrények miatt,amit még augusztus elején megrendelt a F., ki is fizette és azóta sem jelentkeztek,hogy mi van.

Kép
flóra 11

Persze, ha csak annyibólállt volna, hogy felveszem a telefon és tárcsázok.... A számlán nincs feltüntetve az üzlet telefonszáma. A telefonkönyvben nincs benne. A telefonkönyvben az információ száma sincs benne... :roll: Valami számon mégis érdeklődöm,kapok egy telefonszámot,hívom, az fax.... :?
Kinyitottam a netet,rákeresek,találok telefonszámot,hívok oda, a kétajtós szekrényke ott van,de a háromajtós nincs. :shock:
Augusztus 4-e óta!!!!! :x És képzeljétek, a számlára az van írva, hogy ha 5 napon belül nem vesszük át az árut,akkor a kifizetett előlegtől elesünk. :evil: Jó ördögi kör,ugye? :twisted:

Kép
flóra 11

Most sikerült visszaolvasnom! :D Hogy itt milyen izgalmak voltak! :D

Tancsu, örülök, hogy még egyben vagy, de holnap azért viszek szülős ruhát is, jó????? :D Mindenképp üzenj, ha van valami míg ott vagyunk!!!!!!! Szerintem számod megvan! :wink: Neked is az enyém! :wink:
Flóra, örülök a priridnek, a F-nak gratula!!!!! Én tudtam, hogy minden ok lesz!!!! :D :D :D
Zsuzska, én nagyon fogok drukkolni jövő hónapban, akármennyire is időzített dolog lesz!! Mindegy az! Remélem hamar megjön és már a babáért szorítunk jövő hónapban, nem a piriért! :wink:
Benó, Te nem mész orvoshoz így, hogy megjött?? Kedves Párom, mindig lemaradok veled! :lol: :lol: Fogadd el azt a rohadt pcos-t, majd csak kikúrálnak belőle! Ne aggódj értem, nem hagyom magam! :lol: :lol:

Kép
szilzi

Mindenkinek jó hétvégét kívánok! :D

Kimulatom magam és jól megnézem magamnak a Tancsut és megsimizem a Gergőt a nevetekben is! :wink:

Puszi

Kép
szilzi

Sziasztok...

Mindenképpen üzenek Szilzi,bármi is történik...
Ha mázlid van,akkor Te vasárnap már pocakon kivül látod Gergőt....!!!! :wink:

Kép

Kép[/
tancsu

Megvettünk egy szönyeget a nagyszobába,vettünk 6 lámpát és csillárt,meg a tapétát...

Azt mondtam most már szülhetek...

Lányok most menek aludni,mert már délután is fájdogáltam és úgy mentünk vásárolni....

Holnap jelentkezem!!

Cupp...

Kép

Kép[/
tancsu

Hát, Tancsu, úgy néz ki mozgalmas hétvégéd lesz. :wink: Szülést is tervezel,Szilzivel találkozást....
Nekem is az a megérzésem,hogy Tancsu holnap megszül. Vasárnap élőben láthatod már Gergőt,Szilzi.Kis mázlista... :lol:

Ilyen nagy bevásárlás után szültem én is Tancsu. Vagyis én nem bevásároltam,de fúrót kerestemés az egész várost bejártam gyalog. Tehát ha ma ennyit mászkáltál Te is,és fájdogáltál, akkor holnap bizti szülsz. Csak írj nekünk! :wink:

Kép
flóra 11

Tancsu, gondolok rád és szorítok, hogy minden simán menjen. :wink:

Jó éjszakát neked, pihend ki magad.

Kép
flóra 11

Szilvi, de örülök, hogy jelentkeztél! Holnap, vagy vasárnap pusszantsd meg helyettünk is Tancsut,az első kismaminkat. :wink:

Kép
flóra 11

Ajaj,ma még senki?

Szép napot kívánok mindenkinek!

Kép
flóra 11

Ez a negyedik napom és még tart a pirim. Már gyengén, de ez így van rendjén. Nagyon reménykedem,hogy rendbe jön.

Kép
flóra 11

Lányok,még mindig senkiről semmi?
Szilvi elutazott,Zsuzsi talán dolgozik,Benó készül a táborba, vagy már el is ment?Timi pihen,vagy nem. :?

Tancsu,rád vagyok a legkíváncsibb. Csak nem befeküdtél már???? :shock:

Legalább Tancsuról kapjunk hírt.

Kép
flóra 11

Felöltöztem,megyek piacra zöldségért és tojásért.

Aztán jövök.

Addig pá...

Kép
flóra 11

Sziasztok,szép napot!!!

Jelentem ma korán keltem,megfőztem (almaleves és zöldborsőfőzelék), kimostam,elpakoltam az előző adag mosott ruhát,összepakoltam a lakást,rendbetettem a konyhát.....:D

Sietnem kellett,mert szülni akarok és akkor apa még éhen marad koszos ruhák között!!!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Éjjel nagyon fájt mindenem,alig birtam mozogni is...:(

Ma eddig semmi,de erőteljesen beszélem rá a Pocaklakót,hogy jobb neki kint!!!!!

Ma egyébként nem akar mozogni,vagy mert készül kifele,vagy mert itt olyan meleg van,mint egy kályhában!!!!!

Na szurkoljatok nekünk!!!!!

Kép

Kép[/
tancsu

Cupp Flóra...

Pont elmész??????

Kép

Kép[/
tancsu

Na akkor menek kicsit olvasok....
Majd később még benézek!!!

Baromi lassú megint ez az oldal...:(

Kép

Kép[/
tancsu

Sziasztok! :D

Drága Tancsu, mi most indulunk, ha bármi van jelentkezz!!!! :wink: Én úgy izgulok!!!!!! :lol: :lol:

Puszi Nektek! :D

Mindenkinek jó hétvégét!

Kép
szilzi

Sziasztok!
Párom éjjel kettőig dolgozott, háromkor hazaért. Ma megint csendes foglalkozásom volt, elkezdtem olvasni és elaludtam!
Legalább jót aludtam.
OlvasomTancsu, hogy már csalogatod Gergőt! :D :D :D

Kép
muzsuzska

Szilvi, Jó szórakozást!!!!!!!! Tncsunak puszi helyettem is és Gergőt simizd meg!!!!

Kép
muzsuzska

Látom közben azért majdnem mindenki bejelentkezett.

Örülök,hogy Szilvi már elindult Tancsuékhoz.
Zsuzsi, hogy vagy? Piri semerre?
Tancsu,tehát egyelőreGergő nem hagy magának beszélni. :lol: Ne izgulj,bent nem marad. :wink:

Kép
flóra 11

Vettem a piacon tojást,paradicsomot,krumplit, sárgarépát.
Főzök zöldséglevest és granatírmarst.Ez a krumplis tészta.

Kép
flóra 11

Sziasztok...

Voltunk ma sétálni is Tapolcán,körbesétáltam a csónakázótavat,totál lefáradtam,reméle Gergő kibújik!!!!

Itt a szél,remélem ez már a hidegfront!!!!!

Na majd jelentkezem még...:D
Cupp... :wink:

Kép

Kép[/
tancsu

Sziasdztok...

Hivott a Szilzi....bibibibibiiiiiiiiii.... :wink:

Már buliznak a lagzin,holnap hazafelémenet talizunk majd,mivel most a város két különböző részén vagyunk...:D

Bár azt mondta,hogy ha éjjel szülök,akkor is üzenjek,mert akkor jön.... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Menek fürdeni,meg szépitkezni,mert szőrösen,kócos hajjal, stb mégsem mehetek a dokibácsim elé....:P:P:P

Na cupp...:)

Kép

Kép[/
tancsu

Rájöttem!!!!!! Tancsu azért mondogja, hogy megszül mert akkor úgy se fog még pár napig és akkor beköltözhet az új lakásba! :D :D :D

Kép
muzsuzska

Helló, csajok! :D :D :D :D
Jó és könnyű szülést nektek, Tancsu, de előtte azért jó talit a Szilzivel! Dumcsizzatok, amennyit csak tudtok! :D :D :D :D
Jó mulatást az esküvőn, Szilzi! Mi is hamarosan találkozunk! :D :D
Flóra, Zsuszi, pirizzetek békésen, én is azt teszem. :D :D :D
Meg elkezdtem a Clostilbegytet egymagamban, én vagyok a saját nőgyógyászom, mivel nem tudtam elérni. Úgyhogy elolvastam a tájékoztatót meg a receptet, és így úgy döntöttem, napi 2 szemet szedek ebben a hónapban is 5 napig az 5. naptól kezdve.
Timi, örülök, hogy ti is jól vagytok. :D :D :D
Ma íjászversenyre elkísértem a Gyurikát, mert jött egy íjásztársa is a barátnőjével, és így "annyira" nem unatkoztam (de azért nem fogok ebből szokást csinálni). De nyertünk! 2. helyezést ért el a Gy., a barátja is dobogós lett, és nagyon nehéz volt a terep! 5 órát sétáltunk az erdőben! :shock: :shock: :shock:
Holnap reggel megyünk a táborba, úgyhogy szorítsatok majd nekem is. Ma már hívogattak elegen. :?
Tegnap nagyon sokáig a suliban voltam a gyerekekkel pakolni, tudjátok, aztán pedig lementünk a telekre, a Gy. vett egy kaszát és azzal kaszált nem szakszererűen, azután, mivel anyuék házassági évfordulója volt, elhívtuk őket a Halászba vacsorára, ahonnan jó későn értünk haza.
Ma reggel meg íjászversenyre mentünk, most jöttünk haza.
Van egy jó hírem is: egy lány, akivel a Harmat Anett oldalán írunk egymásnak, már többször is volt beültetésen, és úgy néz ki, sikerült nekik!!!!!!! Hajrá, hajrá! :D :D :D :D :D :D Majd még a mi időnk is eljön! :D :D :D :D :D

KépKép
benó

Flóra, nincs pirim, talán csütörtökön, ha addig nem durranok szét!
Mert úgy érzem magam mint egy dinamit szállítmány! :twisted:

Tegnap megviselt nagyon a ruhapróba és az eladók beszólásai. :twisted:

Kiakasztot főnőkőm, mert mindenáron ki akar békiteni az egyik okoskodó kollégával! Látja köztünk a feszültséget, én nem feszülök, mert rohadtul nem érdekel az okoskodó feje! Kerülöm, nem beszélgetek vele és nem hallgatom meg!Csináljanak amit akarnak csak engem hagyjanak békén!

Kép
muzsuzska

Most pedig megyünk boltba a Gyurikával, mert nagyon fáj a torkom és nincsen itthon semmi cukorka, meg még mindenféle mást is vennem kell.

Akkor a jövő hét keddig nem talizunk, ha valami van, úgyis írok nektek, de ti is írjatok meg mindent! Sok sikert először is a szüléshez, aztán a randihoz, és mindenhez mindenkinek! Ti is szorítsatok majd nekem! Pusszancs mindenkinek! :D :D :D :D :D Ha Gergő megérkezne, mondjátok neki a nevemben is, hogy Isten hozott! :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D

KépKép
benó

Benó te sosem unatkozol! :D :D :D

Kép
muzsuzska

Gratula Robin Hoodnak!

Kép
muzsuzska

Megyek pihizem tovább! Bár máj fáj! :D :D

Kép
muzsuzska

Benéztem hozzátok. Tancsu,örülök, hogy megvagytok. Holnap is jelentkezz,okvetlen.

Benó, jó táborozást. Gratula Gy.-nak a 2. helyezésért. Nagyon ügyes! :D

Zsuzsi, remélem csütörtöktől hamarabb megjön a pirid.

Kép
flóra 11

Ma nagyot járkáltunk.Elmentünk a LIDL-be,bevásároltunk,majd utána a TESCO-ba is.Nagyon elfáradtam. Most kajálunkés nagyooot pihizünk.

Kép
flóra 11

Jó reggelt!

Kép
muzsuzska

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?