A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » BABUCIT 2008-ban!

Nálunk este dörgött, villámlott. Nem volt netünk és a tv2 kivül más csatornánk .Esett egy kicsit, de nem sokat. valahol a közelben akkorát csattant, hogy leves evésközben majdnem lenyeltem a kanalat is!

Kép
muzsuzska

Szilvi biztos kimúlatta magát, ma lesz az első találkozás Tancsuval! :D

Tancsu, vajon még egyben van? :D

Flóra, örülök hogy talán egyszer időben ágyba kerülsz! :D

Kép
muzsuzska

Ma egyszerű és fincsi kajánk lesz! Tepsiben krumpli, hagyma , alma,paradicsom, paprika, csirkecomb és mell. Csak bedobálom és hadd süljön!

Kép
muzsuzska

Hahó! Sehol senki?

Kép
muzsuzska

Jó reggelt!!!

Hát jelentem mi még egyben!!!!

Kép

Kép[/
tancsu

Zsuzska....

Fininek hangzik a kajcsid...:D

Flóra:remélem kipihented magad.... :wink:

Kép

Kép[/
tancsu

Benó

Gondolom már nem leszel,de majd utólag elolvasod....:)

Jó táborozást és Gy.-nak gratula a második helyhez....:D

Kép

Kép[/
tancsu

Timivel mi lehet...:):):)

Olyan ritkán jön mostanság...:(

Kép

Kép[/
tancsu

Párom indul a boltba,ha hazajött,akkor sütök valami sütit...

Már annyira várom Szilziéket...:D

Kép

Kép[/
tancsu

Menek megágyazok,később jövök még...

Cupp...:D

Kép

Kép[/
tancsu

Gondolom, hogy várod őket! :D :D :D

Kép
muzsuzska

Elég erős szél fújdogál, besötétedett és hideg van!

Kép
muzsuzska

Olyan mintha beesteledett volna! :D :D

Kép
muzsuzska

Ki kell lépem, mert dörög és villámlik! Bánatomban megyek krumplit pucolni!!!!!!!!

Kép
muzsuzska

Megágyaztam,elpakoltam a mosott ruhákat,kitakaritottam a wc-t,csapot.....

Van már itt valaki?

Kép

Kép[/
tancsu

Na Zsuzska akkor pont elkerültük egymást... :cry:

Jó krumplipucolást!!!

Ha jobb idő lesz nálatok,akkor majd gyere...:D

Én meg menek vasalni,meg reggelit gyártani..
A párom már hazafelé tart a boltból...:D

Később újra jövök..

Cupp...

Kép

Kép[/
tancsu

Helló lányok!

Tancsu, látom egyben várod Szilzit. Valld be, hogy meg akartad neki mutatni a hatalmas pocódat. Gergőt később még láthatja,pocódat most utoljára. :wink:

Meg ugye húz a költözés is. Holnap fizettek, még vásároltok ami kell, egy hét múlva beköltöztök. Aztán fogsz Te csak szülni.Biztonságban akarod tudni Gergőt.

Kép
flóra 11

Pihentem, igen. Úgy 11 körül kerültem ágyba, de előtte is itt ültünk a tévé előtt,filmeztünk, nagyokat nevettünk. Aztán kicsit olvasgattam a neten ezt-azt, persze a babásodásról. így egész éjjel babásodásról álmodtam, már mindenki terhes volt vagy babázott a környezetemben, rajtam kívül. :twisted:

Kép
flóra 11

Tegnap éjjel meg a hülye iskola is foglalkoztatott,mert tegnap hajnalban a párom bekapcsolta a rádiót, aztán olyan kómában voltam, nem bírtam magamhoz térni. Állandóan az iskolatörvény járt az eszemben, és hogy valaki mondta, hogy szemléltetni kell. Erre a párom bemutatta. Gondoltam,micsoda szemléltetés,csak nehogy kivetnivalót találjanak benne erkölcsileg. :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
flóra 11

Ma hajnalban inkább először magamhoz térített, nehogy megint félálomban ökörségeket képzelegjek. :lol:

De lányok, szerintem már megint túlhajtottam magam,pedig csak pár napot jártunk munkába. De másképp hogy a fenébe tudok ilyen ökröket álmodni?

Kép
flóra 11

Pedig pénteken már nemet mondtam a munkában.Életemben először. Jaj,ha láttátok volna!

Megint engem ültettek a géphez,hogy írjak,ők majd mondják,mit meg honnan másoljak át valamit,stb....Jó, leültem,mint előző nap. De előző nap is egyik okoskodó kolléganőm,aki a vezetőség előtt teszi a szépet és nyalakodik,állandóan parancsolgatott nekem,hogy ezt írd, ezt ne,hagyd már,aztt ne keresd ki....
Pénteken is odaállt fölémés ugyanaz a szöveg, de durvábban. írj már, hallod,írj! Ezt csináld,azt ne, ..... és csak mutogat a papírjaira, csapkod. Hát felálltam a géptől és átadtam a helyem,mondtam, hogy tessék,leülhetsz és írhatsz, én elmentem. Lányok, megfagyott a levegő a teremben,mert én még sose mondtam senkinek,hogy nem csinálom meg. De senki,még az igazgatónő sem mert szólni semmit, hogy írjak tovább. Titokban minden kolléganő kacsintgatott rám, tetszésüket fejezték ki,mert az okoskodó kolléganőt senki sem szereti.
Később gratuláltakés igazat adtak nekem. :wink:

Kép
flóra 11

Az okoskodó leült a géphez és nem tudott mit kezdeni a munkával. Csak kérdezgetett engem, mit kell? Honnan? Hová? Hogyan? Én csak távolról mondogattam neki, nem mutattam meg. Aztán persze nem tudta megcsinálni, akkor érdekes módon egyszeriben nem is kellett semmit írni,azt mondták, hogy átmásolják azt, amit előző nap én írtam, pár mondattal kiegészítik és kész.
De átmásolni sem tudták usb kulcsra. Arra is engem kértek meg. Aztán meg nyomtatni nem tudtak. Kegyetlen hülyék ezek a tótok,komolyan mondom nektek.

Kép
flóra 11

Zsuzsi,kedvet kaptam és megfőzöm ugyanazt a kaját,amit Te. :lol:

Kép
flóra 11

Én csak most toltam be a sütőbe a kaját, mert megnéztük az aranyos vízilabda meccset!!!!

Kép
muzsuzska

Leves-süti ma nincs! Kajából marad holnapra,reggel kezdjük a délelőttős hetet. :twisted:

Kép
muzsuzska

Helyesen tetted Flóra! Ne hagyd magad kihasználni, remélem az igazgató is hallotta amikor a nő téged kérdezgetett, hogy kell csinálni!

Kép
muzsuzska

Nem volt nagy vihar most se , csak hangos volt. Már süt a nap!

Kép
muzsuzska

Szia Zsuzsi! :D

Kép
flóra 11

Mi is a vízilabdát néztük, én is most raktam be. :lol:

Kép
flóra 11

Én a kaja mesülése után csinálok sütit. Most tisztítom hozzá az almát.

Kép
flóra 11

Szia Flóra! :D

Kép
muzsuzska

Van még pirid?

Kép
muzsuzska

Érdekes ezzel a pirivel. Két nap erősen volt, harmadik nap csak délelőtt foltozott, deestére semmi,éjjel semmi. Hajnali rádió után megint megindult kicsit, de estére ,éjjelre megint semmi. Ma reggeli rádió után most láttam, hogy megint kicsit megindult. :?

Kép
flóra 11

Hát nem baj,legalább kitisztulok. :) Holnap megyek dokihoz. Elkéredzkedtem az igazgatónőtől. Nem tetszett neki, de mondtam, hogy nem tehetem át más napra és kész. Elhatároztam,hogy már nem hagyom magam. Elég volt.

Kép
flóra 11

Ja,tényleg bekeményítettem a munkában. Júliusban ugye két napot dolgoztam,mikor a gyerekeim felléptek. Hát simán szabadságnak vette az igazgatónő a két napot,nem számolta be a ledolgozott napokhoz. Hát reklamáltam,kértem vissza a napjaimat. Kapok 2 nap pótszabadságot. Legalább. Az sincs úgy fizetve,mint a rendesen ledolgozott nap, de legalább valami.

Kép
flóra 11

Nálam már jön a finom illat a sütőből!

Én is így voltam a pirivel, elmúlt, rádió, volt, elmúlt, rádió, volt! :D

Kép
muzsuzska

Nekem most a főnőkőm pitizik, de nem tud meghatni! Nem is érdekell! remélem lelépünk még az idén gyesre !!!!!!!! Úgye Flóra????

Kép
muzsuzska

Nekem fáj a hasam, görcsölgetek néha, leszakad a derekam stb...

Kép
muzsuzska

Nekem is fájdogál a pocim kicsit. Pirikor nagyon fájt.

Kép
flóra 11

Igen,én is remélem. :D Többen is kérdezik, hogy miért nem fogadtam el a másik állást, az igazgatói posztot. Hát többek közte ezért,mert ha anyaságira készülök,akkor nem akarok funkciót,akkor inkább innen megyek gyesre, az nem érdekel, ha a tótokat hagyom ott. :wink:

Kép
flóra 11

Remélem Tancsu jelentkezik a találkozás után! :D

Kép
muzsuzska

Levesem maradt tegnaptól.
Finom illatok már nálam is jönnek.

Kép
flóra 11

Biztosan. Sőt még előtte is. Egyenesben is tájékoztathatna minket,ugye? :lol:

Kép
flóra 11

Már alig várom! Mit fog írni! :D :D :D Én is épp egyenes adásra gondoltam! :D

Kép
muzsuzska

Semmi kedvem semmit csinálni!

Kép
muzsuzska

Valahogy nekem sincs,Zsuzsi. Főzés közben nézem a BK-t.

Kép
flóra 11

Én magamnak csinálok egy kevés kruplistésztát rizstésztából. Most fő a tészta. A krumpli már kész.

Kép
flóra 11

Én már kajálok. A másik kaját vacsira készítem a többieknek. Fiaim nem tudom mikor jönnek meg. a F.pedig szokás szerint az anyjáéknál ebédel.

Kép
flóra 11

Kettőtől lesz a záróünnepség. Ezt nem hagyom ki. :wink:

Kép
flóra 11

Benó, megint nem látod,pedig több százan dobolnak a záróünnepélyen!

Kép
flóra 11

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?