Sziasztok,
Hát Emese, nagyon édes Zsófika, és jó lett a lufis díszítés is, de te vigyázzzzzz magatokra, tudom, hogy mindennek jól kellett sikerülnie, de akkor is.
Heni, gondoltam ma Rátok!
Jelentkezz!
Olimpia, jaj hát itt ültem de. a tv előtt, Apát várva - mentünk Balcsizni ismét - és végig izgultam a kajak-kenut, hát annyira örültem, szuperek voltak.
A Balcsi parton meg ment a vízilabada meccs, hát akkora élmény volt, egy maroknyi kis csapatt durkkolt, Robesz meg csak kapkodta a fejét a gólok által okozott hurrázásokra, no meg persze a lángosra
Meryke, hú az jó lesz biztos, de a tető, ablak, cserép, hát nem irigyellek, nálunk is nyáron mindig van valami, most éppen nincs kerítés a kocsibeállónál, azt csinálják, szuper.
Mi is voltunk a
Mesterségek ünnepén, sztem jó volt, én nagyon szeretem Robesz élvezte a forgatagot, és persze a mézeskalácsot

, de igen
Móni amit írtál az katasztrófa, ez van, sajnos.
Balcsiztunk ma is, nagyon jó volt, a víz hideg, de egy idő után Robeszka már ki sem akart jönni belőle.
Evés, hát mindet eszik, tejet még nem adok neki magában, de amúgy mindent kér, képtelenség neki nem adni, egyenlőre semmi baja tőle, bár még joghurtot sem adtam, csak danoniot, de mivel nagyon drága, megpróbálom az activiát.
Szóval járunk egy hete, már kimegy egyedül a szobából a konyhába, nagyon neki tud indulni, kint a kert nehezebb neki, de már ott is próbálkozik több-kevesebb sikerrel, viszont, amióta "eljár" - most mondta egy idős néni rá, biztos így mondták régen - szóval azóta a füvön, betonon nem mászk, hanem kézzel lábbal megy, szóval sem a vádliját sem az alkarját nem teszi le, csak bent a lakásban, haláli.
Ja és puszit ad és fogat mos.
Na ennyit áradozok róla, egy hét és 1 éves, most kicsit sajnálom, h akkor még nem voltam aktív köztetek
Silka, [/b]hogy vagy?
No egy pár kép

[b]