A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2008 nyári kismamák

Kata:igazad van,mielőbb menjen mindenki orvoshoz,ha fáj valamije,mert hamar elfogy a türelem ha valami fáj.

Kép
Kép
Kép
kike

Kata! Akkor ok! Tényleg nem kellett volna elfogadni a pénzt, de én lehet hogy nem is adtam volna. Csak mondjuk egy bort vagy ilyesmit.

Kép
szly27

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára 20150601134430 2010.02.19 11:26-kor.
20150601134430

Viki! Én is megkönnyeztem, utána még ki is nevettem magam, hogy hogy lehet ezen sírni. Én ezelőtt sosem sírtam ilyesmin! :shock:

Kép
szly27

[....
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára 20150601134430 2010.02.19 11:26-kor.
20150601134430

Sziasztok!

Vagyok, csak hasi ultrahangon voltunk és ortopédián, minden rendben, csak csípőtorna kell. Rendesen éhes volt már a kisasszony a vizsgálatok után, üvöltött a a lelkem, de ettünk, utána húztunk haza.

Én este már sírtam emiatt a fránya csomó miatt, hogy nem akarok orvoshoz menni, meg antibiotikumot szedni és sehogy sem sikerült kimasszírozni...Férjecske a jégzselét megmelegítette és segített ő is masszírozni ( meg szívni...) Reggel éreztem még, de Adél szopott és most nem tapintom. A bőr piros egy kicsit arrafelé, de annyit nyomkodtam, hogy szerintem attól van...Szóval, remélem ennyi volt, de beszélek a nőgyógyászommal is.

Anyukámmal meg összevesztem kicsit, mert Adél tegnap este szopi és 100 ml pótlás után megint 8 órát aludt és szerinte fel kellene keltenem. Na jó, de a lelkem tegnap napközben megint 3X fél órát aludt és hulla fáradt. Meg ha éhes lenne, ébredne, nem? Anya szerint igy sose lesz rendszer és napközben kellene többet aludjon...Nekem az éjjel többet ér, még ha napközben szinte el se tudok mozdulni mellőle. ( Arról nem is beszélve, hogy néha éjjel nem bírom visszaaltatni....)Meg most egy hat hetestől várjunk rendszert?
Ti mit gondoltok erről?

Kép
andkata

8)
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2009.03.03 23:09-kor.
Vendég

8)
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2009.03.03 23:09-kor.
Vendég

Sziasztok!

Nem sok idom jut visszaolvasni,de most van egy kis szusszanasnyi idom,mert a fiacskaim vmi csoda folytan elaludtak.

Van valaki aki belepett ebbe dm-es bababonusz klubba? A kuponok mire vonatkoznak?

A babauszashoz barmilyen uszodai medence jo vagy vannak spec helyek? Ha csak en akarom majd medencebe vinni nem ilyen kulon babauszas programra milyen viz a jo? (kloros viz nem art nekik? szemuknek?) Nalunk nincs ilyen kulon program h babuszas,de en egyedul levinnem magammal usziba. Hu,de bonyolult voltam. :?
Vendég

VKata! Szökőkút!!! :lol: :lol: :lol:

Az előbb volt it anyósom és öt perc alat sikerült elaltatni az én ordító fiacskámat! Azt hiszem aranyba foglalom a nevét!

KépKép
KépKép
terek.krisztina
Tatabánya

....
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára 20150601134430 2010.02.19 11:27-kor.
20150601134430

Kata, gyereket felébreszteni? Öngyilok. Amúgy sem eszik, sztem. Nekem is anno tanácsolták, hogy tízkor etessem meg, és majd hatig alszik. Tízkor kómásan szívott hármat, és kelt egyéves koráig négykor, vmi számunkra megfoghatatlan okból. Azóta nem szokásom beleszólni az életükbe :lol: . Amúgy sztem tök jó, hogy éjszaka hosszabban alszanak, enyimek sosem csinálnak akkor műsort. Esznek, az ok. rendszer meg hathós kor UTÁN várható. Addig kb. hippi életmód, jobb beleszokni, mint küzdeni ellene. DE utána szabályos őrmesterré bírnak válni, akinek tizenkettőkor legyen az asztalaon az ebéd, és utána szunya. És lehet zat is gyűlölni, hogy az embernek mindig , minden áldott nap, ugyanabban a sorrendben. Aztán meg megnőnek. És tök különbözőek, egyik korán elalszik, másikat lehetetlen kilenc előtt megszólítani, és így tovább.

Akata, csomóra TÚRÓ, komolyan. Vékonyan a mellre, rá egy rongypelenka, és míg fel nem melegszik. Érdemes feküdni vele. Holisztikus szemlélet szerint ugye ez a szervezet jelzése, pl. arra is, hogy lassabban....

Szép napokat Mindnekinek.

potyka

Hát ahogy ezt elküldtem felébredt, persze sírt, na jó, mondom kap cicit.
DE NEM SZÍVJA CSAK LÓGATJA A SZÁJÁBAN!!!!!! :evil:

Most persze megint ordít. Mi a franc van? Teljesen kész vagyok ma!

Ha nem visítana ilyen elviselhetetlenül, komolyan hagynám kicsit hogy ordítson magának!

Pedig tej van bőven, csak úgy folyik ki oldalt a szájából!

Vajon mikor fárad el? Nem bírom! Már a hajamat tépem!
Mindjárt melléfekszem és bőgök vele együtt!

KépKép
KépKép
terek.krisztina
Tatabánya

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára 20150601134430 2010.02.19 11:27-kor.
20150601134430

....
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára 20150601134430 2010.02.19 11:28-kor.
20150601134430

Andkata! Én sem ébresztem fel Szabit! Ha éhes felébred magától és követeli a kaját! Inkább nappal legyen fennt mint éjszaka! :wink:

Vkata! Én is szoktam szökőkútazni! :wink:

Éljen az első arany! :D :D

Kriszti! Én egyszer hagytam Szabit sírni 2 órán keresztül nyomta! Inkább énekelj vagy mesélj Neki hátha az jó lesz! :D DRUKK!
Vendég

Kriszti :P
A hajszárító nekünk mindig beválik. (Meg Apa, de a hajszárító többet van itthon :lol: )

AKata :P
Nálunk is Apa segített :wink:

Hát.. . továbbra is ritkán tudok jönni sajnos.
Kínlódunk testvérügyileg most is - még mindig. Néha elég súlyos a helyzet. Hétfőn megyünk szakemberhez.

Csabinál már elég jó rendszer van. Igaz, nem órához kötött, hanem helyzetekhez, de rendszernek nevezhető. 2 óránként álmosodik el napközben, és akkor el is alszik. Természetesen előtte cici, és persze ébredéskor is. Éjjel pedig 2X ébred. mikor, hánykor, ez változó. De 4 óránál többet még nem bír ki cici nélkül. Keveset sír. Ja, és tejet nem ihatok, attól tiszta kiütés lesz. Azóta szép a bőre mióta nem iszom.

Sok türelem, kitartás csajok!!!

(Az olimpiai aranyat én a papír-írószerboltban láttam miközben Lilunak vásároltam az iskola kezdéshez :D )

Véda
Vendég

véda:az én majdnem 7 éves lánykám is féltékeny nyagyon
kell neki cumi és pelust is akar a segge alá
direkt olyanokat csinál persze rosszat hogy felhivja magára a figyelmet
mindenen megsértödik és bög
meg a kicsi is csinálja a müsort ááááááááááááááááááá
nem is irok mert utálok panaszkodni

de lassan az örület határán vagyok

Képimg][/url]
Kép
ronix

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára 20150601134430 2010.02.19 11:28-kor.
20150601134430

ja az este olyan szinten ment a bögés hogy nem tudtuk hová tegyük mindent kiprobáltunk apa fél egykor(éjjel)
berakta az autoba és mentek itt a környéken hátha.............
fél ora bögés után hazajöttek
mert az se volt jo

Képimg][/url]
Kép
ronix

Potyka, teljesen egyetértünk. Amúgy sincs kifogásom a hippiéletmód ellen :wink: Összehozhatlak az anyukámmal? (Érdekes elvei vannak, pedig 4 gyereket felnevelt- és nem is olyan rosszul)
A csomó meg ki tudja, kicsit zokogtam aznap, elfáradok néha, pedig csak egy gyerkőcünk van ( és még alszik is éjszaka általában :) )
A túrót kipróbálom és pihenni is igyekszem.

Véda
sajnálom, hogy Lillu ilyen nehezen fogadja el Csabit. Pszichológus biztos tud segíteni majd...És hiányolunk, kár hogy nem tudsz gyakrabban jönni...Persze megértjük.

Sajna, a hajszárító nekünk csak nyugtatásra vált be, altatásra nem.
A pihenőszékes ringatás elég jól nyugtatásra, néha el is alszik benne.
Ha dúdolok neki, azt szereti, ha nem is alszik el mindig. A legtutibb a babakocsis séta üvöltés esetén( legalább is nálunk...)

Kép
andkata

Pati! Jelelj! Zsuzsi hogy áll a testvérkérdéssel?

Kép
andkata

Na, az előbb olyat rotyizott, hogy öröm volt végighallgatni. Tisztába vágtam, azóta szórakoztatja magát! (kopp-kopp-kopp)

KépKép
KépKép
terek.krisztina
Tatabánya

Sziasztok!
Bocs, hogy én is ilyen ritkán jövök.
Ági, köszi a hiányolást! :)

Véda, Ronix Zsuzska is cumiból akar inni, kaptunk valahonnan nagyobb pelenkát, felvette és abban parádézott, sőt kipróbálta és bele is pisilt :oops: :lol:
Hagyom, had csinálja, lebeszélni úgysem tudom. Zsoltit egyébként imádja, velem ellenséges és gonosz. Aztán meg, ha Szabolcs gyerekei itt vannak, ne tudjátok meg mi zajlik. Gyakorlatilag mindenki mindenkire féltékeny! (na talán Zsolti még nem, de ami késik nem múlik)
Ha nem kerülök diliházba, akkor én már mindent kibírok :lol:
Szoptatás közben azon versenyeznek, ki ül közelebb a babához!
Szóval kitartás, kb. a következő 15 évet kell valahogy kibírni, utána jobb lesz!

Kép
Kép
patr

Pati ráéreztél hogy hiányollak? :)
Mindenki közel akar lenni a babához ez szép :) :wink:

Kép
andkata

Kata, közben jeleltem! :lol:

Ott még azért nem tartunk, hogy a "te gyereked, meg az én gyerekem veri a mi gyerekünket".
Remélem nem is fogunk. Igazából szerintem szeretik egymást, csak még a helyzettel nem tudnak mit kezdeni. Valahol megértem ám őket, tök nehéz lehet nekik ezt az egészet elfogadni!

Kép
Kép
patr

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára 20150601134430 2010.02.19 11:29-kor.
20150601134430

Sziasztok!

Megkaptuk a szurit. Jázminnak egy mukkja sem volt. Amikor beszúrta, csak sóhajtott egy kicsit és rámnézett, de nem sírt. Olyan édi.
Súlya: 5370 g, 58 cm. Kutacsa 1x1 cm (gondolom cm ugye?). A fej és a mellkörfogata egyaránt 38 cm. Minden ok. Lehet kiviszem szemészetre valamikor, azt mondta a doki, rámbízza. Nem nagyon gáz a szeme, de azért néha könnyes és reggelre mindig van csipa a bal szemében.

Akata! Apa lenyelte a tejet? Én sem ébreszteném fel, had aludjon annyit amennyit akar. Ha éhes, úgyis követeli!

Viki!Már annyiszor akartam írni, hogy Lackó nagoyn hasonlít rád!

Kép
szly27

Hát ez sajnos nem csak lepedék lesz. A nyelvéről lejött, de a szája tele van apró fehér pöttyökkel!
Katák! Ilyesmire csak orvos írhat fel valamit, vagy recept nélkül is adnak csodabigyót a gyógyszertárban?
Csak mert ma délelőtt volt rendelés és jön a hétvége...

KépKép
KépKép
terek.krisztina
Tatabánya

Szilvi! Igen, de mondtam neki, hogy kevés van belőle, ne egye el a gyerek elől! :D

Éljen Jázmin, hős volt!
:D

Kép
andkata

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára 20150601134430 2010.02.19 11:29-kor.
20150601134430

Az hiszem van a mi recept nélkül kapható, de 4-8-ig van rendelés ( vki rendel), ha nem is a Ti dokitok és felírja. Gondolom hogy nem akarod nézni, de egyebekben semmi baja nem lesz hétfőig...

Adél elaludt a pihenőszékben és már több mint 10 perce alszik...:)
Előtte meg 15 percig nézegette a játékait a játszószőnyegen...
Jó kis nap ez!

Kép
andkata

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára 20150601134430 2010.02.19 11:30-kor.
20150601134430

Kata, ez a telepátia!

Szly, jó hogy túl vagytok az oltáson.

Viki, szerintem jobb hogy rám haragszik, mint ha Zsoltit bántaná!
Az egyértelmű, hogy sokkal kevesebb időm jut rá, főleg mert Zsolti enyhén cicifüggő!

Kép
Kép
patr

Az egyik barátnőméknél is ez volt.
3 év a korkülönbség, kisfia puszilgatta a húgát, míg a szülőkkel üvöltött néha és kifejezte az utálatát...már túl vannak rajta...

Kép
andkata

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára 20150601134430 2010.02.19 11:30-kor.
20150601134430

Roni! És hogy oldódott meg Léna bőgése? Most mér nem tarthat soká ez a bőgös időszak...Mi lesz a munkával?

Na, húzom az időt, de most már megyek felmosni...

Kép
andkata

Hát, csak tömören: rettenetesen szenved. Haragszik az egész világra, önmagára, rám, a tesóra, az apjára, és a nagyszülőkre, az állatainkra, stb. És ennek megfeleleően viselkedik. Teljesen kikészítette már magát, és minket is. Persze úgy fekszik le, hogy megszeretgetem ,és így is kel fel. ez az ami sosem maradhat el, de így is nehéz mindannyiunknak. Nagyon, nagyon nehéz.

Véda
Vendég

....
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára 20150601134430 2010.02.19 11:32-kor.
20150601134430

Kriszti! Recept nélkül is adnak ilyen boraxos valamit, de a rózsaméz is ugyanaz, és az is van recept nélkül. Hamar lehozza mind a kettő. Csak amit a szájába vesz, mindent főzz ki, kivéve a cicit, azt mossad!

Andkata! :lol: Ez jó. Én nem bírnám megkóstolni!

Kép
szly27

Kata, köszi!

Jázmin milyen kis ügyes volt! :D Előre félek, hogy mi milyen hisztit csapunk!

KépKép
KépKép
terek.krisztina
Tatabánya

Szerintem olyankor belecsikar a hasukba! Jázmin is szokott!

Kép
szly27

[quote="szly27"]C írta:szly27sak amit a szájába vesz, mindent főzz ki, kivéve a cicit, azt mossad!

:lol: :lol: :lol:

KépKép
KépKép
terek.krisztina
Tatabánya

Viki, igen, még elvonási tüntetei is vannak néha :lol: :lol: :lol:

Zsolti is szokott álmában felsírni, de hangosan röhögni is! Olyankor nagyon cuki!

Kata! Meddig tartott kb. az ismerősötöknél ez az időszak?

Véda, ismerős amit írsz! De eleve szerintem ez a kb. 6-7 éves korral is jár!

Kép
Kép
patr

Ja, nem is írtam, voltam a hat hetes kontrollon, pont úgy jött ki, hogy napra pontosan hat hét telt el!
Minden rendben, rehabilitálva vagyok, mindent szabad! :lol:

Kép
Kép
patr

Pati!
Körülbelül két hónap, ahogy mesélte...

Vik! Adél is szokott, de szinte azonnal megnyugszik. És mosolyogni is,kis tündérbogár....

Kép
andkata

A gomba ( soor oris) nem veszélyes, csak néha nehéz kiírtani!
Mindent fertőtleníteni!!!

Kép
andkata

Ma babalátogatók jönnek!

Holnap meg anyósom 60. szülinapja lesz. Nagy ebédet tartanak, sokan leszünk. Birkapörkölt lesz. Tegnap is azt ettem, és mára annyi tejem lett! Mondjuk szerintem azért mert nagyon jólesett.

Sajnálom a problémákat a tesókkal. Én is hat éves voltam, amikor tesóm született és emlékszem, hogy utáltam. Megittam a teáját, nem szerettem ringatni, meg tologatni. Féltékeny is voltam, ami később csak rosszabb lett, mert tesóm elég hisztis, nyávogós volt és mindent megengedtek neki, amit akart. Meg presze ő erre rá is jött és direkt kihasználta azt, hogy ő a kicsi.
Én voltam vagy 20-21 éves, mire úgy ahogy összenőttünk. Azóta nincs gond. De addig gyepáltuk egymást.

Kép
szly27

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára 20150601134430 2010.02.19 11:33-kor.
20150601134430

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára 20150601134430 2010.02.19 11:33-kor.
20150601134430

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?