Helló, csajok!
Jó és könnyű szülést nektek, Tancsu, de előtte azért jó talit a Szilzivel! Dumcsizzatok, amennyit csak tudtok!
Jó mulatást az esküvőn, Szilzi! Mi is hamarosan találkozunk!
Flóra, Zsuszi, pirizzetek békésen, én is azt teszem.
Meg elkezdtem a Clostilbegytet egymagamban, én vagyok a saját nőgyógyászom, mivel nem tudtam elérni. Úgyhogy elolvastam a tájékoztatót meg a receptet, és így úgy döntöttem, napi 2 szemet szedek ebben a hónapban is 5 napig az 5. naptól kezdve.
Timi, örülök, hogy ti is jól vagytok.
Ma íjászversenyre elkísértem a Gyurikát, mert jött egy íjásztársa is a barátnőjével, és így "annyira" nem unatkoztam (de azért nem fogok ebből szokást csinálni). De nyertünk! 2. helyezést ért el a Gy., a barátja is dobogós lett, és nagyon nehéz volt a terep! 5 órát sétáltunk az erdőben!
Holnap reggel megyünk a táborba, úgyhogy szorítsatok majd nekem is. Ma már hívogattak elegen.
Tegnap nagyon sokáig a suliban voltam a gyerekekkel pakolni, tudjátok, aztán pedig lementünk a telekre, a Gy. vett egy kaszát és azzal kaszált nem szakszererűen, azután, mivel anyuék házassági évfordulója volt, elhívtuk őket a Halászba vacsorára, ahonnan jó későn értünk haza.
Ma reggel meg íjászversenyre mentünk, most jöttünk haza.
Van egy jó hírem is: egy lány, akivel a Harmat Anett oldalán írunk egymásnak, már többször is volt beültetésen, és úgy néz ki, sikerült nekik!!!!!!! Hajrá, hajrá!

Majd még a mi időnk is eljön!