Kata, gyereket felébreszteni? Öngyilok. Amúgy sem eszik, sztem. Nekem is anno tanácsolták, hogy tízkor etessem meg, és majd hatig alszik. Tízkor kómásan szívott hármat, és kelt egyéves koráig négykor, vmi számunkra megfoghatatlan okból. Azóta nem szokásom beleszólni az életükbe

. Amúgy sztem tök jó, hogy éjszaka hosszabban alszanak, enyimek sosem csinálnak akkor műsort. Esznek, az ok. rendszer meg hathós kor UTÁN várható. Addig kb. hippi életmód, jobb beleszokni, mint küzdeni ellene. DE utána szabályos őrmesterré bírnak válni, akinek tizenkettőkor legyen az asztalaon az ebéd, és utána szunya. És lehet zat is gyűlölni, hogy az embernek mindig , minden áldott nap, ugyanabban a sorrendben. Aztán meg megnőnek. És tök különbözőek, egyik korán elalszik, másikat lehetetlen kilenc előtt megszólítani, és így tovább.
Akata, csomóra TÚRÓ, komolyan. Vékonyan a mellre, rá egy rongypelenka, és míg fel nem melegszik. Érdemes feküdni vele. Holisztikus szemlélet szerint ugye ez a szervezet jelzése, pl. arra is, hogy lassabban....
Szép napokat Mindnekinek.